AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Türk kadınları kesinlikle yabancı erkeklerle birlikte olmalı hatta ülke takas yoluna gitmeli alım bizim kadınları verin sizin kadınları. Mesela Rusya veya Ukrayna ile takas yapabiliriz.
Erkeğini başka kadınların yanında çok fazla rahat görmek ister misin?
Ya da farklı şekillerde peki aldatılmayı göze alabilir misin?
yakışıklı ve başka nedenler için seviyorsun senden daha güzel biride çıkar onu ele alır elbette.
Seviniz ki sevilin en güzeli
Yabancı erkeklerin asla öyle değiller
@ecemiav asla deme aşko çok emin konuştun :)
daha fazla insan tanıman lazım çok çabuk bu kelimeyi söylemen için
10 yıl Amerika da yaşadım Türk erkeklerinden daha kıskancı da var hiç kıskanmayanı da yarı yarıya nerdeyse ve seninle sadece seks için ya da ciddi ilişki için birlikte olacak erkek bunu en baştan belli ediyor Türkler gibi istediğini alınca terk etmiyor böyleleri de var ama en azınlıkta olan kısım bunlar çünkü o erkekler seksen çok sevgiye açlar gerçekten sevmek ve sevilmek istiyorlar türkler ise sadece seks aç hayatları seks
@ecemiav neden peki?
Kız haklı valla Türk kızları geneli güzel ama bakınca yanındaki çirkin yani Türklerde kızlar güzel erkekler çirkin kabul edeek
Dikkat çekmek istediğim şey tipleri değildi aslında..
Detayda başta Tip demişsin bacım Türk kızlarının da hepsi güzel değil kilolu ve iticiler ama genel olarak istatistik olarak bakarsak çirkin erkeğin yanında güzel kız oluyor. Ben mesela Türk kızı tercih etmiyorum yabancı kızlar ile daha güzel ilişkim oldu
Tuzu biberi o fkfk
Ben bi yabancı kızla evlenmek istemiyorum, Türk üm ve Türk olsun çünkü milliyetçiyim biraz, ama saadece Türk diye de olmaz, eğitimli olsun aklı başında olsun sorumluluk sahibi olsun, ilgili olsun
Niye her Türk erkeğini aynı tutuyorsunuz ki? Bende bir Türk erkeğiyim fakat sorunun açıklamasında yabancı erkeklerde saydığınız özelliklerin hepsi bende var. Bu tamamen karaktere bağlı, ülkeye değil.
Yabancı erkekler o bakımlı güzel kadınlar varken sizin yüzünüze bile sıçmaz. Türk erkeği kadar da çalışkan ve sevgi ilgi gösteren bir erkek göremezsiniz. Kezbanlar sizi.
Türk erkeğini yabancı erkeklerden ayıran en belirgin özelliği onlara kıyasla daha çok maskülen olmaları bence.
Onun dışına malum T. C. sınırları içerisinde yaşıyan biri için başka uyruktan birini bulma kısmı zor, arz yok yani mecbur Türk seçiyorsun.
Çünkü kendi kültürümün insanı beni sosyal anlamda, her anlamda daha iyi anlar.
Yabancı erkeklerde zaten türk kadını diye yanıp tutusuyordu.
Evet , zaten ülkenin imajı oldukça kötü. Bizi afganlar , araplar gibi falan zannediyorlardır.
Yabancı kadınlar bile türk erkeklerini seçiyor hayırdır sen 😂
Türk erkeği has erkektir ondan tercih etmelisin.
Türk erkeğinin olan onundur başkası dokunamaz, yabancı erkeklerin olan onundur ama herkes dokunur böyle düşün 👍
Peki biz neden yabancı kadınlar dururken Türk kadınlarını tercih etmeliyiz?
Türk erkeklerini bende beğeniyorum, beğenmeyen onlar detayda anlatmaya çalıştım djdj
Biz derken Harun abiğ?😃
Yabancı erkekler kadına değer vermezler bu bir ikincisi kadınlar çalışır erkekler yer özellikle Almanya da
Eşit olmalı erkek de kadın da çalışmalı.
İnsan, elindeki ile yetinemeyince gözü dışarı kayar ama sen bilirsin hayatım. Hepsini deneyip vasıfsız olduklarına karar verdiysen problem yok.
Bence çok yanlış bir düşünce. Erkekler de o zaman yabancı kızlar varken neden Türk kızı der? Ki sen bunu söylersen onlar da bunu söylemekte haklılar. Bence kimse bizim milletimiz gibi olmaz
irkin yakisiklilikla bir alakasi yok. nasil orada dedigin gibi harika mukemmel erkekler varsa, burada da var. nasil burada kotu erkekler varsa, orada da var. yani oyle sandiginiz gibi ordakilerde sutten cikmis ak kasik degiller. her iki tarafta da genellemek cok yanlis. birine asiksan nereli oldugunu umursamazsin bile. sahsen hicc yurtdisindaki erkeklerle bulusmadim, gormedim bilmiyorum, dolayisiyla burdaki erkekleri tercih ederim ben. tercih meselesi yani. irktan cok karakter onemli.
Ben bunu anlamıyorum. Türk kızları italyan erkekleri der. İtalyan kızlarıda Türk erkekleri der tuhaf.
Bu arada sevginin, aşkın. dili dini ırkı olmaz
Hiç bir ülke Türk erkekleri demiyor nerenizden uyduruyorsunuz anlamıyorum
Uydurmuyorum. Sen nerenden yazıyorsun bu yazıları
Gayet doğru bence, ben de yabancı kadınlar dururken Türk olanlarla pek ilgilenmiyorum, hatta bunu ilişki olarak düşünmeyin, mesela iş olarakta aynı şekilde yabancı iş ortağı varken Türk insanlara uğraşamam, anlayışlılar, yardımseverler ve elbette vardır ama çoğusu kazık peşinde değil, çoğu konuda yabancı insanları tercih ediyorum, onlar da beni.
Türk erkeklerinin bir kısmı bunu Türk kadınları için düşünüyorlar, Türk kadınlarının bir kısmı bunu Türk erkekleri için düşünüyorlar. İşin komiği de bunu düşünenlerin çoğunun yabancılara ulaşımı yok.
Zaten ulaşımımız olsa buraya gelip bunları yazmazdik hayatımizı yaşardık 😀
Yabancı kadınlar varken, yabancı erkekler egosu tavanda g*tü gökyüzünde, tribi dağlarda olan Türk kızlarını ne yapsın.
Babannem şöyle derdi “Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış”
Biz de aynı soruyu kendimize soruyoruz yabancı kadınlar daha anlayışlı daha güzel bu türk kadınlarınını neden çekelim tr de hepiniz abazar yüzünden adriana limasınız
Yabanci kadınlar dururken neden Türk kadınlarını tercih etmeliyiz? 😄
Yapıştırrr
bende olsam türk secmezdim diyip destek vereyim sana
Kanka türk kadınlarına hakaret ediyolar demişsin ama soru da sende türk erkeklerine hakaret etmişsin
Arz talep meselesidir.
Kimi kadın kaba saba erkekleri sever , kimisi bakımlı ve kültürlü
Çünkü el mahkum. Olsaydı buralarda slav erkekleri kim Türk erkeğine bakardı ki?
Onlar sana gelmiyorsa sen onlara git. Coğrafya kader değildir :)
Bir erkek için o kadar zahmete katlanamam ve bence coğrafya kaderdir😒
Ben katlanırım. Deseler Helsinki de şu mahallede biz kız var seni mutlu edecek garanti seninle tanışmayı bekliyor. Giderim
Ah erkekler. Nerde fuzuli iş siz ordasınız
Fuzuli mi? Dedim ya garanti diye alla alla. Türkiye de adres versinler böyle bir kız varsa ona da eyvallah. Yanlış anladın
Türkiyede slav ırk cok sen mahalleden dışarı çıkmıyorsun anlaşılan 😉
@persfektif34 simdi sokak sokak arayacak değilim. Ayrıca Türkiyede slav ırk çok demene de ayrıca güldüm.
@ybaykalir sen minnoş bir aşk insanısın anladım. Umarım bulursun ne diyeyim
Amiinn. İnşallah.. Rabbim sesini duysun. Sen de. İyi dileklerin için teşekkür ederim
Qilyess sen bence daha türkiyeyi cok iyi bilmiyor ülkeni tanımıyorsun belliki bende yanlis bildiğin birseye gülmene cok güldüm 😉
Bu sitemkar soru aslında bizim değil, annenizin suçu..
Bi ingiliz dururken, Türk'le evlenmiş.. ve sonuç..
Ya hem diyosun ki niye biz değilde rus kızlar , hemde niye türk erkekler değilde yabancı , sen böyle yaparsan oda aynısını yapıyo bence böyle yapmasın iki tarafta saçma çünkü , pazardan karpuz almıyosun djenehe
Seni tercih eden erkevin direk erkek diyorum yanacı ya da türk değil seni alanın ben kapasına su altında tokatliyom ben
Cunku turk kizlari mukemmel o yuzden biz de boyleyiz. kotu erkek yoktur yolu kotu kadinla kesismis erkek vardir. bizi sizler var ettiniz
Böyle erkeğin anlından öpülür jdjfkdjfkfjf
Eyv bacım
Yabancı erkekler daha bakımlı, daha yakışıklı, daha temiz. Türk erkekleri sapsarı atletle, simsiyah dişle, kıl yumağı gibi geziyorlar.
Para para para
Agahhaahha güldüm kız
Şimdi sana bi sövesim geldi de neyse, sanki siz yabancı kadınlardan daha mı güzelsiniz gerçi ben türk kadınlarını seçiyorum genelde ama işiniz gücünüz filtre ya da makyaj, makyaji silince altından daha beter çıkıyorsunuz
İkisini de tercih etmemek.. 💅 Erkekler pişmanlıktır ahsbfnbfn
Ben bu duruma karşıyım. Üç beş kişi ile genelleme yapılamaz. Hiç bir millet de TÜRK erkeğinin yerini tutamaz. Aynı şekilde kadınlarımızın yerini de kimse tutamaz
Keyfin bilir istediğin ülke vatandaşı ile ilişki yaşayabilirsin
Ama büyük konuşma bence sonra pişman olur bir türkle evlenirsin
Görüş meselesi elbette bizim erkeklerimizde aynı şekilde türk kadını için düşünüyor biraz empati lütfen :-)
Biz neden yabancı güzel taş gibi kadınlar varken neden egoist bir türlü mutlu olmayan Türk kadınlarını tercih ediyoruz ki?
Her Türk erkeğini, az önce bahsettiğin gibi aynı zihniyetten düşünürsen, Avrupa'nın erkek görünümlü zibidilere sulanırsınız hanımefendi!
Kültür olarak aynı olduğumuz için Yanı çoğu şey aynı olduğu için yabancı birisi çok iyi de olabilir çok çok kötü de olabilir
Aynen aynen erkek kadın demeden herkes yurtdışına gitsin yabancıyla evlensin, Türkiye'de kimse kalmasın
Biz neden trip atmayan Rus kızları varken TC kızlariyla sevgili olmalıyız hem TC kızları gözleri yabancı erkeklerde dimi
Rus degilde bulgaristan olur mu bulgaristan gocmeniyim xd
*bulgar
Olur olur
Bu arada özele gelsene
Tamam
Sana istek atmişim önceden
Ha ok
Mesaj gönderemiyorum
Tekrar dene
Olmuyor
Sen atsana
Neden oldugunu anladim xper seviyemiz düşük ikimizinde
Bence bu kadar sitem etmeseydin daha farkli sonuclar cikabilirdi.. Ama olsun sen yinede okus bizim okus olsun de , Turk erkeginden vazgecme... 😂
Tek soru yabancı erkek senı neden tercıh etsın?
Egodan uzak , anlayışlı , ilik gıbı kendı hatunları varken neden sen?
Ahehaha Türk hatunları hariç herkes bize hasta birde şu yazılana bak sonra trip atıyor diyormuşuz 😄😄
Genelleme yapmak istemiyorum ama ben ve benim gibileri çıkarırsak türk erkeklerinin %80 kısmı hanzo
Benim bir birey olduğumu kabul etsin de, fark etmez. Yeter ki çalışmama, kıyafet konusuna, hiçbir şeye karışmasın.
Gidebilirsin kapı orada 🙂 Keşke her yakısıklı da da her aradığın özelliği bulabilsen :) bu arada arkadaşa halı açın kırmızısından.
Yabanci kizlar dururken neden Türk kizini tercih etmelilerle ayni nedenden
Ama her yabanci yakisikli degil ama İskandinav erkekleri bana göre diğer yabancı erkeklerden 2 3 gömlek ustte
Öyle bir erkek olsam senin gibi bacaklarını sadece açmakla yetinen bir kokuşmuşla olmam daha namuslu terbiyeli anlayışlı oluyorlar vardan yoktan hayırdan anlayan insanlar onlar. bir doğumdan sonra götü memesi otobüs koltuğu gibi büyüyen insan çıkması kişiye bakmazdım 😁😁😁
namusluymuş :D sen yabancı görmedin hayatında herhalde. vardan yoktan anlayan derken, vasıfsızım param yok demiyor da :d
Tamam vasıfsızım param yok
Çünkü biz sünnetliyiz.
Beyler benden bu çıktı sadece. Gerisi sizde artik. d
Domuz gibiler ya istemem hem romantik de drgiller yakisikli hiç degiller
Tercih etmeyin hayatları kurtulsun adaarın. Birazda yabacılar çeksin sizi mk
yani. zaten begenmiyoruz birbirimizi (erkek-kadin olarak) . onlar ruslara biz italyanlara varalim :D
Bende bunu anlamıyorum abi ya :) hayır İtalyan erkeğinin Türk erkeğinden farkı yok denecek kadar az. Brezilya deseniz anlarım ama İtalyannn ıts absurd.. bence popülerist özentiliği gibi geliyor.
@1nceişler o lafin gelisi. italyan olmasin iskandinav olsun. yabanci olsun iste her halukarda
İskandinav mı! birileri fena sarışın hastası.. oldu o zaman görüşürüz
Yabancılar bizi arap falan sanıyor , bakmazlar bize. Çok fazla önyargı var
Peki biz neden yabancı kadınlar duruken türk kadınlarını tercih etmeliyiz
Hollanda’da yaşıyorum türk tercih etmiyorum normal olarak sfgjfd
rus kızlar dururken neden türk kızını tercih etmeliyiz
Aynı sorunun farklı versiyonu 😂😂
Tıpkı RUS fıstıkları varken bizim sizi tercih etmek zorunda kaldgmz gibi maalesef
En basitinden örnek verecek olursak yabancılardaki genişlik çok farklı bir boyutta. Üstelik başına ufacık bir şey geldiğinde Türk erkeği kendini bile feda edebilir.
Bizde aynı şeyi diyoruz
Ruslar varken bebek gibi neden pacozlarla takılalım 😎😎
Çünkü yabancılara göre kat kat daha temiziz namusluyuz
Her şey yakışıklılık para mal mülk değil ilk önce adamlık önemli
Türk erkeği ve namus hffjjffhhffhfu
Komik mi?
Niye 4 kişi disslike attı ki yalan mı?
Yabancılar her gün birileriyle birliktelik geçiriyor Lakin bizler sevdiğimiz hanıma canımız gibi bakarız
Ayrilmak istedigimizde tek yon biletle 4 kolluya binebilmek icin 🥰
Hmm
Türk erkeklerini tercih etmemeliyiz. İnsan olanı tercih etmeliyiz.
Herkes öyle değil kim yakışıklıysa onu seçmeniz lazım.