Herhangi bir his beslemediğiniz fakat karakter olarak kafanızda ki kişiyle birebir uyumlu olan birine şans verir miydiniz yoksa illa arada his ve duygular olmalı mı?
Bir şey hissetmediğiniz fakat karakteri tam istediğiniz gibi olan birine şans verir miydiniz?
Görür görmez kimseyi sevemem ki. Seviyorum diyene de inanmam. Sevdiğini düşünen de sevmiyordur bence. Bir şeyler tanıdıkça oluşur. Ve tabi ki bu tarif standart, sağlıklı ve makul bir ilişkinin başlangıç tanımı. Tabi ki şans veririm. Hızlı gelen his hızlı gider. Bilimsel...
Hissiz yola çıkan biri değilim hiç olmadım Hislerim ve bedenim aklım bir bütün halindeler Sadece karakter güzelliği tabiki çok değerli ve bulunmaz bir şey tarifi olmayacak kadar hemde Ancak arkadaşlık ilişkisinden değil özel hayatımız için sorulduğunda Hisler baskın geliyor Bu demek olmuyor ki Hisler herşeydir Hisler bize o şansı verdiren etkenler Asıl iş sonrasında tanımak yaşamak o kişiyi Karakterini benimseyip benimseyemeyeceğim. Hislerimin devre dışı kalacağı bir çok karakteristik özellik var. Bunlar başta ego sonra bencillik kontrolsüz kısıtlama ve kıskançlık hayata farklı bakış acıları ile bakıyor olmak gibi sıralanıp gidiyor önem sırasına göre. Hisler bunları bir nebze tolere edebiliyor Ancak sonrasında büyük sıkıntı olabiliyor. En güzeli tabiki karaktere de değer vererek aynı bakış açısıyla bütünleşen hislerin oluşturduğu kişilere vermek o şansı. Karakterini beğendiğimiz kişiye de bu konuda asla ümit veren taraf olmamaktan yanayım.
Bu duygu ve hislerin oluşmasının bilimsel bir formülü yok. Dolayısıyla aşk denilen , sevgi denilen olgu ancak simya ile olur. Yani deneme-yanılma yöntemi ile. Ben şans verirdim. Ama bu deneme-yanılma yöntemi ile alakalı şunu eklemek isterim ki. Her önüne gelenle konuş demek değildir bu söylemim. Sağlıcakla kalın.
Zaten birini sevebilmem için karakterini, kalbini ve ruhunu görmem yeterli. Yani eğer karakterini sevdiysem kendisini sevdim demektir, cevabım olumlu olurdu muhtemelen.
Karakter olarak çekildiğim bir insana karsi bir şeyler hissetmemem imkansiz. Mutlaka bir çekim olur. Karaktere önem veriyorum ve zekasi da istediğim gibi bir insansa kesin asik olurum
Evet verebilirim. Eğer sempatik geldiyse. Soğuk hissedersem şans vermem. Mantık ön planda olmalı. İnsan Alıştığı , anlaştığı , benzediği insana zamanla aşık olur zaten.🌼💫
Karakter istediğim gibi ise neden hissetmeyeyim ki efendim... Zaten önce karakter uyuşacak ki.. En güzel sevgiyi hissedelim öyle değil mi efendim..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu durumda o insanla normal her şeyi yaşarsın ama bence öpüşme, sevişme falan içinden gelmez. O zaman ne oluyor? Bir şey hissetmeyince temas kurma isteğinde olmuyor sonuçta, aşık olmadığını öpesi gelir mi ki insanın?
Başta bişey hissetmem belki fakat karakteri zamanla bunu tersine çevirir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayali baya garip oldu, gözlerimi kapatınca seviyorum, açınca bir soğuma geliyor ama benim sevdiğim şeyleri seven birisi olduğunu görünce severim belkide, o yüzden tanışmak isterim.