10 aydır sevgilimle beraberiz sevgilim bu yaz arkadaş grubu ( kız erkek karışık) ile yazlığa tatile gitmek istiyor ama benim gönlüm razı değil sevgilime güveniyorum ama sevgilimin kız arkadaşları cok laubali sevgilime kocam diye şaka yapıyordu sevgilim kızınca bıraktı içki deniz kum güneş bu ortam beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım. Lütfen görüşlerinizi paylaşın
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Asla izin vermem ben gidersem gideriz yoksa göndermem
Ben gidemiyorum
Yani bunu sevgiline dile getirip gitmemesini söyle ya da sende git
Gitmesini istemediğimi söyledim ama gitmek çok istediğini ve ona güvenmem gerektiğini söyledi ben çağırılmadım onlar kendileri plan yapmış
Anladım içine şüphe düşürme yoksa kurtulamazsın sevgilin güvenilir biriyse kendine sahip çıkarsa Hiçbir kız onun aklını çelemez
Doğru ama içki var işin içinde ve plajda olucaklar aynı evdeler onu seviyorum güvenmek istiyorum ama icim rahat degil ne yapayım
Wallah ben çok kıskanç biriyim seni rahatlatmak istedim ama sen böyle diyince senin aklına gelen ihtimaller benimde aklıma geldi erkek arkadaşları düzgün insanlarsa eğer onların yanından ayrılmasın sende kontrol et ara falan
Umarım bu tatilden sonra aranız bozulmaz
Bende kıskanç biriyim aklıma türlü türlü senaryo geliyor aramız çok büyük ihtimalle bozulucak ne yapayım hiç bilemedim yardım edin lütfeh
Galiba aramız bozulucak
İnşallah bozulmaz mümkün olduğunca kendini bu duygulardan uzak tutmaya çalış
Hadi arkadaşları seni davet etmedi ama sevgilin keşke davet etseydi hem sende değişiklik yaşardın hem de bu duygularla iç içe kalmazdin
Başkasının olduğu için çekinmiş olabilirve annem kanser gitme ihtimalim hiç yok
İnşallah bozulmaz ama nasıl tutayım yaa nasil onu göz gore göre kurtlar sofrasına yollayım
Ayh çok üzüldüm geçmiş olsun takma kafana bu kadar bir hata yaparsa oda onun karaktersizligi
Ama ben boynuzu yersem diye korkuyorum ya da hoş olmayan bişey olur ve ögremezsem bunlar geliyo aklıma galiba fazla düşünüyorum ÇOK SAĞOLASİN TEŞEKKUR EDERIM😍
İnan kim olsa aynısını düşünür ama mümkün olduğunca ferah tut içini rica ederim 😍
Erken dön bari dedim 1 gun once dönüyor ne yapayım ben bu çoçuğu
Sen niye gitmiyorsun?
Ben arkadaş grubuna dahil değilim ve henüz hepsiyle tanışmadım
Tanışırsın. Erkek arkadaşını başka kızlarla göndermen saçma
Biliyorum çok saçma ama çok istiyor bana güven doyo
Sen gitsen erkek arkadaşlarınla aynı şeyi desen ne der? 😃
Aklım sende kalır ama çok istiyorsab bisey demem dedi
Nasıl bir ilişkiymiş bu? 🙄
İlişkimizde bi sorun yok olsa 10 ay olmazdı sadece bi konuda size fikrinizi danıştım
Şaşırdım.
Neye şaşırdınız
Böyle bir ilişkiye
Ne var ilişkimizde açık konuşur musunuz
Seven insan kıskanır. Kıskanmıyprsunuz. Sevgilini başka bir kızın onda gözü olduğunu bildiğin halde tatile gönderiyorsun. Şaşırtıcı yani
YANLIŞ OKUDUNUZ GALİBA GITMESİNİ İSTEMİYORUM AMA GİDERSE NE YAPABIİLİRİM EVE ZİNCİRLEYEMEM
Gitmesine engel olamıyorsanız ve Sevgilinizin bunu normal birşey olarak görmesi hiç normal birşey değil
4 yıllık arkadaşları olduğunu soyleyip kıskanmamam gerektiğini söylüyor ayrica kimseye zorla bişey yaptıramam giderse beni kaybedebilir
Yani demekki ilişkiniz sağlam değilmiş..
Gitme de
Dedim ama çok istiyorum herkes gidiyor lutfen anlayışlı ol dedi
Ben hayatta müsade etmezdim valla
Ayrılma ihtimalımız var çunkü çok istiyor
Seni onlar kadar önemsemiyor demekki
Ayrılsam seviyorum dursam kenidmi degersiz hissederim ne yapmalı
Söyle istemediginii
Söyledim ama çok istiyorum bana güven dedi
Sende git
Gidemiyorum çağırılmadım bile
Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali
Aynen öyle çok üzülüyorum 10 ay az bi süre değil ve seviyoruz birbimizi güven söz bişey olmicak seni ezip geçmek istemiyorum gitmek istiyorum diyo ama nasıl cıbıl kızlarla onu yoluyayım ne yapsam hiç bilemedim lütfen yardım edij
Ya bak aslında çok gitmek istiyorsa bence sal bazen onları umursamadığımızda kıymete biliyoruz ona benim gönlüm razı değil ama sen gidicem diyorsan saygı duyuyorum de ne istersen onu yap de kendini de üzme herşeyden önce sen gelirsin
Doğru ama giderse gittiği için ayrılabilme ihtimalim var zaten ona dedim son karar senin sadece ben gitmek istemiyorum dedim ama kalp üzülüyo oşte
hayır ayrılma bi dahakine aynısını sende ona yap şeref yoksunu
şu an tatile gitme ihtimalim yok bu yaz çünkü annem kanser ve bidaki yaza kadar içimde bu konuyu aşabilirmiyim bilmiyorum
ne geçmiş olsun ya en çok da senin annenin anneler günü kutlu olsunnn
Çok teşekkür ediyorum çok naziksin
Onunla tatil işi imkansız ve tatile çok ihtiyacım var deyip ikna etmeye calisiyor cok kararsızım
ay bilemedim ki ve ne demekk <3
Lütfen fikrinizi belirtin çekinmeyib giderse ayrılsammı diye düşünüyorum ama görďüğünüz gibide onu baya seviyorum
bence ayrılma bırak gitsin ya çok ayır dedikçe ona tatlı gelicek bu durum
Nasıl tatlı gelicek ki taktin verin lütfeb 😂
yani sen hayır dedikçe o gitmek istiycek
O yüzden ona bırakıyorum sıkmamaya çalışıyorum insaallah gitmez bana dua et cok sağol 😍
İnşallah inşallahhhh ne demekkk ♥️
Ayy çok sağol İnşallah artik seninde Aşk hsyatın mükkemmelll olur 😍 Kıskanç tarafım ağir bazmazsa ayrılmam
ayyy yerim seniiii shdbukwamsd amin aminnn
Sizce ondan ayrılabilcekmiyim herkese soruyorum merak ettigim icin lütfen samimi cevap verin
sen onunla doğmadın ki onunla ölesin
Dogru sadece görüşünüzü merak ettim
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ama güçlü bi kadınsın belli ayrılabilirsin ama bence sal gitsin ama tavrını da koy ayrılmana gerek yok
Sende onunla git 😉hayir dicek hali yok ya
Arkadaşının evi ve ben çağırılmadım arkadaş grubu olarak gidiyorlar
Bnce fazla sıkma kızlar fazla sıkıya gelmez biraz rahat bırak o da arkadaşlarına derdi varsa dökmek istiyordur.
Sevgilim erkek
Izin verme o zmnnn erkeklere fazla güvenmemek lazım
Gitmeni istemiyorum karar senin dedim
Anladım iyi demişsin
Kararı ona bıraktım ama hala istiyorum deyip beni yumuşatmaya calışıyor ne yapsam ne desem bilemedim
Sana kalmış canım sen ne dersen
Galiba ayrılıcaz giderse ama onca zamana ve sevgiye kıyamıyorum sen olsan ne yapardın
Valla sonuçta sevgili olalı baya olmuş evet onca zaman hatrına kestirip atmazdım bnde ama. surekli birşeylere karşı geliyorsa o da olmaz
Beni ikna etmeye calışıyor ama nasıl ikna olayım nasıl vazgeçirebilirim
Sen onu ikna etmeye çalış
Olmuyor tatile çok ihtiyacım var bütün arkadaşlarım gidiyor bidaha tatil imkanım olmicak lutfen anla beni dedi nuh diyo peygamber demiyoo
O da haklı ya gitsin yazık 1 defaya mahsus
Yaa boynuz yersem 5 gün az değil
Orası da var valla bilemedim ya
Dedim erken dön bari sadece 1 gün erken dönmeyi kabul ediyor
Anladım oraya gidince sürekli ara görüntülü
Öylwde nasıl heran kontrol edeyim onu işim cok zor
Aynn valla ne yapsan bilemedim su an
Giderse kendimi çok değersiz hissederim ve mutsuz olurum ama o kalırsa oda üzülücek sevdiğim için objektif bakamıyorum objektif bir yorum istesem sizden
Seni anlıyorum benim de sevgilim vardı insta hesabında kızlarla foto paylaşırdı bro yazardı ama ben yine de karşı çıkardım ona o da bro yazıyor kardeşim benim onlar derdi ama ben yine de kabul etmez sildirirdim o da silerdi yani sen istemiyorsun sonuçta seni tatmin edicek bir açıklama yapmasi lazim illa gitmesi lazım diye birşey yok illa gitmesi için bir nedeni olması lazım yani bilemedim ki sjsjs
Güveniyorsan sorun yok dicem ama ona guvensen bile kızlara güvenmemek lazım onun için ya sende gitmelisin ya da o gitmemeli başka çözümü yok😊
Özel olmazsa şu an o sevgilinizle hala beraber misiniz
Yok değiliz farklı konular bizim ya
Sevgilim 4 yıldır arkadaş olduklarını ve olsa zaten olurdu olamaz için rahat olsun diyo ama bi kızın yukarıda bahsettoğim gibi yaptığı tavırlar hoşuma gitmiyoo
Ozelden yaz istersen ordan devam edelim
Boşverin yaa erkeklere güven olmuyor iştee
Ayn öyle asla güvenme ve haddinden fazla da değer verme kendilerini birşey sanıyorlar
Ama gönül bu işte bazen fazla değer vazgeçilmez olduklarını zqnnetiriyor onlara
Beraber gidin
Ben çağırılmadım
Sende git.
Ben gidemiyorum
Niye gidemiyorsun.
Çağırılmadım çünkü ve sadece arkadas grubu olarak gidiyorlar ben arkadaş grubuna dahil değilim
O nasıl sevgiliymiş ya. Tatile gidicem birde sevgilimi çağırmıyacam. Arkadaşlarıyla tanışırdın ne olacakki hem.
Annem kanser çağırsada gidemem zaten
Geçmiş olsun. Ama yinede teklif etmesi gerekti bence. Güveniyorsan izin ver. Gerisi onun karakterine kalmış. Karaktersiz biriyse aldatır.
Belirtiğim gibi ortama ve kızlara güvenmiyorum ve kıskanıyorum onu içim rahat olamıyor bir türlü
Teklif etmesede olur beraber gitmeyelim bu arada çok sağolun
Ortama ve kızlara güvenmiyorum gibi lafları hiç sevmiyorum. Çünkü sevgilin istemedikten sonra kimseyle bir şey yapamaz. Ne yapacaklar zorla tecavüzmü edicekler. O yüzden dedim onun karakterine kalmış bir şey. Onuda tanıyan sensin. Ve bence teklif etmesede olur diyerek kendinden ödün verme. Bu sana verdiği değeri gösterir bence. Rice ederim. Hakkında hayırlısı.
Gelmicemi biliyor o yuzden sevgilime güveniyorum ama aklıma türlü türlü senaryo geliyor tabiki zorla bişey olmaz ama duygusal dusunuyorum hepimjz icin insallah hakkimizda hayırlısı sizce ne yapmalıyım
Dediğim gibi onu tanıyan sensin bir şey yapmıyacağına güveniyorsan izin ver.
Yaa izin falan bişey verme aramızda söz konusu değil kendi bilir ben sadece istemediģimi belirtirim ona zorla bişey yaptırmaya calışmam nasıl ikna edebilirim onu lütfen taktii verir misinuz
Yani istemediğini belirttiysen ve gidecem dediyse pek yapacak bir şey yok gibi. Belki tatile gideceği güne bir kaç güne bir iş koyarsın. Onun yanında olmasını istersin. Sana ihtiyacım var gibi. Artık sana yardım edip etmemekte ona kalmış bir şey.
Bu tatil planından önce bi planım vardı doğum gününü 1 hafta önceden kutlamaya başlicaktım bi planım var dedim tamam o gün gelirim o güne kadar 3 gün tatilde kalırım dedi ama daha erken gelmeye ikna edemedim
Başka bir şey aklıma gelmiyor o zaman. Gitmekte kararlı gibi. Anca hastalık filan dersin yanında olmasını sağlarsın belki.
Benimde gelmedi ama bu kadar entrikaya gerek yok yinede fikirleriniz icin cok saģolun bir ay sonra inşallah ayrılmış olmayız
Aynen bence de yok. Hayırlısı artık hakkında. Rica ederim ne demek.