• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Türk kadını evlendikten sonra neden hiç kendine bakmaz?

crygirl
crygirl Takip Et
Xper 7 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Hele de çocuk doğduktan sonra armut şeklini almaya başlar.. Bunun altında yatan sebepler nelerdir? Siz de evlenince armut gibi mi olacaksınız?
Türk kadını evlendikten sonra neden hiç kendine bakmaz?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Clarice
    Clarice Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 40%
    +1 yıl

Bunun birçok sebebi var. Evlenmeden önce kadın etraf için değil de kendisi için bakım yapıyorsa, evlendikten sonra da aynen devam ettiriyor. Kendi için bakımlı olduğundan üzerinde eğreti durmuyor bu. Ama bakımını etraf için yapan kadın, evlendikten sonra da haliyle salıyor. Bizim toplumda evlilik sosyal statü getiriyor maalesef. 30 yaşına gelip dikiş tutturamayan, baskı altında yetişmiş, ailesiyle yaşayan kadınlar var. Bu durumda nihai amaç olan evlilik gerçekleşince hayattaki amacı bitiyor. Hele çocuk olunca hayatını ona adıyor, bakımsızlığına çocuğu bahane ediyor :D Halbuki alakası yok, ev işi de bitmez çocuk işi de. Azcık planlı olsa yeter. Kadın zaten çalışmıyorsa komple sıçtı demektir. Erkekler evlenirken çalışmayan kadın istiyorsa bütün bunları göze alacak.
    Ayrıyetten toplumda saçma sapan bir evli kadın mantığı var. Yok evli kadın şuraya gitmez, bunu giymez, bunu sürmez vs gibi. Türk erkekleri de kompleksli olduğundan buna çanak tutuyor. Kadın evde hizmetçilik yapacak, her şeyi kendi ustlenecek, dikkat çekmeyecek, bu padişah torunları (!) da yan gelip yatacak. Yok öyle yağma.
    Şurda sorsan ben çok guzel bir kadınla evlenmek istiyorum diyeni bulamazsın. Çünkü kompleksliler, kendilerine güvenleri yok. E başa gelen çekilir o zaman.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• cindrellla
    cindrellla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 72%
    +1 yıl

Tamamen erkeğin sebep olduğu bir durum olduğunu düşünüyorum. Sebebi de şudur. Evlenmeden önce buluşmalara parfümler sürerek gelen erkeklerimiz karşılarında makyajlı güzel kokan güzel giyinen kadınlar görürler. Evlendikten bir süre sonra erkek evde pijamayla gezer kadında doğal olarak pijamayla gezer. Erkek kadının yanında gaz çıkarmaktan çekinmemeye başlar, yemeğini öküz gibi yer, banyoyu temiz bırakmaz, çoraplarını oraya buraya atar. Erkek kendisine ve karşısındakine saygısını kaybedince kadında nasıl göründüğünü umursamamaya başlar. İşin içine birde çocuklar, temizlik, yemek vs girince kadının her şeyi düşünmesi ve her şeye yetişmesi gerekir. Bu durum bir alışkanlığa dönüşür. Yani önce erkek biraz kendine çeki düzen vermeli. Ona bağlı olarak kadında kendine dikkat eder zaten. Buna karşılıklı saygı denir. Bunu sağlamış olan çiftlerde vardır. Ama erkek kibar ve saygılıysa, temizse kendine dikkat ediyorsa buna rağmen kadın etmiyorsa o kadının karşısındakine de kendine de saygısı yoktur ama böyle bir durumun olacağını sanmıyorum

2
    0 Yorumla
  • Emrelerce
    Emrelerce Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

yani bu sorudan sıkıldık artık. Sanki evlenmeden önce kendine bakan, kendine özen gösteren kadın evlendikten sonra m bakmamaya başlıyor? Armut şeklini evlendikten sonra mı alıyor? Doğuştan armut değil mi? Dahası : Kadınlarımızın çoğu ter kokuyor, tüylerini almıyor, ağız temizliğine özen göstermiyor, saçlarına ciltlerine gerekli özeni göstermiyor, 160 cm olmasına rağmen kalbinin sesini duyabilmek için 185 erkek istiyor, 185 lik erkek onu isteyecek mi hiç umursamıyor. Kukusu olduğu için kendisini ulaşılmaz biri olarak görüyor. Erkeklerin de bu kukuya sahip olabilmek için dünyaları verebileceğini sanıyor.

3
    7 Yorumla
    • Emrelerce
      Emrelerce
      +1 yıl

eic hak ediyorum

Yorumla
    • crygirl
      crygirl
      +1 yıl

bencede ama bakalım kısmet

Yorumla
    • Emrelerce
      Emrelerce
      +1 yıl

şimdi eic mi istiyorum

Yorumla
    • crygirl
      crygirl
      +1 yıl

hayatta her istediğin olmaz gardaşş

Yorumla
    • Emrelerce
      Emrelerce
      +1 yıl

lafa bak gardaş... senin eic ni istemiyorum... paçoz

Yorumla
    • tugbaediz
      tugbaediz
      +1 yıl

şimdi eic mi istiyorum :D :D

Yorumla
    • crygirl
      crygirl
      +1 yıl

aman sende valla istemezsen isteme ne var bunda güzel türkçemizin incelikleri

Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Armudun iyisini ayılar yerler sebeb bu kadınlar ayı kocaları için armut oluyorlar iyi yesinler diye...

9
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

54

Cevap

89

Cevap

• ooopapatya
    ooopapatya Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Bence iki sebebi var:

Bir kadının kendine özsaygısı yoktur zaten, kocayı da alıp çocuğu yapınca köprüyü geçti misaliççç
    İkinci nedeni ise toplumuzun kadına bakış açısından kaynaklanıyor. Şöyle ki, bütün yük evlilik hayatında hep kadının üstüne bindiriliyor. Kimisi çalışmak da zorunda. Ne olursa olsun çalışmayan kadın bile çocuk bakmak ev işleri ile ilgilenmek zorunda kalıyor ve bunlar da kolay şeyler değil. Her yükü kadına hamal gibi bindiriyorlar sonra kadının kadın gibi olmasını bekliyorlar... Erkek her daim yardımcı olmalı hanımına, en azından işten gelince bir salata yapımına yardım bile kadının üstündeki yükleri kaldırır...

Bir de çalışan kadın için gerçekten çok zor. Annem kaç yıldır kilo veremediğine yanıyor ve kendini kilo veren bir ev hanımı ile karşılaştırıyor sürekli. Ben de her seferinde ona diyorum ki, o kadın zaten ev işi yapmıyordu adam gibi, bir de çalışmıyor.. Gitmiştir sporunu yapmıştır evinde paşa paşa dinlenmiştir.

Ayrıca stres de kilo aldırıyor. böbrek üstü bezleriyle ilgili bunun için tahliller yapılıyor vs.

1
    0 Yorumla
  • robincosby
    robincosby Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 64%
    +1 yıl

çünkü; eşşeen z. kinden dolayı. bak konuşturdun beni. çocuk diyorsun. evlenmiş diyorsun, sorumluluk diyorsun, yemek diyorsun, bulaşık diyorsun temizlik diyorsun, akşam koca derdi diyorsun. ulan ne yapsınlar karılar yazık yaa falafoş oluyorlar akşama kadar evin içinde. patos makinesi gibi o ev sen biliyor musun? alıyor öğütüyor insanı resmen.

ben evli değilim ama kardeşim evli. ondan biliyorum yemin ediyorum lütuf l*n kız saçlarına fön çektirse. erkek kıymet bilir mi peki? iki güzel lafı söyler mi karısına? nah! söyler. gider elin süslü püslü karısını görünce dudağını ısırır off anam diye. çünkü bilmez ki o karının bir ev sorumluluğu yok henüz. neyse yaa daha fazla konuşamayacağım. ben ağlaya ağlaya odama gidip kendimi yatağa atmak istiyorum şu an. evlenmeyeceğim l*n ben!

3
    1 Yorumla
    • emrayr
      emrayr
      +1 yıl

hep böyle orjinal girişlerin oldu sanırım... mutlaka evde biçok şeyle uğraşıyorsunuz... ve emin ol fön için kıymet bilenler de var... sarılanlar da... '' Nasılsın bitanem '' diyebilenler de var... yaptıklarınızı görmediğimiz yön ler olabilir ancak gördüklerimiz de var... mutlaka en güzeli böyle bir çocuk hayatta olması.. daha ne yapsın ki..

Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

bu ıyı nıyete bızde bır adım centılmenlıkle cevap verelım, turk erkegıde bakmaz... ne olurkı sevdıgın ıcın bıraz zaman ayırsan butce ayırsan.. ona ayırsan kendını!!! cocuk baska bırsey ama öldürme işte o ateşi.. ver alevi buyusun buyuyebıldıgı kadar.. ne kadar buyurse o kadar sogumazmı insan...

4
    0 Yorumla
  • Julieeetttt
    Julieeetttt Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 31%
    +1 yıl

www.google.com.tr/url

Hahaha :D:D:D. dd

2
    0 Yorumla
  • skritalimonka
    skritalimonka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

cok ayar oldugum bir durum zaten. buyuk cogunlugu evlılık oncesındeyken bıle gobeklı ve sureklı gobegı saklama derdındeler. evlendıkten sonra ya da dogurduktan sonra ıyıce salıolar sorsan cocuk dogurdum ben derler... hep bir bahane arkasına sıgınma halindeler. sankı cocuk doguran sadece turk kadınları. dıger balkan ulkelerı falan çakıl taşı doguruyo...

1
    0 Yorumla
  • derinruh
    derinruh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

Bu cevaplara itafen bir gün bikinili resmimi atacan o olacak 2 yasinda oğlum var 50.00 kiloyum ve karnimda adonislerim kollarimda ve bacaklarimda da kaslar mevcut ben hic boyle armut görmedim bir bikmadiniz evli kadinlari bitik gostermekten

4
    1 Yorumla
    • ytamer3
      ytamer3
      +1 yıl

Konuş be kim tutar seni...
      Senin bekar kız kardeşin felan var mı? asfdadds

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çünkü yaşamlarını yalnızca çocuklarına ve ailesine endeksler. Genel ritüel ve genel aile kültürüne göre yaşam sürmeye başlarlar. Buda doğal olarak hareketsiz bir yaşam sürmek oluyor.
    En sevdiği aktiviteleri vileda ile yerleri silmek olabiliyor.
    Her 15 dakikada bir çay gatam mı bey? diyen kadın belki yıllar önce makine mühendisi hayalleri vardı kim bilir :/
    https://i.hizliresim.com/1nq6NB.jpg

2
    0 Yorumla
  • Jerryaslan
    Jerryaslan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence bir kadın hiç bir zaman kendini salmamlı.
    Çünkü adı üstünde "kadın "
    Ve hiç bir kadın cirkinde değildir. Bakmsızı vardır ve evlilikten sonra kendine bakmayn kadın erkekye itici gelir erkekde ister gelsin sahip olduğu kadına güzleim desin güzel kadınım desin ve eyer diyecekseniz bakmsız olduğu zaman olmuyormu
    Içten gelmese tabi olmaz.
    Ve sizin sorunuza gelirsek, özgüveni artıyor fazlasıyla ve bu durumdada erkek sıkılıyor artık sevk almıyor ve yol aldatmaya gidiyor.
    Kadınsa ALLAH BELANI VERSIN SENIN SENI TANIDIĞIM GUNE LANET OLSUN.
    EE canımın için güzel kadın bunu sen itin onu bu yola bir matık beyin olmazmı ya?
    Evlenme övgüninizi felan artırmasın çünkü her erkek sahip olduğu kadını evine geldiği zaman demesi lazım dünyalar güzelim. Ve evlikik sadece bir hayatı paylaşmak ve aile olmak özgüven değildir!

2
    0 Yorumla
  • yalnızlıkaşktır
    yalnızlıkaşktır Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı.

Hayatlarini birden eve ve cocuklarina adiyolar zamanla kendilerini unutuyolar turk kadını asiri fedakarlik yapmayi seviyo ya da bu işine geliyo useniyo kendine bakmaya. Ama kadinlar is hayatina atildikca bu durumun değiştiğini gördüm ben artık evli ve cocuklu olsalarda kendilerine bakiyolar

1
    0 Yorumla
  • mob1905
    mob1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Kapagi atmis cocukta elde etmis o dk dan snra adam bosayamaz nede olsa diye saliyorda saliyor sonra ben aldatilmak icin ne yaptim yapmadin sorun orda sonra bosanirlar bir yuva yikilir sonra yenisini bulucam diye zayiflar guzellesir halbuki bunu basta yapsa kocasi ve cocuguyla mutlu mesut yasarlardi :)

2
    0 Yorumla
  • Ramboiz
    Ramboiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

İster istemez sorumluğu ve işi artıyor. Doğal olarak ortaya yorgunluk çıkıyor buda kendine bakma isteğini azaltıyor. Birde bu uzun süre aynı iş aynı koşuşturma ve yorgunluk olunca, artık önemsememe ve ileride hayatına iyice alıştığı için " kocam beni böyle sevdi, beni seven her halimle sever vs vs... " gibi sözlerle kendilerini iyice zıvanadan çıkarp gidiyorlar. Hepsi bu.

1
    0 Yorumla
  • norajj
    norajj Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı.

Nasılsa beni alan aldı, çocuk da yaptım, tamamdır mantığı. O kadınların kendine saygısı olduğunu düşünmüyorum. Tabiki hamilelik zor bir süreç ama kendine bakarsan kısa sürede o fazla kilolar gider. Tabi kadının yanında erkekler de kendini salıyor. Göbek çıkıyor, bakımsızlaşıyor. Özen olmadan, çaba olmadan hiçbişey olmuyor.

1
    0 Yorumla
  • caydan
    caydan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Geneelleme yapma bnce doğumda yaptım gayette kndime baktım. Ben evlendikten sonra bekarlıktakınden daha cok bakımlı olunması şart çoğu ılgısızlık. Hep bu yüzden oluyor. Erkek evde bulamadığını dışarda aramaya kalkıyo. Boşanmalar vs. Sonuç olarak kadın ne olursa olsun. Her zaman güzel olmalı ve bakımlı:)

0
    2 Yorumla
    • crygirl
      crygirl
      +1 yıl

istisnalar hariç

Yorumla
    • caydan
      caydan
      +1 yıl

Ee yani

Yorumla
  • crazyengineer
    crazyengineer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

anne şefkati olduğundan çocuklara bakar, bir görev bilir erkeğine bakar, sahiplenme duygusuyla evine bakar... ve kendine bakacak vakti kalmaz...

3
    0 Yorumla
  • Doğaçlama
    Doğaçlama Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Çünkü onlar crygirldür ne zaman kocasının aldattığını öğrense o zaman bakımlı olmaya çalışır...

1
    1 Yorumla
    • crygirl
      crygirl
      +1 yıl

+1+1

Yorumla
  • -Ares-
    -Ares- Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

Kadını/Adamı kafese aldım düşüncesiyle, kapağı attıktan sonra çiftlerin kendini beğendirme çabası bitiyor..

Sonra yok efendim "evlilik neden aşkı öldürür"..

1
    0 Yorumla
  • hexeley
    hexeley Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Çünkü Türk insanı kendileri için değil karşı tarafı etkilemek için bakımlı oluyor evlendikten sonra beni alan almış satan satmış diyip kendine bakmıyor. Kendimize saygımız olsaydı böyle aldatmalar boşanmalar olmazdı. Tüm Türk insanı için geçerli bunlar.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ev işine koşturmaktan, çocuk büyütmekten kendini düşünecek fırsatı kalmıyor ki. Çalışan kadın bir nebze daha iyi. Evlense de çalıştığı için mecbur bakım yapıyom ama ev hanımlarının böyle bir lüksü yok. Ayrıca evlenen her erkeğin göbekli ve kel birine dönüştüğünü de unutmayalım

1
    0 Yorumla
  • TürkBirAdam
    TürkBirAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ya haklisin evlenirken tas gibi manken gibi evlenince camasir suyu lekeli gri esofmani gotlerine cekiyolar sakalli biyikli oturuyolar bas kosede. Bacaklari parliyor seksilikten kopacak cinselligi cagristiriyor evlenince kildan bacak gorunmuyor. evlenirken 50 kilo 90 60 90 evlenince 100 kiloluk hayvan dolasiyor evde. dhjdisksh evli degilim ama gozlemim bu

0
    2 Yorumla
    • Cansu88
      Cansu88
      +1 yıl

Hayvan mi annemde mi

Yorumla
    • Cansu88
      Cansu88
      +1 yıl

Annen demi

Yorumla
  • amyleeches
    amyleeches Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

sonra kocam beni aldatıyo dıyolar tamam adam ne olursa olsun aldatmamalı ama evde özensiz pis pis yağ bağlamış şekilde dolasırsan koca napsın D:d. dD:dD:

3
    0 Yorumla
  • Gunzero
    Gunzero Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.

Temsili ;)
    https://i.hizliresim.com/voryb6.jpg

2
    2 Yorumla
    • Swordsman
      Swordsman
      +1 yıl

hahahah :D :D adamsınn...

Yorumla
    • Gunzero
      Gunzero
      +1 yıl

3 ay sonra da eger bayan yemek yapmasini iyi biliyor ise adam da kilo aliyor ;)
      Eyv kanka ;)

Yorumla
  • Emrelife
    Emrelife Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

Bu soruyu sorduğun ıçın 253662636636 kere + kesınlıkle oyle oluyor..

1
    0 Yorumla
  • tahsin___34
    tahsin___34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

Erkeğin işini de kadın yaparsa, ki yapıyor, kadın armut gibi olmuş dua et de başka bir şey gibi olmamış. Böyle bir kadın ne yapsındı. Şirazesini kaybetmesinde ne yapsın.

1
    0 Yorumla
  • linkerboy
    linkerboy Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Nasıl olsa evlendim diyor saliyor bak doğru bu ve bir de kıskanç sevgilisi varsa o sebepten.

1
    0 Yorumla
  • kristalkelebekk
    kristalkelebekk Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 34%
    +1 yıl

Sabah akşam gözleme yağlı şeyler yusyuvarlak oluyorlar. Ya bakmiyormusun ben nereye gidiyorum az yemeliyim demiyormusun. Türk kadını dikkat etmiyor gerçekten.

0
    0 Yorumla
  • miniikkelebek
    miniikkelebek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

Kendine fazla zaman ayıramadığından olabilir :) helede çocuk varsa ev işleri çocuk vs. derken zaman bulamıyordur:) Ama bence her kadın evli ya da bekar bir şekilde kendine zaman ayırmalı:)

0
    0 Yorumla
  • eeeroxx
    eeeroxx Takip Et
    +1 yıl

Türk ladini Türkiye sinirleri içerisinde yasayan birisi olaraktan ve hayat pahalli zor oldugundan ya kendine bakar isine gucune ailesine bakamaz ya da isine gücüne ailesine bakar kendine bakamaz hayat zor malum her kez çok zengin değil on numara hatayi ve de görüntüsü olsun ;)

0
    0 Yorumla
  • Barbellaa
    Barbellaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 45%
    +1 yıl

Kocasına ve çocuklarına kendini adadığı için kendi için hiçbir şey yapmaz. Aynı şekilde onlara giydirir kendi giymez, aynı seyler erkek içinde geçerli, oda kilo alır yamulur.

0
    0 Yorumla
  • rakınzel
    rakınzel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 46%
    +1 yıl

Çocuğu doğurmak kolay değil. Karın deforme oluyor. Sen her gün mekik çekiyor musun? Çekmiyorsan doğumdan sonra senin de deforme olabilir. Zaman yok, sonra da istek yok.

0
    1 Yorumla
    • skritalimonka
      skritalimonka
      +1 yıl

sadece turkler cocuk doguruo dımı.. dıger balkan ulkelerındekıler cakıl tası doguruo.. o yuzden fitler

Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Beni alan almış, satan satmış düşüncesi hakimdir kendisine çünkü.

2
    2 Yorumla
    • crygirl
      crygirl
      +1 yıl

tespit doğru

Yorumla
    • SinirliBiber
      SinirliBiber
      +1 yıl

Genelleme yapmazsan büyük kesimi böyle. Evlenmeyi bırak kimi ilişkilerde bile durum bu. Duygusal açıdan tabi.

Yorumla
  • Cixxss
    Cixxss Takip Et
    +1 yıl

Alakası Bile yok Aksine cocuk dogduktan sonra melekleşirler Ayakları ellerı opulesı hale gelırler her ınsan bır degıl kusura bakma ınsan pasaklı olmucak gerisi yalan ama Türk kadını gıbısı de yok ! Zilli olacagına dobra olsun Eşi bakar zaten

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

erkeklerde öyle tek topu kadınlara atmayalım. Göbekleri bir şişiyo ki :) Hadi kadınlar çocuk doguruyo ve onların sorumlulugu var ama erkeklere noluyor anlamıyorum :)

2
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bende anlamadım ki acaba diyorum pompalayınca nasıl lastik şişiyorsa kadınlarda mı öyle oluyo :O :/ Sayın @soran sence? Siz daha iyi bilirsiniz bir kadın olarak ;)

0
    2 Yorumla
    • crygirl
      crygirl
      +1 yıl

vücut şekil değiştiriyor işte üstte yağlar birikiyor bide daracık giyiniyorlar

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      +1 yıl

Hayır acaba dediğim gibi ilişkiye girmek mi şişiriyor? :O etkisi varmı? Yoksa hani nan nasıl olsa evlendik ye iç yat modunda mı oluyorlar?

Yorumla
  • bekeyece
    bekeyece Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Beni alan aldı diye bir laf vardır genellikle kadınlarımız hep o mantıkta olduğu içün. Sonra gün geliyo kocalarınıda baska kadınlar alıyo dizlerini dövüyolar yav bakın kendinize tutun erkeğinizi elinde ;)

0
    0 Yorumla
  • partners
    partners Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

e ama onlar ne yapsın evi temizle süpür yıka et bide cocuk var bır bayan nasıl kendıne vakıt ayıracakkı bide bu yönden düşünmek lazım

3
    0 Yorumla
  • Entropiii
    Entropiii Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Bütünü istemekle ilgili,

*Evlilik sonrası heyecanını koruyan çiftler azınlıkta.. Alan almış, satan satmış mantığıyla yaklaşılıyor genelde, erkekler neyse de kadınlar doğaları gereği bakmalı kendine..

0
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı.

nikahtan sonra "nasıl olsa imzayı attırdım" diye,
    çocuktan sonra da "nasıl olsa beni artık asla bırakamaz" diye kendilerini salarlar..

0
    0 Yorumla
  • melisaa92
    melisaa92 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Nasılsa evlendim beğenen beğenmiş düşüncesi var ama erkekler daha beter oluyor bence. göbekler önden gidiyor, saç baş sakal dağınık, Kıyafetler özensiz.. hiç hoş değil bence

0
    0 Yorumla
  • fatofato
    fatofato Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Cocuklarina bagliyoalr hayatlarini bnce ondandir ben evlenince buyuk konusmim zaten cokk asiri kendine bakan makyaji seven bir insan deilm ama esime ozel guzel gozukmeye calsirim tabiikide :)

0
    0 Yorumla
  • alizng
    alizng Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ne ola bilir ben bu soruyo sordum birisine yüz yüze evlendim çocuklarım var kocam var napcam güzeliği falan salıyo kendini sora dedin tipi alıyolar armut değil bildin patlıcan oluyolar.

0
    0 Yorumla
  • Erdbeere
    Erdbeere Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.

Bu sadece Türk Kadinlarina öz degil bence benim yasadigim ülkede de bahsettigin gibi cok yabanci kadin var.. :)

0
    0 Yorumla
  • bakiptra
    bakiptra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir kaç aydır burada yoktum ve bu süre zarfı içinde artık evli bir kadınım. 4 ay önce ne isem şimdi de öyleyim. Fakat ileriki yıllarda neler olur bilemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • 4adrenalin
    4adrenalin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

köprüyü geçinceye kadar herkes bakımlı evlendikten sonra da aynı ilgi alakalı olmasi gerek bir hanım Efendinin aksi taktirde benle bir işi olmasın :))

0
    0 Yorumla
  • Esratülü
    Esratülü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Armut yata yata büyür. Bizim karılarda spor yapma yok niye koca izin vermez. Tamam kadınlar ölede bide kocalra bakmak gerek :D

1
    0 Yorumla
  • Gihan
    Gihan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Büyüyünce gelin olucam sonra anne olucam hayallerine kendini kaptiran kadinlar baska amaci olmadigi icin bu hayale ulasinca kendini saliyor.!!

0
    0 Yorumla
  • nonPua
    nonPua Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Sen olmucan mı :-)?
    Bizde spor bilinci pek olmadığı için oluyor bence. Bide hazır kancayı takmışım diye salıveriyonuz kendiniz. Yapmayın Allah aşkına :-)

0
    0 Yorumla
  • sıkılganlız
    sıkılganlız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Alan almış satan satmış :) kadın dediğin sürekli kendisine bakacak sonra yok niye kocam beni aldatıyo yok bilmem ne. İlk gibi nasl etkiledysen oyle kalacaksın okdr :)

0
    0 Yorumla
  • sooyoung
    sooyoung Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 53%
    +1 yıl

mantık şu zaten erkeği bulmuşum evlenmişim çocukta yapmışım sal gitsin modundalar

0
    0 Yorumla
  • ecemmzeynep
    ecemmzeynep Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

Ne alaka ya bakan var bakmayan var genelleme yapman hos degil

0
    0 Yorumla
  • Boğa1993
    Boğa1993 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

haklısın sonra erkekler gözünde çekicilikleri kaybediyo kadınlar o zman başlıyo aldatmacalar, gözün dışarıya kaçmlar malesefki.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bide evlendikten sonra kendine bakmak isteyip de bakamayanlar var mesela ufak çocukları olan hele bir de yaramazlarsa evi toparla yemek yap derken kendilerine vakit ayıramayanlar

0
    0 Yorumla
  • asiyeesi
    asiyeesi Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

butun zorluklar kadının ustune olduğu için armut olmadısında kiraz mı olsun her şeyi. kadınlar çekiyor. bu gayet norlmal herkadın çiçektir armut dğildir tatlım:))

0
    0 Yorumla
  • BazendeOylesine
    BazendeOylesine Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Sadece kadınında değil, işyerinde veya çevreden bir hatundan hoşlanmadığı sürece erkekte de durum aynıdır.. ''Unum elenmiş, eleğim asılmış'' modudur bu.

1
    0 Yorumla
  • bastien99
    bastien99 Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı.

Kapagi attim nasil olsa diye bir rehavet cokuyo galiba

0
    0 Yorumla
  • fikrimgeldii
    fikrimgeldii Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Ben olmam şahsen.. kendime çok düşkünüm bakım yapmadan rahat edemem , düzenli spor yapıyorum. Ama eşimden de aynı şeyi beklerdim.

0
    0 Yorumla
  • Emreilhan
    Emreilhan Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Genel değil bence , kişilik meselesi daha çok , ama nasılsa evlendim mantığı olabilir , eşi dolgun seviyor olabilir vs vs

0
    0 Yorumla
  • Pembe_Edition
    Pembe_Edition Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Ona bakarsan evlenmeden armut bir yana un çuvalı gibi dolaşan kizcelerimiz var onlara ne demeli?

0
    0 Yorumla
  • Miraaa56
    Miraaa56 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kendine önem veren bayan bırakmaz bence bir bayan her daim kendine bakmalı derim :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

İnsanlarla dalga geçmek çok kolay, senin lohusa zamanını da görecez. :D Sonra gelip burada ÜHÜ ÜHÜ KOCAM BENİ ALDATACAK ÜHÜÜÜ diye zırlarsın.

0
    0 Yorumla
  • cihan65
    cihan65 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

evlenip bide çocuk doğurduktan sonra dağılıyor zaten enine boyuna :)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kadını evlendikten sonra neden hiç kendine bakmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kadınları ile evlenilmez neden mi? 6 cevap verildi
Türk insanı kadını erkeğiyle niye bu kadar sapık? 12 cevap verildi
Türk erkeğiyle evlenilir mi? 36 cevap verildi
Türk Kızlarıyla Neden Evlenilmez? 14 cevap verildi
Türk erkeği neden karısını döver? 21 cevap verildi
Türk Kızlarıyla Neden Evlenmeli? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨