Bir kaç gün önce bir çocukla tanıştım ama arkdaşız yani yakışıklı ama karakter olarak tarzım değil neyse ama iyi biri bugün konuşuyorduk konu onun böbrek taşı olduğundan açıldı neyse bende ay allah korusun dedim ben hastalıktan korkarım sonra dedi ki sen garip bir kıza benziyorsun ama komik manasında neyse bana da böyle zamanında bir kaç kişi söylüyordu ve alınıyorum yani ne garipliğim var ki açık sözlü olmak garip mi zaten çocuktan biraz da çekiniyorum sizce kötü mana da mı söyledi ben alındım çünkü :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir kaç kişi soylediyse sende vardır bir gariplik ama ne olduğunu kendin bulmalısın
Sadece 2 kişi dedi
Bir eski sevmediğim kız arkadaşım birde bu çocuk dedi
Eyvanlı birimisin veya kafana taktığın korktuğun şeyler var mı? Bunları çok belli ediyorsan bunu demiş olabilirlar
Ohaaa evet kafama taktığım ve korktuğum şeyler var ve evhamlıyım ama acaba o yüzden mi çünkü belli etmemek için çok çaba sarfettim
Bende de biraz takıntılık var ama onu doğru yöne yönlendiriyorum mesela öğrenmem gereken konuyu öğrenmeden rahat etmem
Sende okul da başarılı olmak için yapabilirsin
Ya mesela derslerimi çok kafaya takıyorum ama ders hırsım gitti gibi bir şey üzücü bence umarım düzelir ve bence benim konuşma tarzımdan dedi ama en azından sıradan biri değilim
Kim sıradan ki salla gitsin
Ya öyle deme bizim okuldakiler aşırı sıradan ya bazen sıkılıyorum bazen de ortamı ben açıyorum yani ama bir kız var çok sevimli geliyor onla arkadaş olmak çok istiyorum
Yaş kaç bilmiyorum ama bence sıradan olmak iyi değil bunu zamanla anlarsın ve bence hayatta başarılı olamamızı sağlayan en önemli şeylerden bir farklı olmamız
Sana bir tavsiye bol bol başarılı olmuş insanların kitabını oku bu insanların hiç biri sıradan değil bu farklılığını nasıl yönlendirmen gerektiğini anlarsın belki
Tamamdır teşekkürler
Garipsin demek farklı bir kişiliğin var demektir, kötü anlamda değil bana da diyorlar.
Tamam da herkes aynı olamaz ki bu yüzden insanlara garip diyemezler bence
Haklısınız herkes aynı değil ama takılmayın bukadar iyi tarafından düşünün.
Yeni tanıştığın seni tanımayan tanımaya çalışan biri olarak garipsemiş altında kötü niyet olduğunu sanmıyorum
Neden garipsesin ki yani garipsenecek ne olabilir normal bir insanım
Hastalıktan korkarım demişsin seni titiz falan görmüş olabilir
Bilmiyorum ama korkuyorum yani bu çok doğal değil mi böyle grip nezle gibi şeylerden değil virallerden değil organ hastalıkları böyle kalıcı şeylerden korkuyorum allah korusun tekrardan
Banada herkes garip diyor boş ver
Aaaa neden diyorlar ki bir insana garip demek çok kötü bir durum çünki yani garip aslında olağandışı olan insanlara denir yani garip çok kötü bir kelime umarım böyle kelimeler duymayız
Ortamlar arasında farkliymisim arakadaş ortamında ayrı wp de ayrı yalnızken ayrı davranıyomusum ailem de aynı onlarda aynı şeyleri söylüyorlar ama ben heep aynıyım
Bende öyle ya ben mesela modum düşükken insanlarla çok iletişim kurmak istemiyorum bazen de çok sohpet edesim geliyor
Bende öyle değil galiba kafada problem var. D
garip