Cocuk sadece arkadasim ama nereye gitsem beni takip ediyor. Gunde 4 5 kere mesaj atiyor. Okulda kacacak yer ariyorum. Bugun kampuste gizlice markete gittim, yine buldu beni şok oldum. Bugun okuldan beraber ciktik ve binanin onune kadar geldi. Ben de annem karismasa da onu bahane ettim. Annem gorse kizar diye sen evine git dedim. Bir de sevgilisi bile degilim ne diye evime bakiyor. Psikolojimi bozdu. Kalbini de kirmak istemiyorum. Travma olmak istemiyorum, tersleyemiyorum. Guzel bir arkadasligimiz vardi. Mesafe nasil koyucam? Bela oldu basima.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya saçmala ne kırmak istemiyorum sen tepki vermedikçe yüz bulur. Rahatsız oluyorsan belirt yani ne o kırılmasın diye kendini strese sokacaksın boş ver
Beni zamaninda bir kiz davet edip kovmustu bana cok agir travma oldu aylarca agladim yasattiklarimin aynisi ona nasil yasatayim?
Seninle o aynı durumda değil ki sana bunu hemcinsin yapmış kırılırsın muhakkak ama senin durumun çok başka gerçekten ilerleyen zamanlarda takıntı olur hiç kurtulamazsın ne demek takip etmek. Hem kendin konusunda biraz bencil ol ileride sen kırılacağına bırak o kırılsın kendine değer ver biraz düşünme karşındakini zaman çok bozuk kimin ne çıkacağı belli olmuyo
Ya takip mi ediyor ozellikle mi buluyor bilmiyorum ama normal degil marketin oradasindayken yemekhaneye gidiyordum dedi sonra ben fakulteye gidince yemekhaneye noldu dedim vazgectim dedi evime gelecek samimiyeti nasil buluyor je munasebet sapikca
Evet işte sen ses etmedikçe daha da böyle olacak valla bırak söyle annem görmüş seni pencereden de kızdı bana de gelme dedikçe geldin de zor duruma soktun de uydur bişeyler sal gitsin
Bu sefer adimi ailesi yobaza cikarir diye tedirginim acikcasi ama mesajlarina gec 1 gun sonra falan donsem yavas yavas anlar degil mi? Simdi mesaj atip ozur diledi rahatsiz oldugunu anladim dedi sadece belli bir yere kadar eslik istemismis daha ask teklifi falan etmedi ama belli ki beni arkadasi olarak gormuyor her yerde cikiyor her yerde
Yani o da olabilir bakma mesajlarına ne biliyim uzak dur bi şekilde
Dua et bana evimi de ogrendi bela sagol kardes
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallah kurtulursun hemen 😙❤️
Cok sagol 🤗🌸
🩷
Takıntı yapmış dikkat et
Neden takintili dediniz
Heryerde peşindeyse takıntıdır bu davranışlar
Evime gelecek samimiyeti nasil buluyor ya binanin onune kadar rahatsiz oldum yani bir de yapisti bana mizacim da serttir
Yanlız gezme olur mu muhakkak yanında biri olsun tehlikeli de olabilir sonraları
Simdi mesaj atip ozur diledi rahatsiz oldugunu anladim dedi sadece belli bir yere kadar eslik istemismis daha teklif falan etmedi ama belli ki beni arkadasi olarak gormuyor her yerde cikiyor her yerde
Aferim ozaman ona ama sen yinede tedbirli ol canım tamam bida dolaşmamasını rahatsız oldunu söyle ona
Cok sagol kardes dua et
Seri katildir o aq yeni kurbanı sensin
Sapik veya takıntılı uzak dur
Neden takintili dediniz
yapışmasın..
Nefes alamiyorum artik
bu kadar cesareti nerden alıyor
Bilmiyorum inan ki whatsappta bir kere bile ben ona yazmadim hep o yaziyor 5 saat sonra cevap veriyorum insan biraz incinir en azinda 10 dk bekler yok aninda donuyor kalbi kirilmasin diye de yanit veriyorum takti bana
sana takmış waziyette
insanda kalbinde biraz adamlık opmalı
Simdi mesaj atip ozur diledi rahatsiz oldugunu anladim dedi sadece belli bir yere kadar eslik istemismis daha ask teklifi falan etmedi ama belli ki beni arkadasi olarak gormuyor her yerde cikiyor her yerde
oyle heryerde çıkması büyük
bir iticilik.. insan biraz özlenmeli