Yeme & İçme Neyim ben neeeee? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya bişeyi de yapama be kızım birrr şeyi de kötü yap olmasın. Ya ben neyim ne? dünyanın 8. Harikası mıyım? Bu ne hamaratlık bu ne yetenek bu ne bu neeeee? Tadından bahsetmiyorum bile haaarika oldu 😍😍😍 sovık paklavam🩷 Neyim ben neeeee? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,8b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
defnell Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Eline sağlık güzel görünüyor ama hamaratlıkta benden iyi değilsindir emin ol 🤗 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sus kız Yorumla
Aesir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hahahahah :D Ellerinize sağlık hanımefendi, gayet hoş duruyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim beyefendi Yorumla
NeOlacakBuHayatBöyle Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aman yarabbi ! Osmanlı sütlü tatlısımı bu aman yarabbi !!! 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sovvık paklava Yorumla NeOlacakBuHayatBöyle +1 yıl baglava zaten soguk olmuyomu Yorumla Soran +1 yıl Yoo sıcak Yorumla NeOlacakBuHayatBöyle +1 yıl benimde bir şeylere ihtiyacım var canım şeker çekiyor var ola ola çay var ansını stm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer beee evlenebiliyor muyuz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok 💃🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bi biskrem versem Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Uiiyyy harika görünüyor 🥲🤤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa teşekkür ederimm 🩷 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. Ellerine sağlık güzel duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kadın bayanımsı hanımefendi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bayanım mı sı Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. Eline sağlık güzel görünüyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diyetteyim ama yerim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Diyet bozdurur bu ayoll Yorumla Lubricant +1 yıl Fıstıklı mı cevizli mi Yorumla Soran +1 yıl Ceviz fındık karışık. Fıstık alamıyoruz reis yaa Yorumla Lubricant +1 yıl Aa o zaman ben diyete devam. Yorumla Soran +1 yıl Yürü git be şişko pattes Yorumla Lubricant +1 yıl Kilolu değilim. Koruyorum canım 😒 Yorumla Soran +1 yıl Şişkoların kendini avutma şekli 🫃🏻 Yorumla Lubricant +1 yıl Sen böyle benden şişko olursun Yorumla
Bakabos Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Egoist 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Efenim canım bişe mi dedin 👂🏻 Yorumla Bakabos +1 yıl Egoist dedim heceliyim mi eeegoooiistt Yorumla Bakabos +1 yıl Şaka yaptım Yorumla Soran +1 yıl Keees Yorumla Bakabos +1 yıl Şaka yaptim dedik sen kes be Yorumla
KaranliginOfkesi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Atmasaydın iyiydi, canım çekti. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sorry 😿 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 722 cevap paylaştı. Soğuk baklava 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kirpi kendini pamuk diye satiyo 😂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Aşk olsun 😏😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşk önemli olsun tabi 😄 ellerine saglik birdahakine yorulma ama ben gotureyim seni tatli yemeye 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim nazik davetin için ama ben becerikli bi kirpi olduğumdan dolayı her tatlıyı kendim yapmayı tercih ediyorum 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Double porsiyon alayım o zaman kirpi hanim 😄 Yorumla Soran +1 yıl Peki 🦔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerine saglik da pek birsey anlamadim birdaha mi yapsan 😄 Yorumla Soran +1 yıl Bak diken atarım ha uza 🦔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pamuktan kılıç o 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😹😹 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu ne kiz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Soğuk baklava kız cahal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic yemedim ya ellerine saglik😊🌼 Yorumla Soran +1 yıl Ayy canım teşekkür ederim 🩷 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Afiyet olsun
Eline sağlık güzel görünüyor ama hamaratlıkta benden iyi değilsindir emin ol 🤗
Sus kız
Hahahahah :D Ellerinize sağlık hanımefendi, gayet hoş duruyor.
Teşekkür ederim beyefendi
Aman yarabbi ! Osmanlı sütlü tatlısımı bu aman yarabbi !!!
Sovvık paklava
baglava zaten soguk olmuyomu
Yoo sıcak
benimde bir şeylere ihtiyacım var canım şeker çekiyor var ola ola çay var ansını stm
erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer beee evlenebiliyor muyuz?
Yok 💃🏻
bi biskrem versem
Uiiyyy harika görünüyor 🥲🤤
Yaa teşekkür ederimm 🩷
Ellerine sağlık güzel duruyor
Teşekkür ederimm
Kadın bayanımsı hanımefendi
Bayanım mı sı
Eline sağlık güzel görünüyor
Teşekkür ederimmm
Diyetteyim ama yerim
Diyet bozdurur bu ayoll
Fıstıklı mı cevizli mi
Ceviz fındık karışık. Fıstık alamıyoruz reis yaa
Aa o zaman ben diyete devam.
Yürü git be şişko pattes
Kilolu değilim. Koruyorum canım 😒
Şişkoların kendini avutma şekli 🫃🏻
Sen böyle benden şişko olursun
Egoist
Efenim canım bişe mi dedin 👂🏻
Egoist dedim heceliyim mi eeegoooiistt
Şaka yaptım
Keees
Şaka yaptim dedik sen kes be
Atmasaydın iyiydi, canım çekti.
Sorry 😿
Soğuk baklava
Kirpi kendini pamuk diye satiyo 😂
Aşk olsun 😏😏
Aşk önemli olsun tabi 😄 ellerine saglik birdahakine yorulma ama ben gotureyim seni tatli yemeye 😊
Teşekkür ederim nazik davetin için ama ben becerikli bi kirpi olduğumdan dolayı her tatlıyı kendim yapmayı tercih ediyorum 😅
Double porsiyon alayım o zaman kirpi hanim 😄
Peki 🦔
Ellerine saglik da pek birsey anlamadim birdaha mi yapsan 😄
Bak diken atarım ha uza 🦔
Pamuktan kılıç o 😄
😹😹
Bu ne kiz
Soğuk baklava kız cahal
Hic yemedim ya ellerine saglik😊🌼
Ayy canım teşekkür ederim 🩷