Annesiyle alakalı çok sıkıntılarımız oldu.. birde bana çok güvensiz.. senden soğudum dedi, bitirdim ben dedi.. neden? Neden? Dedim.. gerek yok anlatmaya dedi.. sen çocuğuna bak yeter başka bir şey istemiyorum senden dedi.. benim senden beklentim yok dedi.. sizce ne yapayım? Aslında dün mesela daha ılımlıydı evi temizliyordum yardım edeyim dedi.. bugün ben konuları açınca böyle oldu.. sizce gerçekten istemiyor mu beni?
Cevabın nedir?
+1 yılAnnesiyle ilgili mevzu ne? Niye açma gereği duydun? Takıntın mı var sıkıntı mı çıkardı? Bir kadın kv ile iyi değilse eşiyle iyi olamaz bunu kabul etsek mi artık ayrıca annesini sevmeyen bir erkek kimseyi sevmez
233 Yorumla
Soran+1 yılKocamla aramız kötü ailesi tarafından biliniyor, bugün doğum günü ve eltim pasta yapmış yemişler kocamla abisigil vs. Bende buna tepki koydum saat akşam 9 ve o kadar aramızdaki sıkıntıdan emin ki eltim senin için pasta yapıyor iyilik meleği çünkü kendisi dimi dedim başladı tartışma yoksa birkaç gündür ılımlıydı
- +1 yıl
Oovvv etliye mi kalmış pasta yapmak 🙄burda başka iş var
- +1 yıl
Bunların ılımıda kusur örtme çabası oluyor bazen anlamak güç bence üstüne gitmeye devam et
Soran+1 yılNe gibi başka iş
- +1 yıl
Kaynım yok ama olsa da banane doğum gününden nemünasebet ya karısı yapsın pastasını eşşek kadar adamı ben mi şişircem ha dılardan alınır ailecek kesilir moral olsun falan neyse de ben sevmedim bu işi sen
Soran+1 yılYa iyilik meleği görünmeye çalışıyor yoksa başka bir şey yok çünkü abisinin karısı teyzesinin kızı zaten.. sürekli iç içeler tatlı börek farklı algılama olmaz sadece kendisini iyilik meleği göstermesi beni çileden çıkarıyor
- +1 yıl
Anladım , sal bir kendi haline tamam öyleyse bu şekilde devam edelim uygun gördüğünde boşanırız de
Soran+1 yılÇocuğuna bak yeter dedi.. bende tamam dedim.. çocuğuma bakarım, yemeğimi yaparım, evimi temiz tutarım sen geldiğinde de işten yatak odasına geçerim görmemiş olursun dedim.. hiç sesini çıkarmadı..
Ben hep üstüne gittim hep yatağa getirmeye çalıştım baba evine gönderip eve döndüğüm halde.. ilk kez hiç bakmayacağım yüzüne ve o geldiğinde başka odaya geçeceğim sence etkili olur mu- +1 yıl
Olmaz alışır ve sever bu durumu , dinen ve hukuken evde yaşama hakkı senin annesine gönder , istemiyorsa da zorlama onu mutlu etmek için üf keşke benim kocamda istemiyorum dese de kurtulsam. Bak ben senin gibi yapıyorum ve o kadar rahat ki adam salak olmalı boşanmak için , yemek ütü analık öğretmenlik herşey tastamam evde oda yaylanıyor keyfince ve bana karnımı doyurmak dışında hiçbir katkısı yok maddi manevi bunlara tahammül etme seviyen nedir? Çünkü onun işine gelecek bu hareketin
Soran+1 yılAldatıyor mu peki seninki?
Ya ben hiç yapmadım yataksız ve ilgisiz.. o yüzden o duramayacağımı bildiği için sessiz kalıyor ve azarlıyor.. hiç küs kalmadım hep yıllarca ben barışıp yatağa ben getirdim..
Eminimki bu kez kalsam şaşıracak ve hayatımda biri var diye düşünüp kafayı yiuor zaten kesin çıldırır bence.- +1 yıl
O beceriksizlikle aldatıyorsa eğer elimle verebilirim ahhh inşallah öyledir 🤣
Soran+1 yılAma işte barışmadan duramıyorum.. adam 1 ay önce annesiyle ilgili bir olaydan dolayı boşanıyoruz pılını pırtını topla git dedi.. gittim 1 hafta sonra annemin evine eşyalarımı çuvallayıp getirdi.. biz almadık.. geri götürdü.. ertesi günü eve geldim.. zorla eve geldi.. yine ben gittim koynuna seni özledim diyerek
- +1 yıl
Herkesin evliliğinin dinamiği farklı tabi ki onu en iyi sen tanırsın ama sensiz yaşayamam mesajı vermemek gerekiyor
- +1 yıl
Yanlış yapıyorsun bence çok mj seviyorsun?
Soran+1 yılSeviyorum ne yazık ki soğuyamıyorum bir türlü
- +1 yıl
Eşyalarını çuvallamış bir adamı sevmekte ne bilim kendime hakaret sayarım şahsen , şu an ben evde durduğum günleri bile ona mükafat sayıyorum günüm var dolacak diye bakıyorum değil ki sevmek şöyle dursun , hiçbir anlamda seni yüceltmeyen birini sevme sebebin nedir?
Soran+1 yılBir tane çocukluk arkadaşımı bulmaya çalışıyordum Instagram da.. abilerinide tanıyorum onunla yazıştım ki bunu eşime dedim zaten adam laf arasında canım yazdı.. ki ben de şaşırdım.. sildim mesajları.. sonra google da tğm mesajlaşmalar yani adamın yazdıkları tek tek sıralandı bu da canım yazısını okudu.. zaten resim koymamdan da çok rahatsızdı iyice güvensiz oldu
- +1 yıl
Googleda nerde nasıl sıralandı yahu 🤔öyle şeyler mi var
Soran+1 yılOnunda beni sevdiğini düşünüyorum.. neden dersen aynı iş yerinde ailesiyle çalışıyor onlar dolduruyor diye düşünüyorum yoksa ses çıkarmasalar ilgili bir eş
- +1 yıl
Aldatıyormuşsun havasına girdi değersiz görüyo şu an seni yâni herkese de yaydı bunu tabi canım diyen malında ben taaaa... ondan önce iyi miydi aranız
Soran+1 yılSen neden bu kadar başından atmak istiyorsun kocanı 😊
- +1 yıl
Aileyle aranı düzelteceksin evliliğini devam ettirmek istiyorsan 🤷♀️İstemiyorsan ailesinin yanına yollamalısın onu ama sakın sana sunduğu düzeni kabul etme , edersen de şu vakitte kadar bu sürsün atıyorum okul kapanıncaya kadar tamam dediiin gibi olsun sonra boşanalım de
Soran+1 yılBoşanmak maalesef kolay olmuyor
- +1 yıl
Benim kocam türünün tek örneği 😁 böylr bir cümlede bitmez aşkımı anlatmak imkansız
Soran+1 yılNiye boşanmıyorsun ayrıca seninki nerde.. 😊 ben yatak odasındayım, o diğer odada
- +1 yıl
Biz altı aydır ayrı yatıyoruz canım içerde zıbarıyo hep uyur zaten sünepe
- +1 yıl
Ben neden ekonomik özgürlüğüm yok kalan mallarla onu da hallederim de ailem 72 büyük günahtan birini işlemesini bekliyor bana onay vermek için , iş batırdı borç taktı beni dövdü manuel takılıyor asekseül ama hala nasıl işse evli kalmam gerekiyormuş
Soran+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılBuarada deprem olmuş hissettin mi
- +1 yıl
Va iki tane sizin? Evet hissettim ama SIk başım döner deprem değildir dedim
Soran+1 yılGittim kocamın yanına uyandırdım dedimmki deprem oldu gelsene yanıma.. geldi. Arkasını dönüp yatmaya çalıştı önünü dönsene sarılayım dedim, döndü zorlanırken yaw dön dedim sert bir şekilde.. geberip gideceğiz hala inat ediuorsun dedim tam döndü.. öylece uyumuşuz..
Sence yanlış mı yaptım- +1 yıl
Dün için iyi ama ileride aynı sorunu yaşadığında yanlış (doğrusu bu ama bunlara yaramıyor pişman ediyorlar insanı ) yaptığını düşündürtecek
Soran+1 yılDün gecede hadi gidelim yatalım dedim, geldi.. sarılıp uyuduk.. uykulu haliyle kalkıp öpmeye başladı sonra uyudu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖfkeyle bazı şeyler söyleniyor bence takmamalisin
123 Yorumla
Soran+1 yılAma çok soğuk.. gerçi birkaç gündür ılımlıydı.. temizlik yaptım yardım edeyim dedi.. ben tvyi izlerken çocukla ıynarken sürekli gözü bende.. ben onu zorla yatağa getirdiğimde zorlada olsa yatıyordu geceleri uyku sersemi eskisi gibi öpüp sımsıkı sarılıp uyuyordu, sence ne bunlar
Cevap sahibi+1 yılİşte öfkeyle demiş yani takma. Yoksa neden sarılsin öpsün ki.
Soran+1 yılAma şimdi yine dedi bitti benim için..
Soran+1 yılUykusunda öpüyor hatırlamıyorum diuor
Cevap sahibi+1 yılSorunları olmasın yani önce kızıyor sonra öpüyor sonra tekrar olmadı demesi normal degil
Soran+1 yılBir tane çocukluk arkadaşımı bulmaya çalışıyordum Instagram da.. abilerinide tanıyorum onunla yazıştım ki bunu eşime dedim zaten adam laf arasında canım yazdı.. ki ben de şaşırdım.. sildim mesajları.. sonra google da tğm mesajlaşmalar yani adamın yazdıkları tek tek sıralandı bu da canım yazısını okudu.. zaten resim koymamdan da çok rahatsızdı iyice güvensiz oldu
Cevap sahibi+1 yılAdam senin aldattığını düşünüyor o güven kırılmış gibi. Boşanmayi mi düşünüyor
Soran+1 yılÇocuğuna bak yeter dedi.. bende tamam dedim.. çocuğuma bakarım, yemeğimi yaparım, evimi temiz tutarım sen geldiğinde de işten yatak odasına geçerim görmemiş olursun dedim.. hiç sesini çıkarmadı..
Ben hep üstüne gittim hep yatağa getirmeye çalıştım baba evine gönderip eve döndüğüm halde.. ilk kez hiç bakmayacağım yüzüne ve o geldiğinde başka odaya geçeceğim sence etkili olur mu
Cevap sahibi+1 yılSiz onu aldatmadiniz dimi
Soran+1 yılAsla.. getir kurana el basayım diyorum anlatıyorum git odana diyor tartışmak istemiyorum seninle diyor
Acaba ilgi ankamında çok mu üzerine düşüyorum sence, biraz yalnız bıraksam hiç yüzümü göstermesem evde nasıl olur
Cevap sahibi+1 yılBiraz uzak dur bakalım ama abartmamalisin. Sonucta biri benim eşime de canım derse nahoş karşılarım
Soran+1 yılDiyor sende yazdın kesin.. hayır diyorum.. o zaman niye sildin mesajları diyor
Cevap sahibi+1 yılAma kim olsa aynı şeyi düşünür neden sildiniz ki. Sillince ispat edemezseniz ki
Soran+1 yılÖnemsemedim ki.. zaten art niyetli olsam adamla yazıştığımı söylemem
Cevap sahibi+1 yılBence her evde internet olmamalı çünkü ister istemez insanları hataya itiyor. Nereden esti onu bulmak o kişinin de sana canım demesi. Dertsiz başına dert almışsın evliliği catirdatmissin
Soran+1 yılMaalesef.. ama zaten resim koymamdan çok şikayetçi.. instagrama profil olarak herkes koyuyor ne var bunda.. tutturmuş ki kime beğendireceksin kendini
Cevap sahibi+1 yılHerkes yapıyor diye doğru yaptı denmez. Eski arkadaşlar olur biri size kötü şeyler kötü teklifte bulunur. Bilmiyorsun ne olacağını evli oldun mu bence bekar gibi davranılmalı
Soran+1 yılGittim kocamın yanına uyandırdım dedimmki deprem oldu gelsene yanıma.. geldi. Arkasını dönüp yatmaya çalıştı önünü dönsene sarılayım dedim, döndü zorlanırken yaw dön dedim sert bir şekilde.. geberip gideceğiz hala inat ediuorsun dedim tam döndü.. öylece uyumuşuz..
Sence yanlış mı yaptım
Cevap sahibi+1 yılZamanla güveni tekrar vermen lazım yani trip atması normal
Soran+1 yılO adama bugün yazdım dedim ki abi hatırlıuorsan kız kardeşin için bir ara yazışmıştık, rica etsem bana seninle yazışmaları kopyalar mısın..
O da dedi ki vallah kardeşim ben bütün yazışmaları siliyorum.. ben de peki abi sağ olasın yazdım..
Bu yazışmaları kocama kopyaladım umarım artık inanırsın yazdım.. bir şey yazmadı..
Cevap sahibi+1 yılzamanla interneti kapat güven vermiş olursun. hemen değil zamanla
Soran+1 yılDün gecede hadi gidelim yatalım dedim, geldi.. sarılıp uyuduk.. uykulu haliyle kalkıp öpmeye başladı sonra uyudu
Cevap sahibi+1 yılOlur olur biraz zamana bırak mümkünse internette çok takılma heleki evdeyken
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten her şey şu lanet kayınvalideler yüzünden oluyo onların abv
14 Yorumla
Soran+1 yılAminnnn
Cevap sahibi+1 yılAklıma yeni geldi seni huzursuz etmek gibi olmasın ama belki büyü vardır bir hocaya baktır bence böyle vakalar çok oluyor sırf bu yüzden evlilikleri bitenler var ama illa büyü diye de bir şey yok yine de gidip güvenilir bir hocaya baktır bence
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun ama güvenilir kimse yok ki
Cevap sahibi+1 yılİnternetten araştır istersen illa vardır
+1 yılevet, bu laflara rağmen hala adamın evinde sessiz sakin oturman da ayrı bir gariplik
04 Yorumla- +1 yıl
Adam gider kadın değil beğenmiyorsa defolsun
- +1 yıl
@Papatya_kadın Yüzsüzün teki sence bu gider mi hiç, kadına yazık
- +1 yıl
Virüslü ortam çocuklu kadın nereye gitsin usule uyan ahlaki olan erkeğin gitmesi annesi için savaşıyorsa annesine gidebilir bence
Soran+1 yıl@Papatya_kadın harikasın
+1 yılbelki de bir depresyon geçiriyordur. onunla birlikte bir psikoloğa gitmeyi denemelisin önce
00 Yorumla
+1 yılNeden bu selindesiniz sırf bu şekilde mi
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Neden böyle yapıyor
Başkası vardir
153 Yorumla
Soran+1 yılAma çok soğuk.. gerçi birkaç gündür ılımlıydı.. temizlik yaptım yardım edeyim dedi.. ben tvyi izlerken çocukla ıynarken sürekli gözü bende.. ben onu zorla yatağa getirdiğimde zorlada olsa yatıyordu geceleri uyku sersemi eskisi gibi öpüp sımsıkı sarılıp uyuyordu, sence ne bunlar
Soran+1 yılSanmam çünkü sürekli bana olan güvensizliğinden bahsediyor özellikle instagramda
Soran+1 yılNasıl normal mi
Soran+1 yılKafada bitirmeye sebep olur mu bu
Ben hep üstüne gittim hep yatağa getirmeye çalıştım baba evine gönderip eve döndüğüm halde.. ilk kez hiç bakmayacağım yüzüne ve o geldiğinde başka odaya geçeceğim sence etkili olur mu
Soran+1 yılBen yatak odasında o diğer odada uyuyor
Soran+1 yılNe gibi farklı düşünür.. o zaten çocuğuna bak yeter fiyor.. hiç yüzüne bakmasan onu etkilemez mi
Soran+1 yılHaklı çıkarır derken
Soran+1 yılEe ne yapayım bana yol bırakmıyor ki, konuşmak istesem bitti istemiyorum seni diyor git odana diyor.. odama gitsem aldattığımı düşünecek diyorsun ne yapayım?
Soran+1 yılAllah razı olsun güzel yazıştın sağ ol var ol
Soran+1 yılOnun cinsel sıkıntısı var o da dert olabilir.. çünkü hemen bo. şlma oluyor
Soran+1 yılDemek ki
Sence yanlış mı yaptım
Soran+1 yılNe gibi gelişme
Soran+1 yılO adama bugün yazdım dedim ki abi hatırlıuorsan kız kardeşin için bir ara yazışmıştık, rica etsem bana seninle yazışmaları kopyalar mısın..
O da dedi ki vallah kardeşim ben bütün yazışmaları siliyorum.. ben de peki abi sağ olasın yazdım..
Bu yazışmaları kocama kopyaladım umarım artık inanırsın yazdım.. bir şey yazmadı..
s. git demis resmen
00 YorumlaKonuşmalıyız
00 Yorumlaİstemediği kesin
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım