Sevgilim benim yanımdayken başka kızlara bakması?

Sevgilim yanımdayken başka kızlarla bakışıyor eminim söylediğimde inkar ediyor sinirden ağladım bişey yapamadım ve onun umrunda değil konuşalı çok olmamıştı yeni yeni tanışıyorduk benim aşka inancım yok yaşadığım şeyden soğudum inancım gitti uzun süre sonra biriyle tanıştım oda benim gibi hayal kırıklığına uğramış güven sorunu vardı eve gidince engellemicen demi falan diyordu sürekli çocuksuydu olcağmızı düşündüm ama olmadı kızlarla bakışıyor sürekli bir kızında yaptığı şey yüksek sesle bi şarkı açtı eminim kasıtlı yaptı bunu şarkıda nasıl anlatsam 18 artı gibi yabancı şarkı çok sinirlendim ama bişey yapamadım sadece Allah senin belanı versin inşallah aynı şeyi yaşarsın ve bu onun hiç umrunda değil yalandan seni bırakmam seni kimseye yar etmem falan dedi yanımdayken samimiyetsiz söylediğini biliyodum eve gelince de hiçbişey yazmadı umrunda değilim beni okadar kötü hissettirdi ki bunu anlatcak yakın bi arkadaşım da yok hayatımın en kötü günüydü yalnızlık duygusu derdini anlatcak birinin olmaması hiç iyi değilim buraya anlatmak istedim derdimi biraz karışık anlattım galiba hiçbizaman doğru kişiyi bulamicam
Güncellemeler
1 yıl
Bide telefonuna bakmak istediğimde vermedi o an şaşırdım beklemiyodum zorla aldım elinden kimseyle konuşmuyorum diyordu bide bana soruyodu güven sorunu vardı demiştim kimseyle konuşmuyon dedi buluşunca ayrıldıktan sonra başka erkekle buluşmican gibi şeyler diyordu birkaç kızla konuşuyordu kuzenim dedi arkadaşım hesapta o yazıyor birsürü şey uydurdu gerçekten tüm erkekler aynı galiba aşktan tamamen soğudum
Güncellemeler
1 yıl
Kızla olan mesajı okuduğumda yanıma gelcekmisin diye yazmış gece 3 de sabah kalktığımda son görülme gece 3 30 gibiydi bana 12 de yatıyorum demişti sorduğumda sana bakmak için girdim bazen gece uyanıp yazıyorsun oyüzden dedi bunları yazıyorum içimi dökmek istedim hayal kırıklığına uğradım değersizlik hissi yalnızlık hissi hiç iyi hissetmiyorum
Sevgilim benim yanımdayken başka kızlara bakması?