Evlenir evlenmez orası onlara kalmış küçük kızda koca babası yaşında adamla evleniyor zengin biriyle ona ne demeli normalde erkeğin yaşça büyük kadınla evlenmesi mi anormal
Para için demeseydin, "olabilir, adam olgun, kadın da genç seviyordur" derdim ama para içinse zengin ve kendinden 15 yaş büyük adamı kafesleyen hanım kızlarımızdan farkı yoktur. İkisi de modern (!) o... puluk.
Bir nevi iş antlaşması. Bizde bir laf vardır. İş iştir. Ama para sorunumuz olmadığından böyle bir şey biz değil genelde aynı coğrafyada yaşadığımız başka bir ırk yapıyor.
Bunu genelde kadınlar yapıyor biz bunlara para avcısı diyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Parası için olayını bilmemde ben kendimden büyük olgun kendini bilen kadınlardan çok hoşlanıyorum toplum baskısı diye bir şey olmasa anlasabilecegim bir kadınla evlenmek isterdim.