Başka Kızlara bakmadığım Halde Sevgilim baktın diyor? Yardım edin nolur?

Abilerim ablalarim merhaba 1 yildir çok sevdiğim onunda beni çok sevdigini bildiğim bir sevgilim var. Yaşımız biraz kucuk sayilir cok da kucuk degiliz tabiki yeri geliyor cok mutlu oluyorum ne biliyim degisik ya anlatilmaz insan ayrı bi mutlu oluyo ama yeri geliyo surekli didisiyoruz cok kavga ediyoruz yine kopamiyoruz birnirimden bu benim ilk sevgilim ama bundan önce bile asla kızlarla ilgilenmiyodum tanimadigim erkeklerle konusurdum ama kizlarla konusmazdim bile tanidiklarimi bile istemezdim kisacasi kizlarla ilgilenen biri degilim sevgili haric ya da kuzen falan 1 yilda sadece 4 kere bulusma firsatimiz oldu ve bunlarda bi iki saatlik bulusmalar bu dort bulusmanin ikisindede kız sebebi yuzunden cok buyuk kavga ettik ben bakmadigim halde yapmadim dedigim halde olmuyo baktın diyo güvenmiyorum artik diyo inanmiyo gozlerini takip ettim diyo ben bi yerde kiz gorunce o bu parka oturcaksa biz baska yere gidek diye dusunurken o gozlerine baktm birçok kez baktın diyo elimi tutuyodun bide nasil baktin diyo ikimizde agliyoruz uzuluyoruz ama yemin ederim bakmadim artık cok yoruldum ne dicegimi bilmiyorum su halimle saatlerce agliyorum nolur bi fikir verin kardeşim emin gibi baktin diyo ama cidden bakmadim. bakmam
Başka Kızlara bakmadığım Halde Sevgilim baktın diyor? Yardım edin nolur?