Arkadaslar ben üniversitede herkesi reddeden kimsenin erişemediği bi kızdım bi hata yapıp alkollüyken 2 kişiyle öpüştüm farklı günlerde ve bunların ikisi arkadaş ve okulun en y*vşak erkekleri gidip herkese anlatmışlar hatta y*ttık falan demişler ben iletişimi kestim umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama insanlar konuşup duruyo hakkımda sizce napmalıyım batırdım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKedi ulaşamadığı cigere mundar dermiş..
Bunlar da sana istedikleri anlamda ulaşamayınca sıfıra beş katıp gevçek agızlarından dahasını da uyduruşlardır ve bu uydurulanlar da aslında hiç olmadı ve sen de bunu biliyorsan kiin ne dediğinin de öenmi olmaz zira bu tipleri tanıyan aklı başındakiler bunlara " adam deiğilsin " gözü ile bakar , aklı bir yerinde olanlar da uydurmalara " way be ne adamsın" özentisi gözü ile bakarlar.
Sonucta fol yok yumurta da yok , kulagına getire olursa da boyle bir şey olmadı de geç, yok ısrar olursa o zaman da öğrenciliğinizi yakarım de yine geç.06 Yorumla
Soran1 yılArkadasım onlarla konusuyodu ben muhatap olmuyodum sonra onlarla gidince olanlar oldu işte üstelik hoslandığım çocuğun da kulağına gitmiş onunla muhatap olmak istemiyorum demiş tanışmıyoruz bile oysaki başlarda bana sinirli sinirli baktı durdu şimdi bi baktım beni kesiyo anlamıyorum ben de olaylardan 6 ay geçti çocuk ilk 1 ay bana dövücek gibi baktı sonra beni kesmeye başladı garip bi şekilde ve bi kaç aydır bana bakıp duruyo canımı yakıyo bu o bana her bakınca o olaylar aklıma geliyo
- 1 yıl
Sen konuya takılmış ve tum gelişen olaylara da bu gozlukle bakmaya başlamışsın. Genel tutumuna alkolluyken biraz samimiyet karışmış ama hala ortada fol da yok yumurta da. Hiç bir şey olmasaydı dahi orada herşeyin olduğu iddiası adam olmayan erkeklerden yine cıkacaktı. Kısacası sen icinde buyutmussun konuyu ve herkes ogrendi oyle bakıyor algısındasın. Ama kimse de kimseyi ilgilendrmez. İlgilendirir diyen de dönüp bir zamanlar ya da su sıralar yedigi ama gizli kalan nanelere bir baksın.
Ayrıca okul ortamı sonlu bir ortamdır , devam eden mezun olur gider devam etmeyen de lise seviyesinde hayatına devam eder.
Senin odaklanman gereken asıl okul bu gibi gevşekler değil ve bu gozlugu cıkarmalı ve yoluna devam etmelisiin. Senin icin onemli olan dedikodu temizliği değil bunların arasından mezun olara cıkman ve surungenleri de umursamaman zira bazıları okul denen yerde surungen hayatı yaşar ve surunerek giderler.
Neden surungenlere deger veriyorsun? Bırak copler arasında gezsinler atsınlar tutsunlar iletişim kurma ve usteleme susun diye. Bu sekilde surungenlere daha fazla ilgi verirsin ve yonetemezsin zira yvsak yvsaktır yvsak gelir yvsak giderler universite ortamına
Soran1 yılHaklısın yaa zaten ikisi de gitti bı olaylar 6 ay önceydi ben o zamanlar umursamadım ama şiödi o çocuktan hoşlanmaya başladım ya bu yüzden o çocuk bana her bakınca bu olaylar onun duydukları aklıma geliyo bu canımı yakıyo o zamanlar bu çocuğu umursamıyodum bile peki sence neden başta bana ofkeli bakıyodu bide gidip arka masalara oturup gizlice beni izliyo sandalyesini bana doğru çevirip oturuyo falan bazen bakıyo gözlerinin içi gülüyo bazen yakalanınca önüne dönüyo ya da kafasını çeviriyo hatta bi ara ben lavaboya giderken sürekli arkamdan geliyodu konuşucak sanıyorum ama yok yani
- 1 yıl
Bu kişinin davranışı konu ile baglı degil kendi cekingenliği ve ne tepki alacağı konusunda bir fa yaptikri olmadıgından daha cok kaynaklı. Senin konun coktan kullenmiş ama " ben hata yaptım " takılması ile farklı ve suzulmus algılarının etkisinde kalmışsın.
Yapabilecegin şeyler :
1- Konunun uzerine sunger cek zira konuyu tek canlandıracak olan sensin
2- Bu kişi her kim ise iletişim kurma şansı bahanelerle ver
3- Hala çekingense sen girişken ol ve ilgini çektiğini ifade et. Bunun anlamı illa aşk meşk olmak zorunda da değil , genelden daha başarılı olduğu ders konularında usul ve yardım istemek de bir yakınlasma yontemidir ve bu da universitenin en olağan durumlarındandır - 1 yıl
bir fa yaptikri = bir fikri olmadıgından
Soran1 yılDmnmmmmmm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılİspatları olmadığı sürece konuşur konuşur dururlar. Sonra unutur herkes. Ayrıca öpüşmedim de çok bir şey olmaz ki 😅 umarım akıl kullanmayı bu vesile ile bırakırsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
15Cevap
Küçük bir şehir de okuyorsam toparlanması zor gibi anca aylar ve yıllar sonra unutulur. Unutulmayan bir şey mi var bu dünyada? Sende hatalarından ders alıp bir daha bu davranışı yapmazsın
08 Yorumla
Soran1 yılYok be İstanbul üniversitede herkes birileriyle yatıyo zaten fakat ben herkesi reddedince böyle dillere düştüm en ufak şeyde
Soran1 yılArkadasım onlarla konusuyodu ben muhatap olmuyodum sonra onlarla gidince olanlar oldu işte üstelik hoslandığım çocuğun da kulağına gitmiş onunla muhatap olmak istemiyorum demiş tanışmıyoruz bile oysaki başlarda bana sinirli sinirli baktı durdu şimdi bi baktım beni kesiyo anlamıyorum ben de olaylardan 6 ay geçti çocuk ilk 1 ay bana dövücek gibi baktı sonra beni kesmeye başladı garip bi şekilde ve bi kaç aydır bana bakıp duruyo canımı yakıyo bu o bana her bakınca o olaylar aklıma geliyo
- 1 yıl
işte bu kötü olmuş ve yapacak pek bir şey yok gibi. Hoşlandığın çocuğada pek fazla güvenme derim. Ayrıca seni yatmış olarak göstermeleri bile ne kadar kötü insan olduklarını gösteriyor. Yeni arkadaşlar bul ve yoluna devam et İstanbul üniversitesinin dedikodusu çekilmez. Seneye oraya yazacağım gibi duruyor denk geliriz artık😂
Soran1 yılPeki neden başta bana ofkeli bakıyodu bide gidip arka masalara oturup gizlice beni izliyo sandalyesini bana doğru çevirip oturuyo falan bazen bakıyo gözlerinin içi gülüyo bazen yakalanınca önüne dönüyo ya da kafasını çeviriyo hatta bi ara ben lavaboya giderken sürekli arkamdan geliyodu konuşucak sanıyorum ama yok yani
Soran1 yılKonusmuyo ki değişik yani anlamadım bende ama o neden intikam alsın onluk bişi yok ki arkadaslarını reddetmiştim ben
1 yılHer şeyin bedeli vardır, bu da ders olsun de hayatına devam
21 Yorumla
Soran1 yılBile bile ateşe düştüm
1 yılKendini ne kadar savunsan da çok bir şey degişeceğini sanmıyorum. Yapabileceğin en iyi şey umursamayıp devam etmek.
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın insanların amacı zaten beni düşürmek benim dik durmam lazım
Canım yatmadıysan ne olacakki konuşsun dursunlsr ulaşılamayan hedef tatlıdur
013 Yorumla
Soran1 yılEvet zaten yatamadıkları için bunları yaptılar ama canım yanıyo ben bu tarz olaylara karısıcak bi kız değildim böyle anılıcak böyle kalitesiz insanlarla anılmak canımı yakıyo
Soran1 yılArkadasım onlarla konusuyodu ben muhatap olmuyodum sonra onlarla gidince olanlar oldu işte üstelik hoslandığım çocuğun da kulağına gitmiş onunla muhatap olmak istemiyorum demiş tanışmıyoruz bile oysaki başlarda bana sinirli sinirli baktı durdu şimdi bi baktım beni kesiyo anlamıyorum ben de
Soran1 yılAma başta neden öfkeli bakıyodu bu arada olaylardan 6 ay geçti ilk 1 ay çocuk bana dövücek gibi baktı sonra beni kesmeye başladı neden bilmiyorum ama ben takıyorum kafama bu çocuk yüzünden bana her baktığında aklıma bunlar geliyo
Soran1 yılEvet yani niyeti kötü diyosun dimi
Soran1 yılPeki neden başta bana ofkeli bakıyodu bide gidip arka masalara oturup gizlice beni izliyo sandalyesini bana doğru çevirip oturuyo falan bazen bakıyo gözlerinin içi gülüyo bazen yakalanınca önüne dönüyo ya da kafasını çeviriyo hatta bi ara ben lavaboya giderken sürekli arkamdan geliyodu konuşucak sanıyorum ama yok yani
Soran1 yılBeni sevmiyodu ki ama anlamadım bende çocukla tanısmıyoruz hiç belli de etmemişti hoşlanıyo mu o da belli değil
Soran1 yıl✍🏻 bana
1 yılKonuşurlar
Ağzınla içmeyi öğren
Kiminle içmen gerektiğini bil00 Yorumla
1 yılben olsam zaten herşeyi batırdım iyice çılgınlaşırdım onlar bana sataşıyorsa dersini verirdimm deliler gibi takılırdım kimse bir sey demeye cesaret edemezdi cilginlas biraz yapmadigin seyleri yap onlara deli nasil olunurmus goster
011 Yorumla
Soran1 yılAslında içimde bi şeyler uhde olmuştu ondan bunları yaptım ama devam etmedim daha olaylardan 6 ay geçti erkeklerle yan yana bile gelmiyorum
- 1 yıl
ben olsaydım ortalığı dağıtırdım onları yaptıklarıyla bırakmak konusunda emin misin? Çünkü başka kızlara daha kötü şeyler yapabilirler
- 1 yıl
ilk başlarda sana sinirli bakmışsa inanmış demektir bu da iyi biri olmadığını gösteriyor biliyorum bir filmde değiliz ama değişiklik yapmayı hiç düşündün mü ben oyle bir durumda olsaydım kesinlikle saçımı keser aralara pembe paket atardım tarzımı değiştirirdim ama bu görünüşle kalmazdı karakterimde fena olurdu yakardım geçerdim ortalığı offf off hiç seni destekleyen arkadaşın olmadı mı
Soran1 yılOldu arkadaslarıma da yapıldı zaten aynı şeyler saçımı o olaydan sonra siyaha boyattım kahkül kestim şimdi de kırmızı attırdım aralarına siyah kırmızı karışımı
- 1 yıl
peki hiç bu durumu protesto etmeyi falan düsünmediniz mi kızlar toplanıp eşitlik için falan hic mi bir sey yapmadiniz onlar yaptıklarıyla kaldılar mı
Soran1 yılOnlar zaten bütün kızlara aynı şeyleri yapıyo yani öpüşmesen bile öpüştük derler yattık derler benim aptallığım onlarla gerçekten öpüşmek oldu aslında böyle karaktersiz insanlar olmaları bi yandan avantaj bi yandan kötü oldu
- 1 yıl
tamam da hicbir sey yapmadınız mı
Soran1 yılÇocuk kendisi geldi en son zaten bi kaç kişi vardı dedi ki öpüşme dışında bi şey yaşamadık ama zaten çoktan dillendirmişti herkese yalan yanlış şeyler yani
- 1 yıl
yani üstünden bu kadar zaman geçmiş artık yapabilecegin nir sey var mi bilemiyorum ama ben olsam yanlarina birakmazdim
- 1 yıl
ha buarada moxie yi oneririm dizi bir bak istersen sana yol gösterir
Gizli Üye(25-29)1 yılY*vşaklarla öpüşürsen böylw olur şimdi çek sıkıntısını
01 Yorumla
Soran1 yılEvet hata yaptım
Aile & Toplum konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kimseyle muhabbet etme yaptığın yanlışın farkındasın zaten umarım iyi insanlarla karşılaşırsın hayatta
00 YorumlaYa olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol derim. İçinde olanı dışarı çıkarmışsın belkide. Zincirere gerek yok
02 Yorumla
Soran1 yılBi yanım öyleydi evet ama çok çabuk ders aldım belkide daha kötü şeyler olucaktı dimi devam etsem
1 yılsuç sende piclerle opusursen yiyişirsen böyle olurr
00 Yorumlaboş ver takma ya üniversite bitince herkesi unutuyorsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılİyi işte okulun balonu oldun artık.
02 Yorumla
Soran1 yılMillet neler neler yapıyo onlar ölsün o zaman
- 1 yıl
Ölen ölür kalan sağlar senindir.
1 yılKimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin
04 Yorumla
- 1 yıl
Her yerde böyle iki yüzlü insanlarla karşılaşacaksın takmamaya calis
- 1 yıl
Bunlara kafa yorma kendi işine bak ya
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİlgisiz kalmaya devam et
03 Yorumla
Soran1 yılEvet zaten yatamadıkları için bunları yaptılar ama canım yanıyo ben bu tarz olaylara karısıcak bi kız değildim böyle anılıcak böyle kalitesiz insanlarla anılmak canımı yakıyo
- 1 yıl
Yaptın bir hata yapacak bir şey yok
Tek çare ilgisiz kalmak
İlgisiz kalırsan
Konu unutulur gider
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılolanarı kabullenip şikayetçi olmalısın ondan
04 Yorumla
Soran1 yılUğraşmaya değmez bunlar herkesin arkasından konuşuyolar öpüşmeseler bile öpüştüm derler
- 1 yıl
o da doğru ilişkiyi kesmek en sağlıklı
- 1 yıl
aladım
1 yılboş ver kafana takma ya da şikayet et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBatırmadın topla. Fazlası yoksa tabi
011 Yorumla
Soran1 yılBen kimseyle bi şey yaşamadım öpüşmemiştim bile
Cevap sahibi1 yılAçıkla anlat durumu zaten kısa sürede kapanır konu da fazlası olmadı dimi? Sarhoşluk kafasıyla
Soran1 yılHayır olmadı ama sonra bi kaç kişi geldi çocuk da geldi dedi ki öpüşme hariç bişi olmadı aramızda ama zaten çoktan herkese yalan yanlıs şeyler anlatmış
Cevap sahibi1 yılDurumu anlat olmadı polise giderim de
Soran1 yılşu an o reddettiğim erkekler de onlarla arkadaş ya onlar da pis pis konusup duruyo hakkımda
Cevap sahibi1 yılSalla onları kuyruk sancıları ondan aslınd s. nerfe oluyon
Cevap sahibi1 yılOkuyon
Soran1 yılİstabvul
Cevap sahibi1 yılSen ulaşsana bana
Soran1 yılGzlsn
Cevap sahibi1 yılBeğendim
Gizli Üye(36-45)1 yılreklamın iiiisiis kötüsü olamz
01 Yorumla
Soran1 yılBu durumdan kötü nolabilir sence
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. reklamın iyisi kötüsü olmaz. durmak yok yola devam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖpüşmeye devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAferin sana
06 Yorumla
Soran1 yılÇok yardımcı oldun sağol
Cevap sahibi1 yılTakma umursama bitti
Soran1 yılMasalarının yanından umursamadan geçiyorum ama içim kan ağlıyo artık bi orsp olarak görüyo herkes beni
Cevap sahibi1 yılEstağfurullah sen kulak asma onlara sonra dururlar merak etme sen or.. fala. Degilsn sakn ha
Cevap sahibi1 yılboş ver kardeşim
Gizli Üye(25-29)1 yılBizene mk
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri