Toplum yüzünden erkeklere karşı empati kuramiyorum daha basit yaşıyorlar ya da benim yetiştiğim çevre öyle olabilir bu yüzden sordum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Anlamak için evvela bunu gerçekten istemek gerekir. Kadınlar çoğunlukla erkekleri anlamak değil şekillendirmek, baskılamak isterler. O yüzden hep başarısız olurlar.
Siz erkekleri gerçekten anlamak istiyorsanız bütün bildiklerinizi unutmaniz gerekir. Çünkü size öğretilen çoğu şey kadın egosunun yansımasıdır.
Her canlının türüne, cinsiyetine ve kişiliğine göre özellikleri olur.
Erkeklerin ilişki motivasyonu, kadınlardan çok farklıdır. Tabi her cinsiyetin içinde genel tanımlara uymayan istisnalar hep olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani sizin ilişki motivasyonunuz nedir ne istersiniz
Soran+1 yılSizin dediğim genel erkeklerin
- +1 yıl
Değişiyor..
Tanıdığım biriyse davranış biçimi, enerjisi, bana olan yaklaşımı en çok etkileyen durum olur. Fizik öyle durumda 2. plana düşer.
Ama hiç tanımadigim birisinden herhangi bir sosyal ortamda görüp , sadece fiziginden etkilenip cinsel anlamda etkilenip, motive olduğum durumlar da cok olur. O anda etkilendigim kişiyle olabilecek cinsel iliskiyi düşünürüm.
Tabi ki ilk anda duygusal etkilendigim kişiyle de sonrasında beraber olmayi arzularım.
Ama tabii ki tüm bu duygular hali hazirda bir iliskim varsa sadece düşüncede kalır. Sevip beraber olduğum kişiye bağlı olmayı uygun görüyorum.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok seviyorsa ve gerekli cinsel ihtiyaçlarını da karşılıyorsan; aldatacağını sanmıyorum. Ama arada sevgi yoksa , ihtiyaçlarını karşılasan bile; çok rahat aldatır. Yeter ki aldatma potansiyeli olsun. Zira bu zamanda, dinciler bile aldatıyor. Çok fazla eşini aldatan, dinci tanıdım.. Görücü üsulü ile evlenince; sevgi olmuyor işte
Özellikle, dincilerden daha çok korkun. Çünkü onlar, her haltı yiyip dinin altına saklanabildikleri için; laiklerden daha kolay aldatıyorlar. Kapalı kadınların bir çoğu için de aynı şey geçerli. Zira bir çoğu kapandıktan sonra ; ahlaklı algısı oluşturup her haltı yiyorlar ve kimse de şüphe etmiyor. Ne diyorlar? "dindar dır yapmaz" asıl dindarların, yapması daha basit. Ama herkesle yapamaz. Zira sıradan biriyle yaparsalarsa, görüntüler medyaya sızar. Akplilerin, NASIL sızdı sanıyorsunuz? Tövbede, sınır olmadığı için ; hiç sıkıntı etmeden her haltı işliyorlar. Ama kıl hakkından, taciz vermiyorlar. Garip insanlar
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılYeryüzündeki diğer erkekleri bilmem kendi adıma konuşabilirim.
Aklımdan bazen bir kızgınlık halinde geçebilme ihtimali olabilir ama işte o anda kötü bir özelliğim devreye girer.
Onun adı vicdan.
O anda her ne düşünürsem düşüneyim orada kalır ve saçmalama sana yakışmıyor derim ve orada biter.
Yani istesem de olmaz.
Ayrılma nedeni aklında geçmesi yeter diyenlerdenseniz o benim.
Galiba o aradığınız kişi ben olmuyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılBence çabuk parladigini gösterir normalde nefsi olarak bakmiyorsan bu durumda sadece sinir harbi gibi duruyo
- +1 yıl
Evet dediğim gibi anlık parlama sonra sağlıklı düşünmeye başlayınca böyle oluyor
- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılBenim şimdiye kadar geçmedi geçmesini de istemem
011 Yorumla
Soran+1 yılYorumun rahatlatti
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama şöyle bir şey var insan sever aşık olur ya başka bir tarafa yönelmek leş yemek çöplenmek gibi iğrendirme hissi oluşturur bu yüzden yapmamak en doğrusu kimse ne zihinsel düşünsel bedenen ruhen aldatılmayı hak etmez
Soran+1 yılDoru da bazen öyle insanlar görüyoruz
- +1 yıl
Onlar sadece neyin ne olduğunu görmemiz için karşımıza çıkan bşr cevap anahtarı öğretici bir sunum gibi görmek gerekiyor
Soran+1 yılİyi insanlara denk gelelim inşAllah
- +1 yıl
geleceğinden asla şüphe etme ve gördüğün manzara karşına çıkan kötü durumların akımına kapılmaya müsade etme çünkü bir kapılırsan çıkması zor oluyor ve bir bakmışsın ki çok başka dünyaya ulaşmışsın bir sürü zincirleme facia
Soran+1 yılO kişiler denk gelmesin ins
Soran+1 yılBu zaten dediğin depresyona girmek degilmi kendini o kötü şeylerin girdabında ezmek
- +1 yıl
gelmemesi içinde biz kendimize güç katacağız ve kendimize kazık atılmasına müsade etmeyeceğiz depresyon durumuna gelirsek evet ama öte yanları da var o kadar uzun bir mecra ki bu kişinin kendisini değersiz etkisiz verimsiz hakikaten sevilmeyecek biri gibi görmesi vs vs çok öte noktalar var
- +1 yıl
Teşekkür ederim EİG için 👏👏
Soran+1 yılNe demek😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
25Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınların aklından daha fazla geçiyor sanki
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kadınlarda sasiriyorum
- +1 yıl
Aslında şöyle sanki. Kadınların belki sadece aklından geçiyor ama erkekler direkt uyguluyor..
Soran+1 yılKadınlarada çok şaşırıyorum ya
- +1 yıl
Onu anladım 😃😃 neden?
Soran+1 yılİki defa yazmışım gozukmeyince kusra bakma
Soran+1 yılKadın daha irade sahibi gibi geliyo bana yinede ya
- +1 yıl
Evet öyle bencede, o yüzden sadece aklından geçirip aldatmayan kadınlar vardır
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Asla aldatmayı düşünmedim. Ömür boyuda düşünmem. Sadakat ve güven ilişkideki en önemli şeydir.
Aldatmak şerefszliktir. Başka bir insanı istiyorsan hayatındaki kadını sevmiyorsundur aldatıp hainlik yapacağına ayrılıp hayatından çıkmak doğru olan harekettir.
Öyle erkekler için bu tip şeylerin bir ihtiyaç olduğuda tamamen yalandır. Aklı başında her insan adam olup hayatındaki kadına ömür boyu sadık kalabilir. Çok eşlilik, farklı kadınlarla cinsellik ihtiyaç filan değildir. Azgınlıktır, arsızlıktır.10 YorumlaHer insanın geçer önemli olan nefsin esiri olmadan yaşayabilmek.
20 YorumlaErkekler erkekler kadinlar kadinlar karşınızda ki insanı cinsiyetsiz bir yaklaşımda bulunmaktan ziyade karakterine ve insanlığına kendisine olan güvenine baktığınızda daha iyi tanır sizi aldatmayacağından da daha emin olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılTek eşlilikten yana biriyim aldatmak nezdimde yoktur.
10 Yorumla
+1 yılBasit yasadigimiz filan yok tanımadıklarını genelleme bence. Bu olayın karakter ile ilgisi var, cinsiyet ile ilgili değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
+1 yılKimin geçmez ki. Şöyle at gibi bir kadın görmesi yeter herkesin aklından geçer.
015 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi geçmiyor diyen kişiler var yalan mı söylüyor yoksa kişisel bişey mi
- +1 yıl
Bu hormonsal bişey. Evli de olsa henüz yeni seks yapmış bile olsa çekici ve seksi bir kadın her erkeğin fantezisini süsler.
Soran+1 yılAnladım saol
- +1 yıl
Senin tam olarak korkun nedir.
Soran+1 yılKorkmuyorum aslında ya öyle sordum
- +1 yıl
Taş gibi bir erkek gördüğünde ne düşünüyorsun? Cevap vermene gerek yok. Düşündüğün şey gayet normal. Erkeklerde işte at gibi bir kızı görünce benzerini düşünüyor.
Soran+1 yılbenim o yönüm yok işte erkeklere garip bı şekilde görünce yukselmiyom bana dokunmasi gerek bunun icin
- +1 yıl
Ozaman sende duygusal erkeklerle ilişki kurmalısın. Çünkü onlar kadınlar gibi duygulara çok önem veriyorlar senin dediğin gibi dokunmam lazım falan diyorlar.
Soran+1 yılBunun duygusallık la alakalı olduğunu bilmiyordum gerçekten çok duygusalim zaten de bu yonumunde onla bağlantılı olmasıni hiç dusunmemistim
- +1 yıl
Gerçekçi değil duygusalsın daha çok. Bu yüzden burada gelen cevaplar şok etkisi yaptı sende. Ama senin gibi gerçeklikten uzak kendi çapında duygularının aleminde yaşayan erkeklerde var. Hemde çok. Onlarla ilişki kurmalısın.
Soran+1 yılBunu nasıl anlastiriyorum ya o kadar da mantıklı oldugumu düşünürüm 😂
- +1 yıl
Ben hiç mantıklı kadın tanımadım açıkçası. Bunu aşağılamak için falan da demiyorum yani kadınlar böyle ve onları bu şekilde kabul etmek lazım.
Soran+1 yılFitratta olan bişey bence tek böyle olmamam iyi bişey
- +1 yıl
Kesinlikle yaradılıştan gelen bişey.
Şimdi buda işin en normal hali aslında. Kadın duygusal olmalı, eşine sadık, çocuklarına karşı şefkatli ve ilgili ve evinin güzel tatlı hanımı olmalı.
Erkekse evinin erkeği, karısına sadık, karısına ve çocuklarına hayatı boyunca sahip çıkan ve onların hem korumalığını yapmalı hemde bütün masraflarını karşılayarak onları elaleme muhtaç etmemeli.
Roller bu. En temel ve en doğal hali bu. Ama günümüz dünyasının sistemi ne kadınlarda ne erkeklerde fıtrat bırakmadı. Herşeyi bozdu. Haliyle ne erkek ne kadın üst paragraflar da anlattığım gibi davranmıyor. şu an bu şekilde kadın da erkek de hep kaybetmeye mahkumdur ve kendilerine enayi gözüyle bakılır👍
Soran+1 yılDüzen kalmadı bu şekilde yeni bı düzenin oturması gerekiyo işte değişimde sancılı oluyo eskiden olan çok eşlilik şimdi aldatma oldu ikiside olmasa keşke bı doru düzeni bulamıyoruz maalesef
+1 yılSadıgım Allah korkum var zaten daha bi kızın elini tutmadım aldatma geçmez aklımdan
012 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sanada öyle biri denk gelir
- +1 yıl
Gelmiyo maalesef bakir erkeğe öcü gibi bakıyorlar gerçi ben bakir değil bakbakirim bakir in de üstü daha el ele bile tutusmadım
Soran+1 yılSevgilim olmadı işte olmadiysa tutamazsın dindar bı kızla görüş coguda gözüktüğü gibi değilde var ama yani arkadaslarimdan biliyorum
- +1 yıl
Oldu sevgilim ama tutmadım
- +1 yıl
2 kez aldatıldım
- +1 yıl
Tutmadık diye belkide dkkdkd
- +1 yıl
Kendi bilir tutsam günah Allahtan önemli dğil ya işine baksın
Soran+1 yılTutmasın diye aldatildiysan zaten paçayı iyi kurtarmissin
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Bencede
Soran+1 yılHayırlısı olur insAllah bı dahakine
- +1 yıl
İnşallah iyi biri denk gelirse kendim gibi
+1 yılbana göre kadınlar aldatmaya daha meyilli bu yüzden ciddi ilişki evlilik asla düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman karakter meselesi oluyo
+1 yılKadın erkeği yok hepsinin geçer irade meselesi
00 YorumlaYeri zamanı gelirse her erkek ve kadının aklından aldatmak geçebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmadığım sevgilim olmadı, hiç aldatmayanı da gördüm erkekler diye genellenebilecek bir şey değil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşim olursa asla yapmam böyle bir şey bu konuda rahat ol kendin gibi birini bulursun elbet
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok kendini koruyan insanlarda aldatiliyo maalesef
Cevap sahibi+1 yılEvlenince eşin aldatır diye mi korkuyorsun
Soran+1 yılYok paronaya değilim ya
Cevap sahibi+1 yılSorun ne o zaman
Soran+1 yılBn cokmu güveniyorum diye düşündüm bi
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın evlenmeyi düşünüyor musun
Soran+1 yıl21 daha değilde ilerde inşAllah
Katiyen öyle bir şey yok kafanızda kurgulamayın lütfen.
01 Yorumla
Soran+1 yılkurguliyip kusguliycagima soruyorum işte
Geçer ama hepsi uygulamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmemesiyle alakası varmidir
+1 yılErkek farklı kızı her zaman ister
06 Yorumla
Soran+1 yılKişiden kişiye değişmez mi sence hepsi aynı midir
- +1 yıl
Hepsi düşünür. Ayıran şey yapıp yapmamak
Soran+1 yılAnladim saol
- +1 yıl
Neden düşündün bunu
Soran+1 yılFazla mı güveniyorum acaba diye
- +1 yıl
İstemek ayrı yapmak ayrı
+1 yılbir kısmının geçiyor evet
10 Yorumla
+1 yılSütü bozuk olanın geçiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek eşlilik erkeklerin doğasına aykırı sanırım
05 Yorumla
Soran+1 yılBn bunu biraz işin doğası kismida var diyede sordum vikide falanda bu tarz biseyler okumuştum da bence doğru degil
Soran+1 yılBu dediğin gibi doğasında da var ama iradesi var yapmamalı etik degil
Soran+1 yıl@McCaLLs ins dediğin gibidir
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet ipleri gevşetirsen teşebbüs ederler
03 Yorumla
Soran+1 yılSürekli paranoya yaşayamam onu ksiitlarken kendimde yorulurum
Cevap sahibi+1 yılYoo yaparsa kendine yapar, tekmeyi basip kapinin önüne koyarain bu konuda hemfikiriz.. Ama erkekleri salmamak, bos birakmamak lazim sonra yalanla süpheyle sen yasarsin. O daha yorucu degilmi
Soran+1 yılBilmiyomki
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olarak empati kur reis
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ozaman
Asla geçmiyor benim aklimdan
02 Yorumla
Soran+1 yılİçimi rahatlatiyo böyle yorumlar
Her zaman geçer 😁
03 Yorumla
Soran+1 yılİcrata hepsi söz ozaman
Soran+1 yılİcraata hepsi dokmuyo ozaman yazicaktim
Gecebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılSenin gecermi mesela
Soran+1 yılO zaman sen çok yaşa
Soran+1 yılO doğru ya cidden hanzo falan sinirlendim böyle vuran kıran serseri belali tipleri özellikle
Soran+1 yılİşte kadınlara kızdım knk
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Geçmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçer tabi
011 Yorumla
Soran+1 yılÜzdü 😓
Cevap sahibi+1 yılEşim öğretti sağolsun
Soran+1 yılYa senin adına üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılSıkma canını ben yeterince üzülüyorum zaten
Soran+1 yılBakıyorum hep bu durumdaki kadınlar çok güzel erkeklerini ego tatmini gerçekten
Cevap sahibi+1 yılDertleşmeye ihtşyacım var
Soran+1 yılKonuşalım istersen dinlerim
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılBen yazacaktım da gizlisin
Soran+1 yılTakip atıyım sana öyle yazabilirsin 3xper olmadan bnde yazamiyorumda
Cevap sahibi+1 yılYazdım
+1 yılAsla
04 Yorumla
Soran+1 yılVallami
- +1 yıl
Yav delimidir nedir😂
Soran+1 yılYa mutlu oldum öyle diyince😂
- +1 yıl
Simdi de kötü oldun sana iyi gelmiyorum:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazılarının
00 Yorumla
+1 yılGeçer tabii
07 Yorumla
Soran+1 yıl😥
- +1 yıl
Şöyle düşün adam evli ama güzel bir kadin gördü mü kendini kaptirmamasi mümkün değil yani firsatini bulsa neler yapar
Soran+1 yılBide fırsat bulsa yapar sadece aklından da geçirmez diyosun
- +1 yıl
Affetmez ne diyorsun sen erkekleri tanımıyorsun 😂 kendimi baz alarak konuşuyorum
Soran+1 yılYa var öyle illaki yapmayan kız eli tutmamışlar var ya ama bulması zor bn buldum galiba kurcalıyor djdjdjdjd
- +1 yıl
Dediklerimi unutma yine de
Soran+1 yılTamam
+1 yılSeviyorsa geçmez
00 Yorumla🤭%99
00 YorumlaOlmaz mi
00 Yorumlaevet
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı