Sorudan da anlaşılacağı gibi, Her şeyiyle bildiğiniz birimi yoksa tam tanımasamda olur dediğiniz birimi ilginizi çeker?
Şöyle düşünün
Kızlar, Hayatınızda 2 erkek var. Birini pek tanımıyorsunuz, gizemli biri diğeri ise tanıyıp her özelliğini bildiğiniz biri..Erkekler, Aklınızda 2 bayan var. Biri herşeyini bildiğiniz açık ve net şekilde tanıdığınız bildiğiniz biri. Diğeri ise kendini her şeyde saklı tutan gizemli olmaya çalışan biri.
Hangisini severim ben bilmem Allah bilir. Ama hangisini tanımak isterdim, gizemli olanı. Çünkü her şeyini bildiğim birini neden daha da tanımak isteyeyim ki? Kaldı ki sessiz insanlar bile bana gizemli gelir. Çünkü onların herkesten daha derin hikayesi vardır
Artık "tanımasam da olur, o da insan neticede" diyebileceğimiz o kadim ve güzel zamanları çok geride bıraktık güzel kardeşim. Gözünün gördüğü, tanıdığın ve net olan insan ile yola devam etmek (konu ne olursa olsun) en mantıklısı gibi geliyor bana. Gizemin altından ne çıkacağını bilemezsin çünkü. ALLAH ım herkesin hakkında en hayırlısını nasip etsin.🌺
Tabiki her şeyiyle bildiğim.. Net olan insandan korkmamak gerek olduğu gibi biridir.. Ama kendini farklı gösteren insandan her zaman uzak kalmak en iyisidir..
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence ikiside değerlendirmeye alınmalı kimin doğru kişi olduğunu bilemeyiz. Vakti zamanında sana net bir şekilde hislerimi söyledim ama bir gram sans bile tanımadın halbuki senden ciddi ciddi hoşlanıyordum. İleriye dönük ciddi bir şeyler düşünüyordum. Herneyse nasip değilmiş olmayınca olmuyor.🙄😒 Dediğim gibi her ikisini de değerlendirmeli bence
Yık ben tabi sen! Üstünden çok zaman geçti o yüzdendir 28, din o zaman ya da 29 😄çok ciddiye almamıştın o zaman fırsat fırsat düşkünü biri olduğumu düşündün s... ol git ulan başımdan uğraşamayacağım dedin engel attın😅 Eee yanı bu hakkı tanımışsın kullanmamak israf olur😆
Net olana canım feda. Hatta öyle bıktım ki yalan oyun dan. Direk Ben ors yum bunu yapmadan duramam diyen ilk kadına evlilik teklifi edicem. Öyle degilim deyip te yapmayan çıkmadı karşıma en azından aldatılma mış olurum
Bence de her şeyini bildiğin kişiyi seçmelisin, gizemli olan kişi ben bile olsam böyle yapmanı isterdim. ama burada şunu da unutmamak lazım, eğer 2. bir şans seçenek varsa.. 2. Bir şans demek ilkine ihanet etmektir.
Net olan daha kolay anlasilir tabiki. Gizemli bir insan da cekici olabilir, yani ister gizemli ister acik sözlü/net ol güzel ahlakli olan kazanir daima🌹
Net olan ıyidir ama insaniz gizemli şeyler ilgimizi çekiyor. Onlarda supriz yumurta gibi kurbağa prensten tut uyuyan güzele gizli sapıktan malefize kadar bir çok şey çıkabiliyor
Net olan her zaman iyidir lakin gizemli olan çekici gelir sanırım gizemliyi araştırmak daha bir heyecanlı olsada net olanı seçer işi mi şansa bırakmazdım.