Çok parası olanın evet etrafında çok kişi olur ama bunlar paranın peşinde olanlarındır genelde eğer bu kız arkadaşlar’ paran için seninle birlikteyse bence bu bir acizliktir düşünsene seninle birlikte olması için birine para veriyorsun hadi bunu geçtim seninle sen olduğun için değil paran için birlikte saygı durumu yani insanın kendine saygısı olmalı prensipleri olmalı, hadi cidden bunuda geçtim karşındaki insanın kalitesi? Büyük ihtimalle senin gibi zengin olan bi çok insanla birlikte olmuştur. Pekte güvenilir olabilir bilemem. Bu arada paranın peşinde aşık numarası yapanda çok olur. Hissedersin zaten.
Evet para ve tip önemli ama sen sadece parayı bi nesne olarak koyduğun için bende paraya kimler gelir bunu anlattım parayı ihtiyacı olan çok. Bu arada sadece tip ve para dışında önemli olan şeylerde var ama sen zaten duymak istediğin şeyi duymak için yazmışsın evet gelirler çok karı kız gelir ama paranıda çok güzel yerler bi kaç yıla beş paran kalmaz paran varsa gir yatırım yap derim ne kadar çok para o kadar kız olur senin mantığına göre iyi şanslar bu düşünce tarzıyla :D
Herkes birbirine göre olanı bulur bence. Uygun mayalar birbirini çeker. Parası çok diye iğrenç karaktersiz bir herife elimi bile değirmem. Fakat daha az bir parası vardır, fakat adam hazine gibi yetenekli ve karakterlidir, ben o madeni kimseye yar etmem açıkçası. Net...🦄🍀❤️
Olabilir de olmayabilir de yani kişiden kişiye değişebilir. Bence namusluysa ve adamı yakışıklı bulmayıp adamla birlikteliğinin olmasını istemiyorsa olmayabilir. Para için beraber de olabilir. Haberlerde cinsel ilişkiyle kandırıp para çalma haberleri çıkıyor.
Dostum bir laf var bu zamanda parası olmayan erkeği bir tek annesi sever diye heh tamda öyle paran yoksa ne doğru düzgün dostun olur ne sevgilin bi zamandan sonra annende dışlar seni artık