Evet kas var çalışmışsın belli ama fit degilsin kilon fazla... Fazla kilo olduğu için kaslar hoş durmamış. kas çalışmaları yanında rejimde yapma lazım.. Bilmiyorum fiziğin bana cok itici geldi nedense
Hahahaha ya bi hadi ordan git hayatin da eline dumbell almamis adam bize ogretiyor olum yanaklarin iceri cokmus garibanlikdan biraz yede kendine gel ölü balik gibisin mk 🤣🤣🤣
Olum kariya hava yapmak icin gidip resim mi cekildin hshshshhshdjs kafan nerede bir resimde kafa var govde yok bir resimde govde var kafa yok enteresan adamsin zargana 🤣🤣🤣🤣
Allah affetsin harbi bi insan bu kadarmı itici olur bide sormuş görüş bekliyo 😂 sana o attığım kapalı resim bile yeter herkese açık yerden bişey ispatlamaya çalışmam hele senin gibi dubaya hiç 😂 kızın profilinde en azından pasta masta tatlı bişiler var seninkine bakınca tiksiniyo insan dubam benim ne ağladın be
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet kas var çalışmışsın belli ama fit degilsin kilon fazla...
Fazla kilo olduğu için kaslar hoş durmamış.
kas çalışmaları yanında rejimde yapma lazım..
Bilmiyorum fiziğin bana cok itici geldi nedense
Ben zayif olmayi sevmiyorum zaten iri olmak bana gore daha motive edici beni gorusun icin de tesekkur ederim😊
2. resim daha iyi geldi bana
Tesekkurler 😊
ben teşekkür ederim
Cok naziksin 😊
o sizin güzel görüşünüz
Asıl sizin gorusunuz cok guzel hanim efendi,😊🙏
sağolun
Duba gibisin bilader
Çok açık sözlusün 😂😂🤩😂
Hahah öyle ama nabıyim 😝😂
Sende zargana gubisin blader🤣🤣
Duba kafam hariç biyerimi görmedin be kardeşim stres yapma hemen atağa geçme
Hahahah sen nie savunma duvarina aldin ki kendini blader zaten ciliz oldugun bes belli omuzlarin cökmus zargana kardesim🤣🤣🤣
Sen baya alınmışsın ya kırılma kardeşim zayıfla biraz memeler inek gibi olmuş
Hahahaha ya bi hadi ordan git hayatin da eline dumbell almamis adam bize ogretiyor olum yanaklarin iceri cokmus garibanlikdan biraz yede kendine gel ölü balik gibisin mk 🤣🤣🤣
Tamam duba kardeşim
Arkadaş madem eleştiriyi kaldıramıyor..
O halde nasılım diye soru sormayacak..
Sumo güreşcisi görseli lazım bana..😂😂😂
Lan kola bak 20 cm hahshshshshdh sen kendine fitness ya da body falan mi yapiyorum diyorsun🤣
Olum kariya hava yapmak icin gidip resim mi cekildin hshshshhshdjs kafan nerede bir resimde kafa var govde yok bir resimde govde var kafa yok enteresan adamsin zargana 🤣🤣🤣🤣
@harder benim namıma arkadaşa bi sumo güreşçisi görseli gönder mesaj yerine gitsin artık
sonra konuyu kapat boş ver 😂
@Çilek_22 yo takmıyorum zaten sustukça ötüyo değişik bi arkadaş 😂
İyi de biz zaten burada nasılım diye sorup gövde gösterisi yapmıyoruz ki.. kimseye
senin gibi egomuzun tatmin edilmeye ihtiyacı yok 🤣🤣🤣
Senin gibi abazalar yüzünden koymuyodur 😂 keşke seninde pasta resmi olsa da gözlerimiz kirlenmese 😝 konuşmalara bak bugünde başkasının yerine utandık
https://i.hizliresim.com/9pmi9xc.jpeg
Ağlayan sumo 😂
😂😂😂😂
Allah affetsin harbi bi insan bu kadarmı itici olur bide sormuş görüş bekliyo 😂 sana o attığım kapalı resim bile yeter herkese açık yerden bişey ispatlamaya çalışmam hele senin gibi dubaya hiç 😂 kızın profilinde en azından pasta masta tatlı bişiler var seninkine bakınca tiksiniyo insan dubam benim ne ağladın be