Bugün her alanda karşıma çıktı bu aldatmak diyince neden herkes erkeklere bir laf söylüyor sizce şahsen çevremde aldatan kadın sayısı aldatan erkeğe oranla daha fazla hadi bide kadınları düşünelim neden bir kadın aldatır?🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiden öyleydi çünkü. Kadınlar daha çok evdeydi. Şimdi herkes dışarda ve ihtimaller arttı. Eskiden dolayı ağızlarda öyle kalmış olabilir. Ama bu cinsiyet değil, haysiyet meselesi. Kadın da olsa erkekte olsa bazı insanlar doyumsuz. Yani yetinemiyorlar öyle insanların baştan evlenmemesi veya düzenli bir ilişkide bulunmaması daha faydalı. Öyleyse gerçekten hiç ciddi ilişki yapmasın. Başka insanların zamanını çalmasınlar.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında cinsiyet ile alakasi yok hepimiz insanız ve hepimiz hataya düşüyoruz. Aldatan insanlar yetinmiyorlar bir kişi ile ve aldattiklari kişileri de elinde tutmak istiyorlar. Bir nevi bencillik ve karaktersizliktir. Aldatan insanların daha çok iğrenç yanını sayardım ama satır yetmez. Bence kizlar aldatınca çok aşırı korkulu telaşlı oldukları için herşeyi çok kurnazca ayarlıyor erkekler rahat olduğu için her zaman yakalaniyor
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma muhabbetini ilk erkekler çıkardı, meşru kıldı ve popülize etti, kadınlar çok sonradan yaptı ve çocuğunun da sebepleri vardı. Erkekler anlık, düşünmeden ve zevk için yapabiliyor. Akla ilk erkeğin gelmesi absürt değil yani. Sonuç olarak dışarıda kadınlar için pavyonlar, erkek konslar, striptiz club'lar, genelevler yok. Redlight'ın içinde erkek yok.
10 Yorumla
+1 yılAslında bakarsan aldaltma çeşitleri birebir aynıdır erkektede kadındada bir farkı yoktur, kimisinin gözü doymaz aldatır, kimisi ciddi ilişkiye kaptırmamak için takılır felan büssürü seçenek var ama kadınlar mı daha çok aldatır erkekler mi dersen seçemem bence eşit gidiyorlar
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Kadınlarda artık meslek haline getirmiş aldatmayı
10 YorumlaKarşıt cins detaycı olduğu için biraz saklama yeteneğine sahip ancak medyadan duyulur. 😃 Erkek düz mantık ondan odun derler. Yalan söylemeyi beceremez. Örnek mesela Cem abi ne demiş.
https://www.youtube.com/embed/81zxTuF3e7c00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk soruna cevap şu ki, erkekler çok aldatır
İkinci soruna cevap ise kadınlar ilgi manyağıdır. Olmayınca aldatırlar12 Yorumla- +1 yıl
Benim başıma öyle geldi başkalarını bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. İkiside srfsz artık bu çağda hele kadınlar daha yılandır, daha şeytansı ben kendi hemcinsime daha güvenmezken erkekler nasıl güveniyor onu da anlamıyorum ya zaten 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen hep kadın ilgisizlikten aldatır diyordum ama yakın bir zamanda parasızlıktan kocasını işe gönderip sırf rahat yiyip içicez gezicez diye aldatan kadınlara şahit olmaya başladım kimse aldatılmayı haketmiyor boşan ne yaparsan yap
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin adı çıkmış ama aslında o kadar kadın varki gizli saklı aldatan yıllarca bunu hicbir şekilde hissettirmeden yapanlar da az değil
10 YorumlaAhahah. Kadınlar gizli yapıyor ve yakalanamiyor ama erkekler bu gizleme işinde iyi değiller ve yakalanıyorlar
44 Yorumla- +1 yıl
Biz aldattığımız zaman kokudan bile yakalaniyoruZ
Erkeklerin Çapkın Olmasından Ve Kendilerini Bu Konuda Daha Çok Ele Vermelerinden,
Diğer Sebebiyse Kadınların İhanet Tarzı Konularda Daha Gizli Hareket Etmelerinden Dolayı Çoğu İnsan Kadınlar Çok Az Aldatır Sanarlar.00 Yorumla
+1 yılHayır bence erkekler daha fazla yakalanıyor çünkü kızlarda az değil
10 Yorumla
+1 yılDemekki erkekler yakalanıyor kadınlar yakalanmıyor. Gözleri daha açık demekki.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. erkekler yüzünden !
inatlaşır aldatır,
erkek ilgilenmez aldatır,
yalan söyler aldatır,
canı çekmiştir aldatır,
bunun bahanesi olmaz bence.
Etkiye tepki...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı. Kadınlar, anlaşılmadığını ve değer görmediğini hissettiğinde aldatıyor genelde. Erkeklerde daha çok fiziksel faktörler etkenken kadınlarda büyük oranda duygusal faktörler etkili.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar hep kendini 4/4lük zannediyor her şey de haklı olduklarını haksız olduklarında bile kavga çıkarırlar özür beklerler böyle bir cinsten aldatma konusunda da karşı cinsi suçlaması beklenir
00 YorumlaÇünkü eskiden erkek adam aldatıldıgini kolay kolay söyleyemezdi gururuna yediremezdi. Kadın milleti öyle mi imkanı varsa gazeteye reklam verir, kısa film çeker reklam aralarına serpiştirir, haberlerde altyazı eşliğinde halka arz eder. Ondan akıllarda hep erkeğin aldattığı algısı var. Fakat bence kadınlar daha fazla aldatiyor
00 Yorumla
+1 yılBenim aklıma kadınlar geliyor, bu konuda kadınlar hiç masum değil evli olanlar bile. Kocası işteyken eve erkek atıp boynuzlayanlar falan. Çok fazla haberini gördük.
00 Yorumla
+1 yılDevir öyle bir hâl aldı ki kadını erkeği yok bu işin. Yalnızlığı sevmemin bir diğer sebebi ise bu galiba. Yalnızlığa sığınmak güzel olay.
01 YorumlaArtık kadınlar da yapıyor ve artık aklıma kadın geliyor
30 Yorumla
+1 yılerkek niye aldatıyorsa ondan aldatır
o da insan olduğu için30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu daha once bır kadı yanıtlamıstı erkekler herseyı duyurmaya meraklı kadınlarda gızledıklerı ıcın demıstı ya sence?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılen onemısı de bu dımı bunu cogu ınsan yapmadıgı ıcın huzursuzluk oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların aldatması normalleştirildiği için erkekler aldatınca göze batıyor tabi aldatmak hoş bir davranış değildir
00 Yorumla
+1 yılAslında sormak isteyip bir türlü fırsatımın olmadığı bir soru.
Sanırım toplumun erkek HOVARDADIR algısı , kadınıda KIRILGAN bir yapıya dayandırdığı bir olgudur.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Kadınlar için en önemli şey tip ve paradır erkekler ise sadece tipe ve ev işi yapabildiğine bakar bazıları onada bakmıyor
00 Yorumla
+1 yılSadece erkekler mi yapıyor konuyu sadece aldatmak üzerinden açmayı denesene
03 Yorumla- +1 yıl
Başlıgı okudum pardon erkeklere özel bir durum degil yapmak isteyen kadını erkegide yapıyor
- +1 yıl
Öyle bende bunu sorguluyorum ya zaten nedir bu erkek nefreti evlenince zombiye dönüşüp kızları yiyorsunuz da haberimiz mi yok 😂😂 ayrılırlar erkek suçlu , evlenirken de erkek aşık olmuştu ne hikmetse yoktu o adam gibisi aldatan hep erkek niyeyse sanki bakmak zinaya girmiyor kadınlar hiç yapmıyor 😂😂😂😂
+1 yılCem Yılmaz bu soruyu yıllar önce cevapladı. Erkekler yalan söyleyemez ve yakalanır genelde ama aldatan bir kadın asla yakalamaz, yüzde olarak vurursak yakalanma olasılığı %2 falandır
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsi aldatır
Aldatmayan erkek yoktur
Erkekler aşık olmaz ve sevmez
Sadece güzel bedeninin peşindedir
Kendini rahatlatmak için seninledir
Ve her erkek aldatir26 Yorumla- +1 yıl
- Erkeklerin hepsi aldatır.
- Aldatmayan erkek yoktur.
- ERKEKLER AŞIK OLUR VE ÇOK SEVER. Çok sevmesine rağmen cinsel dürtüleri aldatmaya yönlendirir, farklı bir ten daha çekici geliyor demek ki, bunun açıklaması henüz yok.
- GÜZEL BEDEN SADECE SEKS İÇİN ÖNEMLİDİR.
- Kendini rahatlatmak için değil, beraber mutlu olmak için seninledir. Seks yaptığı her kadın onun için özel sayılmaz.
Ve evet, her erkek aldatır :) - +1 yıl
Seven erkek sadece sevdiğine cinsel dürtü hissedder seven erkek sadece sevdigi kadınla cinsel birliktelik yaşar
- +1 yıl
@asaokosurk maalesef öyle değil. Sevgi başka, cinsel dürtü başka bir şeydir. Aynı olmuş olsaydı erkekler birlikte olduğu her kadına aşık olurdu. Ama öyle bir şey yok.
- +1 yıl
Evlendigin kadın daha önce 5 10 kişiyle seks yapmış olsa ne hissederdin veya 1 2 kişi diyelim insan kötü hissetmezmi sen cinsel dürtü diyorsun insan sevdiğinden başka kimseyle cinsel ilişkiye girmemeli ben asla kabul etmem geçmişte te yapmışsa aldatmış sonuçta sikmis zevk almış
- +1 yıl
@asaokosurk tabi ki insanlar duygusal varlıklardır. Zordur, kabullenilmez. Orası ayrı bir konu :)
Çünkü kadınlar yalan söylese de aldatsa da yakalanmadığı için hep erkekler göze batıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü onlar kendilerine hakim olma konusunda daha zayıf
00 Yorumla
+1 yılAdımız çıkmış dokuza inmez sekize misali.. halbuki kadınlar daha çok aldatır
00 Yorumla
+1 yılBize suc atiyorlar ki kendi seytanliklari gizlensin
00 Yorumla
+1 yılİhanet ve aldatma tamamen teslim olmayı bilmeyenler için bir çıkış yoludur.
00 Yorumla
+1 yılSenin aklına geliyor olabilir , benim aklıma gelmiyor.
00 Yorumlaçok basit erkek aldattığı için..
şaka şaka kadını erkeği yoktur bunun. genellemeye gelmez insanın kendi mayasıdır der geçerim10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 47,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü en çok karaktersizliği erkekler yapıyor da ondan.
00 Yorumla
+1 yılCidden bir erkege sorarsan kadin, bir kadina sorarsanda erkek aldatiyor diyor. Bende yasadim o duyguyu
10 Yorumlaçünkü erkekler aldatma konusunda amatördür ve yakalanır fakat kadınlar profesyöneldir asla yakalanmazlar yani erkeklerin adı çıkmıştır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Kadinlar alaaini yapiyor bana kalirsa ama kolay gizliyorlar her nasilsa. Genelleme yapmamak lazim ama onlarda az degil
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkeğe göre normalleştirmek söz konusu. erkek kendi aldatinca normal olduğunu savunur. Hatta bazı kadınlar bile bunu savunur. O kadınların aklına sıç. ayim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende erkek gelmiyor, genelde hamile ve ağlayan kadınlar geliyor.
00 Yorumla
+1 yılAdın çıkacağına canın çıksın diyorlar. Erkeklerin adı çıkmış ondandır.
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha mı çok yakalanıyor acaba 😅
311 Yorumla- +1 yıl
Sunu anlamiyorum hadi erkekler aldatiyor rus kizlari allah var guzeller tas gibiler ama ne sacma ve mantiksiz geliyor ki turk kadinlari afrikali zenci erkek istiyor zaaflari var hayir anlamiyorum ki yakisikli falan da degiller yaa
- +1 yıl
Ne alaka arkadaşım
- +1 yıl
Bende alakayi cozemedim iste neden onlar rus kizlari belli gerekcesi guzeller afrikali siyahi erkeklerde ne buluyor yurdumun filinta gibi yakisikli turk erkekleri dururken :/
- +1 yıl
Bence Afrikalı erkekleri bazı sebeplerden ötürü gözünde büyütenler Türk erkekleri 😅 yani beğenen de vardır beğenmeyen de ama bu oran Türk erkeklerinin Rus kadınlara olan ilgisiyle karşılaştırılamaz bile
- +1 yıl
Bence hicte azimsanmayacak durumda degil turk kadinlarida yalniz goruyorum bazen sahit oluyorum senden guzel olmasinlar bakiyorum kiza tas gibi bakmaya kiyamiyorum yanjnda afrikali komur renginde simsiyab bir erkek uzuluyorum ornek seni yaninda zenci bjr erkekle el ele kol kola gezdigini gorseydim kahrolurdum mesela :(
- +1 yıl
Niye üzülesin ki siyahiler de senin gibi normal insanlar, bir eksikleri varmış gibi davranıyorsun
- +1 yıl
Haklisin bende siyahi olarak dunyaya gelebilirdim belki onlar cok sempatikler evet iyi insanlar arkadas olablirim evet ama daha ilerisi sevgililik ve evlilige ne yalan soyliyim sicak bakamiyorum neden dersen cekici gekmiyorlar dusunsene evlisin sabah kalkiyorsun karsinda simsiyah bir surat onu da gectim o adamla dudaktan opuscen vs bilmiyorum fiziksel gorsel acidan pekte hitap etmiyorlar peki sen onlari vekici buluyor musun
- +1 yıl
Özel bir ilgim yok
- +1 yıl
Spesifik olarak gider bir zenci erkek arayip sevgili olmam ama firsat olursa hayatin akisinda karsima bir zenci erkek cikarsa sevgili olurum diyorsun oyle mi
- +1 yıl
Hayatımda gördüğüm en siyahi takıntılı insansın desem?
- +1 yıl
Ya tamam kabul ediyorum bir fetisim fantezim var cok guzel tas gibi kadinlari burada o kisi sen oluyorsun afrikali siyahi erkeklerle hayal ediyorum bu bana haz veriyor keske afrikali zenci bir erkekle kaçamak yapsan bu fikir bile beni benden aliyor
Bı söz vardır ya hani adın çıkana kadar canın çıksın diye tabiri caizse yerinde bı söz erkeğin adı çıkmış 9'a inmez 8'e
00 Yorumla
+1 yılKadınlar daha fazla aldatır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÜstümüze yapışmış artık
10 Yorumla
+1 yılYoo benim her iki cinsiyet geliyor artık
10 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler biraz capkın oldukları için pek durmazlar 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasıl karılar aldatıyo hemde hıc bellı etmıyo erkek rahat büyüdügü için yakalanıyor kadınlar prof
00 Yorumla
+1 yılEn çok erkekler aldattığı için sanırım
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kadınlar da çok aldatıyor.. ama kadınlar tek erkekle aldatır erkekler önüne gelenle yatıyor yakalanio dimi
- +1 yıl
Yuh aşmış o da
+1 yılKadınlr daha az yakalanıyor
08 Yorumla- +1 yıl
Ben aldatmıyorlar demedim. Sorunun cevabı erkekler daha çok yakalanıyor kdınlr az o yüzden aldatma denilince akla gelen madur kişi kadın oluyor erkek değil.
- +1 yıl
Sen aldatmadın mı hiç
- +1 yıl
Aldatıldığın kişiyi gördün mü değer miydi :Dd
- +1 yıl
Bazı insanlara fazla geliyor bazı şeyler :Dej
+1 yılSadece erkekler demek haksızlıktir
00 YorumlaHalbuki kadınlar daha çok aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler daha çok aldatıyor.
00 YorumlaDuygusal olarak diyilde cinsel olarak aktifiz
00 YorumlaAldatan kadın sayısı daha fazla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aynen öyle erkekler çok az aldatıyor
00 YorumlaKadınlar daha sessiz yapıyor fkfk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bi insanın adı çıkacağına canı çıksın
00 YorumlaÇünkü arka planları hep oynak..
00 YorumlaKadın vermiyorsa aldatırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaman altından su yürütüyor kadınlar o sebeple
20 Yorumla
+1 yılKadınlar artık erkekleri solluyor
20 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi