Sevgilimin kız arkadaşları?

Arkadaşlar benim 5 aydır iyi giden bir ilişkim var sevgilimle aramız gayet iyi beni sevdiğini hissedebiliyorum. Bunda bir sorun yok. Ama gelelim sinsi kız arkadaşına ilkokul 1 den beri yakın olduğu bir kız arkadaşı var benimkinin. Bu kız şu an üni okuyor tabi ortamdan kız arkadaşları var başka şehirden gelmiş neyse bu ilkokul arkadaşıyla bulusuyolar ama o kız yanında 3-4 kız arkadaşını da getiriyor benimkide buluşmaya yanında erkek kankalarini götürüyor tabi o kadar kızın arasında yalnız kalmayayim diye ve benimkinin amacı o kızlardan birini kendi arkadaşlarına ayarlamakmış falan filan ben deli oluyorum tabi bunların buluşmasına kızlardan biri de sevgilime asılıyor yani farkındayım bunun geçenlerde asılan kız Buluşalım gel diye aramışlar bir kaç defa sevgilim açmamış ve telefonunu açmadı diye sevgilime trip atıyor! Ne alaka yani. Neyse Rahatsız olduğumu dile getiriyorum sevgilime ama diyor ki o kız benim ne zamandır arkadaşım iyi kötü herşeyi onlarla paylaştım şimdi sen varsın diye onlarla muhabbeti kesersem bu karaktersizlik olur diyor. Dünyada tek onlarla kalsam yinede bakmam onlar bana ne kadar asılırsa asılsın diyo Arkadaşlar ben napıcam sevgilimi o ortamdan direk uzaklaştırmam gerek bu olaydan hep aramız bozuluyor ama beni hiç anlamıyor hala görüşmeye devam yani akıl verin lütfen
Sevgilimin kız arkadaşları?