Güncellemeler
1 yıl
5 Yil oldu bosanali. Kizimiz suanda 12 yasinda. Babasi hep ilgilenirdi. Ama simdiki gorustugu kisi engel oluyor sanirim, artik kizimi cok nadir ariyor. Kizim uzuluyor. Kadini uyardim eski esim araciligiyla , daha da arattirmamaya basladi. Kizimla sabrimi zorluyir beni yani... Simdi size soruyorum, ben de bu kadini cocuk esirgeme kurumuna sikayet edip kiziyla onu da kiziyla sınattirsam nasil olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ona karşı maddi olarak bağımlı değilseniz şal gitsin sadece çocuğun ihtiyaçlarını ksrsilasin yeterli
karsilamiyor sorun da bu. ne ariyor artik, ne soruyor , cocugun yaz tatil parasi gerekli odemiyor
Mahkemeye ver
vermesi gereken temel nafakayi oduyor. Ama bunca zaman kizimin ekstra masraflarini paylasiyorduk. Yani bilgisayar alinacaksa yari yariya gibi. Simdi onlari odemiyor ama ekstra oldugu icin mahkeme bisey yapamaz. Kadin iletisimi kestirdi kizimla neredeyse, eskiden surekli dertlesen babakiz artik adam ayda bir iki mesaj atiyor. Ben ne yapacagimi sasirdim... Kadin engelliyir , ben de arayip bisey soyleyemiyorum eski esi, kadin bana hakaret ettirip engelletti
Konuş muhakkak ama kaba olmadan kızını düşünürekten
5 Yil oldu bosanali. Kizimiz suanda 12 yasinda. Babasi hep ilgilenirdi. Ama simdiki gorustugu kisi engel oluyor sanirim, artik kizimi cok nadir ariyor. Kizim uzuluyor. Kadini uyardim eski esim araciligiyla , daha da arattirmamaya basladi. Kizimla sabrimi zorluyir beni yani... Simdi size soruyorum, ben de bu kadini cocuk esirgeme kurumuna sikayet edip kiziyla onu da kiziyla sınattirsam nasil olur?
Bu ise yaramaz.. baba olarak babanın sorumluğu önemli bir baskı değil.. sizin kadınla muhatap olmanız dahi hata çünkü kadinin çabası bu yönde iken sizin bu serzenisiniz onun ekmeğine yağ sürer sadece.. siz eski eşinizle karşılıklı konuşun muhakkak
konusamiyoruz kadin yasakladi.. onu gectim kiziyla bile konusturmuyor.. Ben size sunu sorayim, bu kadin suanda beni kizimla siniyor, ben de onu kiziyla sinasam nasil olur? yani gidip cocuk esirgeme kurumuna sikahet etsem, kadinla cok ugrasir kurjm burada, bir ihbar bike yetiyor.. nasil olur sizce
Madem bu kadar ileri derecede.. dene şansini bakalım belki tedirgin olur da geri adım atar
vicdan muhakemesi yapiyorum.. eger ben sikayet edersem kiziyla ugrasir kurum, kancayi taktiklarinda kolay birakmiyorlar.. ama o da benim kizimla ugrasiyir diyorum.. bilmiyorum sizce buyuk gunah mi cocukla ugrasmak... bilmiyorum
Sonuçta senin çocuğuna zarar veriyor ve bir şekilde iletişime geçip sonuca ulaşamiyorsan bunu denemek günah olmaz diye düşünüyorum.. çünkü seni ve çocuğu olması gereken ilgiden mahrum bırakıyor ve buna kimsenin hakkı yok
tamam tesekkur ederim🙏🏻
Rica ederim 🤗
Minareyi çalan kılıfını hazırlar.
Değişen nedir?
Sen eski eşin ile konuş, kızımızı ara sor gel al vakit geçir diye usulüne göre uyar.
Bırak copy paste yahu
usul kalmadi maalesef. Biz 5 senedir cocugun psikolojisini dusunerek hareket eden anne babayken, ve eski esimin hayatina daha once giren kadin gayet saygikiydi, bu kadin bana durup dururken hakaret ettirdi.. eski eaim arayip hakaret etti bana sebepsiz ve engelledi
O zaman bildiğin gibi yap
suanda kizima karsi da umursamaz davraniyor.. yani 1 ayda 1 defa mesaj atiyor..
Bildiğini yap
kadin beni kizimla sınıyor, ben de aynini yapsammi diye dusunuyorum.. Gidip cocuk esirgeme kurumuna sikayet etsem, ugrasir durur kadin. bilmiyorum ne yaomaliyim
Senin ailen kuzenin şuyun buyun yok mu? Onlar ile konuş
onlar karismayiz ne yaparsan yap diyorlar.. ben de kizimla ugrasiyorsa ben de kiziyla ugrasirim diyorum.. bi yandan da bulundugum ulkede kizini elinden bile alabilirler, kiza aciyorum.. ama o benim kizima acimiyor.. kararsiz kaldim
Kızına profesyonel destek aldır. Babadan uzak tut
onun kiziyla ugrasmami fiyorsunuz... gercekten kafam allak bullak. Bi yanim o benim kizimla ugrasiyorsa ben de ugrasayim diyorum diger yani tam tersi gunah ugrasma cocukla diyir.. ne yaomaliyim bilmiyorum
Zor be. Üzücü
Oluyor öyle