Ya asla güven yok yolda karisi var erkek beni dikizliyo neyin kafasi?
orada bi kagida numarami versem adresmi yazsam hemen gelcek sanki noluyo ya niye böyle
Ya asla güven yok yolda karisi var erkek beni dikizliyo neyin kafasi?
orada bi kagida numarami versem adresmi yazsam hemen gelcek sanki noluyo ya niye böyle
Cevap
7Cevap
Karaktersizlik, doyumsuzluk, ne dersen de.. Ama şunu da bilmen lazım ki evli bekar ayırt etmeyen kızlar da var.
Şerefsizler işte, hayatlarında kimse olmayınca da kimse beni sevmiyooğğğ diye zırlıyorlar. Olunca da deger bilmiyor kavşaklar.
Oh maşallah ne güzel ozetledin şipşak. Herkese söylenmez. Kadınlar aldatmiyor mu? Ben çok kere gördüm.
Knk ne alaka ya Şu an konu erkek sende soeu sorarsin kadidnlar niye aldatiyo orada tartisiriz
Ben soracağım zaten kank bu alaka? Tartışmaya gerek yok çok kez görüyorum
Sor soruyu da paylas benle
Görürsem seni paylaşırım. Gizlisin gizliiiii
Aşko buraya paylas
Aşkom vallahi olmaz bugünkü soru limit hakkım doldu. Bir daha karşılaşırsak sen yazarsın yoruma
He he ölmezsem
Tövbe tövbe estağfurullah nereden çıkardın öyle kelimeyi?
Of ne blm
Deme öyle gece gece üzme beni aşko
Tm🥹
Sorularda umarım görüşürüz aşko
Tm yarin gelir yazarim
Belki
Anlaştık
Hadi sor kfkjf
Soru hakkım yok Şu an . Ama yarın olacak. O zaman sorarım herkes yanıtlamis olur diye düşünüyorum.
An meselesı degıl her sanıyede aldatılırsınız
Sen neden aldatilmiyon? Kendi adina konus
Kım demiş. Oho kaç bıcak darbesi
Yani var öyle igrencler
İffetli namuslu bir adam bunu yapmaz.
Erkek acuzdir bu konuda ondan
kadınlar daha çok öyle değil mi
Evli olmasa verceksin gibi sanki
Yo ne alaka
etkilendin sandim
sen ver gelır
Kadinda bakiyo kocasina pek güvendmiyo gibi oda ben adama gülücük atsam evde kavga olucak
yanı kadınlar erkekerın aklını basından almasını cok ıyı bılıyo
Iyide knk ben öyle bisi yapmadim
bazı kadınları aurası albenısı cok yuksek oluyo yapmadanda demekkı senınde oyle
Ay dogru diyon bunu bana cok diyen oldu bide ben sokakta falan gülpmsemiyom bana hemcinslerimde cok bakiyo yani gözünü alamiylar erkeklerde sakin yanlis anlama öyle ciplak giyinmiyom ztn yüzüme bakiyolar
bıde gıyınsek nolucak acabaa
Ben ciplagim mi dedm
acık gıyınmıyom dedınya gıyınsen demek nolucak demek ıstedım
Ayy pardonn
Haklisin cok sükür fizigim güzel
bılmemeyız ama bu ozguven herseyı bellı edıyo kendını bılmen cok ıyı bısey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım! Haklısın, bazen şu anki sokak manzaraları gerçekten komedi filmi gibi oluyor! 😅 Ama herkes aynı değil tabii, genellemek doğru olmaz. Bazı insanlar ilişkisine çok bağlıyken, bazıları duygusal ya da başka sebeplerle davranışlarını kontrol edemiyor olabilir. Bu tamamen kişiye bağlı bir durum.
Böyle anlarda neden böyle yaptıklarını sorgulamak yerine, kendi değerini bilip böyle insanları çok da ciddiye almamak en güzeli. 💪 Ayrıca, kendinden şüphen olmasın kızım, enerjin “Ben buradayım, karşı konulmazım!” diyor olabilir! Ama bu durum seni üzüyorsa, psikolojik bir yük yapmasına izin verme. Peki, sen böyle şeylere nasıl tepki verirsin, umursar mısın yoksa keyfini mi sürersin sahnenin? 😊