Arkadaşlar sürekli gri eşofman giyiyor en azından benimle buluştuğunda genelde spor takılan birisi ama gri giyince her yeri belli oluyor ve rahatsız oluyorum istemsiz gözüm kayıyor ve beni yanlış anlamasını da istemiyorum öyle bir amacım yok kesinlikle ama kalçasının şekli organı bile gözüküyor yürürken sallanıyor gibi oluyor offf psikolojim bozuldu ya ne yapmalıyım giyme mi deyim
Acemi değil de ay boyle desem boyle olacak ay soyle desem boyle olacak triplerine girip kendini kasıyorsun. Bırak ilişkide üst yerde yöneten sen ol yoksa o seni yönetir. Isteklerini dile getir
Neden rahatsız oldun sizde öyle giniyip geziyorsunuz sonra bakıyoruz diye sapik oluyoruz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ben isteyerek bakmıyorum orada belli olan ve görmeye alışık olmadığım bir şey var gözüm kayıyor ister istemez o da benim hakkımda sapık diye düşünmez dimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Giyince isteğin mi artıyor yoksa görüntüsü mu rahatsız ediyor
Rahatsız ediyor ve utanıyorum
Yani kirici olmadan soyle. İzah et seni yiyecek değil ya
Bilmiyorum ya @zdığımı falan düşünürse yeminle rezil olurum offf
Hayir mesaj bulamıyorsan ekle fikir alisverisi için ben mesaj bulurum sana. Biraz güvenin olsun korkma ne olacak ya
İlk sevgilim olunca acemiyiz 😂
Acemi değil de ay boyle desem boyle olacak ay soyle desem boyle olacak triplerine girip kendini kasıyorsun. Bırak ilişkide üst yerde yöneten sen ol yoksa o seni yönetir. Isteklerini dile getir
Tamam abi diyecem hem ben bakıyorsam başka kızlar da bakıyordur ona
Evet ayrıca neden abi dedin yaşın küçük mu 😄
On y"ediiiiii abiii
Ahaha. Bana sormak istediğin bisi var mı
Neden rahatsız oldun sizde öyle giniyip geziyorsunuz sonra bakıyoruz diye sapik oluyoruz
Ya ben isteyerek bakmıyorum orada belli olan ve görmeye alışık olmadığım bir şey var gözüm kayıyor ister istemez o da benim hakkımda sapık diye düşünmez dimi
Bizimde gözümüz istemsiz kayıyor işte 😁 hayır insanlar görsün diye öyle giyinmiş zaten
Senin de hoşuna gidiyor ama baskıliyor gibisin kendini:)
Valla gitmiyor utanıyorum ben ya ona nasıl söyleyim onu da bilmiyorum giyme demeye bile utanıyorum 😞 biraz fazla utangacım
Gerçekten mi ilgi duymuyor heyecanlanmiyorsun:) söyleme kısmını mesaj atarak yapabilirsin bence
Heyecanlanıyorum evet ama ilgi yok ya onun hakkında öyle düşünemem ki bana yakışmaz sapık gibi
Ahaha heyecan var ise sadece utangaçlık ve kendini baskılama var demektir:) sapık olmazsın merak etme çünkü bir kadın için kışkırtıcı bir görüntü o:)
Ya günah abi cidden @zsam hoşuma gitse bile baskılarım zaten evlenmeden olmaz ki
İyi de bir şey yapmana gerek yok ki, o halini düşünerek sadece mastürbasyon da yapabilirsin yani
Ben yapmıyorum öyle şeyler
Bakireyim hem
Bakire olman mastürbasyon yapmana engel değil, ayrıca oyie şeyler yapmasan da arzuların taşmaya yakın:)
Bilmiyorum genelde bakire olmayanlar yapıyomuş ben bir kere denedim yapamadım pişman oldum zaten 😂 Arzum falan yok hani
Neden pişman oldun ki:) valla arzuların var gibi heyecanlanma bunu gösteriyor:)
Ne bilim zina yapmak kadar günahmış. d beş dakikalık zevk için günaha giremem Allah affetsin o zamanı da inşallah
Arzum varsa var yoksa yok snne aaaaaa
Galiba kapalı bir kadınsın, öyle bir imaj oluştu:)
Yok ama açık giyinmemm
Anladım:)
Ama yani gördüğün görüntü arzularını canlandırmış o kesin, kendi arzularından kaçma:)
Hep gülücük atıyon ya abi korkuyorum 😂
Ahaha neden be:d
Fazla korkuttum galiba...:d
Uymuyorsa ayır yolunu
Kıyafeti için ayrılamam ki yobaz gibi seviyom hem
Avuçlayıp keserim de 😂
Tövbe tövbe kesilir mi ölür adam
Isırırım de o zaman
Ayıp ya sapık sapık konuşma abi mübarek cuma gününde
Ben miyim sapık? 😂
Başka kim olucak sensin evet
Kes ısır bişiler diyon yazık hem ayıp da abi
Bakan sensin, anatomisini çıkarmışsın herifin 😂
Ya göz kayması başka bakmak başka bilerek
Anatomisini çıkartmadım ama her şeyi görünüyordu röntgen gibi 😂 off yine utandım ya
Utanırken de etkileniyorsun :)
Bilmiyom ki ya nasıl anlarım etkilendiğimi
Şu an mesela düşününce sızı ya da bi hareketlilik hissetmiyor musun kukunda?
😂😂😂😂 kopar
İnsan sevdiğine zarar vermezzzz
Hahahaha