Gelenek görenek olsun giyim kuşam olsun Başka şeyler olur?
(Dubaili )
(Dubaili )
Gelenek görenek bakımından anlaşamayabilirsiniz. Suudi Arabistanlı biriyle çıktım. Cidde den di. her şey para değil. Parası olduğu için çok modern değil yani. Elleriyle pilav yerler, masada değil yerde bir örtü serip yerler paralı olsa bile böyle yapıyorlar. Ayrıca eğer internetten tanıdıysan sadece asla güvenme asla!!! . Evlensen ikinci üçüncü kadın alabilirler. Sakın o yapmaz falan diye düşünme. Parası varsa yapma ihtimali çok yüksek. Bol baharatlı yemekleri eti tavuğu seviyorsan yemeklerini sevenilirsin belki. Ama farklı yemeklere açık değilsen miden kaldırmaz. Ama ben pek olumlu bakmıyorum açıkçası.
Birkere evinde yemek yedim aşırı etli baharatlı midem bulandı ama sevgilim görgülü ailesine göre
Bak aile çok önemli. Bilmiyorum ama bence uzak dur. Ben pek olumlu bakmıyorum Suudi Arabistanlılara karşı. Arapları severim ama onlar bir değişik. Her türlü zor olur senin için. Paraya asla bakma. Para seni aldatmasın. İkinci kadın gelince oo zenginim boş ver diyemezsin, ya da değişik tuhaf pis hareketlerini görsen adamdan sogursun oo zenginim boş ver diyemezsin. Ve Araplar kadınların çok itaatkar olmasını isterler. Türkler gibi değil. Yani çoğu şeye tamam demek zorunda kalabilirsin. Oyüzden iyi düşün. En iyisi sana yakın sana benzeyen biriyle beraber olman.
Bazı hareketleri beni şimdiden soğuttu zaten
Cevap
5Cevap
Türk erkeklerine noldu tükendimi..
Hayır türk erkeğinden pek farkı yok ama paralı olması ve yatakta çok iyi olması öne çıkarır
Vay vay vay o zaman haklısın mı oluyo.. :)
Yes
Dubailiyse olur. (Para herkesle anlaşır)
Cok zor olur yaa.
Ne konuda
Uyusma konusunda
Parasını ye otur işte anlaşmayı boş ver 😄
Kültürler farklı zor
Yakışıklımı
Pek değil
O zaman bırak
Neden
Tipsiz sewmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?