Merhaba arkadaşlar ,
Ben eski kız arkadaşıma karşı kötü davrandım yani umursamaz önemsiz gibi öyle hissediyordu haklıydıda yani o beni çok seviyordu ama ben onu tam olarak hayatımın merkezine oturtmamıştım gibi bu durumda onu çok üzüyordu çok yıpratıyordu ve bu sebebden ayrıldık zaten ayrıldıktan sonra bana karşı adımları oldu ama ben bi adım atmadım çok da üzüldü bu şüreçte haksız olduğumu da kabul ediyorum şu an da pişmanım zaten 3 aydır hiç konuşmadık herhalde hayatına birinide almış ben geçenlerde mesaj attım uzun bir mesaj attım hatalarımdan bahsettim onu üzdüğümü söledim vs işte baya bişiler yazdım ama bana cevap olarak şöle yazmış,
lütfen yapma. Ben seni kırcak bişi sölemem sana saygım sonsuz ama lütfen yazma
böyle yazmış bende tamm dedim ve daha yazmadım sizce bana karşı tutumu tavrı bakışı nedir hiç bişi hissetmiyormudur?
Ben eski kız arkadaşıma karşı kötü davrandım yani umursamaz önemsiz gibi öyle hissediyordu haklıydıda yani o beni çok seviyordu ama ben onu tam olarak hayatımın merkezine oturtmamıştım gibi bu durumda onu çok üzüyordu çok yıpratıyordu ve bu sebebden ayrıldık zaten ayrıldıktan sonra bana karşı adımları oldu ama ben bi adım atmadım çok da üzüldü bu şüreçte haksız olduğumu da kabul ediyorum şu an da pişmanım zaten 3 aydır hiç konuşmadık herhalde hayatına birinide almış ben geçenlerde mesaj attım uzun bir mesaj attım hatalarımdan bahsettim onu üzdüğümü söledim vs işte baya bişiler yazdım ama bana cevap olarak şöle yazmış,
lütfen yapma. Ben seni kırcak bişi sölemem sana saygım sonsuz ama lütfen yazma
böyle yazmış bende tamm dedim ve daha yazmadım sizce bana karşı tutumu tavrı bakışı nedir hiç bişi hissetmiyormudur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hatanı anlaman güzel ama iş işten geçmiş sanki, bilemedim.
Geçmiş olsun
Yeni sevgilisi kızı teselli eder sen merak etme
Tekrardan üzme , yıpratma bırak...
Bitirmiş artık 😐😔
Galiba
Salmış artık seni
Daha beter olun
Teyze sakin
Amin
@DustNewerAfterNight sakin olamiyorum amca ne yaparsin, böyle tipler yüzünden kizlar bunalima giriyor sonra gelip pisman oldum o oldu bu oldu. Ee peki ya o kizin piskolojisi? Kötü davranmaya gelince vicdaniniz rahat tabi.
Valla acimayin sizde ne kadar dik olursan erkek kudurur
@Hakan19842021 iste basina gelmeden anlamiyorsun. Simdi sorarsan asla yaptigim hatalari daha yapmam.
6-7 yillik sevgilim beni birakti, güya zorla dayi kizi ile nisanlandi. Bu haftasonu dügünü var.
Ben ona ne emekler ne fedakarliklar yaptim. Ne yalvarmalar yaptim beni birakmasin diye. Ama dinlemedi.
Dilerim gün gelir kapida sürünerek hellalik icin yalvarir.
Bence evlensin bak gör sana yazacak
Bunu unutma!!!
@Hakan19842021 dünya gözü ile sürünüyor olmasini görmek istiyorum. Ahim hep üzerinde olsun. Resmen yari yolda birakti beni.
Evlenecek ama mutlu olamayacak sen asla yalnız kalma sende mutlu ol sev sevil hala seviyor musun
@Hakan19842021 seviyorum cünkü henüz daha cok taze.
Ayrilali 3 ay oldu. Bu haftasonu dügünü var.
Bir anda oldu zaten hersey, neye ugradigimi sasirdim.
Off ya
Pazar gecesj i baska iş sen aglamak
@Hakan19842021 anlamadim?
@Feyza5289 kusura bakmayın o dediğiniz kızlar beni yara bandı arak çok kullandı
@DustNewerAfterNight ona bir sözüm yok. Ama bende bu soruyu soran gibi biri tarafindan yari yolda birakildim. Neler yaptim neler. Göz yaslari icerisinde birakti acimadi kiydi yillara. Simdi gelipte böyle birinin üzülmesine pisman olmasina acicak degilim. Böyle göz göre göre cok sevenleri üzenler Allahtan belalarini bulsun.
Amin.
Benim baya karakterim değişti ya da bilmiyorum bir kötü oldum eskisi kadar aşk meşk umudim yok zaten kızlardan çekiniyordum şimdi kaçıyorum
@DustNewerAfterNight al bendende o kadar. Hayat sevincimi aldi.
Eskiden umudum vardı hayal kurardım mutlu olurdum çocuk gibi hiperaktiftim şimdi mezara gömülmeyi unutmuşlar gibiyim
Daha gençsin takma
@Hakan19842021 ama yaşıtlarım her şey yaşadı gibi geliyor nişanlı hatta evliler bile
Üzülme kimse için değmez
@Hakan19842021 ben kendime üzülüyorum tuhaf hissediyorum o istek sevgi güven yok oluyor beklentim bile yok ne için dua ediceğimi düşünür oluyorum
😢😢😢😢
@Hakan19842021 kusura bakma abi ama bazen saçmaladığım bile oluyor hatta kötü şeylere bile baş vurdum nefsime uydum o bile bitiremedi içimdeki hissi bosluğu yok etmedi gece uyurken bir yerlere sarılmadan uyuyamıyorum bu yaşa geldim yastığa sarılıp uyuyorum içimde bir bosluk oluyor bazen müzik dinleyerek kafamı dağıtıyorum ama gene bir yerden patlak veriyor
@DustNewerAfterNight kac yasindasin?
24 yaşındayım ama şimdiye kadar okudugum haberler gördüğüm insanlar duyduğum olaylar güvenimi sarstı
@DustNewerAfterNight cok ama cok haklisin bende o durumdayim, okumussundur yasadigimi.
Birak sen daha cook gencsin cok güzel günlerin olucak. Kitap oku gez toz... inancini bilmiyorum herkes herseye inanabilir ama Allaha yönel ondan iste. Bol bol dua et.
@Hakan19842021 sen nasil anladin mutsuz olcak ve bana yazacak diye
@Feyza5289 kendime göre hatalar yaptım iyi bir şeyler hak ettiğimi düşünmüyorum
@DustNewerAfterNight öyle düsünme herkes hata yapabilir. Allah affedicidir kendine kötü davranma yok yere
Böyle çok olay duydum zoraki evlilik eski aşkı unutamama
Kesin sana yazacak o peki siz aynı yerde mi oturmak
@Hakan19842021 yok aramizda 1 saat var.
Beter olsun.
İnşallah
Bu saate ne yaomak