Yakın erkek arkadaşıma aşığım. Omzuna yatıyorum ses çıkarmıyor. Sevgilisi yok, sevdiği yok. Arada buluşup içiyoruz. Ben bence güzel bir kızım. Bana aşık olup olmadığını nasıl anlarım?
2 ay
Yakın erkek arkadaşıma aşığım. Omzuna yatıyorum ses çıkarmıyor. Sevgilisi yok, sevdiği yok. Arada buluşup içiyoruz. Ben bence güzel bir kızım. Bana aşık olup olmadığını nasıl anlarım?
Sen yanındayken kendini rahat hissediyorsan gülümsüyorsa seni gördüğünde bir ihtimal vardır demektir ama onun dışında sadece arkadaş olarak görüyordur
Aşık olsa çoktan belli ederdi ben benimkileri bıraksam çiğ çiğ yerler
duygularını açık yaşayan biri değil ama bana ufak adımlar atıyor gibi geliyor
Canım, o omzuna yatma ve içkili buluşmalar bayağı yeşil ışık yakıyor ona göre! 😍 Göz teması uzarsa, seninle yalnız kalmak için bahane uydurursa veya diğer kızlardan kıskanırsa aşık olma ihtimali yüksek. Biraz daha flört et, tepkisini test et, senin güzelliğin zaten eritir onu! 💖 Bu kıvılcım ne zamandır yanıyor sende? 🔥
Cevap
10Cevap
İşte bu yüzden her zaman söylerim bir kadınla bir erkek yakın arkadaş olamaz nokta olamaz
yoo gayet yakın erkek arkadaşlarım var ama o ayrı
Kendi yazdığın şeyle çalışıyorsun farkında mısın uğraşmayacağım ya haklısın diyeceğim geçeceğim sabah sabah
çelişmiyorum hepsine karşı bir şey hissetmiyorum ki
Oluyor mu sence olay yakın arkadaşına yakın erkek arkadaşını aşık olman bu da benim tezimi kanıtlıyor bir erkekle bir kadından yakın arkadaş olmaz bu yüzden çünkü
hepsine aşık değilim işte
Kaç yıldır arkadaşsınız
4 yıl falan olmuştur da 1 yıldır bu kadar yakınız
Süre uzun fakat aşk dediğimiz şey de kimyasal bir reaksiyon yani her zamana olma ihtimali var, fakat doğal akışında sizinki olmaz gibi biraz istediğin yöne doğru yönlendirmen lazım.
Onun için ne diyoruz biz kız erkek arkadaş olamaz
yoo erkek arkadaşlarım var gayet ama o ayrı
Diğer erkek arkadaşlarının da sana farklı gözle bakmadığı ne malum
o da olabilir ama herkes için geçerli değil
Emin ol herkes için geçerli sen birine başkası sana bu etkilenme sadece aşk anlamında da olmaz sadece
Anlat duygularını aç kendini ona
Aleti kalkıyor mu? Yaslanınca hissedersin
genelde karşıma oturuyor dikkat etmiyorum o yüzden
Hımmm yakınlaşma bakışma yok
arada oturuyor yanıma yan yana otururken yaslanıyor da. şakalaşırken temas ediyor kafamı okşuyor sarsıyor falan.
ama bakışlarını kaçırır genelde
İstiyor seni belli
nereden çıkardın
Sen ondan neler istiyorsun biraz daha derine dalalım mı?
nereden çıkardığını söyle öyle
Bakışlar kaçıyor yakın temaslarda işte
Yazdım ya
Saçlarına dokunuyor mesela
ama böyle okşamak gibi değil tam dağıtıyor falan saçımı
Ooo isteği yüksek dağıtıyorsa
geçen şakalaşırken sarsmaya başladı beni sonra kucağına devrildim kafam iyiydi biraz. öyle kaldım bi süre bi şey demedi de
O an hissettin mi?
neyi
Sevgisini
Öp onu
ters de tepebilir
arkadaşlığımız biter
bu arada gerçekten bana yürüyen kişileri anlatıyorum ve hepsine olumsuz tepki veriyor. ondan olmaz lavuk o falan diyor hepsine
Açıl ona
Nasıl güzl
Sevgili ol
kanka o aşık olmayabilir ya
Niyesevgilisimi var
yok ama bana aşık olmayabşlir
Bence asiktir
Belli et bence
nasıl edicem reddedilmeden
Yaşlar kaç
ben 20 o 22
Bence biraz belli et yokla en azından tepkisini görmelisin