Senden hoşlanan biri, seni isteyen, senin de ona karşı boş olmaman, fakat karakterleriniz uyuşmuyorsa ne yapardınız?
Dış görünüşü iyi olan erkek, tanıştıktan sonra karaktersiz biri olduğunu anladıktan sonra ne yapardınız? Ve onu beğeniyorsanız?
Denk geldiniz mi hiç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acılar denizinde boğulurum 🙂
Sevmeye calisir misin vazgecer misin
Sen Ümit Yaşar Oğuzcan'ın acılar denizi şiirini oku anlarsın 🙂 İyi geceler
Tabiki. Baska bir sey sormustum da
Iyi geceler
karakteri bozuksa olmaz gibi
Evet karakteri bozuksa vazgecmek gerek. Boyle insanlarla mutlu olunmaz.
karakteri bozuksa yol yakınken bırak yaşam tarzınız kültürünüz aile yapınınız farkliysa ilerde zorlanirsin
, ortak bir yanınız var mı peki?
Ortak pek bir sey yok. Sadece ciddi dusunuyor, cok hoslaniyor, gelecek dusunuyor, istiyor. Tek iyi tarafi arada şakalaşması. Çok ters bir tip hatalarını kaç kere ona soylesem de anlayamıyor. "BENI BOYLE KABUL ET, BEN BOYLEYIM SEN DE BENI SEVERSEN IYI DAVRANIRIM SANA BANA ŞANS VER vs vs diyor. Kibar ol diyorum tatli konus diyorum bey efendi anlayamiyor. "Tatliyim ben diyor" Bildigin odun. Bununla hic mutlu olunur mu?
Bu arada dış görünüş iyi tanıyınca karakteri çöp oldugunu fark etmek de hayal bozuklugu buyuk pişmanlık. Sen ne dersin
işin var onla derim , cindi dusunmesi guzel ama aranizda ciddi bir uyum olması gerek çiddi düsüne bilmek için
fazla uyumlu gözükmüyorsunuz bence
Zaten surekli soyluyorum bana gore degilsin vs ama konusmaya devam ediyor şans istiyor. Konuşmasi davranislari cok itici. Kendini sevdirmiyor sogutuyor. Konustugunu bilmiyor dusunmeden konusuyor ne diyim
Olmaz.
Sanırım evet vazgeçmek gerek. Peki sen ne yapardın ,
Bana göre daha uyumlu iletişim imiz iyi olduğu anlaşabildiğim biriyle devam ederim..
Bence de en dogrusu bu ama işte tartışsanız da senden hoslansa da gozune farkli geliyor. Ama vazgecmek gerek daha fazla yormadan, tartışmadan vazgecmek gerek.
Hayırlısı olsun üzülme
Insanın içinde pişmanlık gibi bir seyler kaliyor, ama kafalar uyuşmadıktan sonra olmaz, dediğin gibi olmaz.
Mutlu olamazsin zaten
Anlaşamadığın biriyle yürümüyor asla seni anlıcak rahat olacan yani doğal olduğunu o kişiyle hissedecen..
Cok haklisin. Zaten surekli tartisiyor, kisitliyor, sahiplenir gibi, kiskanma, ciddi dusunuyordu, gelecek istiyordu, hoslaniyordu fakat karakteri 0. Hic kibar degil patavatsiz. Davranislari dogru degil
Bunun gibileri ile omur gecmez mutlu hissettiren denk gelmeli seni guldurmeli vs bunun gibiler sadece sinir bozucular
Hayırlısı
Üzülme
Yine de denerdim.
Olmayacagini bile bile mi
Daha bastan vazgecmek gerek ki uzulmemek icin pisman olmamak icin
Belki olur.
Bastan belliydi vazgectim. Kendisi ciddiydi, hoslaniyordu, gelecek istiyordu. Fakat davranislari iyi degil karakteri sıfırmış. Boyle insandan vazgecmeyeceksin de ne yapacaksin
Dediğiniz gibiyse vazgeçerdim ben de.
Bence en dogrusu bu vazgecmek. Cunku bu gibi tipler çekilmez mutsuz ederler.