https://youtu.be/uhcm_IMcK5A Sanki eskidendi bu çarpılmalar. Ben o eskilerden biri olarak yaşamışlığım var bu çarpılmadan🙂 Şimdiki aşklar bile sanal. Sanal da aşık olup sanal da sevişip yine sanalda ilişkiye son veriliyor. Bu ilişki reale taşınırsa devamı mümkün tabii.
Bu zamanda; insanların sanaldan kafasını kaldırmadığı ve herşeyi sanalda tükettiği bu devirde ummadığın yerde ve zamanda sürpriz yumurtadan çıkar gibi çarpılmak aşık Olmak mümkün mü?
Güncellemeler
+1 yıl
SS soru ✌️
Bu devirde ummadığın bir anda çarpılıp aşık olmak mümkün mü?
Kanaatimce, aşkın devri yoktur. Her zaman, her türlü ve aniden aşık olabilir insan. Sadece döneme uygun olarak değişir. Ama bakidir. Ve günümüzde de en büyük etkileşim sanalda oluyor. Elbette şartları, artıları ve eksileri de ona göre olacaktır.
Aşkın devri yoktur , aşk her döneme ayak uydurur her teknolojiyi halt eder. Eğer doğru insansa kalbinin ritmini bozan kişi, hiç bir şey engel olamaz o aşka. Sanal alemin tek tehlikesi insanları aç gözlü ve doyumsuz bir karakter yapıyor olması. Bu alemde "dur şunada yazim/yürüyim nereden haberi olacak ulan" diye seslenmeyen bir iç sese sahip olmayan bir Allah'ın kulu yoktur. E ihanetinde sanalı reeli olmaz her türlü can yakıyor. En güzeli uzak durmak sanal aşklardan.
Kendi adıma söyleyeyim, kaşına, gözüne, hokka burnuna, kiraz dudağına, al yanağına, beyaz tenine, memesine, poposuna, ince beline âşık olabilenlerden değilim... Benim âşık olabilmem için tanımam lazım... "Bununla yola çıkılır, beni yarı yolda bırakmaz" demem lazım... Bu nedenle de bir anda çarpılmakla olmaz, ama ummadığın anda karşına çıkabilir... 🙂💐
Bu devirde aşk diye bir şey yok ki gadası. Çünkü en ufak bir durumda çiftler ya birbirini tehdit ediyor. ya da hiç umursamadan ayrılık yolunu seçiyor. Bunun adına aşk demek çok yanlış olur. Aşık insan aşkımı hiçbir zaman bırakmak istemez. Her daim onun yanında olmak ruhuyla bütün olmak ister.
Şimdiki aşklar saçma sapan ilişkilere dönmüş burada bile bir gün baskasinla başlayıp tebrik isteyip. Ertesi gün bitirip başkasıyla başlayacak kadar ezik insanlarla dolmuş
İmkansız diyebilirim kendi adıma. kaç kez aşık olduğumu sanmış ne tesadüf şeyler yaşadım yani farklı tanışmalar iltifatlar vs ama aşkın yürekten olacağına hasta iken iki yüreğin ömür boyunca yanında olacağın zaman olduğunun görüşüne katılırım.