Reddettiğim adamı seviyorum ama sevgilisi var?

İki yakın arkadaş benden hoşlanmaya başlamıştı. Ben ikisinide istemiyordum. Sonra okula yayılmaya başladı. Birinin çok çatlak bir eski sevgilisi vardı bende uğraşmak istemedim diğeriyle çıktım kızın sevgilisiyle aynı cümlede geçmeyelim diye. Bende delinin tekiyim bişey derse mislini derim tatsızlık çıkar biliyorum.
Biz çıktık alıştım iyi gidiyordu ama sonra ben soğudum ayrıldık. Soğumamın nedeni reddettiğim çocuğa bir şeyler hissetmeye başlamamdı. Öğrendim ki bu sırada eski sevgilisiyle barışmış. Ona kızamam benim hatam.
Bir kaç gündür devamlı konuşuyorduk. Biraz yakın davranıyor gibiydi. Mesela kek yapmıştım bana sen yedir, elinden yiyeceğim, zehir olsa yerim falan dedi. Ama öyle bir söylüyor ki sanki umut veriyor ama vermiyor. Söylüyor ama aslında söylemiyor. Hangi söz sanatını kullanıyorsa. Bende daha olması gerektiği gibi davranıyodum. Bugün karar verdim ve bir daha yazmayacağıma söz verdim. Karakterime bunu yapmayacağıma. Kimsenin mutsuzluğu üzerine mutluluk kuramayacağımı biliyorum. Ama ağlamaktan uyuyamıyorum yardım edin lütfen.
Reddettiğim adamı seviyorum ama sevgilisi var?