Benimle konuşacaktı, müsait değildim. Diğer gün konuşalım dedim, bugün müsait değilim dedi; müsait olunca yazacam sana dedi. Neredeyse her gün denk geliyoruz ama konuşmadık hâlâ ve aradan 3 ay geçti.
Vazgeçti mi yoksa başka bi durum mu var ya? Daha önce de buna benzer şeyler olmuştu, ben adım atmıştım, şimdi de ben yazsam mı? Ne yazayım? Allah rızası için yardımm
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar ikinize de çok teşekkür ederim. Yorumlarınız çok değerliydi benim için.❤️🖤 Her şey gönlünüzce olsun. 🙏
Valla içinde kalmasını istemiyorsan yaz yani her gün kendini yiyorsan sıkınti yasiyorsan uygun bir dille yaz
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle biraz uzun olacak, şimdiden teşekkürler okuyup yorum yapacağın için. Lütfen bi yorum yap.
Bahsettiğim kişi bizim fakülteden. Benimle konuşmak istediğini ortak arkadaşlarınıza söylemişti. Önce kabul etmedim, tanımıyordum. Sonra görünce bi hoşuma gitti tarzı falan. İstek attım Instagram'dan , o da hemen çay içelim diye mesaj atmıştı. Sonra bir iki gün görüştük falan ben biraz soğuk durdum, çocuk sonra mesaj attı, biz uygun değiliz birbirimize diye.(hâlbuki önceki gün gidip ortak arkadaşlara benimle ciddi düşündüğünü söylemiş) Sonra işte aradan aylar geçti dışarda ne zaman görse bi kasılma, bakışma falan oluyor. Yaa Allah aşkına neden böyle yapmış olabilir ki? Ben hoşlanıyordum bundan kahretmesin.😄
Neyse işte sonra konuşalım diye aradı, soruya yazdım zaten. Daha fazla uzatmayayım.
Ya bak şimdi şöyle diyeyim bence onun gözünde yani normal bir durum yani teklif ettim tanıdım ve uygun olmadığını anladım geri çekildim ve bir dahada dönmesinin sebebi bosvermis olması ama ayıp etmiş orası ayrı birde şunu diyeyim her insan farklıdır yani bazen insanlar sorumsuz olabiliyor bazen insanlar seni sonra arayacak diyip aramaya biliyor çünkü bu onlar için laf kalabalığıdir ve bence tekrar diyorum bosvermistir yani gerek duymamıştır artık hicbirseye. Başka bir bakış açısıyla bakarsam geçmiş hayatında kimi sevdi kimlen ne kadar süre çıktı bunları eğer biliyorsan uzun yıllik ilişkisinde bitmisse boyle olması daha normaldir
Evet böyle bi ihtimal de var. Aslında ben de hiç umursamaz gibi durdum şimdiye kadar. O böyle yaptıysa benim edeceğim tek kelime bile olmaz dedim. De işte. Söyleyeceğini merak etmiştim fazlaca.
Ya merak normaldir ilgini çeken biri sonuçta ama benim fikrim şu belki onun hiç aklına gelmiyorsun yani arkadaslariyla eğleniyor falan belki başka kız muhabbetleri var yani demem o ki bence isteyen erkek sana sen yazmadan yazardı onuda geçtim üniversite tatile girecek artık uzakta olacaksınız gerçekten çekilmez alma dertsiz başına dert önerim bu hayatına bak ✔️
Çünkü mesaj atıp ya da ararsan çok soğuk yapacak bunları yaptigina pişman edecek ha diyorsan ben kendimi yiyorum sürekli aklımda yaz deki ilk defa bu kadar uzun süre yoğun olan birine şahit oldum 😂 yaz
Ahahahahaha evet arkadaş bu nasıl bitmek bilmeyen bir meşguliyet. Neyse ya, sen haklısın. Arzularımın ve merakımın esiri olup da dertsiz başıma dert almayayım.
Evet o da doğru. Ben onu bekledim ama okulun da sonuna yaklaştık, o mezun oluyor. Çok da merak ettiğim için yazmayı düşündüm ama onun yazması lazımdı. Her gördüğümde içim gidiyor ama yaa. Arkadaşlarımız bizi yakıştırmıyor ama bana çok farklı geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Valla içinde kalmasını istemiyorsan yaz yani her gün kendini yiyorsan sıkınti yasiyorsan uygun bir dille yaz
Öncelikle biraz uzun olacak, şimdiden teşekkürler okuyup yorum yapacağın için. Lütfen bi yorum yap.
Bahsettiğim kişi bizim fakülteden. Benimle konuşmak istediğini ortak arkadaşlarınıza söylemişti. Önce kabul etmedim, tanımıyordum. Sonra görünce bi hoşuma gitti tarzı falan. İstek attım Instagram'dan , o da hemen çay içelim diye mesaj atmıştı.
Sonra bir iki gün görüştük falan ben biraz soğuk durdum, çocuk sonra mesaj attı, biz uygun değiliz birbirimize diye.(hâlbuki önceki gün gidip ortak arkadaşlara benimle ciddi düşündüğünü söylemiş)
Sonra işte aradan aylar geçti dışarda ne zaman görse bi kasılma, bakışma falan oluyor.
Yaa Allah aşkına neden böyle yapmış olabilir ki? Ben hoşlanıyordum bundan kahretmesin.😄
Neyse işte sonra konuşalım diye aradı, soruya yazdım zaten. Daha fazla uzatmayayım.
Ya bak şimdi şöyle diyeyim bence onun gözünde yani normal bir durum yani teklif ettim tanıdım ve uygun olmadığını anladım geri çekildim ve bir dahada dönmesinin sebebi bosvermis olması ama ayıp etmiş orası ayrı birde şunu diyeyim her insan farklıdır yani bazen insanlar sorumsuz olabiliyor bazen insanlar seni sonra arayacak diyip aramaya biliyor çünkü bu onlar için laf kalabalığıdir ve bence tekrar diyorum bosvermistir yani gerek duymamıştır artık hicbirseye. Başka bir bakış açısıyla bakarsam geçmiş hayatında kimi sevdi kimlen ne kadar süre çıktı bunları eğer biliyorsan uzun yıllik ilişkisinde bitmisse boyle olması daha normaldir
Evet böyle bi ihtimal de var. Aslında ben de hiç umursamaz gibi durdum şimdiye kadar. O böyle yaptıysa benim edeceğim tek kelime bile olmaz dedim. De işte. Söyleyeceğini merak etmiştim fazlaca.
Ya merak normaldir ilgini çeken biri sonuçta ama benim fikrim şu belki onun hiç aklına gelmiyorsun yani arkadaslariyla eğleniyor falan belki başka kız muhabbetleri var yani demem o ki bence isteyen erkek sana sen yazmadan yazardı onuda geçtim üniversite tatile girecek artık uzakta olacaksınız gerçekten çekilmez alma dertsiz başına dert önerim bu hayatına bak ✔️
Çünkü mesaj atıp ya da ararsan çok soğuk yapacak bunları yaptigina pişman edecek ha diyorsan ben kendimi yiyorum sürekli aklımda yaz deki ilk defa bu kadar uzun süre yoğun olan birine şahit oldum 😂 yaz
Ahahahahaha evet arkadaş bu nasıl bitmek bilmeyen bir meşguliyet.
Neyse ya, sen haklısın. Arzularımın ve merakımın esiri olup da dertsiz başıma dert almayayım.
Özellikle sana ayreten teşekkür ederim.❤️
Yani ben mantiki açıdan durumu ele aldım aklında hep olsun bunlar🌼 rica ederimmm
sana yükselmesi geçti artık senden bierşy olmaz
Beni gördüğü zaman hala hoşlanıyor gibi ama
geçti senden ona sevgili olmaz
Durumu bilmiyorsun ki.
konuşmadık hâlâ ve aradan 3 ay geçti. yazmöışsssın
Yani durumun tamamını:d
tama yükselmesi geçmiş işte sen yükselmişssin ona karşı
boş iş
Ben azıcık hoşlanıyorum ya ondan niye boş olsun? Deme öyle şeyler.
bu devirde boş iş
kimseyle bisey yapilmiyor
Yazma boş ver
Neden?
Eğer gerçekten konuşmak isteseydi yazardı
Belki çekiniyor? İlk görüştüğümüz zaman da bana ilgisi vardı ama bununla ilgili tek kelime etmedi. Arkadaşlarıma benimle ciddi düşündüğünü söylemişti.
Ama 3 ay baya uzun bir süre ciddi düşünen biri hiç mi iletişime geçmek için çaba harcamaz.
Evet o da doğru. Ben onu bekledim ama okulun da sonuna yaklaştık, o mezun oluyor. Çok da merak ettiğim için yazmayı düşündüm ama onun yazması lazımdı. Her gördüğümde içim gidiyor ama yaa. Arkadaşlarımız bizi yakıştırmıyor ama bana çok farklı geliyor.
Aynen onun yazması gerekiyordu bırak ona mı kaldın sanki
Onun dışında ilgi gördüğüm erkekler var ama ben gidip onda duruyorum. Böyle de akıllanmam.😄
😅kendini bilmen güzel
Ama sana tavsiyem 3 ay böyle gitmiş böyle de devam etsin bence ama yine en iyi sen bilirsin tabi ki