Aşk İlişkileri Neyim ben dahi mi? Büük-memeli-kadın Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Istemedigim çocuğa benden soğusun diye evlilikten söz ettim fazla ilgilendim ve sonuç benden soğudu😂😂 harikayım Neyim ben dahi mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. benim manitte öyle yaptı çocuk yapacam falan dedi engellesin beni diye dua ettim 😂 1 0 Yorumla
myRedline Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. İyi ki evlenelim dememiş :D 1 8 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Yok yok demez Yorumla myRedline +1 yıl bilmem fizik yerinde gibi kaçırmayım diyebilirdi asasfasfsad Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Demez burdan tanıştık Yorumla myRedline +1 yıl Burada da çok evlenme meraklıları var. Bana evlenme teklif eden kız oldu :D daha yeniyim bide. Kızlara daha çok teklif geliyordur Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Hayir gelmiyor Kızlara sadece cinsellik teklifi geliyor Ne evliliği 😂😂 Yorumla myRedline +1 yıl senin nickten kaynaklıdır birazcık o libido parotoneri gibi nick yazmışsın 🙄 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Alakası yok bu benim 5. hesabimDiğer niklerim de böyle değildi Ayrica Yorumla myRedline +1 yıl 5. hesap mı😲 daha iyi bilirsin sen sustum o zaman ben üstad Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ahahahah mantıklı bir hareket olmuş 1 12 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Baktim soğuk yaparsam daha da bağlanacak en iyisi ilgiye boğup bıktırıyım dedim😂😂 Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Çok doğru hareket dur bunu ben kullanırım 😂 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Valla kullan kalpleri kırılıp beddua da edemiyorlar 😂😂 Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Ahahaha her açıdan düşünmüş helal olsun 😂 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Yapışıp kal böyle bunalt😂😂 ama istemediğin kadina yap Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Yalnız bu dediğin benim genel olarak sevme şeklim. Üzdü 🥲 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Aga be 😶 Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Demek bu yüzden hep kaçmışlar 🥲 neyse gerçekler yine yüzüme tokat gibi çarptı gidip bi köşe bulup ağlayayım bari hadi baaay 🥲 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Ben de sevince Tam severim Ama hiç öyle sevilmedim Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Hooaaydaa al yak yak 🚬 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Bence gayet yakışıklısın Yorumla AlabamaDükü +1 yıl Teşekkür ederim 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük memelere rağmen mi 😏 1 2 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Evet ama fotom yok wp de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla ki görmüştür yeterince büyük değilmiş demek ki 😏 Yorumla
lqizemx Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl onun yerine kibar dille istemediğini belli etmek? kalbi kırılmıştır belkide 0 7 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Ne kalp kırılması aşırı ilgilendim diyorum 😂😂 Yorumla Ruzgarh +1 yıl neden kırılacak ki kalbi Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl İlgiye boğup bıktırdım Yorumla lqizemx +1 yıl işte ben böyle tahmin etmiyordum hareketlerini düşüncesini falan diye Yorumla lqizemx +1 yıl ilgilenmek ve bunaltmak başka Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Soğuk yapsam daha da bağlanacakti Yapışıp kaldım ben de sümük gibi Yorumla lqizemx +1 yıl abla şeytanla iş birliği mi yapıyon ne yapıyon aw ahaha Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. İyiki benim gibi bir adam değilmiş 1 4 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Nie Yorumla mceviz +1 yıl Evlenirdim seninle Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Sanmam 😊 herkes lafta kolayca böyle der Yorumla mceviz +1 yıl İstersen bi dene😏 Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok zekice 😄 0 1 Yorumla Büük-memeli-kadın +1 yıl Valla bak istemediği adam olursa yapışıp kal Hemen soğuyorlar 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
benim manitte öyle yaptı çocuk yapacam falan dedi engellesin beni diye dua ettim 😂
İyi ki evlenelim dememiş :D
Yok yok demez
bilmem fizik yerinde gibi kaçırmayım diyebilirdi asasfasfsad
Demez burdan tanıştık
Burada da çok evlenme meraklıları var. Bana evlenme teklif eden kız oldu :D daha yeniyim bide. Kızlara daha çok teklif geliyordur
Hayir gelmiyor
Kızlara sadece cinsellik teklifi geliyor
Ne evliliği 😂😂
senin nickten kaynaklıdır birazcık o libido parotoneri gibi nick yazmışsın 🙄
Alakası yok bu benim 5. hesabim
Diğer niklerim de böyle değildi Ayrica
5. hesap mı😲 daha iyi bilirsin sen sustum o zaman ben üstad
Ahahahah mantıklı bir hareket olmuş
Baktim soğuk yaparsam daha da bağlanacak en iyisi ilgiye boğup bıktırıyım dedim😂😂
Çok doğru hareket dur bunu ben kullanırım 😂
Valla kullan kalpleri kırılıp beddua da edemiyorlar 😂😂
Ahahaha her açıdan düşünmüş helal olsun 😂
Yapışıp kal böyle bunalt😂😂 ama istemediğin kadina yap
Yalnız bu dediğin benim genel olarak sevme şeklim. Üzdü 🥲
Aga be 😶
Demek bu yüzden hep kaçmışlar 🥲 neyse gerçekler yine yüzüme tokat gibi çarptı gidip bi köşe bulup ağlayayım bari hadi baaay 🥲
Ben de sevince Tam severim
Ama hiç öyle sevilmedim
Hooaaydaa al yak yak 🚬
Bence gayet yakışıklısın
Teşekkür ederim 🙄
Büyük memelere rağmen mi 😏
Evet ama fotom yok wp de
İlla ki görmüştür yeterince büyük değilmiş demek ki 😏
onun yerine kibar dille istemediğini belli etmek? kalbi kırılmıştır belkide
Ne kalp kırılması aşırı ilgilendim diyorum 😂😂
neden kırılacak ki kalbi
İlgiye boğup bıktırdım