Kocam çocuğumuza kıydı?

1.5 aylık hamileydim. Dün tartıştık. Dövdü beni karnıma tekmeler savurdu. 10 dk sonra kanamam başladı baş dönmesiyle birlikte. Hastaneye kaldırdılar. Çocuğumu kaybettim. 5 senedir evliyim. O kadar sene bekledim çocuğum olmuyordu. Şimdi ise olanı da kaybettim. Annemlere geldim orada kalıyorum. Vicdan yaptı anneme bıraktı beni. Hiç konuşmadım. Defalarca özür diledi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yuvama mı dönsem yoksa bitirsem mi bu evliliği
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem zaten çok yaşlı. Ayrılsam tek başıma ne yaparım. Herkes evlilikte olur böyle şeyler bile isteye çocuğu öldürmedi ya diyor. Yediremiyorum kendime. 5 sene pencereden parka gelen çocukları izledim. Dualar ettim. Sonunda oldu ama artık yok. Canım çok yanıyor. Boğazım düğümleniyor ağlayamıyorum bile. Tarifi yok. Dualarınızı eksik etmeyin. Keşke ölsem. Yaşamak çok ağır geliyor artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu siteden avukat bir hanfendiyle tanıştım. İzlemem gereken yolu bana detayıyla anlattı. Bugün sabah erkenden darp raporunu aldım. Şikayette bulundum. Hanfendiden Allah razı olsun bizzat yaşadığım yere gelip mahkemede gönüllü avukatım olacak. İyi insanlar iyi ki varlar. Sorduğum soru sebebiyle bana kızan çok olmuş. O an düşünemiyorsunuz. Yaşadığım acının tarifi yok. Hepiniz hakkınızı helal edin. Çok teşekkür ederim. Dua eder dua beklerim.
Kocam çocuğumuza kıydı?