Biz toplum olarak zaten ata erkil yetişiyoruz. Kadın çalışmasada bakmak görevimiz. Bu kültür ile aşılanıyor zaten. Kendimden örnek vereyim. Kız arkadaşıma isterse çalışacagini istemez isede ev hanımı olabileceğini sundum. Ancak ülkemizin durumu ne yazikki malum. Bizim bölgede kiralar 4binden başlıyor. Çalıştığında olabilecek şartları çalışmadığında olabilecek şartları kendisine sundum. Su cevabı aldım. Her zaman sana destek olurum. Bu benim için yeterli idi zaten. Ve şahsım adına konuşuyorum. Fikir olarak ölü sabit bir insan ile hayatımı birleştirmeyi istemem. Üretken fikir olarak aktif bir insan ile bunu tercih ederim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin kazancı iyiyse kadın çalışmasa daha iyi. Elbette şunu demek istemiyorum yani zorla evde tutmak, işten çıkmaya zorlamak gibi şeyleri kastetmiyorum. Erkek sadece önerir ama doğrudan doğruya karar verici olamaz zira böyle bir durumda kadın kısıtlanmış olur.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmasın sorun etmem benim kazandığım yeter zaten
05 Yorumla- +1 yıl
Linc bekliyordum
- +1 yıl
Neden ki. Hadi çocuk yokken kadın isterse çalışabilir eyvallah ama çocuk olduktan sonra hem iş hem çocuk nasıl aynı anda olacak elin bakıcısına emanet edemem ben çocuğumu. Evinin hanımı olsun işte insan eve gelince iş stresinden yorgun bir kadın görmek istemez, tüm gün eşini beklemiş sıcak bir yuva görmek ister. En azından ben böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Harika bir yorum oldu
- +1 yıl
Teşekkür 😌
- +1 yıl
Ricaaa🧚♀️
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Olumlu bakarım
05 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂
- +1 yıl
kararlara saygı duymalıyız🙇♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Anlaşabileceğim biri olsun varsın çalışmasın yeter ki evde huzur eksik olmasın
42 Yorumla- +1 yıl
Huzur önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılİstemiyorsa çalışmasın diyecem de, ben çalışmayı seviyorum eve kapanamam. Bir şeylerin ucundan tutsun o da
22 Yorumla- +1 yıl
Ev işlerine baksa?
- +1 yıl
İşte bir şeyler yapmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılOtursun aslanim evinde ben çalışırım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSaygı duyardım
00 Yorumla
+1 yıldoğru bir karar verir aslında
kadın evinde oturur evinin ihtiyacını giderir ayak ayak üstüne atar veya yatar keyfine bakar
bebeği ile ilgilenir
erkek kadına bakmakla yükümlüdür37 Yorumla- +1 yıl
Linçlenirsin yapma😄
- +1 yıl
ben biraz farklı düşündüm
linçlenmek yanlıştır
çünkü insanlar farklıdır her insanın düşüncesi bir olamaz
bu bir fikirdir
lincin anlamı sen yanlış düşünüyorsun ben doğru düşünüyorum demektir
yani bencilliktir
asıl linç yapanlar linçlenmeli - +1 yıl
Senin linç kavramın nerden baksan ofsayt be usta senin fikrin x benim fikrim y bana göre senin fikrin yanlış benim doğru sana görede benimki yanlış seninki doğru yani bencillik değil fikir bu
- +1 yıl
@yigitkanıkara bu bir fikirse o zaman linç diye bir kavram yoktur
- +1 yıl
zaten bende bunun bir fikir olduğunu söylemiştim
yorumumu dikkatle okursanız görürsünüz - +1 yıl
Linç kavramı bencillik değil bildiğin laf atmadır aga
- +1 yıl
@yigitkanıkara o zaman yanlış tabir kullandım kabul ediyorum
haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında benim düşüncem şu ben rahatına düşkün biri değilim eşim de öyle olsun isterim konu çalışmak değil yani çevrede görüyorum ev işi yaparken aşırı yoruldum hiç halim yok yarıcam diyen kadınları
12 Yorumla- +1 yıl
Evde o kadar yorulmuyor insan
- +1 yıl
Yani planlı programlı iş yapan bir kadın neden yorulsun ki
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olumlu karşılarım.
Çocukları en iyi büyütecek kişinin annesi olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle zaten özellikle eğitimini alıpta kazandığı bir mesleği yoksa eşimin çalışmasını istemem açıkcası
Ha mesleği olsa bile çocuk olduktan sonra yine çalışmasını istemem.
Eve para girmesindense ailemin huzuru ve çocuklarımızın eğitimi daha önemli benim için20 Yorumla
+1 yılÇalışmayan kadın olur öyle isterim ama mesleği varsa çalışabilir illa isterse karışmam
13 Yorumla- +1 yıl
Kendi kararı dersin yani
- +1 yıl
Evet çalışmayan kadın normal ben bakarım ömür boyu 😔🥺
- +1 yıl
Bence kadın çalışması kötü genel olarak emin ol
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla bende istemiyorum çalışmasını zaten yakında çıkarıcam işten
13 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
İşyerinde müdür benim hatun ama bir ton sıkıntı yaşıyor durmadan geriliyor ve o gerginliği banada yansıtıyor zamanlarımız uymuyor ben eve geliyorum o gidiyor o geliyor ben gidiyorum evliliğin bir anlamı kalmıyor. Diyorum illa çalışmak istiyorsan ya 8 5 masa başı bir iş bul ya da evde otur benim maaşım ikimize de yeter diyorum
- +1 yıl
Anlıyorum..
+1 yılKendi bileceği iş ama bu devirde iki tarafında çalışması rahat geçinmek için şart oldu.
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesf öyle
+1 yılNaş naş baba evi, devir çok acımasız herkes çalışmalı
20 YorumlaBen her ihtiyacını karşılamak zorunda değilim kusura bakmasın
20 YorumlaSorun değil ev işleriyle ilgilensin ben eşime aileme bakarım
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen ben saygı duyarım ve çalışması için asla zorlamam ben çalıştığım için ikimize de yeterim ama çalışmak isterse de mani olmam özellikle okumuş yazmış meslek sahibi bir hatunla evlenirsem ve çalışmak isterse engel olmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılİslamen hakkıdır. Boynum kıldan ince olur çünkü evin giderlerini karşılamak erkeğin görevidir. Ben elimden geleni yaparım bunu sağlayabilmek için. Onu çalışmaya zorlama hakkım kesinlikle olamaz.
20 Yorumla
+1 yılİyi bir gelirim varsa sorun olmaz ancak öncelikle çalışan kadın üretici, sosyal ve daha bakımlı ayrıca özgüvenli ve saygın olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Valla hiç takılmam. İster çalışır ister çalışmaz. Hatta çalışmaması daha iyi. Evde yorgun kadın güzel olmaz 😉
02 Yorumla- +1 yıl
Hiiiimmm
+1 yıl6 yil çalıştım ve mutsuz oldum eşimde bırak dedi. bana göre değil çalışmak. eşinin kazancı iyiyse olur
02 Yorumla- +1 yıl
Yorumun çok güzel 🌸
- +1 yıl
İnsanlar doymuyor onu alayım bunu alayım bir ev daha alayım o yatırım bu yatırım derken kapitalizmin kölesi oluyorlar. Elindekilerle yetinirsen zaten rahat yaşarsın. Herkes zengin olsun mutluluk parada değil sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılZorla çalışacak hali yok ki ama hedefleri kariyerleri varsa destek olurum onun dışında illa çalış diye diretmem
02 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
- +1 yıl
Olması gereken bu sonuçta hayat arkadaşı olarak evlendiğim kişinin de bir düşüncesi var ona göre de durumu çözüme getirilir ama benim her kadına tavsiyem idealleri olmalı hedef hayal kariyerleri olmalı mum gibi eriyip bitmektense hatta mum ışığı gibi titremektense projektör gibi güçlü bir ışık oluşturmalı
+1 yılHayır çalışsın para. Bosanirken ortak her şey o zaman yemek yapmak da ortak ve çalışmak da
Kadın erkek eşittir. Herkes calisaxak o kadar00 YorumlaKırbaçlarım, ne demek çalışmayacak. Öyleyse gitsin Arap bir şeyhle evlensin.
09 Yorumla- +1 yıl
Bencede onla evlensin
- +1 yıl
🧚♀️🧚♀️
- +1 yıl
Neden dusmeyelim mesela
- +1 yıl
Hazirim 🙇♀️
- +1 yıl
😂👍
+1 yılAra sira mi? İsyeri ora canim isteyince gidik calisamiyorsun guzelim 😅😅
06 Yorumla- +1 yıl
Evet elemanımı olcam birde kocamın geç gittim diye azarlisin istersen
- +1 yıl
Kirbaclasin bide 😅😅
- +1 yıl
Ben soruyu yanlış anlamisim. Sen is kocanin sirketinde olsun diyormussun. Ozaman mantikli :)
- +1 yıl
Bencede mantıklı 😄
- +1 yıl
Tabiiki mantikli. Eslerden ikiside yoruluyor artik birbirlerini dinlemeye tahammulleri kalmiyor. Sonrada gecimsizlik basliyor. İste arkadaslariyla sohbet girgir samta yapan insanlar evde eslerine hic tahammul gostermiyor. Sonra sonu mahkemede bitiyor
- +1 yıl
tamm işte bundan bahsediyorum 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanada kalsa böyle olsun ha bi diplomasi olsun ama eviyle eşiyle ilgilensin iş stresli olunca eve yorgun geliniyo ne kavga bityo ne hadi bugun sofrayı sen kuru bitiyor ama kadin uyuyor dinlenyor işte bitince kocişini misler gibi karşilarsin 😍😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi bileceği. Evden çalışacağı bir işi bile olabilir. Maksat kendi ekonomik özgürlüğü olsun.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Şu an tek maaşla yapılabilecekler belli oluşa bilecek şartları kabul ediyorsa çalışmasın. Yani ona kalmış.
00 YorumlaPara nereden gelecek? 😃
31 Yorumla- +1 yıl
Gökten
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfi bilir. Ben onun için de çalışırım.
31 Yorumla- +1 yıl
Hiimm
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sorun değil ben çalışırım o da çocuklarımıza bakar😄
00 YorumlaAdına iş kurarım başına geçsin konuşarak yönetsin yapabilirse kabul :D
00 Yorumla
+1 yıltepkim olmaz millete hizmet etcegine evinde otursun
00 YorumlaBaşımın tacı olur, daha çok çalışlır bakarım <3
10 YorumlaPara yetmez kalırız 2 ay geçmeden ortada. Zaman kötü çalışmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılEvde otur kocanı bekle tarzı kadınlar ilgimi çekmiyor sıkıcı olur
00 Yorumla
+1 yılZaten çalışmasın evde beni beklesin yemek falan yapsın birde temizlik ha birde çocuk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin kazancı çok iyi olması lazım yoksa zorlanırsınız
00 Yorumla Finansal kölen mi var lan senin bakıcın mıyım ben senin derim.
00 YorumlaKadınin çalıştığı batsın. Erkek çalışsin karısını gecindirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ev işlerini yapsin ben bakarım ona bana yemek ütü yapsın yeter hshsjshsh
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmayanlar dırdırcı oluyor sonra çevreye kafayı takıp duruyorlar yani boş durmak iyi değil
00 Yorumla
+1 yılHele bu ekonomide, böyle bir şey yapmadını istemezdim
00 YorumlaÇalışmasın zorla çalış demem çalışmak isterse kendi bilir istemezse yer içer yatar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Fiziki bir sorunu yoksa çalışmalı. Tembel insan sevmiyorum. Beraber çalışmak en uygunu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evin işini yapacaksa ben okeyim sjjs hiç bi işe elimi sürmem djjd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuaför parasını yetiştirebilicek mi bakalım ya da alışverişimi
En son kendine dedirttirim bana iş bulmamı söylesin diye
Ha parası çoksa sorun yok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılEv işlerine karismam valla güzel olabilir ama kucuk yerde yasamamiz lazim yoksa gecinemeyiz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye şartlarında herkes çalışmaya mecbur gibi bi şey 👀
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir kadın bulmam ben ztn o yüzden sıkıntı yok 😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. maddi durumum iyi oldukça çalışmaısnı istemem ama şöyle bır durum vardır mükemmel bir iş sahıbıdır gerçekten çalışmaya değecek kadar kazanıyodur o zaman çalışsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimseyi kolundan tutup zorla çalıştıracak değiliz.
116 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya
- +1 yıl
Kocam çalışmazsa kolundan tutarım ama bilemedim😄
- +1 yıl
Anliyorum 😂
- +1 yıl
ilk baştan anlaşılmıyor mu😂
- +1 yıl
Peki😂
- +1 yıl
Pki
- +1 yıl
😂😂😂ya of
- +1 yıl
Maalesf 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKim çalışacak diye sorarım 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Hızlı koşarsınız olur biter😂
- +1 yıl
Hafıza saglam ✌🏽 su / Elektrık kaçak.
Yemek için fabrikaların yemekhanesı
Alış verıs hızlı koşma mis gibi hayat 😂😂 - +1 yıl
😂🥳
+1 yılKadınlar isterse bir süre çalışır, bebeğini kendi büyütmek isterse o süreçte çalışmaz daha sonra yeniden çalışır bu erkeklerin isteğinde değildir kadınların isteğine bağlıdır
01 Yorumla- +1 yıl
Helal
+1 yılHayır derim çünkü kadınlar çok temiz ve saf duygulara sahiptir ama berâber çalışacaği erkekler herzaman sıkıntı olmuştur.
00 YorumlaÇalışsa fena olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin değilsem evlenmek zor e zengin olduktan sonra karım isterse çalışmaz
00 Yorumla
+1 yılAllah Allah sen kimsin sana noluyo derim yani
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİstemeyebilor hakkidir
20 Yorumla Bu durumda saygılı olmak gerekiyor. Ancak eşime günümüz ekonomisi sağolsun ayağını yorganına göre uzatması gerektiği şeklinde uyarirdim.
00 YorumlaKullağından tutup zorla işe götürürüm😜
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyarım geçimini sağlarım
10 Yorumla
+1 yılÇalışmasına gerek yok ki
10 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem