AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
233Cevap
Kadının yeri niye evi oluyomuş? Yok öyle bişey. Kadının ekonomik özgürlüğünü eline alması erkeklerin işine gelmez tabi. Kadınlar onlara muhtaç oldukları için herşeye katlanmak zorundadırlar. Böylece boşanamazlarda gidemezlerde. Güç erkeğin elinde olur.
sonuna kadar haklısın
@dex12 gerçekler bunlar malesef
Çocuk doğana kadar çalışma.
Bütün evde oturup senin getirdiğini neden minnet etsin.
Çocuk olduktan sonra ilk 4 yıl çok önemli ne kaparsa o yaş aralığında kapıyor.
Çocuk okul çağına geldiğinde yine çalışmaya devam edebilir.
Emin ol.
Çalışan bir bayan ev hanımı olan kadından daha verimli ve kaliteli bir zaman geçiriyor çocuğuyla.
Çocuk doğana kadar çalışması lazım.
Demek istedim.
benim tanıdığım bir çok çalışan kadın çocuklarıyla ev kadınlarından daha fazla vakit geçiriyor açıkçası, birine ihtiyaç duyduğun için (maddi olarak) evleneceksen mutsuzluğa ilk adımını atmışsın demektir
Karıyı çalıştırmıyosunuz sonra iş yerinde tanıştığınız kadınlarla fingirdeşiyosunuz soruncada karının yeri evdir diyosunuz komik
Haha supersin
Hem çalışırım hem çocuğuma bakarım. Kocamın eline bakmak için cahil ezilmiş duruma düşmek için mi okuyorum ben. Köle değiliz sonuçta çalışmak kadınların da hakkı.
+1(detay zart zurt)
Kesinlikle doğru
Bence doğru yazmışsınız buraya. Ama bir anne ne kadar bilgili eğitimli olursa , çalışıp kazandığı parayla da çocuguna daha iyi bakar. diye düşünüyorum. Cocuga zaman ayıramaması biraz sıkıntı. Gerçekten çocuguyla ilgilenmek isteyen bir anne de bunun üstesinden gelir.
Benim evleneceğim adam, calısmama kızmamalı. Bu tür şeyler için tartısmak asla istemem. Anne ve babam gibi.
Arkadaşım; gelişen ve büyüyen toplumda kadının yeri çok önemli, ama biliyoruz ki ekonomik özgürlüğüne kavuşmuş kadın haddini bilerek yaşamalı ki düzen bozulmasın, sonuç olarak kadının çalıştığı bir ortamda evdeki iş dağılımı da eşit olacağı için size biraz fazla iş düşeceği için istemiyor olabilirsiniz, ama çalışmak isteyen kadını evde tutmak ne kadar zor olduğunu bilmeniz gerekli.
Kadin calismalidir bence ev isine gelince de erkekte kadinda ortaklasa yapmalidir. Sevgi ve hosgorunun oldugu yerde bosanmada olmaz hersey karakter meselesi
Bence Calışabilir ama Tabiki Calışacagı yerden Cevresinden emin olurum ve Cogu YErde Calışamaz Düzgün Belli başlı yerlerde Calışabilir. Evde Otursun yemek yapsın temizlik yapsın sadece diyemem
En azından Kendi İstediklerinin bir kısmını karşılar ama Dedigim gibi Cogu yerde Calışamaz.
peygamberimiz zamanında bile demiş kendisi kadın çalışabilir ve parası da kendisine aittir. koca hiç bir şekilde zorla elinden alamaz diye de belirtmiştir. erkeler de çocuklarıyla daha az vakit geçiriyo kötü bir baba mı oluyolar. evlilik sn bn değil biz olmak demektir. :(
sana katılıyorum desem:) şimdi bana da gerikafalı diyecekler ama bir ayet bilirim ben:"Evlerinizde oturun "diye... o yüzden kim ne derse desin umrumda değil! tek umrumda olan söz Rabbimin sözüdür.
cut.
Sen evinde otur hatta kafes yapalım
niye böyle düşünüyorsun ki? @Erkeklersormasın
ben de demiyorum köle gibi olalım, sadece Rabbimin doğrusunu yazdım ama senin algılayış şeklin farklı tabi, şimdi ben ne dersem diyeyim sen haklı bulacaksın kendini..
Evliyim ve 2 cocugum var ayrica calisiyorumda. ozgurlugumu elime aldim diye cocuklarimi da ihmal etmedim evimide kocamida.. sizin ki nasil bir beyin yapisi hayret...
Bir kadının maaşı bir erkeğin maaşından fazla olmamalı. Çünkü kadınlar kazandıkça kazanmak isterler, hırslı olurlar. Hayatta parayı çok severler. Her anlamda erkeğin maddi durumu kadından çok daha fazla olmalı. Sonra Anaerkil aile türüne döneriz benden söylemesi.
Dostum gerçekten yanlış düşünüyosun
Ne hali varsa görsün
Çalışmak mı istiyor çalışsın
Evde mi durmak istiyor dursun
Bu kadınların iki turlu hali vardır
1) kariyer olanlar
2) karı-yer olanlar
Sen hangisini istiyorsan onunla olursun nokta
Erkek evine refah sağlayacak şekilde para kazanabiliyorsa kadının çalışma lüzum yoktur. Fakat refah sağlanamıyor ve geçim sıkıntısı yaşanıyorsa, hanımlara uygun bir iş ortamı bulunup, bayan çalışabilir. Bu evliliğin devamlılığı içinde mühim bir husustur.
O kadar sene iyi bir meslek sahibi olmak için okuyoruz ben oğlak burcu ve biraz iskolik biriyim ama çocuk olduktan sonra bırakırım yani kendi keyfim yüzünden çocuğumun annesiz vakit geçirmesine hakkım yok, kimsenin hakkı yok. Her şekilde böyle büyüğen çocuğun psikolojisi bozuk oluyor aksini iddaa eden kendini kandırıyor.
Ben esim calissin istemem o illa calisacagim derse is yeri acar nasina koyarim en ufak kakara kikiri gorursem direk bosarim. ya da ben caliscam derse illa birseyle mesgul olcam derse altina bir araba celerim sinirsiz yakit limiti veririm. Kiz arkadaslariyla istedigi kadar gezsin sadece nerde oldugunu bileyim yeterli. Ayrica aylik maasa baglarim. Sadece ben gitmeden evden cikmasin ben gelmeden de evde olsun yeterli
detayı okumadım,
çalışmasını istemem pek tabi , ama isterse hayır demem.
detayı okusan keşke
Yaaa bu kadar çekememezlik olamaz yaa kadın çalışırsa özgür olurmuş kadınların özgürlüğünden ne kadar korkuyorsunuz ne kadar aciz yaratıklarsınız kadınlar o kadar güçlüdür ki çoçukta yapar kariyer de amabi rahat bıraksanız...
Evlenme o zaman feminist ol
bence sen evlenme bir kadına yazık etme
Dediğin şey imkansız eşini aldatan, döven, saygısızca, mal niyetiene kullanan o kadar erkek var. Bunların çoğuda evlendikten sonra ortaya çıkıyor. Kadın hayatını garantilemek istiyor başka bir planımda olsun diyor, insan gibi yaşamak istiyor. Sen kadınların hayatını garantiye almadıkça dediklerin imkansiz.
Hayat müşterektir kardeşim. Ben eşime ev işlerinde bile yardım ediyorum. Erkeklere ihtiyaç duymuyor diye bişey yok. O senin kendi düşüncen. Yetmiyorsa ne yapsın? Kocasının yükünü birazda olsa hafifletmek adına çalışıyor kadınlar. Ne o yoksa kadınların ekonomik özgürlüğünün olmasına karşımısın sen?
Ya su mantikta olmayin artik bence kadindan kadina degisir o cocuk konusunda hakli olabilirsn belki ben anaokulu ogretmeniyim ve cok erken yasta verilmesine karsiyim cok sıkıntilarini gordugum icin ama ekonomik ozgurluge gelince esinle paylasim buda neticede senin paran benim param diye ayrim olursa evet her noktada ayrilirlar ama ikisi birbirini idare edebiliyosa bu konuda cokta sorun olmaz
Bence kadının yeri evde çocuğuna bakıp eşine hizmet etmektir.
l*n hala sızın gıbı erkekler yasıyor mu :DDd
bu nasıl bı kafa nasıl bı dusunce :D
Karı milleti çalışır mı ya new york mu bura
dogrudur new york değil ama
arabistana ceviren de hep bu zihniyetler
:)) yok ben karşıyım kari milleti calsmamalı
aman yaaa :))) ne derseniz deyin
Paragrafin başında isterseniz geri kafali diyin diyerekten kendini bu etiketlemeden siyirdin tebrik ederim ama cidden öylesin. Baska denecek bisey yok. Senin o new york mu dediğin ülkenin karadenizinde 7/24 kadinlar erkeklerden% 80 daha çok çalışır.
Liseyi dereceyle bitirdim iyi bir üniversiteye bölüm birincisi olarak girdim. Ben şimdi bu kafayı evde yemek yapmak için mi kullanayım bu mudur yani?
Kız haklı.
Soruya cevapla bir soru: Eşinin, kardeşinin ya da annenin hamileliği sırasında umarım kadın doktor aramazsın. Çünkü işte o zaman kendinle çelişkiye düşeceksin ve saçmaladığını anlayacaksın. Anlayacak kafa varsa tabii..
Helal yaa. Gercekten helal. Cok tuttum :)
@CiCeK6 abartma bence.
Iyi
işin enteresanı
kadın çalışıyor
çocuğuna bakıcı tutuyor
çalıştıgı parayı bakıcısına veriyor
cocuguyla vakit geciremiyor
başkası büyütüyor
ne manası var ki yani otur cocugunu büyük zaman geçir felan. tabi maddi duruma göre çalışır çalışmazlar ama genelde böyle.
Kadınlar ekonomik özgürlükleri sebebiyle erkeklere ihtiyaç duymuyor demişsiniz.
Bir kadın erkekden ekonomik yardım yerine sonsuz bir sevgi umuyorsa ve buluyorsa erkekde bayana güven duyuyorsan no problem gençler
En mantıklı yorumu sen yapmışsın :) Diğer herkes atarlanıp bana karışamaz yazmış :)))
Valla tebrik ediyorum adam sırf günün sorusu olmak için çok tepki çekecek bir soru sormuş ve bütün sazanları tek bir soru altında toplamayı başarmış helal olsun :D
Öncelikle şunu söyliyim Kadın çalışamaz diye bir kaide yoktur.. Ancak çalıştığı yerin uygun bir yer olması kaydıyla. Ancak kadın çalışmadan aile kolayca geçinebiliyorsa bence çalışmasına pek de gerek yoktur. Çünkü çağımızda Çoğu evli erkek iş bulamıyor. Bu da bayanların çalışma ortamlarında büyük bir yer kaplamasından kaynaklanıyor.
Benim eşim meslekli olacağı için otomatikmen çalışmış olacak benim kararımcada meslekli olmalı eve tek maaş girmesi var çift maaş girmesi var ayda en az 6 bin tl gelmesi çocuklarımız içinde çok iyi bir gelecek hazırlamamıza yardımcı olur
Dostum calismayip napacak eve sen gelicen yorgun o yorulmamis baslayacak kavga etmeye en iyisi calissin o da gelsin yorgun kavga etmeye hali kalmaz ayrica seni anlar ayrica eve iki yerden para girii olur hem calismasa gidicek sabahtan aksama avm lerde dolanacak belki baska birine bile asik olabikir vakla var boyle seyler
Gördüğüm en saçma düşünce. gerçi bizim Türk erkekleri hep böyle. Geri kafa olmayı bir bırakın!! Hangi devirde yaşıyoruz ki kadınlar çalışamaz denilebiliyor?
15 16 yil didinmis okumusum ben de bana çalışma evde otur diyebilir mi?
Hadi onu boşver bu zamanda tek başına çalışarak ev geçindirebilecek adam var mi?
ewt war.
Var ise evde oturacak kiz da vardır bulur @kızgınnnn
ağzını topla haddini bil köpek!!! sen kimsin ki böyle bir şey söylemeye cürret edebiliyorsun
bnde sevgilime başta evlenince çalışma dedim ama o kdr ders çalıştım yıllardır okuyorum iyi bir yer kazandım iyi bir meslekte sayılır ve ailemin o kdr emeği boşa mı gitsin deyince sustum sadece o istemezse çalışmaz yani ve bir yandan da bayanlar çalışmakta haklı erkekleri çoğu değişti evlilikleri ciddiye almıyor aldatıyor falan kadınlar boşanınca en azından maddi sıkıntı çekmiyorlar
Eğer eşimin durumu iyi olursa çocuktan sonra çalışmam zaten ama 2000 tl maaş alıyorsa çalışırım hayat çok pahalı hem o kadar okuyorum bir erkeğin eline bakıp çocuk büyütmek için mi önce kariyer sonra evlilik
Esine hizmet etmektir nedir? Gayet mantıklı okudum saygı duyarak ancak hizmet etmek hiçbir kadının zorunluluğu değildir. Memnun etmek mutlu olmak için yardımlaşır ev hanımları. Kocasına hizmet amaçlı değil. Görüşün buysa kendine köle satın al.
Bayanlar çalışmazsa ülke geride kalır. Kadın kocasini sirf para için seviyorsa boşanmasi kocasi icin de iyi olur. Çocuk kismina gelince annesi calisan cocuklar gayet terbiyeli ve modern oluyor bence. Kadinlarin haklari oldugunu ogreniyorlar.
Geri kafalılıkta son nokta. Soruyorum sana.
Baban anneni hergün dövse annen parasi olmadigi icin 20 yil evli kalmak zorunda olsa.
Her gün o dayagi yese
mutlu olur musun?
ne alaka adamne sormus sen ne soruyorsun
Şöyle açıklayayım heybeladona arkadaşım, kadın erkek tarafından şiddet görüyorsa ( bu şiddetin fiziksel olması şart değil psikolojik de olabilir. ) yani kadın mutsuzsa sırf elinde bir mesleği bir ekonomik gücü olmadığından erkekten ayrılamaz. Ve evli kalmaya mecbur kalır. Ayrılsa bile nereye gidecektir nasıl geçinecektir çocuğuna nasıl bakacaktır. Bu yüzden her kadın çalışmalıdır ki söz sahibi olsun. Yeri geldiğinde gidiyorum ben kardeşim diyebilsin. Bunu diyebilmesi için neye ihtiyacı var? Mesleğe. Yani paraya. Anladın mı güzel kardeşim. Öyle ne alakaa demekle olmuyor.
@haybeladona kiz iyi acikladi. Cevap ver
@heybeladona
hayir bak adamin meselesi kadinlarin okumamasi veya egitimsiz kalmasi degil. ben sadece cocuklarinin egitimi konusunda katildim bu soruya. yani bir anne cocuguyla vakit geciremeyecek ona istedigi ahlaki terbiyeyi veremeyip okuldan bunlari almasini bekleyecekse o kadin milyarlar kazansa ne olur yani. mesele bir kadinin egitimi veya meslek sahibi olup olmamasi degil yanlis anlamayin. asil konuya gelecek olursak burada soruyu soran kadinlar okumasin dememis calismasini dogru bulmuyorum demis sende kadina siddetten konuya girince anlam veremedim. zaten o konu erkek dedigimiz yaratigin insan olmayisindandir. tekrar soyluyorum ben esim olursa calisip calismamasina karismam ama egitim almis olmasini cok isterim. hem calisip hem cocuguyla vakit gecirebiliyorsa bir kadin bas tacidir. sadece siddet konusuyla calismamayi bagdastiramadim o kadar. o konunun biraz daha egitimle alakali oldugu dusunuyorum.
Ben rusum. Cift vatandasim annem rus babam türk.
Ben türkler kadar cahil bir memleket gormedim. o kadar cahilsiniz ki. Coooooooook cahilsiniz ya cok cahilsiniz. Nasil acikliyim baya cahilsiniz cahil.
Esin o senin esin hizmetci ya da bakici degil. Cocuguna bakacak zamani yoksa bakici diye bisey var. Para olursa sorun olmaz
Senin hayattaki tek gayen cocuk yapip onu buyutmek mi baska amacin yok mu.
Rusyaya döndugumde sizi öyle bir anlaticamki kimse evlenmeyecek artik ruslarla.
Putine özel mesaj ulastiricam @heybeladona
benim hayattaki tek gayem evladimi terbiyeli bir insan olarak yetistirmektir. istedigin okulun istedigin bolumunu bitirebilirsin ama bu turklere cahil deme hakkini sana vermez. defiol git rusyada kime anlatirsan anlat. kafan calissa zaten bu kadar salak cumleler kurmazsin. bende surdan sana adam gibi bisey anlatmaya calisiyorum. l*n sen kimsinde turklere cahil diyorsun. defol git rusyaya mi nereye gidersen git. sonra sokak tinercilerle laf atanlarla dolu yirtinma ha. aile terbiyesi senin icin hic bisey sonucta. koskoca bir millet senin gibi salak bir rusun cahil demesiyle cahil olmaz gardas. git kime anlatirsan anlat beni. bu millet senin kendi dusuncenden baska her dusunceyi cahilce bulacak beynine muhtac degil.
yorum yapmayım diyorum ama dayanamıyorum heybeladona senin hayattaki tek gayen çocuk yetiştirmekse hayatın anlamını öğrenememişsin demektir. Onun dışında annesi çalışan tüm çocuklar küfürbaz mı oluyor. Yanı bunu demek için türkiyede çalışan annelerin hepsinin çocuğuyla anket yapman lazım. birde kıyas için çalışmayan annelerin çocuklarıyla anket yapman lazım sonuca göre o cümleyi söylemen lazım. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak çok iyi bir şey değildir.
Ben türkiyede itüyü kazandım tabiki gelicem okuyacagim babam türk ama cahil degil şansıma.
Türkler cahil.
Hayattaki tek gayen cocuk yetistirmektense bu sitede bilgi edinicem diye vakit kaybetme.
Tesekkur ederim @herkeskonuşuyor
ben teşekkür ederim @ateistbirkız
Terbiye hem ananin hem babanin gorevidir. Baba da babalik gorevini yapmali. Sadece yapim asamasinda yardim edip butun is anneye birakiliyor senin mantigina göre. Ayrica kadin erkege ihtiyaci para yüzünden duymuyor duygusal anlamda duyuyor. Sen onun kendi parasini kazandigi ve bir birey oldugu icin sana veya herhangi bir erkege bagli kalmadigini dusunuyorsan sorun bu tarz erkeklerde. Su yorum son derece sacma ve ozguven eksikliginin tavan yapmis hali.
Kadinlarin is hayatina atildigi icin bosanmalarin oldugu bir gercek bu neyi gosteriyor aslinda mutsuz olan kadin sirf ekonomik ozgurlugu yok diye bosanmiyor ya da bazi seylere tepki göstermiyor
Canım madem öyle kendine hizmetçi tutup mitozla ürersin
Oyle bir düşüncesi varsa cok mutlu olurum
Evde boş boş oturacagina o da benim gibi calissin
Ev işlerini ortaklasa yapariz sıkıntı olmaz
Erkek kadar bayan da yardım etmeli
Sonucta bir aile yani
Bence kadın çalışmalı çünkü eve tek maaş girerse o evlilik biter en az iki maaş girecek ki ev ekonomik olarak kalkinsin ve bayan dediğin ekonomik özgürlüğünü ele almaya zengin koca bekler ve alırsa ne ala memleket ama garantisini veremeyiz
Çalışsın tabi... Onun hakkı sonuçta... Ayrıca abi çok ta güzel çocuk büyür misal ben annem çalışırdı belediyede. Çoğu zaman da beni belediyeye götürürdü... Hem ayrıca bir gün sen yaparsın yemeği bir gün o :)
Hayat müşterek abi...
Bende ayni fikirdeyim ama evde. bos kalmasi sikinti oluyor biseylerle ugrasmasini isterim edepli bir yerde;)
Valla ben çalişirim kimsede karşi çikamaz erkege muhtaç olmam erkekle kadin eşittir demiyorum her konuda eşit olmaları imkansiz ama iş kinusunda eşitler kadınlarında çalışması lazim erkek eline bakinca erkekler bensiz bsy yapamaz deyim kadinlari dovuyor öldürüp gebertiyor aldatiyor hakaret ediyor bunlar olmasın diye kadinlarin çalişması daha iyi bence
Sen git kendine hizmetçi tut sen özgür olacan karın hapis sen kendini be sanıyosun
Esimin bana calis demesi hosuma gitmez ama ben calismak istiyorum buna engelde olmicak.
Yani kadin bunu kendi karar vermesi lazim. Cünkü kadin evin isi var, yemek cocuklar derken calismak ama bir kadin icin kesin iyi olur.
Kadınların zaten erkeklere ihtiyacı yoktur. Muhtaç durumda görüyorsun anladığım kadarıyla. Çalışan biriyle evlenırsen, evde tutamazsın
Sende meryem ananin kizi olmalisin ;)
Aklı fikri aşşaada olan bir g*vat daha kazandınız
Siz evlendiniz diye kendinizi kadinlarin sahibi sanamazsiniz. bir kere haklar esit olmali bence kadini eve haps etmeye ne hakkiniz var ya. calisan kadin bakimli olur, toplum icinde kendini rahat hiss eder. ama evde oturan kadinda bunlarin ve daha saymadigim iyi seylerin tersi olur
Aslına bakarsan çocukta yaparım kariyerde :D gerçi kariyer yaptım zaten :D 24 saat çalışıp 3 4 gün izin yapıyorum çocuk bakmak sıkıntı değil ama eşim çalışma ben maddi anlamda yeterim zorluk cekmeyiz derse işi bırakabilirim
Eğer kadın erkeğin eline bakıyorsa daha da kavga oluyor.. Sen kaç lira alıyorsun ki çalıştırmıyorsun karını? Ve evde iki gelir olunca çocuk daha da rahat ediyor. Benim annem 25 yıl çalıştı ve kimseye muhtaç değil...
Haklisinda ama destek lazim bu zamanda her kes evden calsmalik i ev kira verenler var oo anlatsam. sayfalr yetmez cocugun okul masfafi falan filan derken mutlaka calsmalibence ama kadin ayagi sursmemeli
Dediklerinde bir mantik var kabul. Benim annem calisiyor ve ben bunun zorlugunu cok gordum cocukken. Ama ekonomik olarak bagimsiz olmali kadinlar, erkegim ne derse olur dememeli ve ayni zamanda da ben para kazaniyorum havalarina girmemeli. Tek sorun cocuk bence ki zaten gunumuzde erkekler de calisan es ariyor
Elbette kadının okumasını çalışmasını isterim fakat annesi çalışan bir insan olarak kesinlikle ilerde çalışmak istemiyorum benim çocuğumda benimle aynı yaraları alarak büyümesin
Maddi durum yeterliyse ve kadin calismak istemiyorsa elbette evde oturabilir. Ama calisamazsin diye zorlamak cok sacma. Calismak istiyosa elbette calisacak.
Çalışmak zorunda zaten benim oyle kendi ayakları uzernde duramayan güçsüz biriyle yapamam kabul edemem.
Biz köle miyiz? Bosuna mi okuyoruz? Okul icin yillarimizi veriyoruz, sonra neymis kocamiz istemedigi icin calismicakmisiz. Yok oyle dunya
o zaman sende eşşek gibi çalışıp para kazanmaya mahkumsun. sen eve yeterli para getirmezsen eşin sana ve çocuğuna bakamaz. geçim sıkıntısı olmaması için kadınında çalışması şart olur... zengin kocayı bulan kadın zaten çalışmıyor :D
eş değil hizmetçi arıyorsun kadınları böyle görüyorsunuz benim eşimde senin gibi o yüzden evde oturuyorulışmak istediğimi belirtip duruyorum asıl çalışmayınca kötü oluyo senin gibi sığ görüşlü erkek çok gıcık kısıtlayıcı olmayın artık kadınlara karşı