ya nasıl başlık açacağımı bilemedim sevgilim yakışıklı felan ama bugün ne oldu biliyomusunuz skypeye çağırdı bunun ev arkadaşı var engin diye benimde burçak diye arkadaşım var burçakta engini sevgilimin arkadaşından hoşlanıyo biz 4lü takılıyoruz felan çağırdı skypeye konuşma yaptık 4müz aynı zamanda oyun oynuyoduk sevgilim ve arkadaşı hep irbirleriyle konuştular bizimle hiç konuşmadılar dalga geçer gibi arada bana naber diyo iyim diyorum susuyorum burçaklada konuşmuyolar falan sevgilim şarkı söylüyo salak saçma konuşuyo arkadaşıyla artist tavırlar falan çok sinirli konuşuyor havalı davranıyor çok sinirlerimiz bozuldu burçakla işte trip attık bunlara onlarda bize attılar ama ben barıştım benimkinle herneyse bide diyoki kızlar buna piç imajı va diyolarmış bende varmı piç imajı diyor var aslında tipi çok iyi bu yüzdende benimle oynadığını düşünüyorum ama seviyorum diyor inanıyorum aslında bilemedim. kızlarla normal konuşuyor ama yinede kıskanıyorum sizce piç serseri gibimi gözükmeye çalışıyor yoksa öylemi
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim 21 yaşında ünw okuyor mühendis olcak bide bunun havası var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar