#movie_colic

Kıskançlık olmayan bir ilişki düşünemiyorum asla.. Seven insan kesinlikle kıskanır ve kıskanmalı da bana göre ama dozu çok önemli.. Şahsen ben sevdiğim insanın haz etmediği bir durum varsa değiştirmek için çaba gösteririm ama aynı özveriyi kendisinin de göstermesini beklerim.. İlişki karşılıklı fedakarlıkla yürüyen bir olay çünkü.. Keyifli geceler..
#smellsmoke
Seven insan kıskanır cümlesi maalesef toplumda çok yanlış algılanıyor. Evet seven insan kıskanır ama kısıtlayamaz, ne yapıcağını söyleyemez, onu yönetmeye çalışmaz. Kıskanmak iyidir birinin seni kıskanması kadar senin birini kıskanmanda aslında ne kadar sevdiğini gösterir. Zaten seven insan karşısındakinin neyden rahatsız olup neyi kıskanıcağını bildiği için o hareketlere fazla girmez. Ama o insanı sil, onu giyme, buraya gitme gibi davranışlar bana kalırsa oldukça yanlış. Tabii ki hiç karışmamalı ne yaparsak susmalı demiyorum sevgilimin fikirleri her zaman çok değerlidir ortak yol daima bulunur.
Aşırı kıskançlık diye bir şey var, Aşkı ziyan eder. Sevgiyi bitirmek o kadar kolay olmasa bile. Ayrılık kaçınılmaz oluyor maalesef. Çünkü her iki tarafı da aşırı yoruyor
Teşekkür ederim 🥳🥳
Rica ederim 🥳
Aşırısı beni boğar, öldürür ve soldurur. Dozunda kıskançlık yapılması iyidir ama o ayar kaçarsa bende kaçarım 😅🥳
Teşekkürler 💕
Rica ederm 🌺
Cevap
15Cevap
Kıskançlık duygusu eğer karşı tarafa fiziksel ve psikolojik olarak zarar veriyorsa, sağlıksız düşünmeye neden oluyorsa, gün geçtikçe sınırlarını genişletiyor ve ilişkinin huzurunu kaçırıyorsa bağ falan bırakmaz. Dozunda kıskançlıklar, küçük ve kısa süreli sitemler, takıntıya dönüşmeyen konular aşkı ateşler o zaman bağlar güçlenir.
Yani herşeyin fazlası zarar olduğu gibi onun da fazlası zarar tabiki ama dozunda olursa hoş oluyor ve olmalı da bence. Çünkü burdaki bazı hemcinslerimin de dediği gibi sevgide kıskançlık yoksa bir sorun vardır, seven insan kıskanır kıskanmalı da. Düşünsenize sevgiliniz veya eşiniz hiçbir şeyinize karışmıyor, ne yaparsan yap diyor kim ister ki böyle bir ilişki. Ben istemem şahsen insan önemsendiğini ve bazı yerlerde de tabiki dozunda sahiplenildiğini hissetmek ister o ilişkiye ait olduğunu anlamak için..
Kıskançlık kısıtlamaya dönüşmedikçe güzeldir. Yani olması gereken bir şey bence. Bağları güçlendiren ve insanın kendini bir yere ait ve orada güvende olmasını sağlayan bir olgudur bence.
Kıskançlık olur her ilişkide bunu normal görüyorum fakat asıl önemli olan bunun ne derece olduğu. Hayatını olumsuz anlamda etkileyecek kadar fazlaysa bu ilişkiye de zarar verir, taraflarında fazlasıyla yıpranmasına neden olur. Küçük tatlı kıskançlıklar olmalı, bunlar renk verir, diğer türlü bir noktadan sonra bir şeyler bozuluyor ve diğer taraf muhakkak itiliyor…
Allahim sana şükürler olsun aşk denen illetten kurtulmayi bana da nasip ettin 😁😂😂
ismine layik bir yorum oldu 😅😅
Öylesine değil o isim bayım 😌
Anlamış oldum bende ))
Bir ben miyim kıskanılmayı seven 😅 benim açımdan ilişkinin bitmesi için sebep değil.
sen tek değilsin var kıskanılmayı çok sevenler 😅
"Çok" demeyelim sadece kıskançlık yüzünden ilişki bitirmem 😊
Ne mutlu size ))
Siz?)
Aşırısı beni boğuyor maalesef 😅
Yok "size" dedinde onu diyordum biz kim 😅 ama olsun, yeni bir bilgi 😅
ha omu 😅😅 sevgiliniz varsa diye çoğul kullandım 😅
Anladım 😅
Her şeyin fazlası zarar. Kısıtlamaya kadar giderse sıkıntı olur. Çünkü eğer sırf kıskanıyorsun diye sevgilini kısıtlarsan demek ki onun arkadaşlarıyla vakit geçirmesini, eğlenmesini yani kısacası mutlu olmasını istemiyorsun demektir.
Bencil davranmış olursun böylelikle.
Dozu önemli sınırlar aşılmadığı, kişiye zarar vermediği sürece bence iyidir kıskançlık.
İlişkiyi ateşler sıcak tutar.
Fazlası bitirir aşkı şizofreniye dönüşür kafada kurarsın karşı tarafı soğutur
Neyi kıskandığına bağlı olarak değişkenlik gösterse de karşıdaki insan kıskanıyorum edasıyla idle-super ego arasında kalmış tavırlar sergilerse aradaki bağlar kopar... kıskançlık bir sevgi gostergesi değildir...
Kıskançlığın bir dozu vardır Fazlası zarar tabii ki ama erkek kıskanmalı özellikle evlilikte
Fazlası bunaltır, çekilmez. Hiç olmazsa da umursamıyormuş gibi hissettirir
Fazla kıskançlık aşkı bitirir, kararında hissettirilen kıskançlık ise aradaki bağları güçlendirir..
Aşırı kıskançlık zehirli bir yılan misali, ortada ne aşk bırakır ne sevgi nede bir ilişki...
Kıskanan kişiyi sinir eder azami ölçüde olsa dahi erkekler kıskanılmak istemiyor.
Bence dozu var. Hiç kıskanılmamak veya aşırı kıskanmak ilişkiye zarar verebilir.
Dozu çok önemli fazlası insan bıktırır sevdiği halde ayrılmak zorunda kalınır :) ama kendini bilen biri ise kıskanmayı ayarlar o güçlendirir fazlası zarar yani
Ben geniş erkek seviyorum ya kasmayan kıskançlık güçlendirmez aşkı bitirir soğutur
Ben bitiririm. Benim kıskançlığım yakıcı ve yıkıcı oluyor.
Dozunda kıskançlıkta sorun yoktur. Ama bir taraf çizgileri fazlasıyla aşıp, haddine olmayan şeylere karışıyorsa bitirir
Bitirir tabi, kıskanmak tabi ki bazı durumlarda olabilir dozunu kaçırmadıkça, ama diğer türlü kırıcı bi boyuta ulaştıysa güvensizlik olur bu.
Herhangi bir şeyin aşkı bitireceğine asla inanmıyorum sadece kıskançlık iki tarafı da yıpratan bir durum üzücü yani
Kıskançlığın dozuna bağlı bir şey...
Dozunda kıskançlık aşkı alevlendirir. Çok sıkma derecesi kıskançlık, güvensizliğe sebep olur.
Herşeyin çoğu zarar kıskanmanin da dozu olmalı arkadaki bağı güçlendirmez aksine soğutur
Her şey dozunda iyidir.
Her şeyin fazlası zarar.
Her şeyin aşırısı zarar diyorum ben
Hayır bitirmez aşırı olmadığı sürece.
İlişkinin boyutuna ve sevginin gücüne bağlı.
Benimkini bitirir heralde ya
Aşırısı bitirebilir. Dozunda olanı güçlendirir.
Aşırısı bela azara bitirir
Bitirir ama bazı durumlarda farklılık gösterebilir
Gereksiz olan kıskançlık ilişkiyi yıpratır.
hiç hoş bir şey değil kıskançlık
Aşırı ve gereksiz kıskançlık varsa yorar bitriri
Kıskançlık gevseklikten iyidir.
aşırı kıskançlık bitirir
Aşırısına katlanamam ya asla
Aşırısı bitirir ama tadında olursa güçlendirir
Dozu ayarlanamıyorsa ilişkiyi bitirebilir.
Fazlası bitirir.
Azı makbuldür.
herşeyin fazlası zarar
Fazlası bitirir
fazlası bitirirr
Bitirir
Dozuna bağkı dozunda okan her şey iyidir
Bitirir.
kisiden kisiye değişir ya
bitirir
Botutynabapl
Bitirir…