Sevgilim alfa taklidi yapıyor?

Arkadaşlar bir yıllık bir ilişkim var ve tamamen vakit gecirmelik başlatmıştım ilk zamanlar. Kendisi benim hoslanabilecegim biri değil onu yermek istemiyorum ama bence ben daha iyilerine layigim. Kimse burada duyar kasıp egoist demesin çünkü herkesin böyle düşündüğü tipler vardır. Ayrıca burada bahsettiğim durum sadece dış görünüş değil aynı zamanda karakter maddi durum kariyer vs. Yani benden her anlamda ekside olan biriyle ilişki kurdum çünkü bana bağlı olabileceğini düşünmüştüm ve başlarda öyleydi çok seviyor ve aşık gibiydi. Ama her şey güzel gitmesine rağmen son sıralar kendisi iyice havalanmaya başladı sürekli atar gider modunda. Daha önce bu tarz tavırlar yaptığında taktik mi yapıyorsun demiştim ve baristigimizda kabul etmişti evet taktik yaptım dedi. Ama son sıra tekrar sorduğumda artık ne olacaksa olsun moduna girdim tartışmaktan yoruldum dedi. Arada bir de aşktan öldüğünü ve bensiz asla yapamayacagi nanelerini sıkıyor. Ben anlamıyorum yine bir ileri iki geri ünlü güya alfa erkek taklidi mi yapıyor yoksa artık sevmiyor mu?
Sevgilim alfa taklidi yapıyor?