AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
eden de sağolsun etmeyen de... ne diyelim. nasip kısmet işi... :)
Rus kızları dururken ben Türk kızı tercih edermiyim sen bi onu bana sor bir önce? :D
Çünkü tribinizi Türkler'den başkası çekmez. Hem yakında Türk de bulamayacaksınız. Araplar'a kalacaksınız. 😁
Diyorsun 😒
Algı sorusu. Şu soru neden trend oldu. Tepki için sorulmuş bir soru.
nedenmi iyice zivanadan cikip bide imaninizdan olmayin diye
Valla onu bende anlamadım. Birini imana getirebilirsem nikahı basarım da işte tek sıkıntı o 😂😂😂
Türk erkekleri yok olsun mu 😅
@Ruzgarh banane. Onu gönderen bilir. Beni pek ilgilendirmiyor Bayadır 😂
@Sessizsedasızgitmek gönderen bilir derken? Bu erkekleri Türk kadınları doğurmuyor mu?
Türk kızlarının da babaları Türk erkekleri sonuçta
Bana garip geliyor biz aslında kendimizi kötülemiş gibi oluyoruz bana göre
@Ruzgarhbu ülkede erkek ve kadın çok farklı şekilde büyüyor. Aynı şartlarda büyüse böyle olur muydu? Ailemde ki ayrımcılığın 10 da 1i diğerlerinde olsa zaten egoist, manyak bir erkek topluluğu normal değil mi? Ama bu arada bu ayrımcılığı anneler yapmıyor. Ben küçük bir kavga ettiğim için babam tarafından boğazım sıkılırken, oğlan kavga edip hapise düştüğünde aynı baba tarafından kahraman ilan edilir. (küçük bir örnek). Sence kızların bir eşya ve erkeklerin lütüf gibi yetiştirildiği bir ülkenin erkeği kadını bir olur mu? Eşitlik diye kı$ yırtmak başka, daha toleranslı ve en azından kız diye başını kaldırdığında yollu ilan edilmek başka. Tabi derin mevzular. Muhtemelen sen daha yüzeysel bahsetmek istedin ama ben abarttım 😊
Gerçekten çok üzücü şeyler yazmışsın ve sana çok haksızlık yapılmış. Bu şekilde yetişen erkek ve kız elbette aynı olmaz
Haklısın ben işin bu yönünü düşünemedim
Benim prime ihtiyacım yok. O yalama mevzusunu da dm de yazdım sana burası uygun değil 😂
@Ruzgarh kusura bakma işim vardı. * uğraşmam genelde ben engeli basarım. Anası bacısı gibi her kardeşim sulanan ørospu sandı beni herhalde. Ne görmüşse ailede artık
* kısmına pïçlerle yazdım da KS namus abidesi düzeltti
Kardeşim değil sîke
Sorun değil. O mesajımı silebilir misin sana yazmış gibi algılanmasın o kişiye yazmıştım bilmeyen yanlış anlar
@Ruzgarh burada 7 sülalesini sîke doyurmadın mı rahat edemiyor bazısı. İdare edicez. İstediğini vericez
Çok sinir ediyor bazıları bunun gibiler evet ama engellemek en iyisi
Bunun tersini alıp kendine sor. Cevabı belki kendin bulursun ve bizi de aydınlatırsın belki 😃
seni anlayabilecek biri yok "güzelim bir çay" demle şekersiz olsun 👋 hadi iyi günler olsun
Türk erkeğinin türk kadınını eziklediği konusunda kesinlikle haklısın
Ezikleme sanırım doğu kültüründe var.
@mymymy85 genel olarak böyle
Haklısın ama bizde farklı olduğundan 80 yaşındaki babam bildim bileli ezilir aney tarafından 😂
@mymymy85 senin aney eli maşalı demekki :)
Sorma valla çok sopasını yedim yaşlandı artık korkmaya gerek yok😆
Türklerde benim için yabancı erkek sayılıyor bu daha fena ben ne yapacağım 😂
Yabancılar size bakarsa bizi tercih etmezsiniz olur biter, ayrıca ben seçilmem seçerim😉
Kimse sizi buna zorlamıyor, istediğiniz erkekle konuşabilir ve tercih edebilirsiniz.
Ahahaha komik aynı şey sizin için geçerli kezoluluğunuzdan bıktık gidin avrupaya
Erkeklerin çoğu linç etmiş
Demekki laftaki erkekler kendileri : d
Sizi Afrika Bebeklerine sevk ediyoruz.
Ancak zenciler hakkınızdan gelir 😂
Yaşa ve gör farkı.. Türk hersaman üstündür üstün olmasa yabancılar türk erkegı için gelmez buraya
Onlar neden taş gibi yabancı kızlar varken Binlerce kilometre ötede ki türkü tercih etsin?
Kanka öyleleri eve ekmek getirmez sen getirirsin eve ekmeği 😂
Linç time agresif sjfkkw
Yabancı erkekler kadar olamazdınız be püğ
Görüş yoruma cevap vermiyore
Başka imkanın varsa git, biz de çok memnun değiliz kezban ve emineleri çekmeye
Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok🤧
E ne? Sen istediğini söylerken iyi ben diyince kötü, ayrıca emine ve kezbanlar bunu beğenmedi
yabancı erkekler biraz uzakta durduğu için olabilir
Bence her Türk erkeği böyle değil lütfen bizim hakkımızı yemezseniz seviniriz gayet iyiyiz ve çoğu yabancı erkeklerin bizden daha sorumsuz olduğunu biliyor muydunuz? Ben çok şahit oldum çalıştığım yerde lütfennnn lütfennnn böyle yapmıyoruz 😄
biz neden Türk kızlarını tercih ediyor ya da etmeliysek o yüzden.
Mecburiyetten tercih ediyorsunuz 😃 bu kadar eleştiriden ben bunu anlıyorum eheheh
hayır ne mecburiyeti ben ülkemin kadınlarını yabancı kadınlarla bir tutmam bile.
ama kızların çoğu yok italyan erkekleri yok ingizli erkekleri diye cümle kuruyor :)
bu arada ilk cümleyi olumlu anlamda söyledim. :)
Çok sevdiğiniz o yabancı erkekler sizi bin dolara satabilirler, örneği cok youtube da ama türk erkeği sizin icin merminin önüne atlar canını verir, Emin olabilirsin 🙂
Rus erkekleri baya iyi oluyor bu arada her açıdan😈
Ilk defa duydum senden rus kızları desen tamamda😂
Sizde türk erkeklerini beğenmiyorsunuz sizde türk kadınları güzel değilsiniz hiçbiriniz bizde yabancı kadınlara hayran kalıyoruz çünkü erkeklerine düşkünler sizin gibi değiller en azından türk kadını kızları egolu ondan sevmiyor olabiliriz
Ben rus ve ukranialı istiyosam kadınlarda yabancı isteyebilir
Bizi döven, kafamızı kesen, aldatan, kavga eden veya sert miken erkek seviyoruz da ondan asdklsa Belamızı arıyoruz...
(ironi yapmıştım)
İstatislikler bir bak bence türk kızlarını hangi yabancı erkek kabul ediyor ama türk erkekleri her milletten insanlarla evleniyor youtube da bir video var onu izle türk kızına aşık olan rusun dramı diye
bütün yabancı erkeklerde gümrükte sıra bekliyor zaten bir türk kadını ile beraber olmak için
Aynı görüşeyim yıllarca Türk kadını bizi kadınız diyerek aldattılar 🥺 Ukrayna’ya gidince dolandırıcılığın büyüklüğünü fark ettim
Ben 3 sene ukraynada kaldım her ülkenin güzeli ve çirkini var ukraynada buna dahil çok gördüm güzellik bakış açısına göre değişir
Ama bizim ülkemize oranla daha bakımlılar
Muhtemelen çirkin dediklerin yaşlı olanları… maalesef çok fazla yalnız kadın var ve zor durumdalar dolayısıyla çöküyorlar Türkiye’ye abanmalarının sebebi de bu
Hayır yaşıtlarımdan söz ediyorum koca bir üniversitede bolca yaşıtlarım vardı
Olabilir tabi öyle istatistikler nazarlık diyelim Kiev’de mi okuyorsun?
1 sene lviv de kaldım sonra kieve geçtim zaten orası Ukraynanın başkenti ve çok güzel
Metro istasyonlarına aşık olmuştum ben 😍
Coves manastırı 🤩
Sanat müzesi gibi
Sen nerede yaşadın
Ben 4 gün Kiev’de kaldım sadece
Anladım
Hemen söyleyim şu yüzden, yabancı erkekler size bakmaz, kendinizi dev aynasında görmeyin lütfen, yabancı ülkelerde size pek bakılmayabilir, o yüzden bizleri gömmeyi bırakıp, ilerde bizlerle evlenip yatıp kalkacağınızı düşünerek hareket edin.🙃🙃
Et sen bacım et
yabancı kızlarda öyle özelliklede rus ukrayna moldova ve rus kızlarına benzeyen kızlar her yönüyle benim çok hoşuma gidiyor
Yabancı erkekler neden Türk tercih etsin?
aynen neden tercih bence listeye bike giremez türk kadini
Bu yoruma şapka çıkaracak tek erkek ben değilim sanırım, idolümsün ☺️
İsine gelmeyen kezolar eksilemiş 😂
Türk erkekleri sevin böyle kızları işte 😄
Türkleri sadece Türk sever yabancılari salın artık
Yabancı kızlar ayrı güzel ama bizim kızlar kezo olmadığı sürece 👍👍👍
Kezo ne ya biz size yürüyen abaza diyor muyum
Muyuz*
Kendini o sınıfa katma bence öyle olsan şu yorumları yapmazdın 😉 Bu arada hepimiz abazanus değiliz elbet
Kaç tane yabanci tanıdın ki yakından da konuşuyorsun. Yabancıdan kastın ne nasıl bir genelleme bu :)
Dalyan gibi yakışıklı yabancı erkekler varken bizdeki comarlari kim ne yapacak?
He he nasıl da anladın şıp diye eşcinsellik olayını? Kamillll
Tercih edip etmeme durumu degil mesele, gonul islerinde isik kime yandiysa orada kalirsin🙃
Haklisin bide canım onu da unutmamak lazım, kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanırlar sonra daha çok şey dicemde neyse
Türk erkeklerinin bakisi yeter bide en ufak yaklassan herseye hazirlar yürekleri yeter. Bunu yabanci erkekleride iyi taniyan biri olarak söylüyorum migde bulantisi onlar baska birsey degil
yerli milli kavgacı dayakcı şiddetci oldukları için
Valla benimde sevgilim hem Türk hemde yabancıydı mis mis
Biz yabanci kizlae dururken neden sizi secmek zorunda isek 😉 turk kizlari triplidir cekilmezdir ama benim gozumde herzaman bir adim ondedir benim gozumde
Rus kızları dururken neden Türk kızlarını tercih edelim
Bulgarda olur mu ben bulgar sayilirim xd
Türk harici hepsi uyar 🤣
Ahaha 😂😂
Ama hırçın bize gelmez 🤣🤣
Adima bakma sen ya cidden mick isim dusunurken aceleye geldi 😅😅 biras hirçinlik var ama aşiri değil
No hırçınlık yes sabrina 🤣🤣
😄👍🏻
Eee ne zaman seni istemeye gelelim 🤣🤣
Haftaya hemen olur xd ama bak evlenirsek bulgaristanda yasamak isterim ona göre senide vatandasi yaparim 😂😂
Çifte düğün olur o zaman bana 🤣🤣
Niye ki
Bulgar vatandaşı olduğum için 🤣
Nasil istersen 😄
Bir erkeği etkilemek ne kadar basit 🙂
Ne yalan söyleyim bende erkeklerden çok kolay etkilenebiliyorum ama tabi herkes icin gecerli degil
Ben her kızdan etkilenirim hiç kriter yok 🤣🤣
Illa ki olur ya
Tamam be seni mi kıracam tek kriter nefes alsın yeter 🤣
S*k benii
Ne diyon broo
Bro mu
Özele gelir misin
Peki
Sizde ki şu özgüvene aşığım. Normal hayatta da böyle misiniz hiç sanmıyorum ama 😂
Ben Türk erkeklerini tercih etmiyorum kaba saba erkekler yerine yabancı erkekler daha iyi
Kaç tane yabancı erkek tanıdın 😅
Türk erkeği ile evleneceksin eninde sonunda kasma bu kadar
İsterse evlenmez
Belli olmaz evlenir
Nasıl istersen onunla yakınlaşabilirsin ister suri olsun
Bencede size siddet gostericek aldatacak insanlar yerine yabancı daha iyi
Türk kızlarını beğeniyorum güzeller onlar beni beğenmez istemezse bende yabancı kızlara yönelirim mecbur ama bence Tr kızları daha iyi
Çünkü biz efsaneyiz 😜
Reis geçmiş olsun 11 dislike😅
@Faruk2059 22 dislike 😂😂
21*
Bende öyle düşünüyorum çok haklısın umarım yurt dışından düzgün bir erkekle tanışırım
Irkına değil de karakterine dikkat etmek gerektiği için
Yabancı kızlar dururken neden Türk kızlarını tercih etmeliyiz
Türk erkekleri sevişmeyi bilmiyor ve birçok yönden yetersiz o yüzden tercih etmemeliyiz
Tam tersiydi galiba dhnsbenene
yabanci kadinlar varken seni neden tercih etsinler acaba
Haklısın ben de kadın olsam ben de beni desteklerdim mesela fransız erkeklerini. Hem de türk kızlarına fransız erkeklerini 🤫😏
Tercih etmek yanlış kelime kadınlar beni destekler ve ben tercih ederim.
Hakaret kıyaslama vs. Sana çok katılıyorum sonrasında cevap vermeyince mesafeli davranınca vay anacim egolusunuz uyuz oluyorum
Ayni dili bildlmedigim. biriyle anlasamam ben sahsen yabanci biriyle olacaksam o dili ayrintilariyla ogrenmem gerekli
yabancı erkekle iki saat takılmamıs hatunların hayalleri, tercih edecekler bir de haha
Umduğunla değil bulduğunla yetiniceksin demiyorlar boşuna herhalde. Onlar içinde aynısı geçerli o zaman. Yabancı kadınlar duruyorken niye türk kızlarını tercih etsinler.