Her insan bir değil ki iyi olanı da var kötü olani da , bazıları sevmeye bilir katına değer verir bazıları ise hiç umursamaz kadını insan yerine bile koymaz. Bu milliyetle ilgili bisi değil dediğim gibi...
Ulan Arap artığı. Kendi irkinizi yucelticeniz diye ne yapacağınızı şaşırdınız. Ateistim, gene size göre cevaplayayım. Neden bütün peygamberler Araplara gelmiştir diye soru sordugum da, dünyada ki en kotu, ırk olduğunu oraları adam etmesi, düzeltmesi için oraya gönderiliyor dendi. Düşün artık Allah bile varsa, sizin ne kadar pis bı ırk olduğunuzu biliyor. Hala sen burda Araplarınla ovun gülünecek haldesiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eski sevgilim arapti shsh bunun milliyetle bir ilgisi yok ki
genel olarak nasılarda anlatsana
Her insan bir değil ki iyi olanı da var kötü olani da , bazıları sevmeye bilir katına değer verir bazıları ise hiç umursamaz kadını insan yerine bile koymaz. Bu milliyetle ilgili bisi değil dediğim gibi...
Troll olduğu belliydi zaten😅
hahah o kadar belli etik mi ya
Çoğu anlamamış ki , KS yi çözdüm anlıyorum trolleri artik😅😅😅
araplar kadına değer vermez her gün dayak yer durursun
gerçekten mi ama evlenler mutluydu
elit kültürlü olursa anca bulman lazım
araplara hiç bulaşma bence
ama azeri biri ile evlenebilirsin😁
bir şey sorucam engellesene beni? araplarla en ufak bir iletişim dahi kuran birisiyle aynı yerde olmak istemem
Bakar neden bakmasın ki, ama onlarda çok eşlilik var diye biliyorum
Tipik bir Arap artığı, Arap provanyagandadisi yapmaya gelmiş buraya, al Arap itinin birini gidin Arabistan na kurtulalım sizden.
hemen gidicem bebegim ne o kıskandın mı onlar sizde daha iyi
Ulan Arap artığı. Kendi irkinizi yucelticeniz diye ne yapacağınızı şaşırdınız. Ateistim, gene size göre cevaplayayım. Neden bütün peygamberler Araplara gelmiştir diye soru sordugum da, dünyada ki en kotu, ırk olduğunu oraları adam etmesi, düzeltmesi için oraya gönderiliyor dendi. Düşün artık Allah bile varsa, sizin ne kadar pis bı ırk olduğunuzu biliyor. Hala sen burda Araplarınla ovun gülünecek haldesiniz.
şu ortadoguda bi b0k var niye tüm peygamerler buradan çıkıyo anlamış degilim
hepside deliydi deli biri yazmış millet kutsal kitap diye yuturuyo
Sorun la ters düşüyorsun. Şimdi dediğin de haklısın.
ciddi degildim ne yapim müslümanları troll soru ne tepki vericeniz onu merak etim
En serti benden geldi galiba, sevmiyorum kardeşim Arabi. İyi trollendim.
Araplar doğal seviyor bakımlı olsan yeter türk erkeklerinden kat kat iyi türk erkekleri estetik kadın seviyor
Ülkemizdeki ırk nüfusunu kıyasladığımızda şansın oldukça yüksek gibi bi his
Arap p*çine vurduran Türk kızı orozbudur.
deme öyle be ne var sevmişsek ama mısırlıydı bide ben o yakışıklı karşı koyamam ki
o--- degilim bu beni 0rusp yapmaz ki
Araplar kadınlara değer vermez. Döver de söver de kuma da getirir.
hepsi mi ama bu farkı iyi davranıyo şey hepsi mi yapıyo ki bunu
ama şuanda bana iyi davanıyo her dedi yapıyo ki
Allah çarpsın köprüyü gecene kadar ayıya dayı deme misali sana evlenene kadar iyi davranacak. Ondan sonra asıl yüzünü gösterecek.
soru tam tersi değil miydi
boşver o kadar düştük işte
Bakarlar. Neden Arap merak ettim?
evlenenler mutluydu benim tanıdıklarım çok memnundu
bende mutlu olmak isitiyorum çünki
Anladım. Mutluluklar o halde sana ✨🌸✨
Gel benimle evlen💍👨
İnsandan insana değişir tabikide
Etli butlulari seviyor sefersizlsr
Ayn bakarlar
Hayırlısı
bakmasınlar