öncelikle merhaba arkadaşar ben başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum 18 yaşındayım ve evlendim cahil aklı ile. 6 ay nişanlı kaldım kocamla ve bu süreçte ona hiç ısınmadım yani doğru dürüst yazmayı okumayı bile bilmez.
neyse 6 ay o kadar hızlı geçti ki ne olduğunu anlamadım bile ve düğün günüm geldi her şey için çok geçti aileme söyleyemezdim çünkü katı bi aile ve millet ne der kafasındaydı her zaman ben susmayı tercih ettim ve zamanla düzelir kocam dedim ama öyle olmadı gün getçikçe onu hor görmeye başladım nefret besledim resmen o yüzden bana yaklaşmasına izin vermedim ve annemi arayıp aramızda ne özel şeyler yaşanmışsa hepsini anneme anlatmıştı ben ona defalarca kimseye anlatma dediğim halde neyse kavga ettik ben ona sinirle sen delinin tekisin dedim ve bana bakarak raporum var zaten dedi 100/50 engelli rapoeım var dedi ve gayet ciddiydi ben şok geçirdim zaten hareketlerinden belliydi bunu bana neden söylemedin ailen neden bana söylemedi dedim cevap vermedi bana ve ben öylece kaldım yerimde kendisi 26 yaşında ben ise 18 hayatım boyunca bunka yaşıcak değilim ve bu küçükken havale geçirmiş ama doktor hiçbişeysi yok demiş bana öyle söylediler ben evlendiğimden sonra hepsi ben evlendikten sonra söylenmiş şeyler görücü usülü bir evlilik ve hayatımın hatasını yaptım bu adamın yanında daha fazla yaşamak istemiyorum ailemin evine dönersem annem beni kabul etmez her zaman hör görür nereye gidicem hiç bilmiyorum bana akıl verir misiniz lütfen
neyse 6 ay o kadar hızlı geçti ki ne olduğunu anlamadım bile ve düğün günüm geldi her şey için çok geçti aileme söyleyemezdim çünkü katı bi aile ve millet ne der kafasındaydı her zaman ben susmayı tercih ettim ve zamanla düzelir kocam dedim ama öyle olmadı gün getçikçe onu hor görmeye başladım nefret besledim resmen o yüzden bana yaklaşmasına izin vermedim ve annemi arayıp aramızda ne özel şeyler yaşanmışsa hepsini anneme anlatmıştı ben ona defalarca kimseye anlatma dediğim halde neyse kavga ettik ben ona sinirle sen delinin tekisin dedim ve bana bakarak raporum var zaten dedi 100/50 engelli rapoeım var dedi ve gayet ciddiydi ben şok geçirdim zaten hareketlerinden belliydi bunu bana neden söylemedin ailen neden bana söylemedi dedim cevap vermedi bana ve ben öylece kaldım yerimde kendisi 26 yaşında ben ise 18 hayatım boyunca bunka yaşıcak değilim ve bu küçükken havale geçirmiş ama doktor hiçbişeysi yok demiş bana öyle söylediler ben evlendiğimden sonra hepsi ben evlendikten sonra söylenmiş şeyler görücü usülü bir evlilik ve hayatımın hatasını yaptım bu adamın yanında daha fazla yaşamak istemiyorum ailemin evine dönersem annem beni kabul etmez her zaman hör görür nereye gidicem hiç bilmiyorum bana akıl verir misiniz lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ah be kızım 18 yaşında ne işin var ki? şu an ailenin yanında kalamazsan sığınma evine git
gerçekten her şey o kadar çabuk gelişti ki nası oldu ne oldu farkına bile varmadım ve şu an napıcağım onu da bilmiyorum
Bosanman gerek bir ömür onla birlikte yapman akıl sağlığını kaybetmen demek
resmi olarak evli değilim tam reşit bile değilim
O zaman ayrıl o evden kaç başka gidebileceğin yer illaki vardır
ayrılmayı herşeyden çok istiyorum ama gidicek hiçbi yerim yok reşit değilim kaçarsam polis beni eve geri göndere bilir
💬💬misin bana?
adamın raporu varsa onu delil gösterirp rahatca boşanabilirsin mahkemede yeterli ama ailen evine dönmeni kabul etmezse birsey yapaman dısarda dahada rezil olursun
boşanma durumu yok zaten resmi evli değilim
resmi evli olmadan ailen nasıl yolladı seni
kendi aralarında yaptıkları düğün işte gün gelince nikah yapılcak diye bekliyolar
Nerelisin sen akraba felan mı eşin
evet
İşin zor ve karışık sanırım Allah yardımcın olsun
Kadın sığınma evlerine git ah be abicim bu gencecik yaşımda resmî nikahın bile yok
cahil aklı ile yaptım bi hata 🥺
Olsun abicim artık yapıcak bir şey yok zamanı geri alamazsın sen önce ailen ile güzelce konuş olmuyorsa kadın sığınma evleri senin için en ideali olabilir
ailem öyle konuşulcak türden değil sırf bi tartışma oldu diye babam geri gelirse kapım ona açık değil demiş zaten bende geri gitmem o eve yaşımı doldurup reşit olup kendi ayaklarımın üstünde durmaya çalışıcam:(
Kadin sığınma evine gidersen orada seni barındırırlar, sana eğitim verip iş ayarlarlar
Bu sorunun çözümü çok kolay aslında
hangi yönden kolay bi söyler misiniz
Egoist ergen biriysen ne desemde zaten boş ama olgun biriysen napcağını detaylı anlatırım
yaşadıklarım gayet olgun biri yaptı beni zaten anlatırsan sevinirim.
O halde takip et detaylı anlatırım
Kadın sığınma evlerine git
Kadın sığınma evi 🤷🏼♀️
Boşan
resmi evli değilim zaten
Kendi basına yasa
daha yaşım küçük ne yaparım ne ederim tek başıma:(
Ne diim korkmanın anlamı var mı zaten kaybedecek birşeyin mi kalmos sadece cesqretin yok gel bende yasa desem seni tanımıom tanısam
evet cesaretim yok ve cesaretimi toplamam lazım bunu nası yapıcam hic bilmiyorum
Bak iki seceneğin var yolu sen sececen hatta 3
neymis onlar
A sıkkı 10 bin civqrı bir birikşm yapqrsın kira depozito 2. el esya bir ay ihtiyaclar vs için ve evi ayırır hemen iş bulup calosırsın
B sıkkı oturur otursugun yerde genclıgını omrunu hqrcarsın nefes alır yasadıö dersin
b sıkkı korkunç ama şu an ki durumum;(
C sıkkı biri ile anlaşorsın iş bulup ev tutana kadar sana destek olur ort 1 yıl ama bunun karsılıgını ister
C sıkkı acı recete ama aslında su anki durumun da o aslında zaten yapmıssın hemde omurluk
saol ya cidden cok yardımcı oldun ĞALDĞALSĞWPDPWPS
Ahahha napıım hala dıom gelmek istersen gel elşmden baska ne gelşr😊