Erkek arkadaşım saplantılı biri çıktı bu sevgi olamaz?

İlk başta bir şeyler yaşadık ciddiydik ama sonraları bambaşka biri oldu şimdi iyi konuşuyoruz mesela telefonu kapattıktan sonra birden aklına geçmişimle ilgili şeyler gelip bana hakaret edip tehditler savuruyor daha sonra ben senin gibi bir kadınla ciddi düşünmem diyip bitti diyor iki dakika sonra geri arayıp hakaret etmeye başlıyor ama bunu sadece alkollüyken yapıyor büyük ihtimalle de madde de kullanıyor zorla geçmişimi anlattırıp narsist gibi benimle alay ediyor daha sonra hiç bir şey olmamış gibi seni seviyorum güzel cümleler dile getiriyor seninle evlenecem diyor o kadar fena biriki korkudan hikaye bile paylaşamıyorum kızıyor yani beni istediği gibi yönetiyor her Allahın günü sürekli bana yazıyor saatlerce beni arıyor sonra melek gibi işte sevdiğini evleneceğini söylüyor tam bir narsist saplantılı hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne yaşadım
Güncellemeler
1 yıl
şu an bile telefonu yeni kapattım deprem olduğunda ilk bana yazıyor merak ediyor sonra alkol alıp her söylediğim lafı yanlış anlayıp saatlerce bana telefonda işkence ediyor
Erkek arkadaşım saplantılı biri çıktı bu sevgi olamaz?