AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
kadın çalışsın tabiki hazır ekmek yemek yok çocugunada bakacak işinede gidecek kadın kadınlığını erkekte erkeliğini bilecek ne olursa olsun bizim kültürümüzde son sözü erkek söyler o da tamam aşkım olur:))))
Git öldür kendini. Dünyaya iyilik etmiş olursun. Harcadığın oksijene yazık... Çok yazık...
Senin ben ananı s*keyim seni nasıl bir o* yetistirdi bilmiyorum cidden cok meraklıysan sen evde otur it sanki bir ise yarıyosun
Benim gerizekalı bacım. Nedir bu tepkin? Belli ki kuyruk acın var burada kin kusuyorsun. Bende soruyu soran arkadaş gibi düşünüyorum nolmuş bunda? Biz eşlerini çalıştıran erkeklere "mezhebi geniş" "gavat" gibi ağır ithamlarda bulunuyor muyuz ki sen şimdi burada bize sövüyorsun. Edep yahu. Bırak sen evlenme sen çalış kariyer yap senin doğuracağın evlattan hayır gelmez zaten.
Bence senin ananın cıkardıgı evlattan hayır gelmemis ulan amın oglu sana ne l*n benim ne yazdıgımdan ayrıca nick name alırkenki yaratıcılıgını da s*keyim
Bence ben katilmiyorum tam tersi evlenecegim bayan calismali kendi ayaklari uzerinde durabilmeli eve katkida bulunmali hem cocuklarimiza iyi bir gelecek icin cok para lazim :-)
Düşünce yapınız bana çok ters. Yorumları okudum yorum yapmadan önce ve birsey yazmaya gerej görmedim çünkü gerek bayan gerek erkek arkadaşlar ağzının payını vermiş bence.
2.500-5.000 maaşı varsa, evimiz kira değilse, ben evde onu beklerken o kötülediği çalışan kadınlarla aldatmayacaksa.. neden olmasın? Okumak ve evde de otursa kendini geliştirmek şart yine de..
Haksızsın diyemiyorum ama haklı da göremedim seni. 15 yıldır okuyorum emek veriyorum evde oturmak icin mi bu kadar emek
Sanki emek vermeden önce bak emek veriyorum sonra yok demezsin değil mi diye sordun?
Değerli dostum asgari ücret 940 tl ist. da ev kirası 500 tl elektrik su eder 600 tl 340 tl ye sen mi doyacan eşin mi doyacak çocuk mu yapacan?
Benim istedigim hep oldu onu yapabilecekse bana parasi yetecekse calismam, hem beni zorlayamaz calisacan derse bir cocuk yaparim evde de otururum keyfimede bakarim bukadar basit ;)
kadın erkeğe ihtiyaç duydupu için değil onu sevdiği için birlikte olmalı. çocuklarda evde değil kreşlerde yaşıtlarıyla büyümeli bunu bir pedegoji eğitimi alan biri olarak söylüyorum
evet kreşlerde büyüyen çocuklar daha vizyonu geniş ve sorumuluk sahibi oluyor. bir de çocukta bir sıkıntı hiper aktivite veya daha başka davranış bozukluğu varsa bu daha kolay tespit ediliyor. evde annesi herşeyini mazur gördüğü için bir çok çocuk normal varsayılıyor ama, sorunlu bir çok çocuk var ve bunlar çok sonra karakter bozukluğu olarak çıkıyor ortaya.
Gerikafalilikta cigir acmissin. Sen simdi kadinin kahkaha atmasinin iffetsizlik oldugunuda dusunuyorsundur. Kadin erkek esitliginede inanmiyorsundur. Cunku penise sahipsin oyle degil mi?
Yuh ! O kadar degil bacim. 'Perdesiz ev' mantigi vardir sadece.
Size hiç katılmıyorum. Çoğu boşanmalar erkeklere ihtiyaç duymamakla değil, erkeklerin kompleks ve güvensizlikten kaynaklanıyor.
İsterse çalışır istemezse çalışmaz. Ben ikimizi de geçindiririm. Onun insiyatifine kalmış. Çalışacağım diye düşünüyorsa da çalışmayacağım diye düşünüyorsa da iki türlü keyfi bilir.
kendine güveni olmayan bir erkek modelisin , bu hayatta herşey karşılıklı çalışmayan kadınla işim olmaz , çocuğuda beraber büyütürüz ev işlerinide beraber yaparız. sene olmuş 2014 hala kadına kenar süsü muamelesi yapan kamiller var.
Çalışmak istiyorsa çalışsın ama nerede ne işte çalıştığı önemli.
Sırf ekonimik bağımsızlığı olmadığı için yanımda mecburen kalacaksa hiç kalmasın zaten. Yanımda olcaksa bana ekonomik bağlı olduğu için değil kalben bağlı olduğu için kalmalı
ilkokul mezunu bir evkızıyla evlensen çalışcam demez ama okumuş lise üni tahsili varsa sonra dışarda çalışırken tanıştıysanz çalışıcam der emin ol
seni ilkokul mezunu evkızı keser anne söylede bulsun öyle kızlar ama günümüzdede aramak lazım
:D kırk yıllık tuğlacıyım böyle kırık görmedim arkadaş. Yobazlığın dibine vurmuşsun git benim yerime kendine bir içki ısmarla.
hani derler ya evin başı erkektir diye.. dogrudur bu laf ama başı sağa sola cevirende boyundur.. bu boyun da kadındır.. bak bakalım geçmişe taaa "Eski Türklerde Aile Düzeni ve Kadının Toplumdaki Yeri" bunu google yaz ve oku bence.. he soruna dönecek olursak.. eger kan bozuk ise bunun çalışanıda çalışmayanıda aynıdır.. benim eşim bir eğitim neferi hem evde hemde işinde uzman. ben eşimden razıyım. daha ne olsun !!!
Esine hizmet etmek mi? Esin sana hismetci degil canim esin sana bakmakla da yükümlü degil sana cay vermesi yemek vermesi anca sana bir hediyedir. Peygamberimiz bile demis ya esinizin size hizmet etmesi size olan hediyesidir diye yuh ama.
böyle bir koca bulup hobilerime odaklanmak isterdim. de siz kafamıza kakmadan bir iş yapabilir misiniz ondan emin değilim
Bazen erkeğin geliri tek başına yetmeyebilir heleki bu devirde geçim bu kadar zorken kadının evde oturması daha büyük bir problem olabilir
kadın eğer çalıştığı için ev işlerini aksatıyorsa sorun olur yok olmuyorsa ççalışmasında neden sakınca olsun
Saçma saçma konuşma istersen arkadaşım boşanmalar kadının ekonomik özgürlüğünün elinde olmasından olmuyor bir kadın kesinlikle çalışmalı erkeğe hiçbir konuda muhtaç olmamalı
Ben sizinLe aynı fikirde degilim calismamali diye
ole bisi olamaz tabikide calismali az yede kendine hizmetci tut;)
helall
Kadında bir bireydir, isterse çalışır. Ama senin gibi düşünenler giderek çoğalıyor ne yazık ki, yakın zamanda korkarım bu ülkede kadınlar eve kapatılacak.
aldığı maaşı karşılayacak kadar maddi durumun varsa çalıştırmazsın. zaten kadınlar erkeklere ihtiyaç duymak zorunda değil sizin gibiler kendine eş değil hizmetçi alıyor zaten.
Kesinlikle katılıyorum ego tatmini
aynen ya söylediği şeye bak kadınlar erkeklere ihtiyaç duymazmış biz niye erkeklere ihtiyaç duyalım o zaman senin derdin ne biliyomusun saçma sapan emir ve sözlerini geçirememek.
bir kadının tüm isteklerine yetecek maddi imkana sahipsin heralde ama öyle olsa bile kimse evde tıkılıp kalamaz 1 hafta evden çıkma anlarsın hapishane hayatı yaşatmak istiyosun kadına bence
sen hayatını paylaşacak birini arıyosun hizmet etsin diye evleniyosan o evlilikten bir cacık olmaz zaten
Ben 5yıldır çalışıyorum 7yasında çocuğum var ve çalişmayada devam edıcem senın kızın olursa evlenınce çalışmasın otursun kocasına hizmet etsın onun elıne baksın
Ben unide okuyorum ve calismak istiyorum.. ama kocam iyi para kazanirsa evde oturub kendime bakim yaptiririm tum gun beynimi yormam bilgisayar onunde))) ama normalse calismak isterim o calismami istemezse hayir demem
Evlendigimde esim calismak istemesse tepkim olur:))
Haklısın biz de sizin elinize bakmak için okuyup emek veriyoruz, köle olalım diye.
senı alcan karsına sabh aksam hakaret etcen baska bırsey yok
Hahahahahah.
Jahahahahahasjshahda
Hahahahahahahaha
Ahahahahahahaha
Hahahahaha
.
yok öyle bir dünya boşianmalar olmuyordu çünkü zorunlu olarak katlanıyorlardı ve çocukla her zaman ilgilenebilirsin
Valla benim eşim çalışmak istemesede çalışacak. Kimse kusura bakmasin. Geçim zor bu zamanda.
Açıkcası ben pazar günlerimde bile çalışmak isteğiyle dolup taşarken evlenince evde zor otururum. Çalışmak güzel bir şey stres kaynağı gibi görülse de sevdiği işte insan stres atar.
tekrarlanan paylaşım bu arada. ben çalışan bir kadınım. her zaman çalışacağım ki evlenirsem çocuğum senin gibi geri kafalı olmayacak. bu harika :)
işte aramızdaki fark bu. nasıl da edepsizliğe vurdun. bekar kal sen en iyisi.
Ben zaten evliyim yavrum sen sikinti yapma benim kim oldugumu bilsen boyle konuaamazsin :-)
o zaman evindeki kölenle mutluluklar ne diyim :)
Saol canim :-) sen beni tanimiyorsun anlasila ama neyse
merak da etmiyorum sorun yok.
Okuduğum coğu kızların cevabında kariyer tutkusu evlat sevgisini geçmiş çocuğunu tanımadığın hizmetçiye razısın ama işten ödün vermezsin eski nesil bir başkaymış
Eğer ki çalışacağı yer bana ailemize ve kendisine uygun bir yer olursa ve iş sürecinde beni ailesini ihmal etmeyecekse çalışmasında bir sakınca olmaz.
Ben buna karışmıyorum. Çalışıyorsa da sorumluluklarını bilmeli kadın. Çocuk çok önemli çünkü. Ekonomik özgürlüğünü kazandıktan sonra değişecek biriyle işim olmaz. Özü sözü bir olan insan değişmez.
Eğer maddi durumumuz sorun olmazsa çalışmam evimin kadını çocuklarımın anası olurum :-) Yuvayı dişi kuş yaparmış ailemle daha çok vakit geçirmek için çalışmam çok gerekmedikçe veya sıkılmadıkça evde :-)
Sende haklısın tabi. Kadın çalışmasın evinde otursun. Ekonomik özgürlüğü olmasın, oldu ki kavga ederseniz sana karşı gelemesin, ayrılamasın. Ne güzel hayat ya. Sen kendine köle arıyorsun bence.
bekarım ve çalışıyorum şayet evlenirsem ekonomik olarak ihtiyaç olmadığı takdirde çalışmak istemem. evimle eşimle ve çocuklarımla ilgilenmekten daha mühim hiç bir iş olamaz.
Bence gerek yok onlarla uğraşıp kendini daha çok yoracak evde çocuğuna falan bakar kiyafetler falan yıkayacağı için fazla olur yük yani kocası çalışıyosa
eşi evi geçindirecek para kazanıyorsa bencede gerek yok ama yeterli değilse , bir kadına uygun şartları tasıyan yerlerde çalışabilir
Bence kadınlarda çalışmalı olması gerekende bu.
Erkekler:kadın çalışmaz fikrini aklından çıkarmalı,
Kadınlar:evlendikten sonra ne çalışcam ya fikrini aklından çıkarmalı.
Karım işte baş başa kalınmayacak bir işte çalışabilir. Ama evede vakit ayırması lazım onun için öğretmen kadın ideal ya da devletten çalışan kadın
çalıssın bu devirde para gerek en azından araba alacak parayı biriktirene kadar :D ya da düğün masraflarımı çıkarsın :D
Buna facebook'tan bulduğum bir yazıyla cevap vereceğim
-Kadın okumaz evinin kadını olur diyen adam, hastaneye gidince karınıza veya kızınıza kadın doktor baksın demeyi biliyorsun...
helal sezin
Harikasinn arkadaşım
Anan hizmet etmeye devam etsin sana Köle değil hiç bir kadın!
Kurumsal bir sirket veya devlet memurlugu olur sonucta onlarında kendi ayakları ustunde durma hakları var yarın birgun erkek ölse 25 30 yasnda genc bir anne is yok deneyim yok ne yapar bakış açımızı degiştirip bakmamız gerekiyor
kadının gücünden korkan kendine güvenmeyen erkek modeli cümleleri
kardeş senin dediğin kadının kişiliğiyle alakalı kadınların bize ihtiyaç duyduğu için yanımızdalarsa hiç durmasınlar gitsinler benim karım tabikide çalışabilir fikrimi söylerim özgür sonuçta ama beni sevecek sadakatli olacak güvenilecek ve güvenecek
valla çalıssın kendi parasını kendi harcasın aga
benden otlanmasın
En azından çocuklar belli bir yaşa gelene kadar ben de istemem ama özgür sonuçta. Evlilik onu kısıtlayabileceğim anlamına gelmez. Ekonomik özgülüğü olmayınca ne oluyor. Mutsuzluk varsa boşanmıyor ama aldatıyor. O daha mi iyi sanki...
bayanlar kendi özgürlüğü için çalışmalılar. kimsenin gözüne bakmadan kendi parasını kazanmalılar.
Calisan kadin özgürdür, kocasina destek olur, kariyer sahibi olur.
Kadın çalışmasın kocasına bağımlı olsun sırf bu yüzden boşanamasın bu nasıl bir zihniyet ya adam her haltı yiyecek ama sen ses cıkaramayacaksn niye o kadar çocuk yapmısın ve bir kuruş Paran yok yapabilecegin bir şey yok boşanırsan
Bence evde boş boş oturması daha sıkıntılı. Ben hem çalışırım hem çocuğuma bakarım. Kolay olay =)