AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Kariyeri yoksa hanımın. O zaman çalışmada yok. Okumuş bir yere gelmiş olur tamam dersin emek var boşa gitmesin :)
Ben de eveleneceğim kadının çalışamsını isterim :) Masa başı ve iyi bir yerse (eşime zarar gelmicek) olur.
Bnce ikisinide cok guzel birseklde yapar turk kadini :)
Parayı şuursuzca harcayan kadın milleti bir zahmet kazanmayı da bilsin..
kısaca:Öyle olsaydı, çalışan hiç bir kadın evlenmezdi.
kadın calismalidir her açıdan daha rahat bir hayat oluşur boşanma bireylerin anlayissizligindan kaynaklanmaktadir..
Erkek eline bakacağıma ölüyüm daha iyi tabi boşanma oranı artar dayak yese de sesini çıkaramaz ev hanımı çalışan niye çeksin?
Geri kafalisin evinize cift maas girer evini arabani alirsin evet bosaniyolar oda gecim sikintisindan ama rahat ol senin gibi bir barzoyla kimse evlenmez
Bir erkek 20yıl çalışır parasini eve getirir gıkını çıkarmaz bir kadın 3ay calişşın lafını etmeye başlar örnekleri gördüm böyle olacaksa karımın çalışmasına müsade etmem.
benım yorum yapmama gerek kalmamış sıtenın tüm entel insanları burda.) benım hatunum özgürdr hr zaman keyfı ne ıstiyosa onu yapsın gerısı boş kaba küvvetle kendnı yormayla hç bişy olmaz !!!
Çocuk yokken falan çalışabilir erkeğe bağımlı yaşamayacak sonuçta ama çocuk doğunca okula başlayana kadar çalışmamalı bence. Aile sevgisi çok önemli, anne ile büyümeli çocuk başkalarının elinde değil.
Çalışmak isterse ona ''Hayır çalışamazsın izin vermem.'' demem asla. Ya da zorla onu çalıştırmam. Ne karar alırsa saygı duyarım sonuna kadar arkasında olurum
Helal sana
@melek05gu Olması gereken bu zaten bence
annen çalışmadı sana baktıda noldu gerici bir kafayla büyüyen çocuk yetişmiş sonucunda. benim çocuğumda senin gibimi olsun aslaaaaa
Iste bu 👍👍
Evet haklısın bende eşimi çalıştrmamayı düşünüyorum..
Çalışmalı tabiki mahalle karılarıyla altın günlerinde dedikodu yapacağına akşam eve geldiğimde kafa ütüleyeceğine çalışır yorulur kendi parasını kendi kazanır kafamda rahat olur yaşayanbilir :))
Kadın çalışmazsa evlenmem. Geçim sıkıntısı çekeceksem hiç evlenmem, çalışan kadın candır.
bana çok kadın akılsız geri kafalı diyebilir demişsin. aynen öyle diyorum. fazla söze gerek yok.
sana bir çok kadın değil bir erkek olarak ben de akılsız diyorum..
nedenmiş ki o ellebette kadın özgürdür sen cok kıskansan biz ne yapalım:/
Öyle düşünüyorsanız eş değil hizmetçi alın. Kadınlar erkeklere hizmet etmek için yok bu dünyada.
oturup konuşulunca iki tarafı da tatmin edebilecek orta yol bulunur. önemli olan anlayış ve empati içinde paylaşım yapmak..
Bu zamanda büyükşehirlerde iki taraf da çalışmadan yaşamak pek mümkün değil. Anca gece konduda yaşarsın tek kişi çalışarak.
En azından evine zaman ayırabileceği bir işi olması iyi olur. Ancak, benden daha geç saatlerde gelecek bir işe sahip olmasını pek uygun bulmuyorum
Ben calisirim ama hamile kaldigim an itibariyle birakirim is hayatini
şartlar gerektiyorsa karşı değilim. nede olsa hayat müşterek.
Ev hanımı olduğu halde sağa sola çalışmaya giderim derse kesinlikle olmaz ama zaten çalışıyorsa ona karışmam
Bune boş düşünce kardesim sendeki gerikafali oldugunu kabul et bencede kadin köle olmak icinmi gelmis dünyaya
Ne alaka bayanlar çalışmalı o kadar hangi devirde yaşıyoruz
Siz erkekler kendinizi ne saniyorsunuzz yaa kadin sizin kölenizmi?
Soyle bir durum var eger esi evi rahatlikla gecindirebilecek esinin butuun ihtiyaclarini sıkıntısız karsilayabilecek kadar iyise maasi kadin calismayabilir ama boyle degilse kesinlikle calismali kadinda
Çoğu erkek artık çalışan kadın istiyor bütün yükü tek başına omuzlamak zor geliyor çoğusuna
Hanımının çalışmasını zorla isteyen adamlar tanıyorum
Tabi adam denirse onlara
Kadin herseyi yetisiyorsa yani cocuklarinada zaman ayirir evine kocasinada hizmet ediyorsa calismasinda bir sorun yok. Bide kadin kole deyil onu hizmet icin dusunuyorsan. Yanlis dusunuyorsun bence
Sana bir erkek olarak geri kafali demem. Çünkü ortam kötü gerçekten. Kamu gibi işlerde kadınların çalışmasına birsey demem ama onun dışındakiler bana sevimli gelmiyor
kızların hemen hemen hepsi tutturmuş
neymiş : yok ben çalışacağım, kimse umrumda değil !
Sözüm onlara : kızlara iş falan yok nereye çalışıyosunuz?
eic hak ettiğimi düşünüyorum :)
Bencede çalışmamalı, bazı arkadaşlar eğitimsz kadın çocuğu nasıl yetiştirecek diyor , eğitim çalışmakla olmaz, mesleği olur ama çalışmaz zor durumda kalırsa çalışır.
Çalışmasın istemiyorum. Çalışcaksada nasıl desem kadınlara özel dinine hizmet veren yerlerde çalışsın Kız Kuran Kursu kreşler zart zurt başka birşeye izin vermem. memurmuş zartmış zurtmuş.
yani milyon yıldır düzeni hiç sayıp işe mi başlıycaklar. bir susun * karı kız dediğin evine çocuguna haline vaktine bakar ne o öyle entel dantel şeyler?
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun eskiden olsa zaten ilkokul 5ten sonra cogu okumuyor devir değişti ben 4 yıl universite okuyacagim beyefendi bana calisma diyecek böyle bir sey söz konusu olamaz
istemem. ben çalışacağım ve o yiyecek. otursun keyfine baksın. klasik aile işte :)
Calısmasa daha iyi ama zorlayamam. tabi kendi tercihi
Düzgün bir işte çalışmasına ses çıkarmam. Ekonomik özgürlük çok önemli bayanlar için.
Kariyer için çalışmak isteyebilir ama para için çalışamaz.
Çok basit denklemim.
çalışırsa çalışır çalışmassa çalışmaz umrumda değil valla çokda şeyimde
eşinin sırf ona bakacak birine ihtiyacı olduğu için mi yanında kalsın istersin
Kadın eğitimli olmalıdır, çalısmalıdır ve bu da kadının en dogal hakkıdır
Eşim Tabiiki
Çalışacak
Çalışıcaz
Oturup
Got Büyütmek
Yok
senin gibi gerikafalı biriyle evlenmezsem sorun olmaz heralde
Allah kadina evine bakmasıni uygun görmüş ve onu düşündüğü icin calismasinlar demis ama evleneceği insan dosdogru olgun biriyse tabiki kadin calismaz fazla yukun altina girmez ikiside rahat eder
Nerde yazıyor bu kim söylemiş bu Saçmalığı !!! uydurup uydurup yazıyorsunuz. Kadinlar bu dünyaya hizmetcilik yapsin diye gelmedi ! Evde otursun diye de gelmedi ! Kadin ve erkek eşittir. Erkek ne yaparsa kadında yapabilir !
Helallllll
Hem iste calisip ev islerinide yapmasi nornal sanırım senin icin
Nerede yazıyor diyen arkadaş, aç hadis kitaplarını oku. Ha islamiyetle bir alakan yoksa o zaman bişey diyemem.
Bilgisiz insan kendini alim sanirmis bosver kardes
günümüz para Türkiyesinde çalışmayan bir evli kadın eşinin erken vefatında nasıl bir duruma düşer peki? nasıl evini geçindirip çocuklarını okutacak?
çok büyük bir ekonomik sıkıntı olmadıgı surece çalışmasına karşıyım kardeşim. erkek çalışsın kadında arkasını toparlasın budur benim dusuncem.
Ben çalıştırma taraftarı değilim. Bu karşımdakini ezmek istediğimden değil bu karşımdakine değer verdiğimdendir
Bir bayan olarak tabikide çalışırım ekonomik özgürlüğüm yoksa eğer kocama bağımlı yaşarım onun köpeğinden bir farkım kalmaz
kadinin yeri evdir deyip kadini kolelestirme zihniyeri hala yaygin esimin toplumsal faaliyeti is kariyeri olsun isterim yani hem hayat musterektir
eşimin paraya ihtiyacı yok hatta siğortalı benim şirketimde, ama yinede evde boş durmamak için çalışıyor,
Bayanlar çalışınca çok değişiyorlar. Dışarda gördükleri erkekler ile eşlerini kıyaslıyorlar. Sonrası ise beğenmemezlik.
ne alaka ya çalışmayı bile cinsiyet ayrımına sokan bir milletiz vahim vahimmm. tabi ki eşimde çalısmalı. ben evde çocuga bakarım hahaha :)
Kendi fikri çalışabilir. Eğer ekonomik olarak rahatlayıp bir tarafları şişip bana ihtiyaç duymuyorsa ayrılsın zaten ne yapabilirim öyle kadını.
kocam calissin ben alisveris yapip parasini yiyeyim mantigi pek fena bir fikir degil ama altta kalmam bende caliscam kimseye bagimli olamam ters gelir
O zaman o kadar okuyan üniversite bitiren bir kadın evlenicek Sonra zihniyetsiz olacak o eşi sen çalışmicaksın diyecek. Ben olsam sopayla kovalarım.
Bana göre ekonomik bir zorunluluk yoksa çalışmazssa daha iyi. Ben bu konuda eşime çalışıp çalışmaması konusunda baskı yapmam. Ama dinimizde de kadının çalışması için koşulların uygun olması gerekir.