2 aylık bir ilişkim vardı ve her şey mükemmel giderken bi anda terk edildim. Terk edilme nedeni olarak eski sevgilisini unutamadığını söyledi ve beni oracıkta bıraktı. Çok sinirlendim ve 3 gün boyunca üzüntüsünü yaşadım. 4. gün yeni birini buldum ve kendime çok bağlandırdım ve benim için 1.5 aylık ilişkisinden vazgeçti, ilk başlarda ben de hoşlanıyor gibiydim fakat ilişkimiz 5 gün sonra 2. ayına girecek ve ben onu artık sevemiyorum. Gayet iyi biri hiç bir kötülüğü yok, hata benim bile olsa uzatmıyor, gayet iyi kalpli ve önceki ilişkisinde çok yara almış, benim onu iyileştirdiğimi, öncesinde kendine bile güvenemeyen biri olduğunu söylüyor. Beni asla bırakmak istemiyor. Ben bir gün eski sevgilimi anlattım ve aklımdan çıkmadığını söylediğimde bana çok destek oldu ve onu bana unutturmak için çok çabaladı, sonunda başardı da.
O günden sonraki gece eski sevgilimin numarasını whatsapptaki aramalar yerinde gördüm, tam silecekken yanlışlıkla aradım, ne kadar hızlı kapatsam bile tabi bildirim ona gitti, ben de pardon yazıp uyudum. Sabah kalktığımda sorun değil yazmıştı görüldü attım. Akşam sorun değil mesajını yanıtlayarak "de neden aradın" şeklinde yeniden yazdı. Ben nasıl olduğunu anlattım ve sohbet saat 21.00 den 23.30 civarına kadar sürdü. O akşam arkadaş olduk ve ikimiz de arkadaşlığımızı sürdürmek için çabalayacağımıza söz verdik. Bu konuyu sevgilime anlatamadım ve eski sevgilimle arkadaş olduktan sonra ona yeniden bağlanmaya başladım. Şuanki sevgilim soğukluğumu belli etmemeye çalışsam da hissetti ve bana sorduğunda yanlış anlamışsındır, biraz uykusuzum diyip geçiştirdim o da sorgulamadı çünkü bana çok güveniyor.
Olayların bu kadar karışması canımı çok sıktı kimsenin üzülmesini istemiyorum. Sevgilime, eski sevgilimle arkadaş olduğumu söylemezsem kimseden öğrenemez fakat söylersem onu engellememi ve bidaha böyle bişey yaşanmaması için söz vermemi isteyecektir fakat bunu yaparsam eski sevgilim üzülecektir. Eğer eski sevgilimle devam edip şuanki sevgilimi bırakırsam şuanki sevgilim üzülecektir ve hayata küsüp, intihara kalkışmasından korkuyorum. Sevgilimin hayatında benden ve ailesinden başka önemsediği kimse yok kendi gözlerimle gördüm.
LÜTFEN BANA BİRİ YOL GÖSTERSİN ARTIK İKİSİNİ BİRDEN YÜRÜTEMİYORUM!
O günden sonraki gece eski sevgilimin numarasını whatsapptaki aramalar yerinde gördüm, tam silecekken yanlışlıkla aradım, ne kadar hızlı kapatsam bile tabi bildirim ona gitti, ben de pardon yazıp uyudum. Sabah kalktığımda sorun değil yazmıştı görüldü attım. Akşam sorun değil mesajını yanıtlayarak "de neden aradın" şeklinde yeniden yazdı. Ben nasıl olduğunu anlattım ve sohbet saat 21.00 den 23.30 civarına kadar sürdü. O akşam arkadaş olduk ve ikimiz de arkadaşlığımızı sürdürmek için çabalayacağımıza söz verdik. Bu konuyu sevgilime anlatamadım ve eski sevgilimle arkadaş olduktan sonra ona yeniden bağlanmaya başladım. Şuanki sevgilim soğukluğumu belli etmemeye çalışsam da hissetti ve bana sorduğunda yanlış anlamışsındır, biraz uykusuzum diyip geçiştirdim o da sorgulamadı çünkü bana çok güveniyor.
Olayların bu kadar karışması canımı çok sıktı kimsenin üzülmesini istemiyorum. Sevgilime, eski sevgilimle arkadaş olduğumu söylemezsem kimseden öğrenemez fakat söylersem onu engellememi ve bidaha böyle bişey yaşanmaması için söz vermemi isteyecektir fakat bunu yaparsam eski sevgilim üzülecektir. Eğer eski sevgilimle devam edip şuanki sevgilimi bırakırsam şuanki sevgilim üzülecektir ve hayata küsüp, intihara kalkışmasından korkuyorum. Sevgilimin hayatında benden ve ailesinden başka önemsediği kimse yok kendi gözlerimle gördüm.
LÜTFEN BANA BİRİ YOL GÖSTERSİN ARTIK İKİSİNİ BİRDEN YÜRÜTEMİYORUM!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eski sevgiliden arkadaş olunmaz ve o kız sana güvenmiş ama sen ona bildiğin şu an yalan söylüyorsun ve sevmediğini söylüyorsun. şu an gerçekten o kızın durumuna çok üzüldüm.
.
şuanki sevgilimle devam edeceğim eskisine yazsa bile cevap vermeyeceğim. İllaki bir gün şuanki sevgilimi ben de sevneye başlayacağımı düşünüyorum yorumun için teşekkürler
Rica ederim umarım o kızın kalbini kırmazsın.
kırmamak için çabalayacağım
bence şu ankini seç öbürünün aklı zaten başka yerde
öyle yapmayı düşünüyorum yorumun için teşekkürler
O piti piti yap