Çok pişmanım napmam lazım?

öncelikle merhaba arkadaşar ben başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum 18 yaşındayım ve evlendim cahil aklı ile. 6 ay nişanlı kaldım kocamla ve bu süreçte ona hiç ısınmadım yani doğru dürüst yazmayı okumayı bile bilmez.
neyse 6 ay o kadar hızlı geçti ki ne olduğunu anlamadım bile ve düğün günüm geldi her şey için çok geçti aileme söyleyemezdim çünkü katı bi aile ve millet ne der kafasındaydı her zaman ben susmayı tercih ettim ve zamanla düzelir kocam dedim ama öyle olmadı gün getçikçe onu hor görmeye başladım nefret besledim resmen o yüzden bana yaklaşmasına izin vermedim ve annemi arayıp aramızda ne özel şeyler yaşanmışsa hepsini anneme anlatmıştı ben ona defalarca kimseye anlatma dediğim halde neyse kavga ettik ben ona sinirle sen delinin tekisin dedim ve bana bakarak raporum var zaten dedi 100/50 engelli rapoeım var dedi ve gayet ciddiydi ben şok geçirdim zaten hareketlerinden belliydi bunu bana neden söylemedin ailen neden bana söylemedi dedim cevap vermedi bana ve ben öylece kaldım yerimde kendisi 26 yaşında ben ise 18 hayatım boyunca bunka yaşıcak değilim ve bu küçükken havale geçirmiş ama doktor hiçbişeysi yok demiş bana öyle söylediler ben evlendiğimden sonra hepsi ben evlendikten sonra söylenmiş şeyler görücü usülü bir evlilik ve hayatımın hatasını yaptım bu adamın yanında daha fazla yaşamak istemiyorum ailemin evine dönersem annem beni kabul etmez her zaman hör görür nereye gidicem hiç bilmiyorum bana akıl verir misiniz lütfen
Çok pişmanım napmam lazım?