https://youtu.be/GXU0WWy1uNw Bazen olmasını istediğimiz şeyleri dile getiremeyiz. Deli gibi olsun isteriz ama karşı tarafın adım atmasını bekleriz. Aslında dün olmuşuzdur ama gelecekte o olsun demekten kendimizi anlamayız. Çünkü dünde kalbimizi ona emanet etmişizdir. Emanet ettiklerimiz ile birlikte, bir bahane bulsun, çıksın karşımıza isteriz...
Böyle durumlarda sahip olduğunuz cesaret ne durumda?
Cesarete İhtiyaç duyduğun zamanlarda, senin cesaretin ne durumda?
Cesaret; korkulara rağmen adım atıp harekete geçebilmektir. Cesareti olmayanın aşkı da, sevgisi de, doğruluğu da korkuyu görene kadardır. Korkuyla ilk yüzleşmede bunların hiç biri kalmaz yüreksiz olanda.
Adım atmak gerekiyorsa ve iş bana düşüyorsa cesaretimle alakalı yerinde mi değil mi hiç bir düşüncem olmaz. Kimi zaman deli cesaretim ( üye adımdan da anlaşılacağı üzere 😊) kimi zaman da kendime güven ve kendimden emin olmanın verdiği cesaretle hareket ederim. Buda demektir ki her iki şekildeki cesaretim de hep ve daim hazır kıta bekliyor.
Evliyim evlilikte soğukluk oluyor kiskanclik oluyor kesinlikle ben aldatmadim oda yapmaz ama bana karşı soğuk olduyu için kıskançlık yapıp kiriyorum benim yaptığım varsa ispat senin varsa ispat birbirimizi kırmanın anlamı yok karar verdim cesur olup teklifte bulundum cesur olmak gerek ben eşimi aldatcam yapmadığım tadamadiyim zevk var ben seninle bunu tadalim neymiş sen benimle gurup yapcan ben o kariyi keserim diyor yok kacasida olcak hemde aleti benimkinden buyuk bulup seni iyi benzetsinki bende senin bana amini vermediyin günlerin intikamini alsın sen çığlık attıkça bende büyük bir zevkle senin yasatamadiyin tatları yaşamak istiyorum gurup seks nasıl oluyor yaşamak istiyorum dedim başladı sen beni başkasına nasıl hadi ordan ben senin karinim olmaz nasıl olmaz bal gibide olur dedim cesur yürekli kimvar eşini benimle paylaşmak isteyen var mı cesur yürekli her şey yaşanır yapmadığınız bir şeyden suçlu olup sürekli iftira alsana birlikte yaşayıp birbirimize ozaman baylanip sarilcaz neden ben hadi ordan sende sıkıldın ohbe nihayet mutluson
Biri benim hayatıma girsin istersem, giren hayatımda kalsın istersem, kalan çıkmasın istersem, çıkan dönsün istersem ben BEKLEMEM. Gereken ne ise yaparım. Çok cesur olduğum için değil ne istediğimi bildiğim için gerekeni yaparım. BEKLEMEM. Yaptıklarım ya da yapacaklarım beni asla utandırmaz. Asla yaptıklarımdan pişman olmam. Asıl yapmazsam büyük pişmanlık yaşarım. İnsanların kasıla kasıla atmaktan çekindikleri o ilk adım var ya, ben onu atarken düşünmem, atarım. Çünkü o ana kadar yeterince mesai harcamış ve artık karar vermişimdir. Karar verdiysem koşmaya başlarım adım atmam.
Ve dönüp baktığımda “gereğinden fazla şey yapmışım, değmezmiş” demem asla. Çünkü biliyorum ki o an yapmam gerekeni yaptım.
Hayat kararsızlıkla ve çekimserlikle harcanamıcak kadar kısa. Ben beklemem!
Yaptığın tanım cesaret değil gururla alakalı. Kızlar tavlamayı bilmiyoruz demiyorlar da karşı taraftan bekliyoruz diyorlar. Rolleri değişsek elleri ayaklarına dolanacak haberleri yok. Neyse işte ben 13 kere reddedildim daha da denemem. 13 kere cesaret etmişim istememişler artık bundan sonra benimki korkaklık değil tercih etmemektir. Açılmıyorum çünkü tipsizim zaten reddedilecem ne diye uğraşayım?
Böyle bir durumu hiç yaşamadım sanırım. Övünmeyi sevmesem de bu konuyu pas geçmeyeceğim; her konuda oldukça cesurum. Olmasını istediğim bir konuda adım atmaktan asla çekinmem. Ama bana karşı cesaret gösteremeyen ve korkak davranan birine karşı da pek saygıyla yaklaşmam. Hayat, cesur davranabilenlerle anlam kazanır. Korkanlar ise her daim kaybedenlerdir.
Ben sabırla beklerim. Hiçbir olaya bodoslama dalmadım şimdiye kadar. Cesaretse, onu tam emin olmadan ortaya çıkarmadım. Son raddeye gelmeden pek davranmam.