Aşk İlişkileri Sevdiğin i̇çin çiğ tavuk yer misin? Boavista Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sevdiğin gelse benim için çiğ tavuk ye dese kabul eder misin? Yerim diyene benden çiğ tavuk hediye. Sevdiğin i̇çin çiğ tavuk yer misin? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Benimki kesin ister😂😂 yemem ya 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Sana kalmış artık Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sevdiğimize o kadar taviz verirsek yarın öbür bizi de yemeye kalkar :D 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Kadın bu her şey beklenir :D
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevdiğim biri bunu demeyecek kadar zeki olur zaten 😄 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl :D Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl #BonjourYemem, kimsenin ben de hatırı yoktur. 1 0 Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Evet, yerim. Yontemi var, o zaman kolay oluyor😂😂 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Merak ettim şimdi :D Neymiş o? Yorumla Altinbasakk +1 yıl Cok kucuk lokmalara ayirip hap gibi su ile yutmustum 😀😀 iddiayi da kazanmistim Yorumla Boavista +1 yıl İyiymiş :D Ödüle değmiştir inş Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl İstemesin bunuu.. yiyemem. 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Yersin LovecezaM +1 yıl Kusarım yaaa 🤮 Boavista +1 yıl Jcjfjf
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı. Yemem ıyyy 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Yeme :D Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yemem ısrar etmeyin 😅 Yorumla Boavista +1 yıl Tamam :D Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çiğ tavuk yemem ama künefe yerim 🙄 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Olur Yorumla
cicilibicilibiri Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Iyyy et sevmem bir çiğsini mi yicez 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Maalesef Yorumla
cicilibicilibiri Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Iyyy et sevmem bir çiğsini mi yicez 1 3 Yorumla Boavista +1 yıl Protein işte ye gitsin :D Yorumla cicilibicilibiri +1 yıl Bişi sorcam ben nasıl iki yorum atmışım 😂 Yorumla Boavista +1 yıl Karıştırmışsın kafasını KS'nin düzeldi ama Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Öğk yemem 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Önceden hayır derdim ama şimdi düşünürüm 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Birlikte neden sushi yemiyoruz hayatım derim. 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yerim 2 2 Yorumla Boavista +1 yıl Hediyen 🍗 Yorumla persordinary +1 yıl 🤤😂 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yerim tabiki de 2 3 Yorumla Boavista +1 yıl Aferin Yorumla Karamelaaaa +1 yıl ✌️ Yorumla Boavista +1 yıl 👌 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. O benim için yesin 1 7 Yorumla Boavista +1 yıl Karşılıklı her şey ona göre Yorumla MissChucky +1 yıl Ne gerek var yani öyle şeylere kimse yemesin😄 Yorumla Boavista +1 yıl Odun :D Yorumla MissChucky +1 yıl Hayır buzdolabı:d Yorumla Boavista +1 yıl Kendini bilmen güzel bir şey Yorumla MissChucky +1 yıl 😅😆 Yorumla Boavista +1 yıl :D Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yiyemem kusarım 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Djfjfi Yorumla
still-lovingyou Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Yerim ne var 1 1 Yorumla Boavista +1 yıl Helal 👌 Yorumla
HetİsSNM Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İğrençç 1 5 Yorumla Boavista +1 yıl Dimi ama? Yorumla HetİsSNM +1 yıl Öğğk yanii, haşlanmışı bile yemem Yorumla Boavista +1 yıl Haşlanmış ben de sevmem 👎 Yorumla HetİsSNM +1 yıl Kızarmışı varken🥵🥵 Yorumla Boavista +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benimki kesin ister😂😂 yemem ya
Sana kalmış artık
Sevdiğimize o kadar taviz verirsek yarın öbür bizi de yemeye kalkar :D
Kadın bu her şey beklenir :D
Sevdiğim biri bunu demeyecek kadar zeki olur zaten 😄
:D
#Bonjour
Yemem, kimsenin ben de hatırı yoktur.
Evet, yerim. Yontemi var, o zaman kolay oluyor😂😂
Merak ettim şimdi :D Neymiş o?
Cok kucuk lokmalara ayirip hap gibi su ile yutmustum 😀😀 iddiayi da kazanmistim
İyiymiş :D Ödüle değmiştir inş
İstemesin bunuu.. yiyemem.
Yersin
Kusarım yaaa 🤮
Jcjfjf
Yemem ıyyy
Yeme :D
Yemem ısrar etmeyin 😅
Tamam :D
Çiğ tavuk yemem ama künefe yerim 🙄
Olur
Iyyy et sevmem bir çiğsini mi yicez
Maalesef
Iyyy et sevmem bir çiğsini mi yicez
Protein işte ye gitsin :D
Bişi sorcam ben nasıl iki yorum atmışım 😂
Karıştırmışsın kafasını KS'nin düzeldi ama
Öğk yemem
Daha ateş mi bulunmadı niye yiyim
Önceden hayır derdim ama şimdi düşünürüm
Birlikte neden sushi yemiyoruz hayatım derim.
Yerim
Hediyen 🍗
🤤😂
Yerim tabiki de
Aferin
✌️
👌
O benim için yesin
Karşılıklı her şey ona göre
Ne gerek var yani öyle şeylere kimse yemesin😄
Odun :D
Hayır buzdolabı:d