Sadece telefonla konuşarak, yüz yüze görüşmeden aşık olunur mu?

Sadece telefonla konuşarak, yüz yüze görüşmeden aşık olunur mu?

Aşk bağdır, duyguların işidir.. Körler aşık olabiliyorsa, aşkın şartı görmek olamaz.. Demek ki aşk; yüzde değil, seste, bedende değil, hislerde, görünürde değil, bağda. İnsan; nasıl hissettirdiğine, yanındayken (ya da uzaktayken) kendisi olabilmesine, ruhunun rahatlayıp rahatlamamasına aşık olur. Görmek sadece ayrıntıdır. Aşkın özü değil. Kelimeler, sessizlikler, benzer yaralar, aynı yerden gülüp aynı yerden susabilmektir.
Hiç görmeden de biriyle bağ kurabilirsin.
Hatta bazen görmeden kurulan bağ,
görerek kurulanlardan daha derin olur. Yanii binde bir ihtimal olsa da, zordur ama imkansız değildir 😕 linçlenmem umarım.
Şair gibim bir şey olacaktım direkten döndüm 🤪❤️
😅😅
Evet mümkün, gerçek aşk aslında hiç dokunmadan, sarılmadan ve canlı görmeden başlayan aşktır. El ele tutuştuğunu herkes sever, beraber gezip dolaştığını herkes sever önemli olan bir arada olmadan, ortak bir hayal kurup orada birleşmek ve küçücük umutlara tutunmak. 🖤🌸
😘
Ancak sanaldan tanışanların yaşadığı bir durum. İnsan görmediği birisine alışır arkadaş olur ama aşık olamaz. Aşık olmaz her şeyiyle sevmek demek. Buluştuktan sonra beğenmeyip kaçan çok insan var. Kimse bana görmediği insana aşık olduğunu savunmasın. Ayrıca gerçek hayatta bile yıllarca tanıyıp evlenip boşanan insanlar var. Demek ki görmediğine aşık olmak hikayeymiş.
Mümkündür işin aslı bir çok insanın özünde eşsiz bir cevher saklıdır. Görmek için yakın olmak dokunmak gerekmez bir sözde bir fikirde hepsi açığa çıkar. Öyle bir ana denk geldiğinde insan karşı koyamaz kıvılcım çoktan ateşlenmiştir. Umalımda hiç bir zaman gören körlerden olmayalım...
https://www.youtube.com/embed/rqaQCTQcz5Y
.
Sadece telefondan konuşarak biriyle çok güçlü bağ kurmak kesinlikle mümkün 🥹💞 Ses tonu, konuşma şekli, düşünceleri… hepsi kalbine dokunabilir. Buna bence “tam aşk” değil de “aşkın ön provası” demek daha doğru 😌 Yüz yüze gelince o his ya patlıyor ya da sönüyor, kimya orada belli oluyor ⚡ Peki sen şu an böyle bir durum mu yaşıyorsun, merak ettim doğrusu? 💬💕
Cevap
73Cevap
Görüşmeden bırak görüşsem bile zor aşık olurum önemli olan zaman geçirmek ve onu daha iyi tanıyabilmek kafalarımızın uyuşması gerekiyor
Sesi sohbeti aranızdaki iletişim el veriyor ise bu çok mümkün...
Hiç görüşmeden duygu oluşabilir ama gözlerine bakmadan, o enerjiyi hissetmeden bir aşkın doğması imkansız..
Hayır anca hoşlantı olur...
Hoşlanti olur ama aşk olmaz
Hayır mümkün değil.
Ustune siir bile yazilmis...
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Gözyaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.
O. Veli
Bu duruma aşk demek mümkün denk konuşmak birbirine alışmak sohbet etmek çok daha güzel ama yüz yüze görüşmeden aşk olması pek ciddiye gelmiyor.
Olur ama uzun sürmez. Bu uzak mesafe ilişkisi olur ama ben buna pek iyi bakmıyorum canım 🌸💖
🧚♀️💖
Aşk değil bence aşk o kadar kolay değil ama uzaktan sevilebilir insan her şeyi sevip anlam yükleyebilir
Aşk ulaşılamayana duyulan bir sevgidir kısaca yoktur.. özlem biterse aşkta biter. Bunu anlayacak kaç tane olgun İnsan var
@Gangshitt_07 Kesinlikle
@davetsizmisafirrrrr olgun demişken erkekler genelde Dang*lak olduğu için kadınlar kendini olgun sanıyor.. beni ilgilendirmez ama gercek bu
@Gangshitt_07 😅 hemcinslerin görürse sana saldırır zhdb haklısın aklı başında adam az
@davetsizmisafirrrrrr aslında kadınların S*lakliğından bahsettim. Kadınların olgunluk terimini karşıladıklarını düşünmüyorum, kadınlarda annelik içgüdüsü olduğu için doğal olarak çabuk olgunlasiyorlar, olgun değilsiniz yani😅
@Gangshitt_07 olgunluktan anladigin ne acaba yaş mi annelik duygusu mu benim anladım karakterinin oturması annelik ne alaka 😄
@davetsizmisafirrrrrr dediklerimi yanlış anlarsan anlasamayız, ynls anladın kadınlarda annelik içgüdüsu olduğu için erkeklere göre çabuk olgunlasiyorlar dedim, hani anne Sahiplenir ya onun gibi,
Mesela sorunun çözümünu söyleyen kişi olgundur sorunu söyleyip Eleştiri yapan kişi AP*taldır..
Yok canım aşk emekle olur.
Ya hayal dünyasında yaşamamk lazım, böyle olabilen insanlar genelde hayal dünyasında yaşayan cici saf masum masal karakteri gbi takılan kızlar oluyor, maalesef ki hayatın gerçekleriyle tanışınca bunun çok lades bir hareket olduğu anlaşılıyor
Eskiden Mektupla yazışıp, nâmelere esir düşen, nâmelere vurulan, görmediği hâlde hayalini kurup ona kavuşma arzusu içinde olup hâlisâne arı-duru sevgi muhabbeti besleyen insanlar vardı bir dönem.
Aşk gider, sevgi kalır der Erenler.
aşta duygu kadar görsellikte insanı etkileyen bir şey. hiç görmeden görüşmeden olanlara aşk diyemeyiz sesinden düşünce ve hayat görüşünden etkilenmiş hoşlanmış olursun aşk için daha fazlasına ihtiyaç duyarsın
Olur tabi 🤦🏻 görmeden de aşık olmak mümkün
O zaman o kişiye değil hayalinde yarattığın kişiye aşık olmuş olursun
mümkün. birisi bana aşık olmuştu. şekspir romanlarındaki gibi konuşuyordur. sonra sildi tüm mesajları. şu telegram özelliği. bi taraf silse bile iki tarafın da mesajları gidiyor.
Değer ve sevgi olur, çünkü bazen insanın fikirlerini düşüncelerini karakterini seversin, iki taraftan birisi vazgeçmez ise sevginin aşka tamanlanması da bi ihtimaldir, o da xaman içerisinde olabilir
Sözleri beni etkileyebilir belki bağ kurarız ama görmeden aşık olamam ki gördükten sonra hayal kırıklığına uğrayabilirim ben sadece gönlümle sevmiyorum
25 yaşındayım yaş olarak çok büyük değilim ama eğer dersen ki bu 25 yıllık ömründe aşk adına ne öğrendin derim ki;
Eğer bir insan birini seviyor ve ona sadık ise mesafe değil ölüm bile ayıramaz.
Hayır, birinin gözlerine bakmadan kokusunu hissetmeden, karşılıklı görüşemedikten sonra telefonda konuşarak nasıl aşık olabilirsin ki? Sadece bir merak duygusu kaplar.
Evet mümkün. Asıl en saf en temizi o. Duygusal bağ için elini tutmaya gerek yok.
5 sevgilim oldu ikisiyle hiç yan yana gelemedik en çok da onları sevdim sanırım imkansız olunca aşk oluyor ya 😄
Görmeden, görüşmeden de sevebilmek ayrı meziyet. Sevebilirsin ama aşk başka bir duygu. O kadar ileri gider mi bilmiyorum.
Bence mümkün değil, hayran kalırsın, ilgi duyarsın, seversin , belki arzularsın lakin aşk mümkün değil ya, o çok başka bir boyut.
Hoşlanti olabilir de aşık olmak saçma olur , insan görmediği dokunmadigi birisine nasıl aşık olabilir
Mümkün, mümkün de, insanın aşina olmadığı bir okyanusta yüzmesi ile eşdeğer bu. Her an bir balina saldırısıyla veya boğularak hayatını kaybedebilir.
Evet olunur Aşk sadece görmekle olmuyor.
Tabiki görmeden de devam edilmez, Bir yerden sonra görüşülük konuşulur
Görmeden aşık olduğunu söyleyenler var. Bilmiyorum ne kadar samimiler
Evet olunur, sevgilimle ilk zamanlar yazışıyorduk o kendi fotoğraflarını atıyordu sürekli ben değil. Aramalarda olmadı, fakat o sadece yazışmaya bana aşık olduğunu söyledi. Ben ilk başta çekindim sonra işte şans falan verdim o günden bu zamana ka8hala birlikteyiz tam 4 yıl oluyor
Bence mumkun. Yeterince dialog kuruldu ve tanisiklik olduysa olabilir...
Hayır mümkün değil görmem gerekiyor sarılmam lazım ve elini tutup gezeceğim falan filan aahaahsjsjs
Aşık olunmaz, beğenilir görüşmek istenir ama daha fazlası için görüşmek gerekir.
Hayır, o duygu karşı tarafa duyulan aşk değil, zihinde oluşturulan hayale duyulan aşktır
Genel olarak aşka inanmıyorum ve görüşmeden bir şeyin adına aşk denilmesini de saçma bulurum
Günümüzde değil, İnsan beğenmediğine şans tanımıyor.
Kadın görmeyen ya da erkek görmeyen biriyse mümkün olabilir diye düşünüyorum bilmiyorum
Aşk ulaşılamayana duyulan bir sevgidir. Özlem biterse aşkta biter, tek taraflı aşklar gerçek aşktır. Eğer iki kişi birbirine Sevgi besliyorsa bu sadece anlaşmalı basit bir sevgiden ibarettir
Konunun derinine inmek istemedim ama hiç görmeden aşık olduğunu söyleyen insan kolay yoldan cinselliğe ulaşmak için aşık numarası çekiyor olma ihtimali çok yüksek insandır 😂 İnsan 5 yıldır hayatında olan kişiye duyduğu şey aşk mı ona bile emin olamıyor bazen siz hiç tanımamaktan bahsediyorsunuz
@aaydaalabuladaaa ben biseyi savunmadim. Yorumun hakkında eleştiri de yapmadım.. ben özel bile konusmadigimiz ve sadece nasılsın merhaba ilişki olduğum kişiye 3 senedir İlgiliyim hiç bir cinsel Dürtüm de yok.. görünüşe ilgi duymak cinselliktir kalbe ilgi duymak Sevgidir, kişiye ilgi duymak aşktır.. bunu demek istedim
Aşk başka ilgi başka İlgi duyulamayacağından bahsetmedim ki aşk çok başka bir olgu
@aaydaalabuladaaa bunuda cevaplamıştım. Aşk ulaşılamayana duyulan bir sevgidir özlem biterse Aşkta biter, kisaca aşkın varlığı yaşanılır tek taraflı aşk gerçek bir aşktır çünkü özlemi Vardır. Hatta bazı dang*laklar Gerçek aşkı takıntı sanıyor. Aşkı için herşeyi yapan kişi Gerçekten sevmiştir bu takıntı değildir.
Dürüstlük, sadakat, güven varsa, uyum varsa
Görüntülü konuşmada varsa olunur neden olmasın
Bence olmaz ya, ben öyle bişey yaşamadım en azından
Öyle birinin varlığından eminsem olabilir yeter ki gizli bir bağ olsun
Evet mümkün kalbin sevmek için gözlere ihtiyacı yok
Erkek için aşık olmak kadına göre daha kolaydır... internetten konuşarak bir erkeğin bir kadına asık olabileceğini onaylarım. Tersini bende bilmiyorum.
Mümkün değil canım 🌸
Valla ben telefonla sadece görüştüğüm kişiye çok aşıktım ve ayrıldık halada çok seviyorum 7 yıl oldu tanışalı ve bu günlerde yanına gitmeyi planlıyorum bence çok saçma yorumlar yapmışlar sevmek için illa dokunmak gerekmiyor
Birincisi evt olunur ikincisi Görünüşe İlgi duymak aşk değildir. Üçüncüsü Tek tarafli aşklar gerçek asktir. Eğer iki kişi birbirine Sevgi besliyorsa bu aşk değil, Anlasmalı Basit bir sevgiden ibarettir
Eskiden olmuş. Abimle yengemin hikayesi öyle. Ama bu devirde imkansız.
Aşkın tanımında telefon sınırlaması yok ise olunabilir sanırım olmuştum🙄Bazen bir ruha , karaktere ona ait sese aşık olunabilir.. Aşk'ın tanımı herkese göre değişiyor.. Yakalamak dileğiyle..
Mümkün değil yanii benim için
Yani öyle gözükebilir ama görünce hayal kırıklığı da olabilir
Olunur asıl aşk o dur, görünüşe hayran olursun beğenirsin, ama karakterine kişiliğine konuşmasına tavrına aşık olursun. Tabii sadece telefonla konuşarak bunu analiz etmek zor orası ayrı
Adamlar hiç görmediği kadına mektuplar sayesinde deli gibi aşık olmuş...
Bu yüzden mümkün olduğunu düşünüyorum.
Onun bir cümlesine nefes alışına sesine aşık olabilirsin ama yüz yüze olmakta bu aşkı percinler iyice sağlam yapar
Evet mümkün ama görünce hayal kırıklığı olabiliyor maalesef yaşadım.
Bir süre sonra yan yana gelinmeli
Olunabiliyor evet
Asla değil, ya da bana göre değil diyeyim
😁😁😁 görmediğim birisine ilgi bile duymam
Etkimlenme olurda aşk için bir şey diyemem ya
Evet bence 😅 ama fotoğraf şart
Her şey mümkün bu hayatta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?