+1 yılEvet, tüm kadınlar ve erkekler olarak dünyaya açılalım ve Türk'lüğü tüm dünyaya yayalım. Bu nasıl bir başlık hanımefendi.
Kadınlar Kandırmayın; Birçok tanıştığım, görüştüğüm oldu hepsinin temel gayesi "sahiplensin, {biraz, :) birazcık kıskansın } ama özgür bıraksın } bu iki kelime çok tutarsız, Türk kadınlarının %80 %90 bir dilimi sahiplenen kıskanan erkek istiyor ama bu kavramı oturturken büyük bir çoğunluğu bunu kaba kuvvetle yapabilecek kaba, saba, kişiliği konuşmalarına yansımız kişileri tercih ediyor. Kıskançlık ve Sahiplenme kavramları yanlış! Sahiplenmek pek doğru değil, insan sahiplenilmez. Hayat arkadaşı olmak, dert arkadaşı olmak, yoldaş olmak derman olmaktır. Kıskanmak kavramı istenen gibi değil. Kıskanmak, sakınmaktır, kötüden alıkoymayı istemektir, hakkında her zaman iyisini istemektir. Bunu baskıcı tipler olmadığını yazdığınız için yazdım. Baskıcı olmamak "hadi seni bıraktım sen kendi özelini yaşa, ben kendi özelimi yaşayayım değildir. Unutmayın kibarlık { sahte kibarlık } , Romantiklik Türk erkeğinde daha erken solup gitmekle beraber, hiç bir erkekte sonsuza kadar kesintisiz sürmez.
Erkekler Kandırmayın; Birçok erkek işveli, cilveli, güzel, bakımlı, çıt kırıldım kadınların hayali ile yaşar. Fakat birçok Türk erkeğinin büyüdüğü toplum etkisi, aile yapısı tüm bunların yanında onları sadakatini ve bağlılığını sunacak bir eş isteğine doğru iter. Bunu daha rahat bulabileceği toplum yine sadakatli, bağlı, cesur, yürekli, güçlü Türk kadınların yetiştirdiği Türk kızlarıdır.
Farklı toplumlarda ruh eşini, hayat arkadaşının, dert ortağını bulmak tabi ki de var...
İşte bu kriterleri o öve öve bitiremediğiniz, başka bir etnik yapıda büyümüş başka etik kurallarla beslenmiş yabancı erkeklerde / kızlarda bulmanız bir tık daha zor. Çünkü biliyoruz ki "hayat bekara güzel, şu gün şurda bugün burada" diyen her Türk gencinin dahi içinde düzenli bir ilişki, seviyeli bir birliktelik, bir ömür boyu mutlu olunabilecek bir eşleşme vardır.
Kadına şiddet hususuna gelirsek; Türkiye'de klasik erkek modeli daha ence kandırmamanız gereken başlığında aktardığım gibi "kadın her zaman kocasına itaat etmeli, onun sözünden çıkmamalıdır" düşüncesi ile hareket eden İLKEL, GELİŞMEMİŞ bir erkek modeli. Kadın ise iş hayatında toplumda halen kozları zayıf güçsüz konumda. Maddi parametreler bazen manevi çöküntüler yaratabilen bir ülkedeyiz. Çok okumuş olsa dahi küçüklüğünden bu yana "erkek üstündür, erkek güçlüdür, kadın zayıftır" mantığı ile yine ilkel düşünceler ile beslenmiş Türk erkekleri... İşte bu gibi parametreleri yendiğimizde erkeklere küçük yaşlardan bu yanan "kadına şiddetin yanlış bir şey, toplum düzeninde yeri olmayan dışlanmış bir eylem, lanetlenmiş bir davranış" olduğunu anlatabilirsek, kadınımıza toplumda daha güçlü olabilecekleri toplum yapısını oluşturup, haklarını daha rahat bağırmadan çağırmadan kolay ve etik bir şekilde savunabileceklerini küçük yaşlardan itibaren aktarıp öğretebilirsek bugün biz de yıllık bazda %11 olan ve bir başka dünya lideri olduğumuzu hususta avrupa ülkeleri gibi kadına şiddet oranlarını %6 - %7 oranlarına düşürebiliriz. Hatta sıfırlayabiliriz. Zira övündüğünüz o yabancı erkekler de kadına şiddet uyguluyor :)05 Yorumla- +1 yıl
o kadar boşa uzatılmış bir yazı ki okuma gereği bile duymadım
- +1 yıl
@zPsychopath Daha küçüksün, sıkça okumalısın, erken pes etmiş gibisin ;)
- +1 yıl
merak etme okuduğum kitap sayısı senin hayatında yaşadığın olaydan fazla ben kitabı 4 günde bitirirken senin gibiler 1 ayda ancak okur
- +1 yıl
bu arada bahsettiğin tek şeyde şiddet olmuş baya alakasız yani
- +1 yıl
kopyala yapıştır yazılardan biri
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaba tarafindan yabanci, anne tarafindan turk olan biriyle beraberim. Hayatinin cogunu da babasının dogdugu ulkeden geciren biri. Gecmiste 2 tane de turk sevgilim oldu. Karşılaştırmayı buna gore yapacağım. Ama tabi bu ulkede 40 milyon küsur erkek var. Bu diyeceklerim hepsini kapsamiyor. 40 milyonun içinde iyisi de var kötüsü de. Kültürel fark cok belli oluyor sadece.
Türk erkeginin lugatinda ısrar ve hayir demekten anlamamak var. Kadın hayır derse onu orada bırakıp yoluna devam etmek yerine artik seni bir oyun haline getirip, kazanmasi gereken bir level gibi görüyor ve reddetmen, hayir demeni kabul etmiyor. Cinsellik olarakta bunu surekli israr ediyor türk erkeği. Oncrki iki iliskimde de cok basima geldi bu. Duzgun bir uslupla istemedigimi ve neden istemedigimi soylememe rağmen, eger cinsellik pesindeysen beni birak beni de yorma, uzme bu konu da kapin acik gidebilirsin dedigimde bunu yapmayıp hala benden bu konuda medet umması ve ısrara devam edilmesi. Suanda birlikte oldugum kisiyle ilk birkac ay cinselligin konusu geçmedi. Sonra baktim bizim erkeklerden aliskin degilim sordum. Yaklasmadim cunku bunu istersen belli ederdin, yaklasirdin anlardim dedi. Sozel olarak soylememe gerek bile kalmamis yani. Ama turk erkegimize beden diliyle birak istemedigimi agzimla israrla soylememe rağmen anlamıyordu.
Turk erkeginde sevgisini gostermemek var. Sevgi gosterse iki guzel iltifat etse, bir dal cicek verse sanki bir taraflari eksilecek. Kadin erkek farketmeden her insan övülmekten, sevilmekten, iltifat almaktan hoslanir. Kadinlar daha cok hoşlanır. Turk erkegimiz seni seviyorum demekten bile cogu zaman imtina ederken bu yari yabanci iliskimde bu konuda ruhum fazlasiyla doydu diyebilirim. Tatli dil yilani deliginden çıkarır misali. Adam guzel konuşmaktan, guzel soz soylemekten imtina etmiyor bizim cogu erkegimiz gibi.
Bizim erkeklerde biraz da sanirim toplum geregi ev kadınındır algısı var. Turk erkeginin meslegi şef olsa dahi karısına evde yemek yapmaz. Evde karisina verir o işi. Elelamin ciftlerine, kadinlarina restoranda özenle yemegini hazırlar sunar, evde karisina gelince bir tabak yemek hazirlamaktan, yemekte esine yardim etmekten yine imtina eder. Birkac evli asci arkadasim var. Evde yemegi hanim yapar diyor. Ve bircok asçıdanda bunu duydum. Bizim erkeklerde bu isin meslegini yapan ekek bile evde kadin varsa mutfaga girmez, temizlige yardim etmez, sorumlulugu olarak gormez. Ama suanki iliskimde bu sorumluluklar bana ait ve benim görevimmiş gibi görülmüyor. Bu sorumlulukla yetistirilmis. Sofradaki tabagini kaldirip makineye atmaktan, eve temizlikte yardim etmekten, yemek hazirlamaktan zerre gocunmuyor. Ve bunlari berbaer yapinca cokta egleniyoruz aramizdaki bag gucleniyor.
Onun disinda en bariz fark ettigim sey deger görmek oldu, insan yerine konmak oldu. Ben bizim erkeklerde hep bir amaçmışım bunu bu iliskimde daha net farkettim. Cinsel iliski bir amacım, hedefim mesela bizim erkekler icin. Ya da benimle evlenmek isteyen bir turk erkegi icin bana askindan ölüp bittigi icin değil, arkami toplasin, duzenli cinsel hayatim olsun, yemegimi önüme koysun vs ile yapılıyor bu ulkede cogu evlilik. Erkegin kafasında belli bir kalibin var kadin olarak o kalibina gore degerlendirip evlenip evlenmeyecegine karar veriyor zaten. Yemek yapamayan bir kadinsan vay haline. 10-0 geridesin. Suanki iliskimde bu kaliplardan hicbiri yok. Karsimdaki erkek beni kadın oldugum icin, bir taraflarini tatmin etmem gerektigi icin, ona annesi gibi davranmam gerektigi icin beraber degil. Insan gibi görüyor beni, kaliplara sığdırmıyor. Ilk kez bu duyguyu yasadim. onun beyninde kadin figürü özgür olunca bende özgür oluyorum yaninda. oldugum gibi davranabiliyorum, rahatca konusabiliyorum. Turk sevgililerimle ya da herhangi bir turk erkegiyle konusurken bu kadar özgür degilim. 40 kere dusunuyorum karsi cinse diyecegim seyi ki yanlis anlamasin, yanlis konumlandirmasin, beni k*şar durumuna sokmasin, diyecegim seyi cinsel algılamasın vs vs diye resmen giremiyorum bazen.
Benim gorduklerim bunlar daha bircok sey vardir. Aklima gelenleri yazdım. Tabi kisiden kisiye değişsede farklar olabiliyor dedigim gibi. Vardir belki boyle turk erkekleri. Belki sayilari az denk gelemiyoruz ama hangi turk erkegi ne olursa olsun toplumdan kaynaklanan şeylerden, tabulardan, kadin konumandirmasindan pek cikan turk erkegi gormedim en medeniyim diyende bile. Yani yari yabanci birinin bile böyle olmasi beni fazlasiyla şaşırtıyor. Tamamen yabanci olsa ne olur bilmiyorum. Ama tamamen yabancida da gözüm yok. Boyle mutluyum. Bir yandan benim dilime ve kültürüme de hakim çünkü.20 Yorumla
+1 yılBirkaç flört denemesi yaşadım ülkem erkekleri ile, ama teşekkürler kalsın dedim. İyiler hoşlar ama çok havalılar ve nedensizce herşeye hayır deme özellikleri mevcut. Lütfen yanlış anlaşılmasın belki vardır iyi olanlar, ki bence onlar çoktan kapıldı bile 😊 genelleme yapmak istemiyorum, ama arkadaş çevremden de biliyorum gerçekten yoruyorsun Türk erkeği, üzgünüm.
00 Yorumla
+1 yılTercih edebilirler tabi bundan doğal bir şey yok. Yabancı erkek niye sizi tercih etsin? Sorun burada başlıyor sanırım 🙄
Orta doğu ülkesine yerleşmek için mi?
Çoğu dil bilmeyen , nazdan geçilmeyen kızlarla uğraşmak için mi?
Zaten her istediklerinde bulabildikleri cinselliği bırakıp yıllarca evlenmeyi beklemek için mi?
Birçoğu meslek sahibi olmayan , bir mesleği olsa bile yurtdışında geçerliliği olmayan kadınları neden tercih etmek istesinler?
Tükriyede olan mal varlığı avrupaya gidince 10 a bölünecek yani türkiyede zengin sayılan bile avrupada fakir.
Eğer birini bulabilirseniz, kaçın kurtarın kendinizi. Ama yakışıklısını vs bulabileceğinizi sanmam. En tipsizi bile worth bu arada. Bulan evlensin derim 👍🏻00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
198Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılYurtdışında yaşıyorum ve öyle yakışıklı ve çekici yabancı erkek göremedim. Şimdi kimsenin totosunu kaldırmak istemem ama yabancı kadınlarda Türk erkeklerinin peşinde. Sanırım kadınlar genel olarak baskın karakterli erkeklerden hoşlanıyor, böyle hafif maço. Ve yabancı erkekler :D çok böyle kelebek gibiler 😂😂 yurtdışında yaşayan Türk Erkeklerini görünce “of off anneler ne yiğitler doğuruyor” dediğim oluyor tabii. Ama yetişme tarzları Türkiye’de yaşayan Türk erkeklerinden farklı 🧐
1816 Yorumla- +1 yıl
Salla başı al Euro'yu yetiştirme tarzı değil sebep kültür farkı. Almanyadan hep Rapçi Türkler çıkıyor bizim ülkede rap yapan az kişi.
- +1 yıl
Helal kız sana
- +1 yıl
nerde yok be almanlar ingilizler hep yakışıklı hele ispanyollar onun dışında bi sürü röportaj var ve çoğu yabancı türk erkeklerini sevmediğini korktuğunu söyleyenler var
- +1 yıl
@zPsychopath zevk renk meselesi sanırım. Ben yanımda kıvırttık erkek istemem :D ayrıca bi Ali Ersan Duru, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Barış Arduç, Mehmet Aslantuğ vs etmiyor hiç biri mesela. Geçenlerde bi soru paylaşmıştım, bir Araştırmaya Göre Türk Erkeklerinin Genetiği İtalyan ve İspanyol Erkekleriyle benzermiş 😅
- +1 yıl
onlar çok çirkin be normal yolda gördüğüm tipler
- +1 yıl
italyanlarda yakışıklı değil
- +1 yıl
@Canerik17 😅 konuşuyorum daaa appplasının kardosu
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL 🙈 Ayrıca ilgileri alakalarıyla da Türk erkekleri önde. Kıskanmaları, sahiplenmeleri. Yabancılar biraz soğuk kalıyolar bize göre
- +1 yıl
@Canerik17 evet işte böyle maço 😃 katılıyorum.
- +1 yıl
Yazdıklarını okurken çok eğlendim teşekkürler paylaşım için 😄😄
- +1 yıl
@speedybean amaç budur 😃✌️
@canerik17 vay peee 🙈 - +1 yıl
İtalya, İspanya, Yunanistan, Türkiye Akdeniz kuşağı ülkeleri olduğundan, kara yağız ve esmer tipin hakimiyet sürdüğü insan tipidir. Buna yine aynı düzlemde sayılan Güney Amerika ülkesi Meksika da dahil edilebilir.
Soğuk ülkeler olan Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, İzlanda ve Rusya kuşağı da Tipik sarışın ve renkli gözlü bir ırka sahiptir. İklimin insan teni ve yapısı üzerinde gen'lere bağlı olarak bir etkisi vadır. - +1 yıl
Senin saydiklarin yabancı ulkede siradan görünümlü erkekler fhfhdhdh her ulkenin ünlüsü yakışıklıdir ayrica hicbir ulke keko birini ünlü yapmaz hdjdhd bnde cok yakışıklı unluler sayabilirim ve bncede zevk renk meselesi bn mesela sari severim kurt köpeği gibi erkek severim andrey polyanin die biri var mesela onun gibi bide harry styles efsane yakisikli böyle efsane yakışıklı hic bir Türk görmedim siradan bir ukraynali adamin linkinide atabilirim korede yasio siradan biri ama ultra yakışıklı barbie sibirya kurdu gibi yani hem tatli hem yakisikli
- +1 yıl
@zeynepdanbiii öyle heyecanlı anlatmışsın ki bir şey anlayan var mı söylesin anlatsın bana valla bu arada sen her ünlü güzel mı diyorsun yani ünlü olup güzel olmayanlar da var tanınmış sima demek ünlü güzel olma şartı koymazlar bence.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aslında sorun şu birbirimizi tam anlamıyor ve üzüyoruz. Halbu ki iki tarafta olaylara olgunlukla ve çözüm odaklı yaklaşsa ortada sorun kalmayacak. Ve şu mantalite de değişmeli "bütün erkekler - kadınlar aynı" hayır hiçte bile öyle değil.
Mühim olan;- Menfaati olmadan
- Aşkı aşk gibi yaşayan
- Yüreğinden sevebilen
- Kimseyi kimseden üstün görmeden
- Vicdanlı
- Merhametli
- Dürüst
kişiyi sevebilmek.51 Yorumla
+1 yılBiz erkeklerin, siz kadınları durmadan kıyas yapmakla suçlayıp, bu soruyla beraber aynısını yapmanız biraz çelişkili olmuş. Belki internette dolaşan hemcinslerimin çoğunu abazan, sapık, kadın düşkünü, işsiz, vs vs bir çok şeyle suçlayabilirsiniz, belki de haklısınızdır. Lâkin internette gördükleriniz, genellikle gerçek hayatın %25'ini kapsıyor.
Öyle erkekler gördüm ki, Mecnun'un Leyla'yı sevdiği kadar, seven, Ferhat'ın Şirin için geçtiği dağlar kadar dağlar deviren.
Kimisi var, Peygamber efendimiz (sav)'in Hz. Hatice validemize gösterdiği sevgi ve hürmeti örnek alıyor, kimisi var cahiliye devrinde ki Arapların kadınlara yaptığı muâmeleyi kadınlara yapıyor.
Kadınların durumu da öyle aslında. Çok güzel seven kadınlar olduğu gibi, hâlâ çocukça davrananı da var. Erkeğe köleymiş ya da cüzdanmış gibi davranan kadınlar yok mu şimdi?
Sorunuza gelirsek, neden yabancıyı değil de Türk erkeğini seçmelisiniz?
Açıkcası bir sebep sayamam zirâ sebep bulamazsınız. Lâkin o Türk erkeğinin adam olanına denk gelirseniz, sizi dünyanın en mutlu kadını yapmak için gecesini gündüzünü verir. Sahiplenir, kıskanır, lâkin sevince de tam sever.30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYabancılara karşı kesinlikle ırkçılık yaptığımı düşünmüyorum ama benim çevremden benim dilimden beni anlayacak biri varken neden yabancı biriyle evleneyim ki? Yanlış anlaşılmasın tabi ki bir yabancıyla evlenilebilir ama benim anlamadığım bizim halkta neden hep bizden olanı germe çabası var? Türk erkeği türk kadını artık bu genellemelerden sıkıldım yok Türk erkeği şöyle odun şöyle abaza yok Türk kadınının g*tü çok havada çok egoist gerçekten sıkıldım. Sen çevreni iyi tutarsan ve böyle tiplere yüz vermezsen zaten çevrende böyle adam da böyle kadın da kalmaz, bu milliyet değil şahsiyet meselesi. Ay italyan erkekleri çok romantik çok duygusal, oh Rus karıları taş gibi bizim kezbanlara bak bir de diyen arkadaşlar, dediğim gibi yabancıları sevebilirsiniz ama bu Türkleri gömmek için bir bahane değil. Unutma ki sen de Türksün biz aynı memleketin insanıyız veSorumuzun cevabına gelirsek yabancı erkekler dururken neden Türk erkeklerini tercih etmeliyiz sorusuna? Sen Türk erkeği seçmek zorunda değilsin önce bunu başta bir belirteyim. Neden mi? Çünkü aynı coğrafyada yaşıyorsun zeki şey bunun Türklükle alakası yok Zimbabve'de yaşasaydın da Zimbabve'li birini sevecektin? Çünkü hemen hemen aynı ülkedesiniz diye yaşadığınız olaylar benziyor çünkü insan fiziksel ve zihinsel olarak kendine benzeyenden daha çok hoşlanır ayrıca insanlar genelde iş yerinde arkadaş ortamındaki yakın çevresinden hoşlanıyor ve yurt dışı yakın bir çevre değil yani yabancı erkeği nereden göreceksin de seveceksin? İnternetten aynı tadı vermez ki?
40 YorumlaYazdıkların geneli değil seni kapsayan bir durum. Türk kızlarının geneli maço erkekleri beğeniyor. Şimdi maço deyince vurdu kırdı ayarında olanları değil tavırları ile baskınlığını hissettiren erkeklerden bahsediyorum. Çünkü evrimsel olarakta dişiler eş seçerken gelecekteki sahip olacağı çocuk/çocukları için fenotipik açıdan güçlü görünen erkekleri seçerler.
Hatta yapılan bir bilimsel çalışmada kadınların adet döngüsünde yumurtlama dönemi diye adlandırılan periyotun çevresinde (12-17. günler arasinda) verdikleri cevaplarda genellikle entelektüel erkek tanımlaması yaparken geriye kalan 25 günde ise sürekli maço erkek tanımlaması yapmışlardır. Çünkü maço erkek denilince,
- kıskançlığı sevgi zannedilir- sert hareketlerinden dolayı onu daha iyi koruyacağını zanneder- evdeki babalarına karşı oldukları hayranliktan dolayıdır- tecrübesizlik vb. Biraz uzun oldu ama Türkiye'de ki genel durum budur. Bu yüzden yazdiklarinizin bizim ülkenin genelinde pek bir karşılığı yoktur.60 Yorumla
+1 yılBence senin sandığın gibi pek değil. Bi kere Akdeniz iklimi ülkelerinin neredeyse tamamı benzer kişilik özelliklerini taşıyor. Yunanistan, İtalya , İspanya , portekiz çok benzer özelliğimiz var. Onun dışında bildiğim kadarıyla İngilizler sanıldığı gibi relax tipler değil. Gayet de kıskanç, baskıcı hatta şiddet eğilimi olan tipler. Tabi adamlarda kanunlar katı olduğu için şiddet örneklerine holiganizm dışında pek rastlanmıyor. Bu bizi tercih et yalvarırım demek değil tabiki. Kiminle mutlu olucaksan onunla ol. Siz ve onlar kıyasına sokmak pek mantıklı değil sadece. Aynı kıyas bana göre kadınlar için yapıldığında da kuşağa hoş gelmiyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Gereksiz genellemelere veya aşağılayıcı konuşmalara gerek yok bence. Sen biraz sitemkar konuşmuşsun ama genelleme yaparakta haklıyken haksız olmuşsun. Her ırkın insanı farklılık gösteriyor zaten. Özellikle gelenek, görenekler bunda fazlasıyla etkili. Ama yabancı erkeklerde yığınla kötü özellik sayılabileceği gibi Türk erkeklerindede yığınla iyi özellik sayabilirsin istesen bunu sende biliyorsun. Bu ırktan çok karakter meselesi
Kaslı, bakımlı olmak insanın kendince yapacağı bi olay. Kıskanmak, kısıtlamakta ayrı olaylar Türk erkeği sevdiğini kıskanırken yabancıların umrunda bile olmuyor ona kalırsan adama sevgilin çok fenaymış desen, kıza askıntılık yapsan umrunda olmayacak rahatlıkta çoğu sahiplenme yok adamlarda. Ama ben göbekli erkek istiyorum kaslı olmasın diyen, ben sahiplenen erkek istiyorum kıskanç olsun diyen kız da çok gördük buralarda😂
Herkes farklı bir düşünceye sahip herkes farklı şey istiyor hepside var gayette Türkiyede de bulamamak sizin sorununuz 😅20 YorumlaTürk erkeği tercih etmek zorunluluğun yok , sen yabancı seçebilirsin. Ama açıklamadan anlamadığım sanki sadece erkekler Türk kızlarını kötü yönde eleştiriyor ancak kızlar hiç eleştirmiyormuş gibi yazman objektif düşünmediğini gösteriyor. Örneğin burasını düşünelim daha çok kızlar erkekleri kötü yönde eleştiriyor (abaza falan filan gibi) . Evet erkeklerde (kezban) şeklinde eleştirileri genelde çok oluyor.
Sanki italyan erkeklerinin tamamı çok kibarmış gibi kulaktan duyma söylentileri gözünüzde büyütmeyin yaa. Her millette kibar ve kaba erkekler vardır. Sadece baskı konusu doğru olabilir oda genlerimizden gelir, onlarında genişliğinden gelir güvendiklerinden değil.
Sonuç olarak beğenmiyorsan yabancı tercih edersin o zaman.10 Yorumla
+1 yılSeni sayfada görüyordum ve gercekten bu soruyu senin soracağını hiç beklemezdim. Öncelikle artik Irkın yakışıklılık ile alakasi olmadığı anlayın artik. Sen sürekli siyah çikolata yersen elbette sıkılıp sarı çikolata yemek isteyeceksin. Türk kizlari yabancı erkekler diyor evet avrupali kizlar da kendi erkeklerini kotuluyorlar bu her yerde boyle
Insan elindekileri basit bulan bir varlık olduğu için sürekli farklılık arar. Irkın güzellik ile gram alakasi yok hepimiz ademden havvadan geldik. Sadece ordaki kişilerin en yakisiklisini seçip medyaya atıyorlar. Turkiyede de öyle yakişikli erkekler vardır ama dikkatini çekmez türk olduğu için.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kızlara yakışıklı erkek olsa kafidir başka birşeye gerek yok.
Yakışıklılığın yanında kişiye saygınlık kazandırıcak özellikleride arıyan kadın sayısı oldukça azdır. Sorsan herkes arıyorum der ama çokkere şahit olmuşumdur aramadıklarını. Bir çok yakın kız arkadaşıma bu konuda psikolojik tespit testi yaptık ve aramadıklarını kendileride gördü ve bayağı şaşırdılar.
Her cinsin taşıdığı bir artısı birde eksisi vardır kızların eksiğide budur. Tabi hiçbir kızın bir erkekte aradığı kriterler arasında yakışıklılığı es geçmesini bekleyemeyiz zira görsel uyum çok önemlidir11 YorumlaTercih edilmesi için gerçekten bir neden yok evet görüşüme dikkat Türk erkekleri size sesleniyorum... Hayatımda Türk erkekleri kadar bencilini görmedim adamın tip tıpkı orman ayısı gbi kıllı göbekli bakımsız ama sorsan Rus kızları derler ha birde pembe kuki isterler ya siz neysnz ki ne bekliyorsunuz affedersiniz de bizde pembe alet görmüyoruz ancak yabancılarda var oda ve yabancılar gayet kaliteli konuşmasını bilen o yakışıklı tiplerine rağmen asla kırıcı aşağalayici olmuyorlar ++++ temizler hijyene fazla önem gösteriyorlar hijyenin parayla alakası yok yorumlarda bakımlı yakışıklı diyince paraa diyorlar genelde de lütfen artık Türk erkekleri dış fırçalamayi tüm vücut killarinizi almayı öğrenin bunların parayla alakası yok ve herseyden önce aynaya bakıp insanlara öyle konuşun siz bakımlı ve temiz aynı zamanda saygılı olmayı öğrenirsiniz Türk kadini size her türlü millet olur Rus yunan Latin iş sizde bitiyor 🙄😉😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben biraz tarafsız ve farklı cevap vereceğim. Yabancı kadınlar da şöyle böyle oluyor gibi misilleme de yapmayacağım.
Birincisi yabancı erkek ucu çok açık bir kavram. Afganlı' da, Çin'li de, Gana'lı da yabancı erkektir. Önce kavramlar arasında fikir birliğimiz olsun. Demek istediğiniz batılı, uzun boylu, atletik, kibar, eğitimli erkeklerdir, katılıyor musunuz? Eğer öyleyse Türkiye' deki erkekler için de aynı tanımı yapmanız gerekir. Türkiye' deki uzun boylu, atletik, eğitimli, kibar erkekler Batı daki uzun boylu, atletik, eğitimli, kibar erkekler den aşağıda mıdır? bence bu şekilde kıyaslama yapıp sorunuzu değiştirin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten turk kizlari da prenses sanki annesi ile kiyaslayip benimle evlenirsen anneni asla gormeyeceksin diyen kadinlarla dolu o kizlari unutmayalim kiskanclik desen hali sahada mac yapacaz ona bile izin vermezler cunku guvenmiyorlar o zaman neden sevgili oluyorsunuz para yemek icin baska bir amaciniz yok iyi olanlar vardir ama cok cok cok azinlikta bence ya da sesini hic duyuramiyorlar cunku gorunen koy klavuz istemez para icin sugar mamy e giden var cinsel iliski yasayip zari diktirip yok askim ilkim sensin diye kandirilan nice erkekler sayilmiyor tabiki dogal guzel asla beceremiyorsunuz varsa yoksa makyajla guzel olmaya calisiyorsunuz bunlarida bir tezariye koyup bir tercih yapalim turk erkekleri tabiki rus kadinlari diyecek cunku hic biri yok tek makyaj var o da olsun
00 Yorumla
+1 yılYani türk yabancı diye ayırt etmiyorum. Adam olması benim için önemli. Saygı sevgi nezaket en değer verdiğim şeyler. Hayatını 100 kelimeyle idame ettiren tek bildiği yaşamsal faaliyetlerini karşılamak olan bir karşı cinsle uzaktan yakından alakam olamaz. Benden uzak Allah'a yakın olsun öyleleri. Herşeyden önce saygı diyorum...
50 YorumlaBizim Erkeklerimizin böyle olmaları yine Büyüklerimizin suçu. Erkektir şunu yapsın Erkektir bunu yapsın. Belirli bir yaşa geldiğinde kız arkadaşı yoksa sen Erkek değilmisin? Aman oğlum canım oğlum. Erkek çocukları yani yarının Babaları sorumsuz Egoist varlıklara dönüşüyorlar. Hele birde Babadan şiddet görüyorsa bu kişiler alın size yarının piskopatları. Uzun lafın kısası sorun Türk Erkeklerinde değil onları yetiştiren Ailelerde.
Eş seçim konusuna gelince tabiki müslüm olmalı.43 Yorumla- +1 yıl
Vay be çok güzel konuşmuşsun.
- +1 yıl
Sorun değil ablam
+1 yılTürkleri neden bu kadar aşağı da görüyorsunuz sizin milletiniz sonuçta sizden çıkıoo bu ego niyee
İlla yabsncı istiyorsanız bunu ksrslsyarak yapmamalısınız çünkü baya yakışıklı türk erkekleri var çevrenizi değiştirin klas yerlerde takılın farkedersiniz.50 YorumlaTürk erkekleri dururken neden yabancı erkekleri tercih edelim? Evet bizim erkeklerimizin maalesef bazıları sevilmeye layık değil ama sırf bazıları içinde tüm erkekleri aynı kefeye koyamayız. Yabancı erkeklerin adı var, gerisi? Din yok, örf yok, adet yok, fazla genişler ve daha nicesi. Tek artıları tiplerinin iyi olması. Ee bende hayat arkadaşı arıyorum konu mankeni değil. Millet gelsin bizimkilere kurban olsun, biz onlara değil.
50 YorumlaYerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.😀
Şaka bir yana da yinede türk erkeği iyidir. Kazaktır. Kışın sarıl uyu sıcacıktır. Emin ol yabancılarda falan sokakta yürürken başına bir şey gelse türk erkeği kadar cesaretlisinide biraz zor bulursun. Gelelim asıl meseleye bu söylediklerin bence aşırı kişisel bir şey. Heryerin krosu tatlısı var. Bence olaya böyle bakalım. Türk vs diye bakmıyorum ben.30 Yorumla
+1 yılTürk 15 yaş altı kızlar=Kore erkeği
Evde kalmış ve evlenip kocasından bıkmış Türk kadınlar = İtalyan erkeği
Genç kızlar = Para erkeği
Abaza dayılar ve asosyal ergen erkekler = Rus kızlar
Yaşlı amcalar = Suri esad bum bum araya afgan mafgan.
Seks manyakları = Latin karılar
Eli kız eline değmemiş erkekler= Nefes alan karılar
AYOL YETER BE!40 Yorumla
+1 yılYabancı erkekler kültür ve duruş olarak çok öndeler fakat bizim türk erkeklerinin sahiplenişi hiç birinde yok adamlar xl geniş 😄
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Affedersin ama baskıcı değil dediğin o yabancı erkekler eşlerinin başkalarıyla aşırı samimiyet kurmasını sorun etmeyen erkekler. Peki sen kocanın başka kadınlar ile fazla samimi olmasını kabul edebilir misin? Böyle bir durumda "ben baskıcı değilim" mi diyeceksin yani? Sahiplenme ve baskı kurma arasında çok ince bir çizgi vardır. Bunu iyi ayırt etmek gerek. Elbette ki herkes aynı değil. Her Türk erkeği de sitem ettiğin gibi değil.
20 Yorumla
+1 yılRusyada yaşadığım dönemde rus sevgilim sizin için neler dedi biliyormusun türk kadınları kadar hem şanslı hemde nankör kadınlar görmedim dedi, kadınlara, değer veriyorsunuz, onlara sahip çıkıyorsunuz, seviyor, sayıyorsunuz ama onlar bunu zerre haketmiyor demişti sanırım sen bu sözlerin ile onu haklı çıkardın
11 Yorumla- +1 yıl
Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı soksan az
Cinsiyetinden başka vasfı olmayan insan çakması Habeş ma... İle ömür ziyan ediyoruz
+1 yılSeni kim tercih ediyor ki?
Ayrıca senin nazını niyazını kaprisini çeker mi sanıyorsun elin gavuru.
Onlar rahat insanlar. Ben merkezci insanlar. İlişki o insanlar için anlam ifade etmiyor. Bir anda tak diye çekip gidebilirler. Cinsellik konusunda da çok rahatlar. Takmazlar hiçbir şeyi.10 YorumlaBizde artık yabancı sayilirz ülkemizde Afgan Suriyeli araplarin artan sayılarından:) Türk erkeklerine kurban ol sen hepsi aynı sanki içlerinde ayıları var ama işte onlar gibi isteyeni de var her malın bir alıcısı var gibi düşün :) belki de yabancilardaki rahatlıktandir senin onlar gibisini istemen ama sonuç olarak yerli malı olması daha makbul sanko
10 YorumlaTürk erkeklerinin kıymetini Ruslara İngilizlere İskandinavlara sor. sizin gibi erkekten anlamayın sevişmesini bilmeyen lezoşlar Kendiniz gibi olan sünnetsiz erkeklerKendiniz gibi olan sünnetsiz yumuşak erkeklerin peşinden gider. ondan sonra da bana erkek bulun diye bağırmaya başlarsanız.
10 Yorumla
Bu soruya sadece bir fotoğrafla cevap vermek istiyorum. Yabancı yerde böyle karizmatik bir erkek bulursanız tercih edebilirsiniz. Hiç sanmıyorum ama.
Bu arada sevgili istemiyorum şu an, lütfen özelden yazmayın kızlar.10 YorumlaBen Türk erkeklerini tercih etmiyorum o yüzden hayatım boyunca sevgilim olmadı. İngilizce öğreniyorum paramı biriktirip bi kaç yıl sonra yurt dışına gidicem Türk erkeğiyle uğraşılmaz ne tip var ne beyin ne romantiklik hepsinin köküne kibrit suyu. Çok beğenirsem tek gecelik bir şey yaşarım sonra kıçına tekmeyi basarım eğer paralıysada parasını yer kıçına tekmeyi basarım Türk erkeğiyle ilişki yaşanmaz.
18 Yorumla- +1 yıl
Ahaha senin kim ne yapsın be 50 yaşina gelmişsin öz güvene bak mk 😂
- +1 yıl
Nefret edenlerin arasında zeki olan ender kişilerden. En azından planın var , tebrikler.
+1 yıl... çünkü hangi kültürden olursak olalım, uçlarda yaşamadığımız sürece Türk erkeğiyle olabiliriz ama örneğin bir İngiliz, Fransız ya da Rus erkekle anlaşabilmek, kendi kadınları için bile çoğunlukla güç. Alman, Hollandalı, Avustralyalı ve Amerikalı erkekler dünya erkekleri içinde anlayışlı sayılırlar ama günümüz Türk kadınıysa söz konusu; çoğunun, bu erkeklerle de yapamayacağını düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yakışıklılık konusunda Türk erkeklerinin eline su dökemezler genetik olarak bu teori çökmüş güzellik stetikte estetik simetridedir yamuk yumuk avrupa milletlerinden ne güzel kadın ne yakışıklı erkek çıkar...
Ama reklam her zaman satar. Sadece reklamların kurbanısınız...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Yabancı erkekler gerçekten sizin nazınızı tribinizi çekeceğinizi mi sanıyorsunuz? 😀 hadi biz çirkiniz ilgi alaka parayla bir şekil götürürüz de sizin ki olmaz maalesef gerçekten ciddiyim hiç birisi çekmez espiri diye söylemiyorum he rahat takılmayı eğlenmeyi gezmeyi kıskanmamayı göze alıyorsanız hodri meydan 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYabancı erkeğe göre de Türk kadını ile beraber olunmaz zira temizlik yok, bakım yok, ilgi yok, paragözlük var, dırdır var. Emin ol onlar da bize bayılmıyor. Uzun lafın kısası, aklı başında yabancı erkek Türk kadınını tercih etmiyor.
50 Yorumla
+1 yılAna dilimiz ayni ki bu daha iyi iletisim demek. Ayni ya da benzer sosyo-kültürel ortamda büyüdük bu iliskiyi yasayis seklimizden yedigimiz yemege dinledigimiz sarkiya ve psikolojik durumumuza kadar birsuru seye etki ediyor. Kazandigimiz paralar arasinda 9la ya da 10la çarpmamizi gerektiren bir kur farki sorunu yok ki maddi gelir de yasam seklimizi cok cok etkiliyor. Bunlar Türk erkeğini/kadınını tercih etme sebepleri olabilir.
00 YorumlaErkek arkadaşım Japon.
Özel tercih gerçekten de. Rahat, modern ve dünya vatandaşı. At gözlüklerini doğuştan beri takmıyor mesela. Kadına değeri, yüklediği anlamı bambaşka. İlerlemem için kendimi geliştirmem için teşviği, güçlenmemden korkmak yerine gurur duyuşu.. Sevişi, özleyişi, çocuk ruhunu yitirmemiş oluşu..
Özel insanlar.123 Yorumla- +1 yıl
Japonlar normalde bizden daha ataerkil bir millet. Erkek arkadaşın üzerinden genel yorum yaparsan hataya düşebilirsin.
- +1 yıl
2015te gittim oraya.
Ayrıca Japon kültürü ve tarihini iyi biliyorum. Ataerkil ama bizdeki gibi kadına değer vermemek gibi değil. Kadına sahip çıkmak, korumak bir onur meselesidir Japon erkekleri için. Biz de dövmek öldürmek onu sayılır.. Japon kadının bir şikayeti yok, erkeklerin de. Kendi kültürlerini çok seven ve sahiplenen insanlar. Biz de miğde bulanma aşamasına geliyoruz. Eski Türk adetleri ile örtüşüyor şimdiki Japon kültürü. Eski Türklerde de ataerkillik olsa da kadının yeri çok kıymetliydi. Hatta eşi olmayan Buğ, Hakanlığa aday olamazdı. Ve tek eşliydiler. - +1 yıl
Japonya'nın kadına yönelik suç oranlarına bakmanızı tavsiye ederim. Dünya da kimseyi melek veya şeytan ilan etmek doğru değil, eğitim seviyesi çok yüksek ülkelerde bile şiddet oranları çok yüksek. Siz ülkenizdeki erkeklerin davranışların rahatsız olabilirsiniz ama dünyadaki diğer erkekler veya kadınlar sütten çıkma ak kaşık olmadığını unutuyorsunuz.
- +1 yıl
O namus cinayetleri genelde doğu tarafında ve kürtler arasında oluyor, belki biraz Türk lere de geçmiş olabilir ama bu durumdan dolayı bütün toplumu uzaktan yargılamak cahil işi, Türkiye de yaşamak her türlü zor, insanlar saadece barınmak yemek içmek için yaşıyor ne ev ne araba toplumun %80 i için hayal %10 u kredi altına giriyor %10 da yandaş, hal böyleyken insanların psikolojisi bozuk ve sen ordan rahatın yerinde belki de japon kocanın parasını yiyerek buraya ahkam kesmeye çalışıyosun, uzak dur yaşadığın yerde rahat rahat yaşa, kocan gibi akıllı ol insanları yapmadığı bi şeyle suçlama
- +1 yıl
Tokyoda Kyoto'da 5 gün kaldım. 5 gece sokağa çıktım dolaştım. Saatin kaç olduğuna hiç dikkst etmedim. Acıktım çıktım, yürümek istedim çıktım. Hiç kimse beni rahatsız etmedi. Birine bişey sorarken çekinmedim, arkamı kollamafom acaba takip ediliyor muyum diye.. Ahlaktan anladığınız nedir bilmem ama bu ülke ahlaki açıdan bitiktir. Bu ülkenin erkeği kadona rahatsızlık vermeyi bir halt sanır. Hiç utanmaz çekinmez. Ve siz böyle pembe tablolar çizdikçe düzeleceğini sanmam.
- +1 yıl
Japonya da çok düzgün değil, yine tacizci sapıklar ve evin giriş katsa astığın iç çamaşırlarını çalan bir ton sapık varmış. Güzelleme yaptığın ülke o kadar da güzel değil.
- +1 yıl
Tabii yine de türkiyeden iyidir kesin orası ayrı (ahlak olarak) diğer konulara hiç girmiyorum.
- +1 yıl
İşte bu japonyada yine az değilmiş var baya ama oradakiler söylemeye çekiniyormuş, yabancı bir kızın videosunda gördüm ve yorumlarda da herkes bahsediyordu. Japonya falan da değil de avrupa bence. Ben de avrupalı kızları baya seviyorum mesela fransız veya ispanyol
- +1 yıl
İtalyan kızlar da öyle
- +1 yıl
Hahaha çoğu türk kızlarından hem yüz hem de fizik olarak güzel kusura bakma. Japon erkeğini beğenen biri zaten bana gözümüzdeki çöpleri temizleyelim demesin lütfen
- +1 yıl
İtalyan ispanyol fransız kızlarına güzel dedim diye öyle demedin mi? Bir yere bağlamaya çalışmıyorum durduk yere sen laf vurmaya çalıştın.
- +1 yıl
Gözümüzdeki çöpü temizleyelim önceyi tam olarak neye dedin? Ben buna yordum. Yanlış anladım demek ki
- +1 yıl
Tamam o zaman kusura bakma :)
Bunlar hep komşunun tavuğu komşuya kaz görünür durumu işte. Hadi sen dalgasına sordun gülüp geçelim ama saçma sapan yabancı kadın ve erkek hayranlığı duyan çok insan var 😂
Neyse.
Ülkede bol miktarda afgan ve suriyeli erkek var. Yabancılar sonuçta. Seç beğen al 😂
boş ver bizi. Biz daha iyilerine layığız 😂00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTür kızlarının tiribini taşımazlar anında tekmeyi basarlar. Tür erkekleri gibi peşinden koşmazlar. Erişilebilir değilseniz hiç görülmessizniz bile. Yani sizin yersiz tiripleriniz asla çekmezler. Bu tripi ancak doğu ülkelerin de kabul görülür. Diğer avrupa gibi ülkeler de çokta zorlanılmaz ve yol verilir hemen.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler Rus kadınları övdüğünde yhaa ne buluyonuz onlarda demeyi iyi bilirsiniz ama. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Şiddet ülkemizin bir gerçeği ama bunun için bütün Türk erkeklerini suçlamak sadece... feminazilik?
Ben bir Türk erkeği ile evliyim o da bir Türk kadınıyla, isteyen gider Papualı biriyle evlenir ve buna da zaten kimse karışamaz ama sırf yabancı birini seviyor diye de ülkemin güzel insanlarına laf atamaz? Ben bugüne kadar hiç a Türk erkekleri böyle demedim kocamın da hiç Türk kadınlarına kötü bir şey dediğini duymadım çünkü insanı insanı yapan kalbidir, matematiksel konumu değil.30 Yorumla
+1 yılTürk kızlarının her biri çok güzel ve kesinlikle ağzından küfür çıkmıyor çünkü. Her biriniz çok mükemmelsiniz çünkü. Hakaret falan ağzınızdan çıkmaz. Aynı b*kun lacivertisiniz işte, biz türk erkekleriyle aynısınız bi cinsiyetiniz farklı o kadar.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen her türden erkekle sevişiyorum. Ama sevgili olarak Türkçe ya da İngilizce konuşan erkek tercihim çünkü biraz tartışıp sevişince çok daha keyifli oluyor. Tartışma sonrası seks muhteşemmmm 😍 özellikle de sert sert
Ama yatak dışında benim dediğim olacak :)21 Yorumla- +1 yıl
Egolu insan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiye kadar hiçbir kadının kalbini kırmadım, kötü söz söylemedim. Bir insanın kendini yetiştiriş tarzına bağlı. Yakışıklı değilim zaten tercih de etmediler ama asla bir kadının hem fiziksel hem ruhsal canını yakmadım.
33 Yorumla- +1 yıl
@busted123 Ben bir şey kaybetmedim değerim hala aynı
+1 yılSahiplenir. Kıskanır. Değer verir. Düşüncelidir. Sever. Romantiktir. Korur.
Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimseler değer verir.
Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.
Hazret-i Muhammed (s. a. v.)31 Yorumla- +1 yıl
Nankörlük başa bela abicim napacaksın
+1 yılTürk kızları o kadar ezik ki, ne kadar feminist takılsalar bile ataerkil toplumu o kadar benimsemişler ki eminim tersi sorulsa erkeklerin Türk kadınlarını gömeceği şu soruda çoğu Türk erkeğini savunur. Mallar.
30 Yorumla
+1 yılvalla açıkçası bir noktada çok büyük bir haklılık payın var
bizim toplumun yapısı içten içe çürüyor heryerde şiddet kavga çekememezlik
herkes yabancıyla evlensin gitsin şu ülkeyi bi kapatıp açalım20 Yorumla
+1 yılAhahha soru detayındaki manipülasyona bayıldım.
Bu durumda Türk kızları da zora gelemeyen, mücadele etmekten kaçan mental olarak zayıf kızlar öyle mi @_ΛqresiF_
Kızlar saldırın sorana sizi olduğunuzdan güçsüz göstermeye çalışıyor 😄21 Yorumla
+1 yılElin adamı en ufak bir çaba göstermiyor, dünden razı çünkü ona yazan kadın :) Hollywood effect gibi bir şey yaşıyorsunuz. Toplulumuzda cehalet var evet ama düzgün erkekler de var. Sen bulamadıysan bu senin sorunun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın valla bizimkilerin çoğu abaza ve hanzo ne kibarlık bilirler ne saygı bilirler. Kıskançlar kendi eşlerine sevgililerine giydirmezler başkaların ağızlarının suyu akarak bakarlar. Beyinlerine kan gittiği meçhul hepsinin aklı bir taraflarında. Yabancılar hem kibarlar hem görgülüler kültürlüler en iyisi onlardan bulacaksin.
00 Yorumlayurtdisinda yaşıyorum ve inan her biri biskolata erkeği degiller :D o saydiklarin nereli olduklarıyla bir ilgisi yok ki karakter meselesi.
51 Yorumla- +1 yıl
Allahtan yurt dışında yaşayıpta gördüğünü söyleyenler var aramızda.
Biz desek inanmazlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılRedditte bir sayfa var female dating strategy diye. Çoğunlukla Amerikan kadınları akşama kadar ABD'li erkekler şöyle pis böyle kaka yazıp duruyor. Türk kadınına laf atanlar başka ülke kadınlarını tanımayanlar. Tanısalar tüm ülke kadınlarının türk kadını gibi olduğunu görecek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılAferin kız. Eyy rus kızlarını koz olarak kullanan türk erkegi bizim de seçenegimiz olan yabancı erkekler var bunu hatırlattın onlara ya bu bile yeterli bir sebep
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok agresifsin 😊
Tamam sitemlerinde kendince haklı olabilirsin fakat iyi veya kötü insan olmanın, kabalığın kibarlığın cinsiyeti yok bence.
Ülkece hatta artık dünyaca insanlık olarak problemliyiz.10 Yorumla
+1 yılKimi tercih etmek isterseniz edin valla böyle bir zorunluluk yok :D.
Detay kısmına gelirsek de bu genellemenin içinde olmadığımı belirtmek isterim. Ama tüm erkeklerini bunun içinde tutman beni biraz üzdü :/10 Yorumla
+1 yılBondon hoşlonmoz tabi ki dilini bilmeyen yalanlarını göremeyen ettiği hakaretleri ve sergilediği başarsızlıkların farkında olacak kadar kafası çalışmayan kadın lazım ki o içi boş taşımakta aşırı zorluk çektiği egosunu tatmin edebilsin
10 Yorumla
+1 yılŞahsen bi yabancı kız olarak Türk erkeklerine bayılıyorum
67 Yorumla- +1 yıl
Kadının dibisin
- +1 yıl
@Yamaç355 yakışıklılar- kıskançlar- sevdikleri uğruna kavga çıkarırlar-
- +1 yıl
@Yamaç355 gören vatan savunması yapıyor sanicak 😢😢😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Aynen kanka katılıyorum sana 😂 kıllı göğüs ve suratlarıyla leğen göbekleriyle PC başında “Rus kızları candır” diyenler senin soruyu basmış. 😂 Ohhhhhhh içimin yağları eridi kanka işimiz yok 😘
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBilemem de benim konuştuğum yabancı kadınlar yüzün tatlı ama vücudunuda görelim diyor hep :D:D görüntülü konuşunca da kikir kikir gülmeye başlıyorlar. Yani yabancı erkekler iyi olsaydı bana bu tepki gelmezdi diye düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
tam tersi olmasın jsjsjsjsj
- +1 yıl
Haha ne diyorsam öyle niye tersi olsun :D
+1 yılO biskolata erkeğide seni bekliyor zaten kaç alıcısı vardır kimbilir
56 Yorumla- +1 yıl
Ne oldi asiyeluk yerleriniz mi kurudu awe😂
- +1 yıl
Allah iyiliğin versin demek😄
+1 yılEvet yabancı bir erkek karşıma çıkarsa tabii ki birlikte olurum ama türk erkeği çıkarsa da birlikte olurum yani kader kısmet ama kim istemez ki iki ayrı uyruk ırk birlikte olmayı genler birleşince güzel şeyler çıkar ortaya 😅
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri dururken neden yabancı erkekleri tercih etmeliyiz 😊🌺
52 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel soylediniz hanimefendi. ☺️
- +1 yıl
@suumisali_ sana helal olsun 👏
+1 yılTürk erkeği evine ocağına bakar sadıktır anne babaya hürmeti vardır Avrupalı erkek 3 ayda yatar ayrilir
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılNe yani ortadamı kalalım, bizi kimse almasın mı 😂😂😂
32 Yorumla- +1 yıl
Yok ben gayet ülkem insanından mutluyum.
Hanım efendi desem aşağ kalır sın sen benim Türk erkeğimi aşağlayamaz sın Hiçbir ülke Türk erkekleri kadar şerefli olamaz bizde yakışıklılık olmaz o doru asıl önemli olan erkeğin yakışıklısı olmaz delikanlısı olur yaşın gelmiş o 30 Lara kendine gel haddini bil insan gibi yarumunu yapıcak san yap
10 Yorumla- Devamını Gör (234)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat