Aşırı pişman olsun istiyorumm?

Benim 6 aya yakın bir ilişkim vardı içinde 3 defa ayrılıklar oldu ama kısa süreliğine ve her defasında benim çabamla barışıyorduk ve o da hani barışmak istediğini belli ediyordu ve biz yakın zamanda iki aya yakın oldu ayrıldık ve hani hiçbir şekilde benimle barışma gibi bir çabası Yok ben çabalasam bile istemiyordu ve dedesi öldü karne gününden bir gün önce ben cenazesine gidecektim ama ben o gün istemedi çünkü okuldan flörtü varmış 2 aya yakın biz 11 sınıfız kız 12 sınıf kız da çıkmışlar buluşmuşlar hani benim görebileceğim bir parkta buluşmuşlar ve 14 Şubat 'ta kıza çiçek almış ve ben bunu bugün öğreniyorum ve biz iki gün önce barışmıştık hem benimle konuşuyordu hem o kızla konuşuyordu ve dün bana bir bahane sunarak ayrılmak istediğini belirtti beni biz ayrıyken güya eski sevgilimle konuştuğumla suçladı ama hiçbir şekilde konuşmadım her şekilde kanıtladım ve dün asla beni dinlemedi o kadar yalvarmama rağmen bugün yüz yüze konuşmak istedim okul da aşağı kata indik ve ben her şeyi anlattım hani ben yapmadım şu bu gözlerimin içine bak dedi sordu işte yaptın mı konuştun mu buluştun mu falan dedi yapmadım dedim net bir şekilde ve yumuşar gibi oldu ve gitmeden önce yani sınıfa çıkmadan önce bana sarıldı ve sonraki teneffüs benimle konuşurken o kızla konuştuğunu artı olarak eski sevgilisiyle de konuştuğunu ve okul başladığında bir sevgiliydik zaten 9 sınıflardan bir kızla çıktığını öğrendim yani toplam 3 kişiyle aldatılmış oldu ve bu insanın gerçekten ben pişman olmasını istiyorum hani sürünmesini istiyorum hatta nasıl pişman olacak hiçbir bilgim yok pişman olmasından kastım bana geri dönmesi değil yaşattığını yaşamasını istiyorum
Aşırı pişman olsun istiyorumm?