Kocam 21 aylık oğlumu kaçırdı?

Yaklasık 3 senelik evliyiz ama evlendigimiz gundenden beri kufur alkol hakaret siddet pusikolojik baskı hakaret katlanarak arttı bes ay once ailenin yanina gittim ayrildik uc ay sonra esim beni ikna etti ve evimize geri geldim ama sorunlar katlanarak daha da cok arttı cok mutsuzdum cocugumu boyle bir ortamda buyutemezdim aileler geldi ve ayrilma karari aldik kocamin pisikolojisinin duzgun olmadigina inanmistim duramazdim bana vidersen bu evden bir daha donusun olmaz derdi ama surekli kufurlerle dayakla beni kovardi ailwler varken gitmek istedim esyalarimi hazirladim oglumu giydirdim esim asagi cocugu kendisinin indirmek istediginj soyledi babasidir kendi evladina bir sey yapmazz dedim verdim bizden once asagi indi ve cocgu goturdu mesaj atti oglumu benden bir tek olum ayirir diye cok caresizim polise gittim bosanma davaniz olmadigi icin kacirmis sayilmaz dendi dava actim ama gecici velayet falan istenmesi gerektigi falan soylendi onun bana ihtiyaci var emziriyordum daha icim yaniyo nolur bana bir sey diyin benden nasil kopardi yavrumu napmam lazim
Kocam 21 aylık oğlumu kaçırdı?