Ben açık giyinmeyi seviyorum kendime yakıştırıyorum açıkçası spor yapıyorum, saglikli besleniyorum istediğimi bir zahmet giyebiliyim yani önceden fazla cilizdim ilk iliskimizin başında sonra spora yazildim kendime bakmaya basladim hosuna gidicegine sorun yapmaya basladi ben seni böyle tanimadim diyor kiyafet kavgasi yapıyoruz hergun tayt, crop asla giyinmemi istemiyor sizce ne yapmaliyim birbirimize aşığız ama böylede yürümez
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İkinizde birbirinizle inatlaşmayı bırakmazsanız bu ilişki yürümez. Aşık olduğunuzu söylüyorsun ama onun için bu fedakarlığı yapamıyorsun ya da sevgilin senin için kısıtlamasından vazgeçemiyor. Aşk; fedakarlık, anlayış ve hoş görü ister. Bu olgular bir arada olmadığında varlığını sürdüremez. Hiç orta yolu bulmaya da çalışmamışsınız. Ne bileyim müstakbel eşine hem onun hem de senin isteğinin yerine gelmesi adına derin dekolte, süper mini şort/etek giymeyeceğini ama bunun dışındakileri giymende bir problem olmayacağını söyleyebilirsin. Tartışmak yerine anlaşmanın bir yolunu bulmayı deneyin. Probleminizi sinirli bir şekilde değil de sakince anlatmaya çalışın. Karşı tarafın öfkesi kontrolden çıktığında alttan almayı veya sessiz kalmayı tercih edin.
170 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kiyafet kavgası her ilişkide olan ve sevgi belirtisi olarak gören kişiler çok var. Seven insan kiyafete karışır algısı bizleri radarına almış durumda. Çünkü sevginin ardına sığınarak gerçekleri görmüyoruz.
Bir erkek bir kadının Kiyafetine karışıyor ise hayalinde yatan bir kadın figürünü vardır ve o kadın figürüne uygun biri olmanızı istiyor. Ama önemli olan karşı tarafın bizleri biz olduğumuz için sevmesidir.
Sana güvenmediği içinde ya da kendine güvenmediği için olabilir. Çünkü bir erkeğin ilgisini çeker ve erkek seni tavalar ise onun elinden uçup gideceğiniz düşüncesinde ya da size ilgi göştern erkekten etkilenip onu terk etmenden dolayı da olabilir.92 Yorumla- +1 yıl
Senden terapi alabilirim
+1 yılYani bana kalırsa ilişki karşılıklı fedakarlıkla yürüyebilir. Eğer hayatınızdaki insana değer veriyorsanız siz bir adım atacaksınız o bir adım atacak. Hepimizin kendisine göre bir yaşam tarzı var elbette ama ya hayatınızdaki insan için biraz özen göstereceksiniz ya da hayatınızdaki insanı hayatınızdan çıkaracaksınız.. Seçim sizin, hayat sizin.. Keyifli günler..
#smellsmoke20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tabii ki istediğiniz gibi giyinebilirsiniz ama sorun tam olarak şurada. O sizinle sevgili olurken sizi o halinizle kabul etti ve açık giyinmediğiniz için belki de sizi tercih etti. Sonradan değişmenizi kabullenemiyor haliyle ve haklı olduğu payı var. Eğer siz baştan beri böyle olsaydınız da sevgiliniz sizi sevgili olduktan sonra değiştirmeye çalışsaydı tamamen hatalı bir davranış olurdu bu. Fakat şimdi olaylar böyle gelişti madem, bundan sonrası için de böyle gideceğini zannetmiyorum. Yollar ayrılır diye düşünüyorum çünkü ne siz bu yeni değişimden vazgeçersiniz, ne de o sizi yeni halinizle kabul eder. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
220 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
106Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir insanın eşi olmasını istediği kişiyi yabancı gözlerden sakınması gayet doğaldır. İnsan sevdiği kişiye başka insanların yan gözle bakmasını istemez. Ki kim ne derse desin en çok yan gözle bakılan kişilerde açık saçık dapdar giyinen kişilerdir. Heryeri açıkta gezen kızlara insanların her türlü pislik gözle baktığına defalarca şahit oldum. Ama düzgün giyinenlere anca sapıklar bakar öyle cinslerde kendini herzaman belli eder. Böyle kadınının vücudunu saklamak isteyen kişilerde buna şahit olduğu için saklamak ister zaten. Bunun özgüvensizlikle hiçbir alakası yok.
Özgüvensiz diye korkak, kendi başına bir şey yapamayan insanlara denir.
Bu durumda senin şunu düşünmen lazım nişanlıma sokaktaki kızların çoğu yiyecek gibi baksa benim hoşuma gider mi? Bu empatiyi yapmalısın kendini nişanlının yerine koymalısın ve ona göre hareket etmelisin.
Adam sevdiğini kıskanıyor senin vücudunu başka gözlerin görmesinden rahatsız oluyor bu doğal bir durum özgüvensizlik filan değil. Aşık olduğu burdan belli zaten. Sende aşıksan aşık olduğun adamı bu kadar rahatsız eden birşeyi yapmak yerine giyimini düzeltebilirsin. Öyle daracık taytlarla heryeri açık croplarla kendini sergilemedende fazlasıyla şık ve güzel olan kadın dolu dünyada. Şık olmak için illa yarı çıplak gezmek gerekmiyor10 Yorumla
+1 yılSelamlar,
Öncelikle sizin hayatınız sizn tecihleriniz kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle giyinirsiniz ama burdaki sorum tanıştığınız zaman böyle olmaman spor yapıp belirli ve kendinizi beğendiğiniz bir bedene geldikten sonra giyim tarzınızı değiştirmeniz nişanlınız sizi böyle olmadan sevil aşık olmuştu ve yeniden sevdiği kadın gibi giyinmenizi istiyor sizi başka gözlerden kıskanıp kendince sahipleniyor iki taraf bu konuda ortak bir noktada buluşmazsa bu sorun aranızda dahada büyür ve sonu ayrılıkla biter ama yinede karar sizin nasıl istiyorsanız öyle yaşamaya hakkınız var..40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Her gün aynı sebeblerden kavga etmek yerine konuşup bir karar vermeniz size daha az zarar verecektir
Sen kendi bildiğini yapacak ve hayatında olan kişiye hiç bir müdahale ettirmeyeceksen o da seni böyle istemiyorsa ayrilacaksiniz.
Bir zahmet30 Yorumla Biz buna kaybetme korkusu diyoruz. Başta sorun etmiyordu çünkü kendi halinizde takılıyordunuz ve oda kimsenin ilgisini çekmeyeceğinizi düşünüyordu. Lâkin şu an ilgi çekiyorsunuz ve sevgiliniz bunun farkında. Ortak payda da buluşamazsanız bu ilişki yürümez. Elbette bu hayat sizin ve son karar size ait ama bazen de sevdiğimiz insanın sözlerine kulak vermekte fayda var. Şöyle düşünün istediğiniz gibi giyinmek mi, onu kaybetmek mi? O olmadan istediğiniz gibi giyinseniz bile mutlu olacak misiniz? Ondan daha iyisini bulabilecek misiniz? Olaya sadece özgürlüğümü kısıtlıyor gözüyle bakmayın, empati kurun.
20 Yorumla
+1 yılKlasik spor yapıp özgüven kasan herkes tarafından ilgi görmeyi seven teşhirci.
5 yıllık bir iliskideysen sadece sevgilin tarafından beğenilmeyle yetinmek zorundasın. Yoksa da ciddi ilişki bana göre değil hocam hadi öptüm bye diyip kaçman lazım. Bu tarz kişiler zaten evlense de boş, iki gün sonra ya burada eşimi aldattım çok pişmanım onu seviyorum diye soru açar ya da eşimden sıkıldım beni fazla kıskanıyor yiaa diye suçu karşıya atar.
Sevgilini pisuvarda işini görürken bile küfür edecek kadar sinir hastası etmeden önce uzaklaşıp kendine konya ovası genişliğinde birini bulman senin için daha iyi olacaktır 🤝02 Yorumla- +1 yıl
Ne yazdığını bilmeyen bi yorum daha. Biz kadınlar kendimizi mutlu etmek için de giyiniyoruz. sevgilisi onu zayıfken onu beğenmiş olabilir ama bu arkadaş kendini o şekilde sevmiyordur, beğenmiyordur. İstediği bedene gelmiş kendine yakıştırdığı şeyler giymeye başlamış. Neden teşhirci olsun? Kadınlar ilişki yaptıktan sonra azıcık giyimine özenmese binlerce söz söylemeyi biliyorsunuz. belki kız sevgilisi kendini daha çok beğensin onun gözünde de daha güzel olsun diye sporunu yaptı? Yok genişlik cart curt..
- +1 yıl
@thelibrarian olay istediğini giymesi değil zaten istediğini giymeli sevgilisi kısıtlayamaz, böyle birini istemiyorsan ayrılır başkasına geçersin. Soran kişi başkaları tarafından beğenilmeyi istediğini aşağıya yazmış klasik ilgi orkidesi. Ciddi bir iliskideyken hala başkalarının ilgisini çekmeye çalışan birini yaninda tutmak genişliktir bu ben de dahil çoğu hemcinsime uymaz kimse kusura bakmasın.
(Şu özgüvensize bak diye havlayacak feministlere not: kadının açık giyinmesi benim için sorun değil ama bunu baskalarindan ilgi görmek amaçlı giyen insan benimle olamaz yol veririm, verdim.)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ;
eleman dıyor kı bende karı kıza bakarım ıkı meme döt gordum mu fotokopi cekerım , etraftakı erkeklerde bakar . neden bu hısse kapılmıs cunku ozguvenı yok kendınle ılgılı sıkıntıları var.
ayrıca acık gıyınıyo slaınıyo cıkıyo spora mekanlara gıdıyo orada kaslı yakısıklı erkekler olacak buna sulanacaklar ben bildıgın camışım ne dısarda ne yatakta bı halta yaramıyorum kız uyanacak aklı kayacak benı defeder.
boyle karakterlerden uzak durun . pipisi olan erkeklerle degıl adam olanlarla gezın.
bu arada bacım ortamına gore gıyın sende 31 'e malzeme verme.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSporu sağlıklı yaşam için yapıyorsundur bir yerde ama giyim kuşami kendine yakıştırsan bile biraz da çevrede dikkat çekmek, güzelliğini sergilemek için giyiniyorsun sanırım, ne de olsa kadınlar diğer kadınlar için süslenir diye bir söz vardır ama erkeğin gözünden bakacak olursan o da seni kıskanabilir insanın doğasında var bu, benim olan bana Özel olsun güzel diye bu güzelliğini herkesin görmesine gerek yok diye düşünebilir. Dayatması rahatsız edici olsa da biraz empati yapmayı dene bence, aynı şeyi o da yapsaydi belki sen de rahatsız olabilirdin.
20 Yorumla
+1 yılVücudunu güzelleştirdin diye açık giyinerek taytla cart curtla sergilemeye çalışırsan tabiki istemez kıskanır ve karışır. Sporu sağlığın için yapıyorum diyosun ama bi yandanda kendini sergilemeye çalışıyosun bu bi tutarsızlıktır. Ne istediğine karar ver bence ya kendini sergileyen açık giyinen taytla gezen fit vücutlu birisi ol ya da onun seni ilk tanıdığı normal giyinen insan ol.
31 Yorumla
Soran+1 yılSporu kendimi begenmedigim icin başlamıştım sağlık problemim zaten yok şükür
Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. acik giyinmeme calis bence tercihim acik giyinen bayanlar ucuz badit gorunur he oylede mumya gibide sarma kendini ama kibar citi piti giyinmeye ozsn goster bence erkeklet butur bayanlardan cok hoslanir hmgerckten bak estetik mskyaj acik giyinmek felan butur baysnlar itici ucuz gelir erkek lere
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler için giyinmiyorum hiç umrumda değil
+1 yılSaygı duyması lazım. Sen başka erkekleri tahrik etme peşinde koşsan neyse ama işinde gücündesin. O tayt üzerindeyken sana dokunmanın & seni izlemenin keyfini çıkartmak yerine kavga çıkartıyorsa çok uzatma bence yol ver gitsin. En azından bir süreliğine küs ona. Belki hatasını anlar. Ama denedim yine aynı diyorsan yol ver abi, aşk dediğin yine yaşanır. Adam sana saygı duymuyor aşık olsa ne yazar?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Açık giyinmeyi sevmek çok garip bir haz. Herkes istediğini giyer o ayrı mesele. Sevgilinin dile getirme şeklini de doğru bulmadım. Ben olsam daha tatlı dille uyarırdım. Ama senin de çok haklı olduğunu söylemek zor. Burada başlık açmak yerine sevgilinle sakince konuşun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Erkekler çok garip demi evet öyleyiz öküz gibi güzel giynene bakar bizimkisi de öyle giyinmesin deriz biz galiba biraz geri kalmışız aslında ne güzel spor ve bakımlı olmak başkalarına değil yanındaki daha güzel diye düşünmek ama gel gelelim sonuç ortada bence sen sana yakışanı giyin
00 YorumlaKadınların hayatına karışmaya çalışan erkeklerden gerçekten nefret ediyorum. Sanki malıymış, çocuğuymuş gibi muamele edenlerden daha da nefret ediyorum. Biri giyimime karışırsa gerçekten küfür ederim çünkü ben kendi başına bir insan olarak ne giyeceğime gayet kendim karar verebilirim. Şimdi kıyafetine karışan, yarın çalışmana bilmem neyine karışır. Küçük şeyler, büyük şeylerin sinyalidir. Bence yürümez.
00 Yorumla
+1 yılSİZ KADİNLAR HAYEL PERDESİNİZ, istiyorsunuzki istedigimi giyeyim istedigim yerde gezeyim erkek kankalarimda olsun hic karismasin bana istedigim gibi yasayayim ama ayni zamanda beni cok sevsin benim icin askindan ölsün benden baskasina bakmasin cok cömert olsun beni korusun kötü aliskanliklari olmasin vs vs ulan öyle kocaya bende Varrim su erkek halimle hemide 🤣🤣🤣ne güzel tarif ettim benim bile canim çekti öyle kocayı 😁😁😁
05 Yorumla- +1 yıl
asıl akıllı erkek evlenmez bulaşık makine yıkıyor yemekse artık yemek robotları var kendim de yemek yapabiliyorum neme lazım niye evleneyim hiçbir gereniz yok 🙂
- +1 yıl
simdi siritik kuşu söyle diyim yasim 34 değil 28 ve 2 senedir kimya memuruyum önce kariyer sonra evlilik diye düşündüm ama etrafta senin gibiler beni evlilikten soguttu artik o hayin kedi gibi yilismandan ötürümü yoksa kil kuyruk bir karekterinmi orasini tam diyemem anladinmi uyuz🥲
+1 yılValla seven insan sevdiği için herşeyi yapar ama giyimine kadar da karışmazsın ya bırak ona da kız karar versin ilerde evlenseniz falan bu adam seni lafıyla sözüyle çok bunaltır sen de sert tavrını koy sessiz kalma yoksa anlaşamaz bir ortak yol bulamazsınız ve sonunda ayrılırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal giyinseydin yürürdü. Hiçbir erkek istemez her erkeğin gözlerinin sevdiği kişinin üzerinde olmasını. Rahatsız olmayan erkekler de o kızla ciddi düşünmediği içindir çok net. Bu kıskançlık da değildir bu arada özgüvenle de ilgisi yoktur asıl özgüveni olmayan kişi düzgün giyin diyemez devrimizde böyle yansıtılmaya çalışılıyor ama alakası yok. Sen iki tayt giyeceksin diye dışarda arka tarafına ok. z gibi bakıp gözleriyle taciz eden birini patakute dövüp adam başına bela almak istemiyor eminim ki seninle rahat da değildir bu yüzden. Bunun adına ne derseniz diyin bence çok onurlu şerefli bir davranış açık giymemeni istemesi. Gerisi sana kalmış ama düzelmeyeceksen bence o şerefli insanla daha fazla uğraşma
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKültür ve bakış açısı farklı olduğu zaman ve ortak bir noktada buluşulamıyorsa maalesef pekte huzurlu bir ilişki yaşayabilmek mümkün olmuyor. Erkeklerde genel olarak bu tutum var aslında , giyim konusunda kıskançlık meselesinden bahsediyorum. Zamanla çocuk felan olunca daha rahat etmeye başlıyorlar fakat bu sürece ben tahammül edemem diyorsanız bu konuyu mutlaka çözüme ulaştırmaya bakın ya da yolları ayırın derim ben
11 Yorumla
Soran+1 yıl5 senedir birlikteyiz kolay bitirilmiyor maalesef
başka bir şeyle spor yap ne bileyim hem spor yap hem de onun istemediği bir şey giyme ikinizin istediği olur bence birbirinizi alttan alın yoksa haliniz duman olur :) (tek dert giyim ise bence sen hallet...)
Nişanı bozmak gibi bir işe girmeyin sonra nah toplarlanırsınız20 Yorumla
+1 yılFedakarlık yapmayacaksan evlilik olmaz.
Ayrıca dikkat etmeni istemesi kötü bir şey değil.
Sen önce nasıl kalmak istedigine karar ver
2 yıl açık giydin bir sonraki yıl bıktın
Nişanlni kaybedersen böyle aşkı unut yani.30 Yorumla
+1 yılİlişkinin yürümediğinden bahsedin ve sebeplerini güzelce açıklayın. Daha da dinlemezse ayrılın gitsin.
10 Yorumla
+1 yılAdam hakli elalem seni oyle gorecegine kocan gorsun bu gosterme meraki niye
60 YorumlaAçık giyinmeyi seviyorum demişsin. Dürüstçe neden açık giyinmeyi sevdiğinin sebebini açıklar mısın? Bakalım ilk kez dürüst bir cevap gelecek mi sabırsızlıkla bekliyorum.
111 Yorumla
Soran+1 yılSporu boşuna yapmıyorum herhalde fizigime güveniyorum, kendime yakıştırıyorum
Soran+1 yılGerçekten komiksin beğenilmek herkesin hoşuna gider ayrıca birisi benim vücut hatlarıma bakması için açık giyinmeme gerek yok Turkiyede yaşıyoruz ne giysek bakılıyor maleseff
- +1 yıl
Tabiki de vücuduna bakılması hoşuna gittiği için
Bol giysiler giyse dikkat çekemez - +1 yıl
Ve ilgi onun üzerinde olmaz
Soran+1 yıl@Büük-memeli-kadın Aşırı canım ve çomarsiniz keşke bakmasalar yemin ediyorum ki benim için daha iyi olur taciz mi edilicem, tecavüze uğrayıp öldürülecek miyim diye korku duymam en azindan
Soran+1 yılAptal olucakti o canim değil
Soran+1 yıl@Büük-memeli-kadın Ayrica guzel bir kadınım kapali giyinsem bile ilgi benim üzerimde olur emin ol
- +1 yıl
Ee O zaman bak sorun çözüldü bile niye kendini kanıtlamaya uğraşıyorsun "kopolo goyonsom bolo gozol oldogom ocon bokoyorlor"
Ya bu ülke sizin gibi kibirli prenseslerden iyi çekti.
Ben sana açık giyinenler taciz tecavüze uğrar demedim. Lafları istedigin yöne çekip kaos yaratıyorsun
Aklını kullanmakta sıkıntı yaşıyosun biraz☺️😂 her şey kabul etmekten geçiyor
Ben fakirim ve öyle oldugumu kabul ediyorum rahatım
Ama sen giyiminle yansıttığın özgüveni, düşüncenle "evet bakılmasından hoşlanıyorum" diyip kabul edemiyorsun
Senin sıkıntın bu☺️😂👍
Soran+1 yıl@Büük-memeli-kadın Bakılmasından hoşlanmıyorum çünkü neden istemedigim birseyi kabul edeyim?
Aşka bak be iki çul için şüpheye düşüyor ne kudretli aşkmış
42 Yorumla
Soran+1 yılSorun çul değil beni kendi himayesi altına almaya çalışması
- +1 yıl
Himaye değil sen ölene kadar sadık kalmak için söz vereceğin adamın basit bir giyim tarzını onun için değiştiremiyor olman şimdi sana biraz dobra konuşim gtünü başını açmayı sözde seviyorum dediğin adamdan daha fazla istiyosun şu an size baktığımızda görünen şu allah korusun adam bir hastalığa yakalansa ve bir böbreğe ihtiyacı olsa sen o adama böbreğini vermezsin çünkü onun için daha kumaş parçası kadar onun sözüne değer vermemişsin
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düzgün bir adam nişanlısını yani ileride eşi olacak kadının dikkat çekecek bir şekilde giyinmesini istemez… istiyorsa zaten adam değildir… ama zamanımız o kadar iğrenç bir hal aldı ki bunları söyledin mi seni linç eder başı yaşmaklı ananın nenenin taytlı kızı !!! Ne diyim umarım kendin gibi birini bulursun da düzgün insanların başını yakmazsın
24 Yorumla
Soran+1 yılSen evlenme asil o zaman kimsenin başi yanmaz cevap vermeye bile değmezsin de işte
Soran+1 yıl"Düzgün insanlar" derken beni o ufak beyninle hangi insanlar arasina koymaya çalıştığının farkındayım ben rahat ol
+1 yılSenin iyiliğini düşünüyor. Kötüye yorma bacım lütfen..
Ayrıca bu seninle daha da fazla ciddi düşündüğünü gösterir.
Tabi her dediğini yapma orası ayrı da mazallah biri sana bulaşacak edecek. Sonrası al başına bela...00 YorumlaTabiki yürümez. Croptan yana oyumu kullanıyorum. Adamı napcan. Aşkta neymiş. İnsan neymiş. Sahiplenme, sorumluluk hissetme, sevme, kıskanma gibi duygulara da ne gerek var. Ne bilim. Tayt ve crop iyidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. İlişkiniz ciddi bir boyuta geçmiş, nişanlanmışsın.
Kıyafet yüzünden nişanlını mı bırakacaksın? Crop, tayt giymeyince kendinden bir şey kaybetmezsin.50 Yorumla
+1 yılBen anlamıyorum bir insan niye kıyafete karışır. Senin adına üzüldüm saygı duyması gerekiyor sanki sen nasıl giyeceğini bilmiyorsun gibi. Özellikle ailen bir şey demezken ne alaka?
00 YorumlaSimdi soyleki her nekadarda onceden acik giyinmiyorsanizda sonucta fikriniz degisebilir begenebilirsiniz erkek arkadasinizda size saygi duymali sonucta sevgiliniz sizi kapali veya acik diye yargilamasi sacma demekki onceden cok acik giyinmediniz icin sizinle birlikteydi oyuzden bu karsi cikmasi boyle bakilirsa yuricek gibi degil egerki seviyorum diyorsan orta yolu bulun derim.
00 YorumlaAsla o ilişki yürümez ne olursa olsun. Eğer bu konuda taviz verirsen ileride fazlasını ister ve o ilişki toksik bir ilişkiye döner. Üstelik ilişki uzadıkça da çok yıpranırsınız. Kendim de bu durumu deneyimledim. Zamanla soğuyacaksın maalesef. Bu senin bedenin ve senden başkası karışamaz ! Buna sen karar verirsin o değil.
00 Yorumla
+1 yılAdama üzüldüm şimdi boş yere yük taşıyor ben olsam terk ederdim adamla aynıymışız meğer tabi ben kızlardan nefret ederim o rası ayrı tabi bence bu ilişki yürümez
00 YorumlaAşık adam kiyafete bakmaz. Kendi himayesi altına almaya çalışıyor. Boyun eğme! Seni seven her türlü kabul eder.
09 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamışsın, adam zaten normalde karışmıyormuş bu hanimefendi spor yaptiktan sonra vitrin mankenliğine geçiş yapmış. "Herkesin beğenilmek hoşuna gider" diyor belli ki teşhirci olmak hoşuna gidiyor. Böyle birini konya ovası dışında kimse yanında taşımaz.
Soran+1 yıl@BehruzuFurkan Teşhirci derken:D hangimizin beğenilmek hoşuna gitmiyor şaka mısın gerçekten
- +1 yıl
Soran+1 yıl@BehruzuFurkan Senin anlamadığın şey ben beğenilmek ya da bana bakılsın diye açık giyinmiyorum kendime yakıştırıyorum tarzım bu yani
Soran+1 yıl@BehruzuFurkan Önce benim sordugum soruyu kavra ben napicam yaa tarzım çok mu kötü nişanlım haklı mı acaba diye bir soru sormadım bu tür kendini sergiliyorsun yorumlarini zaten kaale almıyorum
- +1 yıl
@soran ahahha en çok da senin tarz kızların hep aynı cümleleri kurmasına gülüyorum var ya: "bu benim tarzım ben kendimi böyle beğeniyorum" sonra da "herkesin beğenilmek hoşuna gider". İstediğini giy zaten ne sevgilin ne de başka erkek karışamaz buna istemiyorsa ayrılır en fazla. Ama böyle giyinip başkalarından ilgi görmeyi beklemediğini söylediğin halde içten içe fiziğini herkese göstermek ve ilgi görmek için giyindiğini kızları az çok tanımış her hemcinsim bilir. Umarim ilişkini kurtarırsın tarz sahibi kız daha fazla yazıp boş yere arkadaşların bildirim kutusunu doldurmanın yanında site trafiğini boş yere meşgul etmesen iyi olur, iyi günler.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim görüşüm nusanliysan evlenecek sen bir anne adayı olacaksan her eşin olacaksa kendine çeki düzen verme vakti gelmiş demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpora gitmen niye nişanlın için sorun olsun ki ve çorap tayt giyinmenle ne alaka eğer sadece tayt giyinip amın kabak gibi ortaya çıkıyorsa sana laf söylemesi çok normal
20 Yorumla
+1 yılNişanlın haklı, crop giymek hic hos degil tayt da aynı. Makul bir istek ve rahatsizlik sebebi.
21 Yorumla- +1 yıl
Baktım crop neymiş diye : yani bu kız bence gitsin bi barmen e kaçsın hiç oyalamasın bu adamın zamanını , şu an bak hem nişanlıymış hemde crop artı tayt way be genişliğe rahatlığa bak , hadi gençken bekar ken giyersin tamam da şimdi ciddi bi ilişkiye giriyosun ve bi bez parçası yüzünden yaptığı hareketlere bak tam ergen yani , böyle kızlarla evlenilmez cidden boş ver o adamı sen bi barmene kaç soruyu soran kişi.
+1 yılKonu giyim değil. Karşılıklı fedakarlık gerektirip de gerçekleştirilmeyen tüm ilişkiler bitmeye mahkumdur.
Bi tercihte bulunman gerek.00 Yorumlasorunlarınızı nişanlınızla konuşarak halletmeniz lazım…ortak bir noktada buluşmalısınız.. evlendikten sonra daha kötü olabilir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez. Çok önemli bir konuda çok uyumsuzsunuz. Evlenmemeniz ve burada bitirmeniz ikiniz için en hayırlısı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Açık giyinmeni istemiyor demek ki eğer haala devam ederse ayrılın yani sonrasında daha çok sorun olur
00 Yorumla
+1 yılNe istiyorsan onu giy. Kendi seçimlerinden vazgeçmek asla fedakarlık değildir. Ayrıca yürümez bırak okuz gitsin istediği gibi birini bulsun
01 Yorumla- +1 yıl
Fedakarlık nedir?
+1 yılIstedigini yaptırmak için yalvarır erkekler kavga eder sitem eder
*kadin onun istedigini yapar*
Kadını değersiz görmeye başlar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılben de sonradan değişsen sürdürmezdim. bence böyle yürümez. sen bu ilişkide kendini seçiyorsun. bence de kendini seç tek takıl.
00 Yorumla
+1 yılBöyle yürümez böyle ufak şeyler için tartışma çıkıyorsa kim bilir ilerde neler olur yol yakınken başka koca bul kendine.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Orta yol bulunma sadece kendi düşüncelerini dikte ederek devam etmek istiyorsa onu sensizlikle cezalandır
00 Yorumla
+1 yılKadın dediğin inci olmalı, dıştan görünmeyen açıldığında içinden mücevher çıkan bilmem anlatabildimmi
00 Yorumla
+1 yılZengin diye 30 yaşından sonra yamanırsan seni tabi kısıtlar
07 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşındayım 😁
- +1 yıl
30-35 gösteriyor burada
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun sen
Soran+1 yılMimarım
- +1 yıl
Mimar ve özgür kadınsın buna boyun eğiyorsun
Soran+1 yılBoyun eğmiyorum tabikide ama yıllardır birlikteyiz öyle kolay bitirilmiyor
- +1 yıl
İkili ilişki ve cinsellik de baskın olan kim sen mi o mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnşallah nişanlında bi vücut yaparda peşinden koşan dmden wpden yazan kızlara sende ayar olursun amin 😂
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu ilişki yürümez net. Anca sen en az 5 sene bekar kalır az biraz durulursan olmaya başlayabilir.
10 Yorumla
+1 yılaçık giyinmeyi seviyorsan açık ilişki yaşamak isteyen biriyle birlikte olcaksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk akıllıysa senden ayrılır. Aşk mantıksızlık içinde yürümez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurcu ne? Ayrıl kardeşim adam da ayrılsın yani istemiyorsanız ayrılın herkes kendine göre birini bulsun birbirinizi ikna etmeye çalışmayın bu çok yanlış herkesin bi kişiliği var.
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta kıyafetlerine karıştırtıyorsan ilişkinin ömrü kısa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılAklın varsa at nişanı yoksa hayatın cehennem olucak sana
00 Yorumla
+1 yıltam olarak böyle olmasada buna benzer bir durum yaşadım nacizane tavsiyem zorlamaya gerek yok yürümez
00 YorumlaSende oda kendiniz biraz törpüleyin yoksa sorunların üstesinden gelemezsiniz
00 Yorumla
+1 yılTayt mı , yoksa nişanlın mı? Bez parçası için yaptığına bak hele
02 Yorumla- +1 yıl
Hayırr sen nişanlanıyosun ve ciddi bir ilişkiye adım atmışsın , bekar değilsin anla artık
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. o zaman evlenme bir an evvel ayrıl
lakin ilk sevgili olduğunuzda da açık giyiniyor muydun seni açık giyinirken sevip sevgili mi oldu00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. uymuyorsa görüşler yürümez elbette. tanışırken açık değilmiydin, ona göre başlamasaydı ilişkiye o zaman
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskanıyor ve bu ilişki bu şekilde yürümez asla
00 YorumlaBaşta konuşsaydınız. Unutma ki her erkekte böyle sahiplendiği kıskançlık olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Devamını Gör(157)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımla her gün kıyafet kavgası yapıyoruz, bu ilişki böyle yürür mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler