https://www.aykiri.com.tr/18-yasindaki-melek-sahinoglu-evli-pakistanli-ya-kacti-3-gun-esiyle-4-gun-benimle-olacak/14481/

Normal de asla bu tür programlar izlemem fakat fulya hanımın sunuculuğunu, olaylara objektif yaklaşımını çok beğeniyorum. Haricinde; bu olayı izlerken annesinin haykırışlarına rağmen evli ve çocuklu adam'a gitmek isteyen ve evlilik düşünen kızını hayretler içerisinde izledim.. Bir de diyor; eşini aldatan üstüne başka kadın getiren çok erkek var, ben herşeye rağmen kabul ediyorum eşi ile de konuştum gayet normal karşılıyor diyor.. Hayır öyle normalmiş gibi anlatıp kendini savunuyor ki kafayı yedim izlerken.. Zaten o pakistanlı adam bile diyebilecek gücü kendimde bulamadığım sıfatsız şahıs yasak işler yapıyormuş.. Buna rağmen kız tutturmuş o adama gideceğim diye..
Gitsin pakistana doğursun 3 çocuk yesin dayak o zaman yardım ister TC devletinden
Zaten bu adam önceleri parkta uyuyormuş birden zengin olmuş.. Kaçak işler yapıp türkiye'ye mal getirtip satıyormuş merdiven altı ilaç vb. eminönü veya başka yerlerde satıyormuş.. Kızda zaten para düşkünü, adamdaki parayı görünce vazgeçemiyor.. Bir de şundan şüpheleniyorlar; atlara verilen bir sıvı varmış su renginde, sakinleştirici.. İnsanlar bu sıvıyı kullanınca duygularını kaybediyormuş, tamamen karşısındaki insanı reddediyormuş.. Bu kızın içeceğine katmış olabilmekten şüpheleniyorlar. Çünkü kız normal değil bu kadar midesiz olamaz.
Kızlar kimsenin ne yollardan zengin olduğunu sorgulamıyor bile o kadar çok örnek var ki
Bunun cevabını, o kızın kafasını antik Arap zirvaliklari ile dolduran ailesi vermeli, kızları kaçırılmamış, Pakistanlı din kardeşleri olan müstakbel bir beyefendiye 2. eş olarak gitmiş ve ilişki aralıkları bile belirlenmiş, mutlu olmalılar ne diyeyim başka, doğruda demiş kız, bu zirvaliklar 4 eş almayı mümkün kılıyor. Muslumanim diyen kimsenin buna tek kelime etmeye hakkı yok, mutluluklar dilemek düşer hepsine. Halen daha ailesi duruma karşıysa kendilerini sorgulamalılar.
Cevap
4Cevap
Bir de Türk erkeği çirkin falan diyorlar 😀
Kadınların ne kadar paragöz olduğunu bir kez daha Tokat gibi yüzümüze çarpan bir gerçek oldu.
İşin para yönünü düşünmemiştim bak
Bende yasamadan once igrenc nasil mideleri kaldiriyor gurursuzluk bu derdim. Buyuk konusmamak lazimmis
Yapma ya pişman mısın
Cok
Adına üzüldüm
Bende bana üzülüyorum
S*ktirsin gitsin Pakistan a madem serbestmiş buranın Türkiye cumhuriyeti olduğunu laik bir ülke olduğunu daha 1 Allah ın kulu öğrenemedi
Kızları sık boğaz ederlerse bir çoğu kaçmak ister haliyle. Adam ve kadın (18 çünkü) rızası ile bir kültüre göre evlenmiş.(Hani başka kültürlerde grup gibi şeyler varya, bazılarınızın çok sevdiği şeyler) O yüzden milletin evliliğine laf etmeyin, daha mantıklı sorunlar var.
Allah sasirtmasin. Kendini buna layik görüyorsa kim ne diyebilir.
Işte kultursuzlugun bundan iyi göstergesi olmaz.. Demek kız y***k meraklısı biriymiş.
Kurşuna dizilmeli bu şerefsiz
Adam. mı kız mı
Allah'ım akıl versin.
Iyy
manyamis bu kiz
Aklım mantığım almıyor
kizin ailesine yazik
Kafayı yemiş bir kadın kendine neden bunu yapar 😔
İğrenç bir durum
Evli erkek degil, zengin erkek
Oh oh masallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?